Om Electrolux

Om Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Med røttene godt festet i Svenske verdier og en bærekraftig relasjon med naturen, har alt vi gjør en klar hensikt. Vi gjør alt vi kan med hensyn til vår planets velvære og med fremtidens generasjoner i våre tanker. I tillegg til å skape enestående smaksopplevelser, utvikle omsorgen for klær og opprettholde komfort til hjemmet, så hjelper vi også mennesker til et bedre liv slik at de kan få mer tid til å oppleve mer.

100 år med fokus på livet

Electrolux har skapt en bedre hverdag i 100 år. Vi er stolte over hva vi har oppnådd men vi stopper ikke her. Oppdag våre nåværende og fremtidige skyldigheter innen vårt program Better Living.

Skap en bedre hverdag

Vårt syn og innstilling innen bærekraft er integrert i vårt budskap 'Shape living for the better'. Vi ønsker å gøre en forandring til det bedre ved å være verdens beste leverandør av hvitevarer og husholdningsapparater, slik at hverdagen for mennesker og vår planet blir positiv.

Profesjonell ekspertise

Vår 100 års erfaring, og et rikt arv som oppfyller de høye kravene hos profesjonelle kokker, har gitt oss en ekspertise som vi legger inn i hver eneste detalje i våre kjøkkenprodukter slik at du kan få mest mulig ut av ditt kjøkken.

Svenske verdier

Grunnlagt i Sverige 1919, tror vi på å skape erfaringer som er formet av måten vi lever på. Med roten i våre svenske verdier og et bærekraftig forhold til naturen, designer vi med en tydelig hensikt. Det gjelder i alt vi gjør. Vi sørger for at dine klær vaskes ordentlig og varer lengre. Vi sørger for at stilen og innredningen i kjøkkenet fokuserer på gleden i smaksopplevelsene, og vi fokuserer alltid på at du skal ha det bra hjemme hos deg.