Bake for Someone

Sett i gang og bak!

Det er enkelt med damp

Baking snakker et universelt språk. En skive nybakt brød kan være den beste måten å si «god morgen» på, og ostekake kan si at du bryr deg. Med en touch av damp blir bakingen superenkel. Så hvorfor ikke gjøre dagen deres fullkommen, og #BakeForSomeone?


Barn som baker på Electrolux Bak for Noen pop-up-bakeriet

#BakeForSomeone

En ostekake bakt i en dampovn

Perfekt baking med varme og damp

PlusSteam-knappen utløser damp i de første 15 minuttene for å hjelpe deigen med å heve og holde innsiden lett og luftig. Deretter gir vanlig tørrvarme den fristende fargen og en perfekt gyllen og sprø skorpe. Sørg for at du lager nok slik at alle får smake.

Multifunksjons stekeovn med PlusSteam
PlusSteam stekeovn

Med akkurat den rette mengden av damp, og med kun et trykk på en knapp, får du bakst som både ser ut og smaker som om den kommer rett fra bakeriet.

Sette PlusSteam på prøve

Bak kulissene i pop-up-bakeriet vårt, setter vi PlusSteam-ovnen vår på prøve. Vi satte den profesjonelle konditoren Gustaf Mabrouk opp mot den unge gjengen med bakere, og det var barna som hadde dampen på sin side. Se hvordan de to lagene stod ansikt til ansikt, og hvordan et snev av damp kan utgjøre hele forskjellen i bakverket ditt.

En gruppe med rustikke brød, bakt med damp

Mer enn suveren baking

Profesjonelle bakerier bruker damp for å få fantastiske resultater, og nå kan du gjøre det samme. I tillegg til fordelene med damp, får du med en dampstekeovn alt det en vanlig stekeovn kan tilby. Dette vil forbedre alt fra lammestek til delikate fiskeretter. Så hvert måltid du lager, kommer til å smake bedre enn noensinne.

Taste Store

Electrolux Taste Stores

Lurer du på hvorfor det skal være så bra å tilberede maten din i en dampovn? Electrolux Taste Store viser deg magien i praksis- og du får selvsagt smake!

Dette får du oppleve på våre Electrolux Taste Stores:
·      Eksklusive kampanjetilbud
·      Lær alle fordelene med damp i matlagingen
·      Produktdemo
·      Deilige smaksprøver

Sjekk kartet og finn ut når Electrolux Taste Store er i nærheten av deg.