Produktdetaljer

Vannkokeren Explore 7 er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valgt temperatur er oppnådd. Og med varmholdingsfunksjonen, holder den din valgte temperatur i opptil 40 minutter.

Produktfordeler

Full kontroll med vannkokeren Explore 7

Uansett om du koker vann, brygger te eller forsiktig varmer opp ingredienser, lar Explore 7 vannkokeren deg tilpasse oppvarmingen. Oppnå perfekt temperatur hver gang, uansett hva du skal lage. Den opprettholder til og med temperaturen i 40 minutter.

Temperatur justert etter din smak

Vannkokeren Explore 7 er designet for å gjøre det enkelt å oppnå og opprettholde perfekt temperatur, med nøyktige innstillinger. Enten det er babymat ved 40 °C, grønn te ved 80 °C eller kaffe ved 95 °C, avslutter vannkokeren automatisk oppvarmingen når valgt temperatur er oppnådd.

Valgt temperatur opprettholdt i 40 minutter

Vannkokeren Explore 7s varmholdingsfunksjonen holder din valgte temperatur i opptil 40 minutter. Elementet i vannkokeren aktiveres hver gang temperaturen på vannet synker med 2 °C. For kontinuerlig brygging eller smelting til ideelt resultat er oppnådd.

Lokk som er lett å åpne for enkel rengjøring

Explore 7s lokk åpnes med en jevn bevegelse og motvirker uønsket sprut. Den store størrelsen er romslig nok til at du kan føre inn hele hånden, noe som gjør rengjøring til en lek. I daglig bruk kan vannkokeren settes tilbake på sin 360-graders sokkel i alle retninger.

Sikkerhetsfunksjoner er standard

Explore 7 sin sklisikre sokkel setter sikkerheten først, og reduserer risikoen for at den glir eller søler. Vannkokeren slås også automatisk av når den er tom, og kutter strømmen så snart den oppdager at det ikke er nok vann i beholderen.

Avkalkingsfilter, for bedre smak

Explore 7 er utstyrt med et avkalkingsfilter som holder vannkvaliteten lenger. Oppbyggingen av kalk reduseres, noe som betyr enklere krav til vedlikehold og rengjøring samt bedre smak på vannet lenger.

Passer bra sammen

Trioen brødrister, vannkoker og kaffetrakter i frokost-serien Explore tar seg bra ut sammen. Brødristeren lover karakter i hver smak, i hver kopp - hver dag. Med vannkokeren kan du tilpasse oppvarmingen etter hva som skal tilberedes. Med full kontroll. Med de regulerbare innstillingerne på brødristeren, kan du oppleve sprø og glimrende resultat på toasten. Akkurat som du ønsker det!

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.