Electrolux oppvaskmaskin 45-60 cm

Oppdag kraftfulle og energieffektive oppvaskmaskiner fra Electrolux. Smarte funksjoner, ulike størrelser. Vi sørger for at oppvasken blir skinnende ren slik at du får mer tid til det som faktisk betyr noe.

Våre mest energieffektive oppvaskmaskiner

EcoLine oppvaskmaskiner er våre fremste modeller når det gjelder energi- og ressurseffektivitet. De har funksjoner som sparer på ressursene og samtidig gir et skinnende rent resultat.

Enkel oppvask

Skinnende rent resultat med energisparende løsninger.

Med Electrolux oppvaskmaskiner får du et flekkfritt resultat samtidig som du sparer vann og energi med Ecometer-displayet. Verdens første justerbare kurv gjør det enkelt å ta ut og inn av maskinen.

 • En full oppvaskmaskin åpnes
  Enkelt å ta oppvasken ut og inn

  Vår unike ComfortLift-funksjon løfter den nedre kurven til et høyere nivå slik at det blir lettere for deg å ta ut og inn oppvasken.

 • En finger trykker på oppvaskmaskinens kontrollpanel
  Ecometer – sparer vann og energi

  Bærekraftig, enkelt og visuell veiledning – med Ecometer-displayet kan du velge det beste programmet for å redusere vann- og energiforbruket.

 • Nærbilde av oppvaskmaskinens spylearm
  Bedre vanndekning uten større forbruk

  Satelittspylearmen roterer kontinuerlig i ulike retninger og gir opptil tre ganger bedre vanndekning, uten å bruke mer vann*. Bedre resultat uten mer vann.

  *Sammenlignet med en standard spylearm.

QuickSelect med Ecometer

Spar opptil 20% energi*

Nå er det lett å velge miljøvennlig. Med slideren på QuickSelect-displayet kan du velge programtid, og Ecometeret viser deg det mest bærekraftige programmet gjennom tydelige grønne søyler for å spare energi og vann.

 

* Basert på en intern test som sammenligner ECO-programmet med et 90-minutters standardprogram. Testen er utført på en oppvaskmaskin med energiklasse C.

 • My Electrolux Kitchen-appen
  Styr oppvaskmaskinen med telefonen din

  Våre tilkoblede QuickSelect-oppvaskmaskiner åpner opp for en smart og bærekraftig oppvask. Få hjelp til å velge det beste og mest energieffektive programmet for å redusere strømkostnadene. My Electrolux Kitchen-appen oppsummerer bruken din og gir deg tilbakemelding.

 • Vinglass i oppvaskemaskinen
  Spar opptil 90 liter vann og 60% energi ved å bruke oppvaskmaskin fremfor å vaske opp for hånd*

  *Sammenligning av vann- og energiforbruk per oppvask. Testet på en D-klasse maskins bruk av et ECO-program basert på EUs gjennomsnittlige vannforbruk ved oppvask for hånd. (Fastsatt av bla. Stammingers brukertester og -teknikker i Europa, 2017, med 12 tallerkensett.)

Best i klassen

900 ComfortLift®

Verdens første 900 ComfortLift® oppvaskmaskin gjør det enkelt for deg å tømme og fylle oppvaskmaskinen. Den unike teknikken hever opp den nedre kurven til midjehøyde med en enkel bevegelse.

Rent i hvert hjørne

600 SatelliteClean®

Den dobbeltroterende sprayarmen på oppvaskmaskinen 600 SatelliteClean, har opptil tre ganger bedre spraydekning sammenlignet med ordinære oppvaskmaskiner. Selv tettstablede gjenstander vaskes nøye.

Spar energi

Våre beste oppvaskmaskiner sparer mer enn 30% energi*

*Resultatet er basert på en energieffektivitetsindex (EEI for Electrolux A-klassede oppvaskmaskiner (EEI 31,9) sammenlignet med D-klassede (EEI 49,9) som utgjorde en EEI-forskjell på 36%.

Les mer om våre oppvaskmaskiner

Oppvaskmaskiner som gir skinnende resultat hver gang. Energieffektive, kraftfulle og med smarte funksjoner vasker oppvaskmaskinene fra Electrolux oppvasken din skinnende ren og din hverdag blir lettere.