Matlaging
319 av 319
 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP770MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  70 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av bro-funksjon, hvor to soner kan kobles sammen til én stor sone. Modellen har også andre smarte funksjoner som Hob2Hood og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP670MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av dobbelt bro-funksjon, hvor to soner kan bygges sammen til én stor sone. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP870MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. SenseBoil sørger for at kokende vann automatisk reduseres til småkoking, og DirectAccess-kontrollen gir deg umiddelbar kontroll over varmeinnstillingene på platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, brofunksjon og 32 cm TripleZone. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. SenseBoil registrerer når vannet i kokekakret koker, og nedjusterer automatisk temperaturen for å unngå overkoking. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, samt brofunksjon. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Kompaktovn - CKM1000CX
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Kombimikro gir en komplett løsning for tining, oppvarming, grilling og steking med varmluft, pizzafunksjon og tradisjonell varme. Med CombiQuick® kombinerers oppvarming og mikrobølgemodus slik at maten tilberedes raskere. Fullfarge berøringsskjerm med intuitiv tilberedingshjelp. Nettbasert matlagingshjelp med Connected Cooking lar deg fjernstyre tid og temperatur med mobilen eller nettbrettet.

 • Electrolux - Kompaktovn - KVLAE00WT
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Kombimikro gir en komplett løsning for tining, oppvarming, grilling og steking med varmluft, pizzafunksjon og tradisjonell varme. Ovnens CombiQuick®-funksjon kombinerer oppvarming og mikrobølgemodus slik at maten tilberedes raskere. Romslig kompaktovn med avansert, lettbetjent, berøringsskjerm med farger. Opplev ekte nettbasert matlagingshjelp med Connected Cooking. Fjernstyr tid og temperatur med mobilen eller nettbrettet.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1080X
  900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Kombinert 4-i-1 SteamPro innbyggingsovn med full damp og SousVide-tilberedning. En multifunsjonsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch-fargedisplay. Med den innovative Steamify-funksjonnen får du hjelp til å finne korrekt dampnivå ut fra den valgte tilberedningstemperaturen. Denne kvalitetsovnen er utstyrt med Connectivity, som gir muligheter for å justere ovnens innstillinger via MyElectrolux appen. Ovnen er også utstyrt med steketermometer, dobbel ovnsbelysning og SoftClosing av ovnsdøren.

 • Electrolux - Dampovn - CKS860X
  800 SteamBoost Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med full damp og intervalldamp i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Det brukervennlige touch-displayet utvider horisonten din med hjelpefunksjoner og en rekke forhåndsprogrammer. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater, hver gang.

 • Electrolux - Dampovn - KOAAS31WT
  900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med avansert fuktsensor og alle dampfunksjoner, inklusivt Sousvide. I tillegg har ovnen alle de kjente Electrolux-funksjonene. Aktivt hvitt display med touch-betjening og en rekke oppskriftsprogrammer. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater. Steamify®-funksjonen gjør at det blir enda enklere å lage nydelige retter. Den nettbaserte løsningen "Connected Cooking" gir deg matlagingshjelp, og lar deg også fjernstyre tid og temperatur.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1085X
  900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med SousVide-funksjon, WiFi, kamera og avansert fuktsensor. Damp og intervalldampfunksjoner i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Aktivt farge-display med touchbetjening og en rekke oppskriftprogrammer. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med behagelig, dempet lukking og oppskrifter. WiFi-tilkoblingen lar deg overvåke og styre stekeprosessen fra sofakroken. Kameraet sørger for at du kan observere maten når du ikke er på kjøkkenet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - EIS84486
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm SenseFry induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og bro-funksjon. Eksklusiv platetopp med stor fullfarget touch-skjerm. SenseFry-teknologien har en sensor som holder en stabil temperatur på stekepanna. Dette gjør at maten stekes riktig, hver gang. Platetoppen har til og med markedets største kokesone på høyre side med en diameter på opp til hele 32 cm. Du har også muligheter for å styre ventilatoren med Hob2Hood, så fremt ventilatoren har samme funksjon. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som timer-, pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Ovn - KOEAP31WT
  800 SenseCook Innbygging Innbyggingsovn

  Stor fleksibel ovn med "alle" ovnsfunksjoner og en ekstra stor varmluftsvifte som sørger for jevne stekeresultater i hele ovnen. Med pyrolytisk rengjøring blir rengjøringen av ovnen lett som en lek - matrester og smuss blir til aske som enkelt kan tørkes vekk. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater hver gang. AssistedCooking-funksjonen velger det riktige programmet for maten som skal tilberedes og Connected Cooking gir deg nettbasert mathjelp- og fjernstyring via nettet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - EIS8648
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Med markedets første trådløse SensePro-steketermometer er det mulig å tilberede etter SousVide-metoden. Denne modellen er også utstyrt med Hob2Hood-funksjon, noe som gjør det mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som timer-, pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Ovn - CKP1000X
  800 SenseCook Innbygging Innbyggingsovn

  Stor og fleksibel ovn med mange ovnsfunksjoner, touch-betjening og markedets største stekebrett. Med pyrolytisk rengjøring blir rengjøringen av ovnen lett som en lek - matrester og smuss blir til aske som enkelt kan tørkes vekk. Tilberedning med ekte varmluft sørger for jevn steking i hele ovnen. Det innebygde steketermometeret gir perfekte stekeresultater hver eneste gang.

 • Electrolux - Salt Block - E2SLT
  SALT BLOCK

  Saltstein for tilberedning av mat i stekeovnen, på induksjonsplatetoppen eller på grillen. Kan også fryses.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV319W
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Hvit skråstilt, vegghengt, ventilator i 90 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP536X
  600 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert, uttrekksventilator med diskret utseende og for perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med 2 LED.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKS60100OW
  300 Støpejernsplater Komfyr

  Komfyr med 4 støpejernsplater og markedets største stekebrett. Elegant og rengjøringsvennlig med avtagbar ovnsdør. Den mekaniske dørlåsen beskytter barna mot brannskader. Praktisk og rengjøringsvennlig oppbevaringsskuff nederst.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS4253TMX
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25 l

  Mikroovn for innbygging i sort og rustfritt stål med mikrobølger og grill. Flott, enkelt og neutralt design som passer enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er også utstyrt med en opptiningsfunksjon, basert på type mat og vekt.

 • Electrolux - Blast chiller - KBB5X
  900 Blast Chiller

  Kompakt BlastChiller i rustfritt stål med elektronisk touch-betjening. BlastChilleren kjøler hurtig ned friske ingredienser og ferdige retter fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter. Dette gir holdbarhet i kjøleskapet i opp til 7 dager. Produktet kan også hurtigfryse maten for holdbarhet opp til 6 måneder i fryseren. Den kan også raskt kjøle ned bokser og flasker, eller lage isterninger. Alt sammen på grunn av den svært kraftfulle kompressoren. Toppkvalitetsprodukt i stilrent design, som matcher perfekt sammen med andre kompakte produkter, eller som en skuff under en SousVide ovn.

 • Electrolux - Integrert ventilator - LFG719X
  700 Group Hood 80 cm

  80 cm ventilator for integrering i overskap. Stor, effektiv sugeplate med kantsug og energiriktige LED-spotter. Konstruksjonen gjør det mulig å integrere ventilatoren uten synlig front, og blir dermed et usynlig element i ditt køkken.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - EFI739X
  700 Island Hood 90 cm

  Fritthengende 90 cm takmontert hette i rustfritt stål og glass. Elektronisk styring med touch-knapper. Stillegående og effektiv motor med høy kapasitet. Effektivt og rengjøringsvennlig filter. Breeze-funksjonen frisker opp luften lydløst når du er ferdig med å tilberede maten. LED-belysning.

 • Electrolux - Kompaktovn - COM700CV
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Din 800 CombiQuick® kutter ned tiden det tar å lage den maten du elsker. Maten tilberedes dobbelt så raskt med dette produktet ved å kombinere varmluftsvifte med multifunksjonelle ovnsprogrammer og mikrobølge-modus. Du kan dermed skape fantastiske retter på halve tiden.

 • Electrolux - Varmeskuff - EBD4X
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller holde rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass.

 • Electrolux - Ovn - COP720X
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  Innbyggingsovn med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake-ovn, som gir muligheter for å tilsette damp til bakingen. Myk lukking av ovnsdøren, dobbel ovnsbelysning, markedets største stekebrett og innebygget steketermometer er noen av de fantastiske fordelene til denne ovnen. Betjeningen er rask og enkel med rengjøringsvennlige pop-ut knapper, samt touch-knapper under den digitale klokken.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBS4Z
  900 Storage_Drawer

  Oppbevaringsskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Den gir deg plass til redskaper og gjenstander du ønsker lett tilgang til, og den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene.På innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Sort design.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4T
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Matt sort design.

 • Electrolux - Ovn - EOB300X
  600 SurroundCook Innbygging Innbyggingsovn

  Stor, fleksibel ovn med, mange ovnsfunksjoner, inklusivt ekte varmluft, pizza og gratinering. Den ekstra store varmluftsviften sørger for jevne stekeresultater i hele ovnen. Med markedets største stekebrett og 9 bretthøyder er dette en meget fleksibel ovn.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB830FNK
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 5 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI55566OW
  600 SurroundCook Induksjon Komfyr

  Praktisk 50 cm bred induksjonskomfyr i flott design for mindre kjøkken eller i sommerhuset. Komfyren har fire effektive induksjonssoner. Komfyren er enkel å holde ren med induksjonstopp, glatt emalje på ovnsveggene, samt flyttbare stiger. Det er også enkelt å rengjøre ovnsglasset, takket være det nye hengselsystemet. Døren kan fjernes helt, og glassene kan tas ut av døren.

 • Electrolux - Ovn - EOP800Z
  Innbygging Innbyggingsovn

  Elegant sort ovn med pyrolysefunksjon. Steketermometer og elektroinsk timer.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - EFR90571OX
  900 Ceiling Hood 90 cm

  Elegant, integrert takventilator i rustfritt stål og hvitt glass. Kombinasjonen av kantsug og kraftig motor gir overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra koketoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet. LED-belysning med dimmer gir perfekt belysning.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn deksel - E4MWCOV1
  Microwave cover

  Konsentrer varmen rundt retten din og hold den smakfull og fuktig under oppvarming i mikrobølgeovnen. Dette praktiske mikrobølgelokket plasseres direkte over maten din og forebygger også spruting og flekker på innsiden av mikrobølgeovnen. Laget av robust plast og tåler oppvaskmaskin. Dimensjoner: Ø 265 mm

 • Electrolux - Mikrobølgeovn rengjøringsmiddel - E6MCS101
  Microcare - Microwave cleaner

  Dette kraftige kvalitetsrengjøringsmiddelet løser opp fett og flekker på innsiden og utsiden av mikrobølgeovnen din. Det fjerner effektivt bakterier, mugg og uvelkomne lukter samtidig som det er miljøvennlig og giftfritt.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSP01
  Stockpot 24 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Med Infinite Chef Collection Stock Pot med 9 l kapasitet kan du lage lekre retter til familie og venner. Den er perfekt når du skal lage al dente pasta ved hjelp av pastainnlegget, eller når du skal dampe grønnsaker med dampsettet. Dimensjoner: 9 l, Ø 24 Kasserollen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. Den har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Saucepan 22 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Saucepan gir deg ny iver når du lager mat og lar deg samle en rekke ulike typer mat i én allsidig sausepanne for at du kan lage de lekreste resultatene. 3 l volum og korte, rette sider lar deg glasere, blande, stue og karamellisere med stor selvsikkerhet. Perfekt for tilberedning av saus, med volummarkeringer på innsiden som gir nøyaktig måling. Dimensjoner: 3 l, Ø 22 Kjelen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Conical sautè - E9KLCS01
  Conical sauté 22 dia. no lid

  Infinite Chef Sautè kasserolle

 • Electrolux - Chinois colander - E9KLCS01A
  Chinois colander

  Infinite Chef chinois-dørslag hjelper deg med å lage silkemyke sauser, deilige supper og puddinger uten at du mister noen av smakene.

 • Electrolux - Roasting Pot - E9KLLC1
  Roasting pot/pan

  Bruk stekegryten til å tilberede alt fra gryteretter til kjøtt, grønnsaker og fjærkre. Brun og småkok retten på koketoppen og fullfør i ovnen i én praktisk prosess. Holder alle de gode smakene i stekegryten og gir et saftig og mørt resultat hver gang.

 • Electrolux - Grillpanne - E9HL33
  Plancha Grill

  Gjør koketoppen din til en grill og få smaken av utendørsgrill hele året med Plancha Grill. Nyt fresende grillmat med saftige steker, deilige grønnsaker og fersk sjømat når som helst.

 • Electrolux - Stekepanne - E9KLFP01
  Frying pan 28 dia. no lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Frying Pan er en svært allsidig stekepanne for å kunne tilberede/steke steker og fiskefileter til de er perfekte, samtidig som fuktigheten reduseres for å kunne bevare best mulig smak og konsistens. Dimensjoner: Ø 28 Infinite Chef Collection Frying Pann er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Rengjøringsspray for rustfritt stål - E6SCS101
  Steelcare - Stainless steel cleaner

  Steelcare - Stainless steel cleaner spray 250ml

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS01
  Pizza stone set

  Hemmeligheten til fantastisk pizza er alltid en pizzastein. Lag fantastisk pizza i din egen ovn, eller på grillen med denne pizzasteinen hvor du også får med en praktisk pizzaspade. Et svært enkelt tiltak for å revulosjonere hjemmelaget pizza, må prøves!

 • Electrolux - Keramisk platetopp rengjøringsmiddel - E6HK2101
  Vitrocare set

  Vaskesett til platetopp (Keramisk topprensX 2+skrape+klut)

 • Electrolux - Pastasil - E9KLPS01
  Pasta Insert

  Infinite Chef Collection Pasta Insert gjør det lettere å renne av kokt pasta og er perfekt for å beskytte delikat pasta fra å brekke eller gå i stykker. Bare løft ut innlegget, så renner vannet tilbake i kjelen mens store håndtak beskytter hendene dine mot varmt vann. Utformet spesielt for å passe sammen med Electrolux Infinite Chef Collection kasserolle med 9 l. Dimensjoner: Ø 24 cm Pastainnlegget er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en bestemt rett eller type mat for å kunne få frem den beste smaken og konsistensen på ingrediensene.

 • Electrolux - Rengjøringskrem for rustfritt stål - E6SCC101
  Steelcare - Stainless steel cleaner

  Steelcare - Stainless steel cream 250ml

 • Electrolux - Koketimer - E4KTAT01
  Cooking Timer egg shape

  En 60-minutters timer i rustfritt stål med sateringsbelegg som kommer til å gjøre seg godt på ethvert kjøkken.

 • Electrolux - Barnesikring platetopp - E4OHPR55
  Child protection for built-in

  Denne barnesikringen for innebygde komfyrtoppen holder barnas nysgjerrige hender vekk fra å berøre eller velte varme kjeler panner og beskytter dem fra å bli brent. Beskyttelsen er universell og passer for alle innebygde komfyrtopper og er lett å montere. Dimensjoner: Min. 50 cm – maks. 65 cm

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Low casserole 30 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Low Casserole med sin kapasitet på 4,5 l har en god størrelse og er perfekt når du lager en deilig risotto, kyllinggryter, posjert egg eller alle andre retter som tilberedes best med litt ekstra plass. Doble håndtak gjør den lettere å løfte. Dimensjoner: 4,5 l, Ø 30 cm Infinite Chef Collection Low Casserole er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC620X
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Varmeskuff - EED14700OV
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for kompaktfamilien. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Temperaturintervall på 30-80°C.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT6566OW
  700 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Infinite Wok

  Den stilige Infinite Wok for induksjonstopper tilfører større variasjon og ny iver til matlagingen din. Du kan steke med alle fordelene som ved tradisjonell woking, men med den hastigheten, energieffektiviteten og temperaturkontrollen som moderne induksjonsvarme gir. Støtteringen gir samme naturlige bevegelser som med en rund wok og er i tillegg ideell for servering.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS21400W
  600 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Denne mikrobølgeovnen er enkel å betjene med vribryterne. For å gjøre det lettvint for deg, har mikrobølgeovnen også blitt utstyrt med et display med klokkefunksjon.

 • Electrolux - Dampinnsats - PKKS8
  PKKS8 STEAM-KIT SET

  Dampkoking av mat er en sunn og rask tilberedningsmetode som får frem det beste av smaken og konsistensen til ingrediensene. Lag retter på kjøkkenet ditt med det samme verktøyet som profesjonelle kokker bruker. Dette kvalitetssettet i rustfritt stål kommer i en rekke av ulike størrelser for å kunne passe med alle typer ingredienser, fra fisk og kjøtt til ris og grønnsaker. Små perforeringer lar dampen sirkulere rundt maten samtidig som den holder overflødig vann utenfor. Utformet for å kunne brukes med dampovn fra Electrolux. Tåler oppvaskmaskin.

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS1
  Pizza stone kit

  Skapa italienska smaker som aldrig förr med pizzastenen från Electrolux. Eftersom den är tillverkad av mycket hållbart material behålls den höga temperaturen för att ge snabb, jämn uppvärmning som ger din pizza den perfekta knaprigheten - varje gång.

 • Electrolux - Stekebrett - E9OOPT01
  Patisserie Tray

  Bak like enkelt som en profesjonell, hver gang. Kos deg med ferskbakte baguetter og bakevarer med perfekt, gyllen skorpe som er myke på innsiden. Perforeringer i aluminiumsbrettet lar varmen og dampen fritt sirkulere rundt deigen, noe som gir den en sprø konsistens og en myk, fuktig innside. Også perfekt til tørking av mat, slik som epleringer eller grønnsaker. Slippbelegg og lett å rengjøre. Utformet for å kunne brukes med CombiSteam-ovner fra Electrolux. Dimensjoner: 46,6 x 38,5 cm

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn's og Mikro Rens Spray, 500 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Hold ovn og mikro fri for rust og vanskelige flekker med vår Ovns og Mikro Rense Spray. Det er enkelt å rengjøre ovn, mikro og grill med denne sprayen. Sprayen fjerner vanskelige flekker og tar vare på produktets overflate slik at det ser nytt ut lenger.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFT739X
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Vegghengt ventilator i 90 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Kompaktovn - COM700CX
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  CombiQuick Compact 3-i-1 multifunksjonsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtak, og betjenes enkelt med pop-ut knapper, touch-display og timer. Få hjelp til korrekte temperaturer på bakgrunn av valgt tilberedningsfunksjon. Kombinér eventuelt denne kompaktovnen med en varmeskuff eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE171TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i sort og rustfritt stål. Kun 50 cm i bred. Flott-, enkelt- og nøytralt design som passer til enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er i tillegg ustyrt med automatikk-programmer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI650MI
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonstopp uten ramme. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også mange andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Integrert ventilator - LFG716X
  700 Group Hood 54 cm

  60 cm ventilator for integrering i overskap. Stor, effektiv sugeplate med kantsug og energiriktige LED-spotter. Konstruksjonen gjør det mulig å integrere ventilatoren uten synlig front, og blir dermed et usynlig element i ditt køkken.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EBV4X
  900 Vacuum Sealer Drawer

  CombiVac Sealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat etter SousVide-metoden og marinere mat med perfekte resultater. Designet for perfekt integrering under CombiSteam Pro-ovnen.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - LFI769X
  700 Island Hood 90 cm

  Takmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk med sensorstyring og LED-belysning. Ventilatoren er utstyrt med Hob2Hood® som kobler platetoppen trådløst til ventilatoren for automatisk utflufting. Breeze-funksjonen frisker opp luften nesten lydløst når du er ferdig med å lage maten. Det elektroniske berøringspanelet lar deg enkelt styre ventilatoren.

 • Electrolux - Ovn - COP720V
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  Innbyggingsovn med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake-ovn, som gir muligheter for å tilsette damp til bakingen. Myk lukking av ovnsdøren, dobbel ovnsbelysning, markedets største stekebrett og innebygget steketermometer er noen av de fantastiske fordelene til denne ovnen. Betjeningen er rask og enkel med rengjøringsvennlige pop-ut knapper, samt touch-knapper under den digitale klokken.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT60465OW
  600 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Tre hastigheter og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Dampinnsats - E9OOGC23
  Baking tray, Gastronorm 2/3

  FISK-/GRØNNSAKPANNE FOR KOMBIDAMPER

 • Electrolux - Dampovn - OOS870NX
  800 SteamBoost Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med full damp og intervalldamp i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Det brukervennlige touch-displayet utvider horisonten din med hjelpefunksjoner og en rekke forhåndsprogrammer. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater hver gang.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - IHPL1240WE
  900 Ceiling Hood 120 cm

  Elegant, integrert takventilator i rustfritt stål og hvitt glass. Kombinasjonen av kantsug og kraftig motor gir overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra koketoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet. LED-belysning med dimmer gir perfekt belysning.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI620S
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp (60 cm) med 4 soner - 2 med Booster. Brukervennlig Touch-betjening og svært enkel å holde ren. Sikker å bruke med restvarmeindikator, sikkerhetsutkobling, tastelås og funksjonslås.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC330F
  300 Domino Innbygging Keramisk Platetopp 29 cm

  Den ideelle koketoppen når du har liten plass - 2 effektive HighLight soner, enkel betjening med touch og rengjøringsvennlig keramisk glassflate. Stop & Go-funksjonen gjør at du når som helst kan ta en pause i matlagingen.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT6446/S
  Traditional Hood 60 cm

  Lavprofil 60cm ventilator. Enkel betjening med trykk-knapper. Effektiv belysning med PL-rør.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000W
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Et hurtig og enkelt alternativ til tradisjonell matlaging. Enkel betjening med dreiebrytere. Godt tineresultat - egen stilling for tining på bryteren. Hvit.

 • No Brand - Rengjøringskrem for rustfritt stål - M3SCC200
  Steel Care Cream - Rustfritt Stål Rens 300 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Vår konsentrerte Stål Rense Krem trenger du kun å bruke en liten mengde. Den benyttes på alt i rustfritt står fra platetopper til kjøleskap. Kremen etterlater en beskyttende film for en ren og polert overflate uten å vaskes vekk. Kremen har en duft av sitrus, men inneholder ingen allergener.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFV716K
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Moderne skråstilt designventilator i 60 cm bredde med lekker overflate i sort glass. Kraftig motor med kantsug som effektivt fjerner damp og matos, og sørger for et rent og friskt miljø på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen platetoppen og ventilatoren svært enkel. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som stille fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Ovn - COC720X
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  SteamBake-ovn i rusttfritt stål med katalytisk selvrens. SteamBake innbyggingsovn sørger for hjemmebakst med sprø skorpe og luftigt indre. Ovnen er utstyrt med steketermometer, markedets største stekebrett og dobbel ovnsbelysning for god oversikt over tilberedningen. Ovnsdøren smekker aldri igjen med SoftClosing, og betjeningen er enkel med pop-ut knapper.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD172TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Innbyggingsmodell med grill som passer i 60 cm høyskap. Volum på 17 liter og mikro-effekt på 800 W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65T
  900 Innbygging Espressomaskin

  Helautomatisk espressomaskin i matt sort design, som lager kaffe fra kaffebønner eller ferdigmalt kaffe. Multikopp-funksjonen gjør at du kan lage inntil seks kopper samtidig. Du kan også selv velge kaffestyrke, kaffemengde og vanntemperatur. Dampfunksjonen hjelper deg å lage den perfekte cappuccino, og Cappuccinatore sørger for silkeaktig melkeskum med kun ett tastetrykk.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHX650FNK
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp med FlexiBridge gir en jevn varmefordeling for alle kasseroller i ulike størrelser. Direkte Touch Controller med glide-funksjon for rask og enkel kontroll av varmen. Booster og timer i alle soner gir full kontroll. Hob 2 Hood-funksjonen justerer automatisk viftehastigheten under tilberedningen.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT50465OW
  600 Traditional Hood 50 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EVD14900OZ
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakkemaskin, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide, i lekkert sort design. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

 • Electrolux - Varmeskuff - EED14700OX
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller holde rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC650F
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner, hvorav en utvidbar trippelsone på 12/17,5/21 cm. Touchbetjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Barnesikring og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF90560OX
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert hette (90 cm) i moderne, stilrent design. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. Effektiv LED-belysning gir deg god oversikt over koketoppen når du lager mat. Indikator for filterbytte/rengjøring.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS17006OX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W med 5 effekt-trinn. AFP Stål.

 • No Brand - Rengjøringskrem for rustfritt stål - M3SCS200
  Steel Care Spray - Rustfritt Stål Rens 500 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Behold ditt rustfrie stål skinnende rent med vår stål rense spray uten aerosoler. Rengjør og poler alt fra platetopper til kjøleskap. Sprayen etterlater en beskyttende film for en blank og polert overflate uten å vaskes vekk.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - KFIB19X
  700 Island Hood 90 cm

  Takmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk med sensorstyring. Høy kapasitet og lavt energiforbruk. SilenceTech fjerner matlukt fra kjøkkenet veldig stille Ettergange og signal ved behov for rengjøring. LED belysning med dimmer. Effektivt og rengjøringsvennlig filter. Med Hob2Hood®-funksjonen kobles platetoppen til ventilatoren automatisk. Start tilberedningen og ventilatoren justerer innstillingene automatisk.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - EBC65X
  900 Innbygging Espressomaskin

  Kaffe-/espressomaskin for innbygging i rustfritt stål og glass. Bygget i beste kvalitet, og kan enkelt betjenes og justeres til din personlige smak. Designet er elegant og stilfullt, og passer perfekt til øvrige produkter i Electrolux-serien av kompaktprodukter. På kort tid kan du lage en lekker kopp kaffe, espresso, cappuccino eller andre smakfulle varianter. Melkeskummer følger med.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT426X
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert 60 cm hette i rustfritt stål. Touch-elektronikk med LED-belysning. En effektiv ventilator med høy kapasitet.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE172TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W. Døren åpnes med lett fingerberøring.

 • Electrolux - Built-in wine cooler - KBW5T
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - LFU316W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Fire hastigheter og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Dampovn - EKS985Z
  900 Cookview Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med SousVide-funksjon og avansert fuktsensor. Damp og intervalldampfunksjoner i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Aktivt farge-display med touchbetjening og en rekke oppskriftprogrammer. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med behagelig, dempet lukking og praktiske baketabeller. Vår første ovn med WiFi-tilkobling som lar deg overvåke og styre stekeprosessen fra sofakroken.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60460OW
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Nyt fordelene med en kraftig kjøkkenventilator samtidig som at du bruker mindre energi. Denne kjøkkenventilatoren fjerner stekos raskt, slik at kjøkkenluften din er ren og frisk.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EVD14900OX
  900 Vacuum Sealer Drawer

  CombiVac Sealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakkemaskin, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Designet for perfekt integrering under CombiSteam Pro-ovnen.

 • Electrolux - Varmeskuff - EED14700OZ
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for kompaktfamilien i elegant sort design. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Temperaturintervall på 30-80°C gjør at du kan tine, heve, varme tallerkner eller holde maten på serveringstemperatur.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOD770F
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Infinite induksjonstopp (70 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Den har 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. Infinite gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Med bro-funksjonen kan du slå sammen to kokesoner til én stor sone, slik at du kan få enda mer fleksibilitet i matlagingen.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC310F
  300 Domino Innbygging Keramisk Platetopp 29 cm

  Den ideelle koketoppen når du har liten plass - 2 effektive HighLight soner og enkel betjening med brytere. Den keramiske glassoverflaten er enkel å rengjøre.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT6566OX
  700 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Built-in wine cooler - KBW5X
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT769X
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Vegghengt ventilator i 90 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED-lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen.

 • No Brand - Kullfilter - TYPE48
  Carbon filter type 48

  Kullfilter til ventilatorer sørger for at kjøkkenet forblir luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett som dannes ved matlaging. Skift det ut regelmessig for topp ytelse fra ventilatoren.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65X
  900 Innbygging Espressomaskin

  Helautomatisk espressomaskin som lager kaffe fra kaffebønner eller ferdigmalt kaffe. Multikopp-funksjonen gjør at du kan lage inntil seks kopper samtidig. Du kan også selv velge kaffestyrke, kaffemengde og vanntemperatur. Dampfunksjonen hjelper deg å lage den perfekte cappuccino, og Cappuccinatore sørger for silkeaktig melkeskum med kun ett tastetrykk.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE264TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt. Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4X
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - KFIA19R
  900 Island Hood 90 cm

  Elegant takventilator i matt sort serien. Kraftig motor sørger for overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra platetoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHX850FNK
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  InfiFlex induksjonsplater med 2 variable Infinite soner, og en meget stor (24 x 40 cm) variabel overflate, hvor en eller flere potter kan plasseres. Med ProCook-funksjonen kan du justere temperaturen ved kun å flytte kasserollen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB980MF
  700 MultipleBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  Induksjonstopp (90 cm) med hele 6 Infinite-soner, slik at du får maksimal frihet og fleksibilitet i matlagingen. Aktiver InfinitePro™ trippelbro med bare ett tastetrykk for å gjøre om koketoppen om til et profesjonelt matlagingsområde med tre ulike varmesoner. DirecTouch-betjeningen gir deg full kontroll over innstillingene. Skråslipt fremkant, og lekkert hvitt display.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60460OX
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC620F
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS26204OX
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm høyskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt.Volum 26 liter og mikro-effekt 900W med 5 effekt-trinn og hurtig kvartsgrill 1000W. AFP Stål.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV319K
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Sort skråstilt, vegghengt, ventilator i 90 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • No Brand - Kullfilter - EFF77
  Carbon filter EFF77 Long Life

  LongLife kullfilter til ventilatorer som sørger for at kjøkkenet forblir luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett som dannes ved matlaging. LongLife kullfiltere er vaskbare og varer i 3-5 år.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS2173EMW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikrobølgeovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electrolux-produkter, slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Elektroniske kontrollere og hvitt display.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4X
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Børstet stål og sort design.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI6559AOW
  800 SteamBake Induksjon Komfyr

  Oppdag et nytt matlagingsnivå med PlusSteam indusksjonskomfyr fra Electrolux. De raske induksjonssonene-, de store stekeplatene- og den ekstra store viften i ovnen gjør det enklere å lage mat. Du sparer rett og slett verdifull tid. Ovnsidene er dekket med katalytisk emalje, noe som gjør rengjøringen lettere. Med PlusSteam kan du tilsette damp til bakevarene, slik at du oppnår jevnere og sprøere skorpe. I tillegg blir bakevarene saftigere og luftigere innenfor skorpen.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB60563BX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator (60 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC621
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Disse berøringskontrollene er konstruert for å være så kompakte som mulig uten å ofre lesbarheten, noe som gir deg mer plass til å være kreativ når du lager mat.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI60305IW
  600 SurroundCook Induksjon Komfyr

  Induksjonskomfyr med booster på alle soner. Gir deg effektiv oppvarming, presis varmestyring og mange smarte funskjoner. Stor stekeovn med markedets største stekebrett.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOD670F
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Infinite induksjonstopp (60 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Den har 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. Infinite gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Med bro-funksjonen kan du slå sammen to kokesoner til én stor sone, slik at du kan få enda mer fleksibilitet i matlagingen.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV316K
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Sort skråstilt, vegghengt, ventilator i 60 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt.Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W, med hurtig kvartsgrill på 1000W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4T
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Matt sort design.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60305IW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Meget stor stekeovn med markedets største stekebrett og glatt, vaskbar ovnsemalje. "Alle" ovnsfunksjoner. Fire effektive High Light kokesoner. Godt innsyn i ovnen. Praktisk, rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Elektrisk platetopp - HOC620B
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOD870F
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Infinite induksjonstopp (80 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Den har 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. Infinite gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. Med Stop & Go-funksjonen kan du når som helst kan ta en pause i matlagingen.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60560OX
  600 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert uttrekksventilator med diskret utseende og perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS17176OW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W med 5 effekt-trinn. Hvit.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARC-F
  Super Performing Charcoal filter

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT429X
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert 90 cm hette i rustfritt stål. Touch-elektronikk med LED-belysning. En effektiv ventilator med høy kapasitet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB750MI
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Planlimt induksjonstopp (70 cm) med 4 Infinite Windmill-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. DirectAccess glidebrytere gir en intuitiv betjening. Platetoppen er utstyrt med 1 Bridge for sammenkobling av 2 soner. En ekstra stor sone for store gryter. H2H-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Dette gjør at ventilatoren tilpasser seg matlagingen

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt.Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W, med hurtig kvartsgrill på 1000W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4Z
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Sort design.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Infinite induksjonstopp gir deg friheten til å plassere forskjellige kasserollestørrelser på komfyren. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at kjelen dekker et av de fire valgte punktene. Med en slik fleksibilitet kan du slippe kreativitet løs, og servere underverk ved hvert måltid. Platetoppen har også en Hob2Hood-funksjon, slik at tilhørende ventilator justerer seg automatisk.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFV719K
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Moderne skråstilt designventilator i 90 cm bredde med lekker overflate i sort glass. Kraftig motor med kantsug som effektivt fjerner damp og matos, og sørger for et rent og friskt miljø på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen platetoppen og ventilatoren svært enkel. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som stille fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS2173EMX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikrobølgeovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electrolux-produkter, slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Elektroniske kontrollere og hvitt display.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP216W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert uttrekksventilator med diskret utseende og perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT60465OX
  600 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Tre hastigheter og effektiv belysning med LED. Breezefunksjon for stillegående oppfrisking av kjøkkenet.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCF1
  Super Performing Charcoal filter Street2.0

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT766X
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Vegghengt ventilator i 60 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED-lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD172TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Innbyggingsmodell med grill som passer i 60 cm høyskap. Volum på 17 liter og mikro-effekt på 800 W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBS4X
  900 Storage_Drawer

  Oppbevaringsskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Den gir deg plass til redskaper og gjenstander du ønsker lett tilgang til, og den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene.På innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Børstet stål / sort design.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFU216W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell basisventilator med tre hastigheter. Belysning med LED. Enkel betjening med skyvebryter. Enkelt å stille om til kullfilterdrift.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP226X
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Brukervennlig, uttrekksventilator med avrundet form. Tre hastigheter hjelper deg å holde luften på kjøkkenet frisk og ren. Effektiv belysning med LED. Betjeningen er praktisk plassert på den uttrekkbare fronten.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX950MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (90 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60305IW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Stor stekeovn med markedets største stekebrett. Ovnen har englatt, vaskbar ovnsemalje. Koketopp med 4 effektive High Light soner. Elegant og rengjøringsvennlig med integrert panel. Mange ovnsfunksjoner. Praktisk, rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB90981OX
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert ventilator (90 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARC-E
  Super Performing Charcoal filter

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 1stk, square shape.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV316W
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Hvit skråstilt, vegghengt, ventilator i 60 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT7446/S
  Traditional Hood 70 cm

  70 cm tradisjonell ventilator. Ventilatoren har et diskret og tradisjonelt design som enkelt passer sammen med eksisterende kjøkken og hvitevarer.

 • Electrolux - Varmeskuff - EBS4X
  900 Storage_Drawer

  Den tilpassede oppbevaringsskuffen er utformet for at den sømløst passer inn i resten av kjøkkenet ditt. Sitter i flukt mot andre enheter for en ren og kontinuerlig finish. Den store størrelsen gir optimal plass for kjøkkenutstyr og redskaper. Slik at du kan ha et ryddig kjøkken uten rot.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE172TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W. Døren åpnes med lett fingerberøring. Hvit.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP326X
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB850MF
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 Infinite-soner i 3 ulike størrelser. Dette gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60310JW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Praktisk komfyr med HighLight topp, som er svært rengjøringsvennlig. Døren og glasspanelet kan enkelt monteres av for en lettere rengjøring. Stor skuff i sokkelen og barnesikring.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF60560OW
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator med moderne design og LED-belysning. Den kraftige motoren sørger for effektivt avtrekk, slik at luften på kjøkkenet holdes fri for damp og matos. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM15150OW
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 14 l

  Hendig mikrobølgeovn som kan henges oppunder overskapet.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFU316W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Integrert ventilator, 60 cm med maks kapasitet 300 m3/t. Tre hastigheter, hvit.

 • No Brand - Kullfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE171TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i hvit og rustfritt stål. Kun 50 cm i bred. Flott-, enkelt- og nøytralt design som passer til enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er i tillegg ustyrt med automatikk-programmer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP326W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Kompaktovn - OCB451NX
  Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Denne kompakte, funksjonelle ovnen fungerer både som vanlig stekeovn og mikrobølgeovn.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX650MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (60 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60304OW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Glasset i ovnens dør er enkel å rengjøre. Du kan ta av både dør og de innvendige glasspanelene. Dette bidrar til rask og behagelig rengjøring.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF60560OX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator med moderne design og LED-belysning. Den kraftige motoren sørger for effektivt avtrekk, slik at luften på kjøkkenet holdes fri for damp og matos. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE264TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i sort og rustfritt stål. Flott-, enkel- og nøytralt design som passer enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er også utstyrt med autoprogrammer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP226W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Brukervennlig, uttrekksventilator med avrundet form. Tre hastIgheter hjelper deg å holde luften på kjøkkenet frisk og ren. Effektiv belysning med LED. Betjeningen er praktisk plassert på den uttrekkbare fronten.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB60563OX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator (60 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000S
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Mikro - Et hurig og enkelt alternativ til tradisjonell matlaging. Enkel betjening med dreiebrytere. Godt tineresultat - egen stilling for tining på bryteren. Sølvfarget.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC6051BOX
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Komfyr med stor stekeovn, markedets største stekebrett og glatt, vaskbar, ovnsemalje. Platetopp med 4 effektive High Light soner - én dobbeltsone. Elegant og rengjøringsvennlig med integrert panel. Unik funksjonssperre og mange ovnsfunksjoner. Praktisk og rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikro-ovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electroluxprodukter slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Stål.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS26264OW
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Den har 5 effekt-trinn og hurtig kvartsgrill.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Kompaktovn - CKM700CX
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Kombimikro gir en komplett løsning for tining, oppvarming, grilling og steking med varmluft, pizzafunksjon og tradisjonell varme. Nedfellbar dør gir enkel tilgang når du skal sette inn og ta ut matrettene. Romslig ovn med avansert, lettbetjent hvitt LED display som foreslår temperaturer, basert på de valgte matlagingsfunksjonene. Med CombiQuick® kombineres oppvarming og mikrobølgemodus slik at maten tilberedes raskere.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF90560OW
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert hette (90 cm) i moderne, stilrent design. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. Effektiv LED-belysning gir deg god oversikt over koketoppen når du lager mat. Indikator for filterbytte/rengjøring.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikro-ovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electroluxprodukter slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Hvit

 • No Brand - Kullfilter - MCFE09
  Carbon Filter - predecessor EFF75

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.