Matlaging
295 av 295
 • Electrolux - Integrert ventilator - LFG719X
  700 Group Hood 80 cm

  80 cm ventilator for integrering i overskap. Stor, effektiv sugeplate med kantsug og energiriktige LED-spotter. Konstruksjonen gjør det mulig å integrere ventilatoren uten synlig front, og blir dermed et usynlig element i ditt køkken.

 • Electrolux - Ovn - COP720X
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  Innbyggingsovn med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake-ovn, som gir muligheter for å tilsette damp til bakingen. Myk lukking av ovnsdøren, dobbel ovnsbelysning, markedets største stekebrett og innebygget steketermometer er noen av de fantastiske fordelene til denne ovnen. Betjeningen er rask og enkel med rengjøringsvennlige pop-ut knapper, samt touch-knapper under den digitale klokken.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS21400W
  600 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Denne mikrobølgeovnen er enkel å betjene med vribryterne. For å gjøre det lettvint for deg, har mikrobølgeovnen også blitt utstyrt med et display med klokkefunksjon.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFT739X
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Vegghengt ventilator i 90 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Integrert ventilator - LFG716X
  700 Group Hood 54 cm

  60 cm ventilator for integrering i overskap. Stor, effektiv sugeplate med kantsug og energiriktige LED-spotter. Konstruksjonen gjør det mulig å integrere ventilatoren uten synlig front, og blir dermed et usynlig element i ditt køkken.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000W
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Et hurtig og enkelt alternativ til tradisjonell matlaging. Enkel betjening med dreiebrytere. Godt tineresultat - egen stilling for tining på bryteren. Hvit.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - KFIB19X
  700 Island Hood 90 cm

  Takmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk med sensorstyring. Høy kapasitet og lavt energiforbruk. SilenceTech fjerner matlukt fra kjøkkenet veldig stille Ettergange og signal ved behov for rengjøring. LED belysning med dimmer. Effektivt og rengjøringsvennlig filter. Med Hob2Hood®-funksjonen kobles platetoppen til ventilatoren automatisk. Start tilberedningen og ventilatoren justerer innstillingene automatisk.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB980MF
  700 MultipleBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  Induksjonstopp (90 cm) med hele 6 Infinite-soner, slik at du får maksimal frihet og fleksibilitet i matlagingen. Aktiver InfinitePro™ trippelbro med bare ett tastetrykk for å gjøre om koketoppen om til et profesjonelt matlagingsområde med tre ulike varmesoner. DirecTouch-betjeningen gir deg full kontroll over innstillingene. Skråslipt fremkant, og lekkert hvitt display.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt.Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W, med hurtig kvartsgrill på 1000W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD264TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt.Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W, med hurtig kvartsgrill på 1000W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFV719K
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Moderne skråstilt designventilator i 90 cm bredde med lekker overflate i sort glass. Kraftig motor med kantsug som effektivt fjerner damp og matos, og sørger for et rent og friskt miljø på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen platetoppen og ventilatoren svært enkel. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som stille fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS2173EMX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikrobølgeovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electrolux-produkter, slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Elektroniske kontrollere og hvitt display.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD172TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Innbyggingsmodell med grill som passer i 60 cm høyskap. Volum på 17 liter og mikro-effekt på 800 W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, brofunksjon og 32 cm TripleZone. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. SenseBoil registrerer når vannet i kokekakret koker, og nedjusterer automatisk temperaturen for å unngå overkoking. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI6359EOW
  800 SteamBake Induksjon Komfyr

  Komfyr med induksjon og PlusSteam, som gir deg effektiv oppvarming, presis varmestyring og mange smarte funskjoner. Med PlusSteam tilsettes damp til bakingen, slik at dun får jevn og sprø stekeskorpe, samtidig som baksten blir saftigere og luftigere innvendig. Stor stekeovn med markedets største stekebrett og katalytisk ovnsemalje, som gjør rengjøringen lett som en lek. Steketermometert hjelper deg med å ha full kontroll over matlagingen.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC6351AOW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Praktisk komfyr med stor stekeovn og markedets største stekebrett. Den glatte, vaskbare ovnsemaljen gjør rengjøringen svært enkel, og steketermometert hjelper deg med å ha full kontroll over matlagingen. Den keramiske platetoppen har 4 hurtige og effektive High Light-soner

 • Electrolux - Dampovn - CKS860X
  800 SteamBoost Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med full damp og intervalldamp i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Det brukervennlige touch-displayet utvider horisonten din med hjelpefunksjoner og en rekke forhåndsprogrammer. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater, hver gang.

 • Electrolux - Dampovn - CKP740X
  700 SteamCrisp Innbygging Steam Innbyggingsovn

  InfiSpace stekeovn med markedets største stekebrett og pyrolyse-funksjon, som gjør det enkelt å holde ovnen skinnende ren. SteamCrisp intervalldamp-funksjon (25%) sørger for at rettene dine blir sprø og gylne utenpå, og saftige og møre på innsiden. Steketermometeret, som også angir ferdigtid, hjelper deg med å oppnå perfekte resultater hver gang. LED-timer displayet foreslår temperaturer basert på de valgte matlagingsfunksjonene.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI6679EIW
  800 SteamBake Induksjon Komfyr

  I tillegg til alle standard ovnsfunksjoner har denne ovnen PlusSteam. Denne funksjonen tilfører damp for å skape jevnere farge og sprøere skorpe. I tillegg oppnås en saftigere og bedre konsistens inne i baksten. Når du baker brød med denne ovnen, vil du oppleve et resultat som gir vann i munn.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - KFVB19K
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Unik, skråstilt veggmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk. Børsteløs motorteknologi - Høy kapasitet og lavt energiforbruk. Ettergange og signal ved behov for rengjøring. LED-belysning med dimmer. Effektivt og rengjøringsvennlig filter. H2H-funksjonen gjør interaksjonen platetoppen og ventilatoren svært enkel. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som stille fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Dampovn - OOS1080NZ
  900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Kombinert 4-i-1 SteamPro innbyggingsovn med full damp og SousVide-tilberedning. En multifunsjonsovn i sort og stål med intuitiv betjening via premium dynamisk touch-fargedisplay. Med den innovative Steamify-funksjonnen får du hjelp til å finne korrekt dampnivå ut fra den valgte tilberedningstemperaturen. Denne kvalitetsovnen er utstyrt med Connectivity, som gir muligheter for å justere ovnens innstillinger via MyElectrolux appen. Ovnen er også utstyrt med steketermometer, dobbel ovnsbelysning og SoftClosing av ovnsdøren.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX850MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (80 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flexibridge-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre, hvorav 1 ekstra stor sone på inntil 32 cm. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Dampovn - CKS1085X
  900 SteamPro Innbygging Steam Innbyggingsovn

  Profesjonell kombidampovn med SousVide-funksjon, WiFi, kamera og avansert fuktsensor. Damp og intervalldampfunksjoner i tillegg til alle de kjente Electrolux-funksjonene. Aktivt farge-display med touchbetjening og en rekke oppskriftprogrammer. Rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med behagelig, dempet lukking og oppskrifter. WiFi-tilkoblingen lar deg overvåke og styre stekeprosessen fra sofakroken. Kameraet sørger for at du kan observere maten når du ikke er på kjøkkenet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKK770MF
  800 Pure FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  70 cm induksjonsplatetopp med FlexiBridge, fasettslipt front og Windmill-design. Fleksible induksjonssoner som gir større frihet for plassering av kokekar, samt et større induksjonsfelt med mulighet for sammenkobling av opp til 4 mindre kokesoner til én stor sone. Platetoppen har intuitiv slider touch-betjening med gryteregistrering og flere funksjoner, som gir deg større kontroll til matlagingen.

 • Electrolux - Ovn - KOEAP31WT
  800 SenseCook Innbygging Innbyggingsovn

  Stor fleksibel ovn med "alle" ovnsfunksjoner og en ekstra stor varmluftsvifte som sørger for jevne stekeresultater i hele ovnen. Med pyrolytisk rengjøring blir rengjøringen av ovnen lett som en lek - matrester og smuss blir til aske som enkelt kan tørkes vekk. Steketermometer gir deg full kontroll over matlagingen, og hjelper deg å oppnå perfekte resultater hver gang. AssistedCooking-funksjonen velger det riktige programmet for maten som skal tilberedes og Connected Cooking gir deg nettbasert mathjelp- og fjernstyring via nettet.

 • Electrolux - Salt Block - E2SLT
  SALT BLOCK

  Saltstein for tilberedning av mat i stekeovnen, på induksjonsplatetoppen eller på grillen. Kan også fryses.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV319W
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Hvit skråstilt, vegghengt, ventilator i 90 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP536X
  600 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert, uttrekksventilator med diskret utseende og for perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med 2 LED.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKS60100OW
  300 Støpejernsplater Komfyr

  Komfyr med 4 støpejernsplater og markedets største stekebrett. Elegant og rengjøringsvennlig med avtagbar ovnsdør. Den mekaniske dørlåsen beskytter barna mot brannskader. Praktisk og rengjøringsvennlig oppbevaringsskuff nederst.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP770MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  70 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av bro-funksjon, hvor to soner kan kobles sammen til én stor sone. Modellen har også andre smarte funksjoner som Hob2Hood og booster-funksjon.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS4253TMX
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25 l

  Mikroovn for innbygging i sort og rustfritt stål med mikrobølger og grill. Flott, enkelt og neutralt design som passer enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er også utstyrt med en opptiningsfunksjon, basert på type mat og vekt.

 • Electrolux - Blast chiller - KBB5X
  900 Blast Chiller

  Kompakt BlastChiller i rustfritt stål med elektronisk touch-betjening. BlastChilleren kjøler hurtig ned friske ingredienser og ferdige retter fra 70°C til 3°C på bare 90 minutter. Dette gir holdbarhet i kjøleskapet i opp til 7 dager. Produktet kan også hurtigfryse maten for holdbarhet opp til 6 måneder i fryseren. Den kan også raskt kjøle ned bokser og flasker, eller lage isterninger. Alt sammen på grunn av den svært kraftfulle kompressoren. Toppkvalitetsprodukt i stilrent design, som matcher perfekt sammen med andre kompakte produkter, eller som en skuff under en SousVide ovn.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - EFI739X
  700 Island Hood 90 cm

  Fritthengende 90 cm takmontert hette i rustfritt stål og glass. Elektronisk styring med touch-knapper. Stillegående og effektiv motor med høy kapasitet. Effektivt og rengjøringsvennlig filter. Breeze-funksjonen frisker opp luften lydløst når du er ferdig med å tilberede maten. LED-belysning.

 • Electrolux - Varmeskuff - EBD4X
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller holde rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBS4Z
  900 Storage_Drawer

  Oppbevaringsskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Den gir deg plass til redskaper og gjenstander du ønsker lett tilgang til, og den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene.På innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Sort design.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4T
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje. Matt sort design.

 • Electrolux - Ovn - EOB300X
  600 SurroundCook Innbygging Innbyggingsovn

  Stor, fleksibel ovn med, mange ovnsfunksjoner, inklusivt ekte varmluft, pizza og gratinering. Den ekstra store varmluftsviften sørger for jevne stekeresultater i hele ovnen. Med markedets største stekebrett og 9 bretthøyder er dette en meget fleksibel ovn.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB830FNK
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 5 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI55566OW
  600 SurroundCook Induksjon Komfyr

  Praktisk 50 cm bred induksjonskomfyr i flott design for mindre kjøkken eller i sommerhuset. Komfyren har fire effektive induksjonssoner. Komfyren er enkel å holde ren med induksjonstopp, glatt emalje på ovnsveggene, samt flyttbare stiger. Det er også enkelt å rengjøre ovnsglasset, takket være det nye hengselsystemet. Døren kan fjernes helt, og glassene kan tas ut av døren.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - EFR90571OX
  900 Ceiling Hood 90 cm

  Elegant, integrert takventilator i rustfritt stål og hvitt glass. Kombinasjonen av kantsug og kraftig motor gir overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra koketoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet. LED-belysning med dimmer gir perfekt belysning.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn deksel - E4MWCOV1
  Microwave cover

  Konsentrer varmen rundt retten din og hold den smakfull og fuktig under oppvarming i mikrobølgeovnen. Dette praktiske mikrobølgelokket plasseres direkte over maten din og forebygger også spruting og flekker på innsiden av mikrobølgeovnen. Laget av robust plast og tåler oppvaskmaskin. Dimensjoner: Ø 265 mm

 • Electrolux - Mikrobølgeovn rengjøringsmiddel - E6MCS101
  Microcare - Microwave cleaner

  Dette kraftige kvalitetsrengjøringsmiddelet løser opp fett og flekker på innsiden og utsiden av mikrobølgeovnen din. Det fjerner effektivt bakterier, mugg og uvelkomne lukter samtidig som det er miljøvennlig og giftfritt.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSP01
  Stockpot 24 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Med Infinite Chef Collection Stock Pot med 9 l kapasitet kan du lage lekre retter til familie og venner. Den er perfekt når du skal lage al dente pasta ved hjelp av pastainnlegget, eller når du skal dampe grønnsaker med dampsettet. Dimensjoner: 9 l, Ø 24 Kasserollen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. Den har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Kasserolle - E9KLSA01
  Saucepan 22 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Saucepan gir deg ny iver når du lager mat og lar deg samle en rekke ulike typer mat i én allsidig sausepanne for at du kan lage de lekreste resultatene. 3 l volum og korte, rette sider lar deg glasere, blande, stue og karamellisere med stor selvsikkerhet. Perfekt for tilberedning av saus, med volummarkeringer på innsiden som gir nøyaktig måling. Dimensjoner: 3 l, Ø 22 Kjelen er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Conical sautè - E9KLCS01
  Conical sauté 22 dia. no lid

  Infinite Chef Sautè kasserolle

 • Electrolux - Chinois colander - E9KLCS01A
  Chinois colander

  Infinite Chef chinois-dørslag hjelper deg med å lage silkemyke sauser, deilige supper og puddinger uten at du mister noen av smakene.

 • Electrolux - Roasting Pot - E9KLLC1
  Roasting pot/pan

  Bruk stekegryten til å tilberede alt fra gryteretter til kjøtt, grønnsaker og fjærkre. Brun og småkok retten på koketoppen og fullfør i ovnen i én praktisk prosess. Holder alle de gode smakene i stekegryten og gir et saftig og mørt resultat hver gang.

 • Electrolux - Grillpanne - E9HL33
  Plancha Grill

  Gjør koketoppen din til en grill og få smaken av utendørsgrill hele året med Plancha Grill. Nyt fresende grillmat med saftige steker, deilige grønnsaker og fersk sjømat når som helst.

 • Electrolux - Stekepanne - E9KLFP01
  Frying pan 28 dia. no lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Frying Pan er en svært allsidig stekepanne for å kunne tilberede/steke steker og fiskefileter til de er perfekte, samtidig som fuktigheten reduseres for å kunne bevare best mulig smak og konsistens. Dimensjoner: Ø 28 Infinite Chef Collection Frying Pann er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS01
  Pizza stone set

  Hemmeligheten til fantastisk pizza er alltid en pizzastein. Lag fantastisk pizza i din egen ovn, eller på grillen med denne pizzasteinen hvor du også får med en praktisk pizzaspade. Et svært enkelt tiltak for å revulosjonere hjemmelaget pizza, må prøves!

 • Electrolux - Pastasil - E9KLPS01
  Pasta Insert

  Infinite Chef Collection Pasta Insert gjør det lettere å renne av kokt pasta og er perfekt for å beskytte delikat pasta fra å brekke eller gå i stykker. Bare løft ut innlegget, så renner vannet tilbake i kjelen mens store håndtak beskytter hendene dine mot varmt vann. Utformet spesielt for å passe sammen med Electrolux Infinite Chef Collection kasserolle med 9 l. Dimensjoner: Ø 24 cm Pastainnlegget er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å nøyaktig kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en bestemt rett eller type mat for å kunne få frem den beste smaken og konsistensen på ingrediensene.

 • Electrolux - Koketimer - E4KTAT01
  Cooking Timer egg shape

  En 60-minutters timer i rustfritt stål med sateringsbelegg som kommer til å gjøre seg godt på ethvert kjøkken.

 • Electrolux - Barnesikring platetopp - E4OHPR55
  Child protection for built-in

  Denne barnesikringen for innebygde komfyrtoppen holder barnas nysgjerrige hender vekk fra å berøre eller velte varme kjeler panner og beskytter dem fra å bli brent. Beskyttelsen er universell og passer for alle innebygde komfyrtopper og er lett å montere. Dimensjoner: Min. 50 cm – maks. 65 cm

 • Electrolux - Lav kasserolle - E9KLLC01
  Low casserole 30 dia. with lid

  The secret ingredient i velsmakende mat er kokekarene dine. Infinite Chef Collection Low Casserole med sin kapasitet på 4,5 l har en god størrelse og er perfekt når du lager en deilig risotto, kyllinggryter, posjert egg eller alle andre retter som tilberedes best med litt ekstra plass. Doble håndtak gjør den lettere å løfte. Dimensjoner: 4,5 l, Ø 30 cm Infinite Chef Collection Low Casserole er en del av Electrolux sitt høytytende Infinite Chef Collection kokekar som er laget i samarbeid med profesjonelle kokker for å kunne oppfylle alle behovene du har på kjøkkenet. Hver del er blitt utformet for å tilberede en spesifikk rett eller type mat. Laget av unik, premium 5-lags materiale. De har 18/10 profesjonell overflate i rustfritt stål over en lett aluminiumskjerne, noe som gir rask og jevn varmefordeling. Perfeksjonert for induksjonkomfyrtopper, men passer til alle typer komfyrtopper. Kan trygt vaskes i oppvaskmaskin og varmes i ovnen på opp til 250 ºC.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC620X
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT6566OW
  700 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Wok - INFI-WOK
  Infinite Wok

  Den stilige Infinite Wok for induksjonstopper tilfører større variasjon og ny iver til matlagingen din. Du kan steke med alle fordelene som ved tradisjonell woking, men med den hastigheten, energieffektiviteten og temperaturkontrollen som moderne induksjonsvarme gir. Støtteringen gir samme naturlige bevegelser som med en rund wok og er i tillegg ideell for servering.

 • Electrolux - Dampinnsats - PKKS8
  PKKS8 STEAM-KIT SET

  Dampkoking av mat er en sunn og rask tilberedningsmetode som får frem det beste av smaken og konsistensen til ingrediensene. Lag retter på kjøkkenet ditt med det samme verktøyet som profesjonelle kokker bruker. Dette kvalitetssettet i rustfritt stål kommer i en rekke av ulike størrelser for å kunne passe med alle typer ingredienser, fra fisk og kjøtt til ris og grønnsaker. Små perforeringer lar dampen sirkulere rundt maten samtidig som den holder overflødig vann utenfor. Utformet for å kunne brukes med dampovn fra Electrolux. Tåler oppvaskmaskin.

 • Electrolux - Pizzasteinsett - E9OHPS1
  Pizza stone kit

  Skapa italienska smaker som aldrig förr med pizzastenen från Electrolux. Eftersom den är tillverkad av mycket hållbart material behålls den höga temperaturen för att ge snabb, jämn uppvärmning som ger din pizza den perfekta knaprigheten - varje gång.

 • Electrolux - Stekebrett - E9OOPT01
  Patisserie Tray

  Bak like enkelt som en profesjonell, hver gang. Kos deg med ferskbakte baguetter og bakevarer med perfekt, gyllen skorpe som er myke på innsiden. Perforeringer i aluminiumsbrettet lar varmen og dampen fritt sirkulere rundt deigen, noe som gir den en sprø konsistens og en myk, fuktig innside. Også perfekt til tørking av mat, slik som epleringer eller grønnsaker. Slippbelegg og lett å rengjøre. Utformet for å kunne brukes med CombiSteam-ovner fra Electrolux. Dimensjoner: 46,6 x 38,5 cm

 • No Brand - MicroCare Microwave cleaner - M3OCS200
  Ovn's og Mikro Rens Spray, 500 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Hold ovn og mikro fri for rust og vanskelige flekker med vår Ovns og Mikro Rense Spray. Det er enkelt å rengjøre ovn, mikro og grill med denne sprayen. Sprayen fjerner vanskelige flekker og tar vare på produktets overflate slik at det ser nytt ut lenger.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE171TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i sort og rustfritt stål. Kun 50 cm i bred. Flott-, enkelt- og nøytralt design som passer til enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er i tillegg ustyrt med automatikk-programmer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI650MI
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonstopp uten ramme. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også mange andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CV
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Din 800 CombiQuick® kutter ned tiden det tar å lage den maten du elsker. Maten tilberedes dobbelt så raskt med dette produktet ved å kombinere varmluftsvifte med multifunksjonelle ovnsprogrammer og mikrobølge-modus. Du kan dermed skape fantastiske retter på halve tiden.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EBV4X
  900 Vacuum Sealer Drawer

  CombiVac Sealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat etter SousVide-metoden og marinere mat med perfekte resultater. Designet for perfekt integrering under CombiSteam Pro-ovnen.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - LFI769X
  700 Island Hood 90 cm

  Takmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk med sensorstyring og LED-belysning. Ventilatoren er utstyrt med Hob2Hood® som kobler platetoppen trådløst til ventilatoren for automatisk utflufting. Breeze-funksjonen frisker opp luften nesten lydløst når du er ferdig med å lage maten. Det elektroniske berøringspanelet lar deg enkelt styre ventilatoren.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT60465OW
  600 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Tre hastigheter og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Dampinnsats - E9OOGC23
  Baking tray, Gastronorm 2/3

  FISK-/GRØNNSAKPANNE FOR KOMBIDAMPER

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - IHPL1240WE
  900 Ceiling Hood 120 cm

  Elegant, integrert takventilator i rustfritt stål og hvitt glass. Kombinasjonen av kantsug og kraftig motor gir overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra koketoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet. LED-belysning med dimmer gir perfekt belysning.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI620S
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp (60 cm) med 4 soner - 2 med Booster. Brukervennlig Touch-betjening og svært enkel å holde ren. Sikker å bruke med restvarmeindikator, sikkerhetsutkobling, tastelås og funksjonslås.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC330F
  300 Domino Innbygging Keramisk Platetopp 29 cm

  Den ideelle koketoppen når du har liten plass - 2 effektive HighLight soner, enkel betjening med touch og rengjøringsvennlig keramisk glassflate. Stop & Go-funksjonen gjør at du når som helst kan ta en pause i matlagingen.

 • Electrolux - Stekebrett - E9OOAF00
  AirFry Tray

  Med AirFry-brettet kan du steke perfekte sprøstekte grønnsaker og knasende gode pommes frites. Den optimaliserte luftsirkulasjonen til AirFry-brettet fjerner behovet for å vende maten, og du kan tilbrede større mednged mat. AirFry-brettet kan brukes med alle XXL-ovner ved bruk av Pizza- eller True Fan Cooking-funksjonen slik at du oppnår ideelle stekeresultater.

 • No Brand - Rengjøringskrem for rustfritt stål - M3SCC200
  Steel Care Cream - Rustfritt Stål Rens 300 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Vår konsentrerte Stål Rense Krem trenger du kun å bruke en liten mengde. Den benyttes på alt i rustfritt står fra platetopper til kjøleskap. Kremen etterlater en beskyttende film for en ren og polert overflate uten å vaskes vekk. Kremen har en duft av sitrus, men inneholder ingen allergener.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFV716K
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Moderne skråstilt designventilator i 60 cm bredde med lekker overflate i sort glass. Kraftig motor med kantsug som effektivt fjerner damp og matos, og sørger for et rent og friskt miljø på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen platetoppen og ventilatoren svært enkel. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som stille fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen. SilenceTech-teknologien fjerner matlukt fra kjøkkenet ditt veldig stille, selv ved maksimal effekt.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFD172TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Innbyggingsmodell med grill som passer i 60 cm høyskap. Volum på 17 liter og mikro-effekt på 800 W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Ovn - COP720V
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  Innbyggingsovn med selvrensende pyrolyse. Energiklasse A+ SteamBake-ovn, som gir muligheter for å tilsette damp til bakingen. Myk lukking av ovnsdøren, dobbel ovnsbelysning, markedets største stekebrett og innebygget steketermometer er noen av de fantastiske fordelene til denne ovnen. Betjeningen er rask og enkel med rengjøringsvennlige pop-ut knapper, samt touch-knapper under den digitale klokken.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65T
  900 Innbygging Espressomaskin

  Helautomatisk espressomaskin i matt sort design, som lager kaffe fra kaffebønner eller ferdigmalt kaffe. Multikopp-funksjonen gjør at du kan lage inntil seks kopper samtidig. Du kan også selv velge kaffestyrke, kaffemengde og vanntemperatur. Dampfunksjonen hjelper deg å lage den perfekte cappuccino, og Cappuccinatore sørger for silkeaktig melkeskum med kun ett tastetrykk.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT50465OW
  600 Traditional Hood 50 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - EVD14900OZ
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakkemaskin, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide, i lekkert sort design. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC650F
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner, hvorav en utvidbar trippelsone på 12/17,5/21 cm. Touchbetjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Barnesikring og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF90560OX
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert hette (90 cm) i moderne, stilrent design. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. Effektiv LED-belysning gir deg god oversikt over koketoppen når du lager mat. Indikator for filterbytte/rengjøring.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS17006OX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W med 5 effekt-trinn. AFP Stål.

 • No Brand - Rengjøringskrem for rustfritt stål - M3SCS200
  Steel Care Spray - Rustfritt Stål Rens 500 ml (Recommended by Electrolux, AEG, Zanussi)

  Behold ditt rustfrie stål skinnende rent med vår stål rense spray uten aerosoler. Rengjør og poler alt fra platetopper til kjøleskap. Sprayen etterlater en beskyttende film for en blank og polert overflate uten å vaskes vekk.

 • Electrolux - Ovn - COC720X
  600 SteamBake Innbygging Innbyggingsovn

  SteamBake-ovn i rusttfritt stål med katalytisk selvrens. SteamBake innbyggingsovn sørger for hjemmebakst med sprø skorpe og luftigt indre. Ovnen er utstyrt med steketermometer, markedets største stekebrett og dobbel ovnsbelysning for god oversikt over tilberedningen. Ovnsdøren smekker aldri igjen med SoftClosing, og betjeningen er enkel med pop-ut knapper.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP670MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av dobbelt bro-funksjon, hvor to soner kan bygges sammen til én stor sone. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - EBC65X
  900 Innbygging Espressomaskin

  Kaffe-/espressomaskin for innbygging i rustfritt stål og glass. Bygget i beste kvalitet, og kan enkelt betjenes og justeres til din personlige smak. Designet er elegant og stilfullt, og passer perfekt til øvrige produkter i Electrolux-serien av kompaktprodukter. På kort tid kan du lage en lekker kopp kaffe, espresso, cappuccino eller andre smakfulle varianter. Melkeskummer følger med.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT426X
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert 60 cm hette i rustfritt stål. Touch-elektronikk med LED-belysning. En effektiv ventilator med høy kapasitet.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE172TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W. Døren åpnes med lett fingerberøring.

 • Electrolux - Built-in wine cooler - KBW5T
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - LFU316W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Fire hastigheter og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60460OW
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Nyt fordelene med en kraftig kjøkkenventilator samtidig som at du bruker mindre energi. Denne kjøkkenventilatoren fjerner stekos raskt, slik at kjøkkenluften din er ren og frisk.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC310F
  300 Domino Innbygging Keramisk Platetopp 29 cm

  Den ideelle koketoppen når du har liten plass - 2 effektive HighLight soner og enkel betjening med brytere. Den keramiske glassoverflaten er enkel å rengjøre.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT6566OX
  700 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell ventilator med god brukervennlighet og ytelse. Elektroniske skyvebrytere gjør det lett å betjene viften, og fettfilteret kan enkelt tas ut og rengjøres. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. LED-belysningen gir deg full oversikt over hele koketoppen, samtidig som den bruker svært lite energi.

 • Electrolux - Built-in wine cooler - KBW5X
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT769X
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Vegghengt ventilator i 90 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED-lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP870MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • No Brand - Kullfilter - TYPE48
  Carbon filter type 48

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Integrert kaffemaskin - KBC65X
  900 Innbygging Espressomaskin

  Helautomatisk espressomaskin som lager kaffe fra kaffebønner eller ferdigmalt kaffe. Multikopp-funksjonen gjør at du kan lage inntil seks kopper samtidig. Du kan også selv velge kaffestyrke, kaffemengde og vanntemperatur. Dampfunksjonen hjelper deg å lage den perfekte cappuccino, og Cappuccinatore sørger for silkeaktig melkeskum med kun ett tastetrykk.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE264TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Hurtigvalgprogrammer og tineprogrammer basert på vekt. Volum på 26 liter og mikro-effekt på 900W. Den roterende mikrobølgeplaten ReTurntable stanser alltid der den startet. Berøringsaktivert dør betyr at du kan åpne mikroen med en enkel berøring med fingertuppen. Med denne mikroen kan du lagre inntil tre favorittprogrammer.

 • Electrolux - Sous Vide vakuumpakker - KBV4X
  900 Vacuum Sealer Drawer

  VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakking, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

 • Electrolux - Fritthengende ventilator - KFIA19R
  900 Island Hood 90 cm

  Elegant takventilator i matt sort serien. Kraftig motor sørger for overlegen ytelse, slik at du alltid har et rent og friskt miljø på kjøkkenet. Den slette overflaten gir enkelt renhold. H2H-funksjon gjør at viften kan styres fra platetoppen, og fjernkontroll er inkludert for maksimal brukervennlighet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHX850FNK
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  InfiFlex induksjonsplater med 2 variable Infinite soner, og en meget stor (24 x 40 cm) variabel overflate, hvor en eller flere potter kan plasseres. Med ProCook-funksjonen kan du justere temperaturen ved kun å flytte kasserollen.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60460OX
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC620F
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS26204OX
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm høyskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt.Volum 26 liter og mikro-effekt 900W med 5 effekt-trinn og hurtig kvartsgrill 1000W. AFP Stål.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV319K
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Sort skråstilt, vegghengt, ventilator i 90 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • No Brand - Kullfilter - EFF77
  Carbon filter EFF77 Long Life

  LongLife kullfilter til ventilatorer som sørger for at kjøkkenet forblir luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett som dannes ved matlaging. LongLife kullfiltere er vaskbare og varer i 3-5 år.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - LMS2173EMW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikrobølgeovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electrolux-produkter, slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Elektroniske kontrollere og hvitt display.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4X
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Børstet stål og sort design.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI6559AOW
  800 SteamBake Induksjon Komfyr

  Oppdag et nytt matlagingsnivå med PlusSteam indusksjonskomfyr fra Electrolux. De raske induksjonssonene-, de store stekeplatene- og den ekstra store viften i ovnen gjør det enklere å lage mat. Du sparer rett og slett verdifull tid. Ovnsidene er dekket med katalytisk emalje, noe som gjør rengjøringen lettere. Med PlusSteam kan du tilsette damp til bakevarene, slik at du oppnår jevnere og sprøere skorpe. I tillegg blir bakevarene saftigere og luftigere innenfor skorpen.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB60563BX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator (60 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC621
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Disse berøringskontrollene er konstruert for å være så kompakte som mulig uten å ofre lesbarheten, noe som gir deg mer plass til å være kreativ når du lager mat.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI60305IW
  600 SurroundCook Induksjon Komfyr

  Induksjonskomfyr med booster på alle soner. Gir deg effektiv oppvarming, presis varmestyring og mange smarte funskjoner. Stor stekeovn med markedets største stekebrett.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV316K
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Sort skråstilt, vegghengt, ventilator i 60 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Kombiovn - CKB700CX
  600 SurroundCook Innbygging Compact Innbyggingsovn

  SurroundCook kompaktovn i rustfritt stål med varmluft og grill. Enkel betjening med pop-ut knapper og touch under klokka. Vifta får varmen til å sirkulere gjennom ovnen, og sørger for at alt tilberedes jevnt i hele ovnen. Ovnen hjelper til å sette den rette temperaturen etter valgt tilberedningsfunksjon. Kombinér eventuelt denne kompaktovn med en varmeskuff, eller en stor ovn, for maksimal fleksibilitet.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4T
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Matt sort design.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60305IW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Meget stor stekeovn med markedets største stekebrett og glatt, vaskbar ovnsemalje. "Alle" ovnsfunksjoner. Fire effektive High Light kokesoner. Godt innsyn i ovnen. Praktisk, rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Keramisk topp - HOC620B
  300 Radiant Hob Innbygging Keramisk Platetopp 60 cm

  Effektiv, keramisk platetopp med 4 High Light soner. Touch-betjening gjør det enkelt å ha full kontroll over innstillingene. Tastelås og sikkerhetsutkobling sørger for at sikkerheten er ivaretatt.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP60560OX
  600 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert uttrekksventilator med diskret utseende og perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS17176OW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W med 5 effekt-trinn. Hvit.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARC-F
  Super Performing Charcoal filter

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT429X
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert 90 cm hette i rustfritt stål. Touch-elektronikk med LED-belysning. En effektiv ventilator med høy kapasitet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB750MI
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Planlimt induksjonstopp (70 cm) med 4 Infinite Windmill-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. DirectAccess glidebrytere gir en intuitiv betjening. Platetoppen er utstyrt med 1 Bridge for sammenkobling av 2 soner. En ekstra stor sone for store gryter. H2H-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Dette gjør at ventilatoren tilpasser seg matlagingen

 • Electrolux - Varmeskuff - KBD4Z
  900 Varmeskuff

  Varmeskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Forvarm tallerkener før du skal servere, eller hold rettene varme. Varmeskuffen gir deg også et smart sted å la deigen heve eller for å tine frosne matvarer. Den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene, og på innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Sort design.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK Best i test hos Anbefaler 2019
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Infinite induksjonstopp gir deg friheten til å plassere forskjellige kasserollestørrelser på komfyren. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at kjelen dekker et av de fire valgte punktene. Med en slik fleksibilitet kan du slippe kreativitet løs, og servere underverk ved hvert måltid. Platetoppen har også en Hob2Hood-funksjon, slik at tilhørende ventilator justerer seg automatisk.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. SenseBoil sørger for at kokende vann automatisk reduseres til småkoking, og DirectAccess-kontrollen gir deg umiddelbar kontroll over varmeinnstillingene på platetoppen.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP216W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Unik, helintegrert uttrekksventilator med diskret utseende og perfekt tilpasning i ditt kjøkkenmiljø. Enkel betjening med trykk-knapper og 3 hastigheter. God kapasitet og effektiv belysning med LED.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFT60465OX
  600 Traditional Hood 60 cm

  Praktisk ventilator med en diskret og tradisjonell utforming. Motoren sørger for effektiv utblåsing, slik at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk og ren. Tre hastigheter og effektiv belysning med LED. Breezefunksjon for stillegående oppfrisking av kjøkkenet.

 • No Brand - Kullfilter - SUPCHARCF1
  Super Performing Charcoal filter Street2.0

  Super Performing Charcoal Filter - den nye generasjonen kullfilter! Filtrerer bort damp og matos nesten like effektiv som ved utlufting, og kan enkelt installeres uten at det synes. Fillteret kan regenereres og har svært lang levetid.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFT766X
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Vegghengt ventilator i 60 cm bredde. Stilrent design som passer perfekt inn på kjøkkenet. H2H-funksjonen gjør interaksjonen mellom platetoppen og ventilatoren svært enkel. Med LED-lys som gir ideelt lys for matlaging. Ventilatoren er også utstyrt med Breeze-funksjon som rolig fjerner lukt og frisker opp luften på kjøkkenet etter matlagingen.

 • Electrolux - Varmeskuff - KBS4X
  900 Storage_Drawer

  Oppbevaringsskuff for montering under stekeovn eller kompaktovn. Den gir deg plass til redskaper og gjenstander du ønsker lett tilgang til, og den glir helt ut takket være de smarte teleskopskinnene.På innsiden har skuffen en antiskli-matte som holder innholdet stabilt på plass. Børstet stål / sort design.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFU216W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Tradisjonell basisventilator med tre hastigheter. Belysning med LED. Enkel betjening med skyvebryter. Enkelt å stille om til kullfilterdrift.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP226X
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Brukervennlig, uttrekksventilator med avrundet form. Tre hastigheter hjelper deg å holde luften på kjøkkenet frisk og ren. Effektiv belysning med LED. Betjeningen er praktisk plassert på den uttrekkbare fronten.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX950MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (90 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60305IW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Stor stekeovn med markedets største stekebrett. Ovnen har englatt, vaskbar ovnsemalje. Koketopp med 4 effektive High Light soner. Elegant og rengjøringsvennlig med integrert panel. Mange ovnsfunksjoner. Praktisk, rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB90981OX
  600 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert ventilator (90 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE01
  Carbon Filter - predeccesor Type 15

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 1stk, square shape.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - LFV316W
  600 Chimney Design Hood 60 cm

  Hvit skråstilt, vegghengt, ventilator i 60 cm bredde. 2 stykk LED spotter gir god og energiriktig belysning over platetoppen. Den er utstyrt med kantsuging, noe som betyder mer sugekraft, mindre strømforbruk og lavere lydnivå.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Kombiovn - COM700CX
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  CombiQuick Compact 3-i-1 multifunksjonsovn i stål med mikrobølger, grill og varmluft. Ovnen har et ergonomisk håndtak, og betjenes enkelt med pop-ut knapper, touch-display og timer. Få hjelp til korrekte temperaturer på bakgrunn av valgt tilberedningsfunksjon. Kombinér eventuelt denne kompaktovnen med en varmeskuff eller en stor ovn for maksimal fleksibilitet.

 • Electrolux - Varmeskuff - EBS4X
  900 Storage_Drawer

  Den tilpassede oppbevaringsskuffen er utformet for at den sømløst passer inn i resten av kjøkkenet ditt. Sitter i flukt mot andre enheter for en ren og kontinuerlig finish. Den store størrelsen gir optimal plass for kjøkkenutstyr og redskaper. Slik at du kan ha et ryddig kjøkken uten rot.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE172TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm overskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Volum 17 liter og mikro-effekt 800W. Døren åpnes med lett fingerberøring. Hvit.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP326X
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB850MF
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 Infinite-soner i 3 ulike størrelser. Dette gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC60310JW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Praktisk komfyr med HighLight topp, som er svært rengjøringsvennlig. Døren og glasspanelet kan enkelt monteres av for en lettere rengjøring. Stor skuff i sokkelen og barnesikring.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF60560OW
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator med moderne design og LED-belysning. Den kraftige motoren sørger for effektivt avtrekk, slik at luften på kjøkkenet holdes fri for damp og matos. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM15150OW
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 14 l

  Hendig mikrobølgeovn som kan henges oppunder overskapet.

 • Electrolux - Tradisjonell ventilator - EFU316W
  300 Traditional Hood 60 cm

  Integrert ventilator, 60 cm med maks kapasitet 300 m3/t. Tre hastigheter, hvit.

 • No Brand - Kullfilter - MCEF02
  Carbon Filter Resett EFF62

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE171TEW
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 16.8 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i hvit og rustfritt stål. Kun 50 cm i bred. Flott-, enkelt- og nøytralt design som passer til enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes meget enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er i tillegg ustyrt med automatikk-programmer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - EFP326W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med denne helintegrerte uttrekksventilatoren.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX650MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (60 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF60560OX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator med moderne design og LED-belysning. Den kraftige motoren sørger for effektivt avtrekk, slik at luften på kjøkkenet holdes fri for damp og matos. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE04
  Carbon Filter - predecessor EFF72

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - KMFE264TEX
  800 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Mikrobølgeovn for innbygging i sort og rustfritt stål. Flott-, enkel- og nøytralt design som passer enhver kjøkkenstil og ovndesign. Mikroen betjenes enkelt med touch-knapper, som kun krever et lett trykk. Den er utstyrt med ovnsbelysning, og har 3 forhåndsinnstilte favorittprogrammer. Mikroen er også utstyrt med autoprogrammer for opptining og tilberedning etter vekt.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, samt brofunksjon. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Uttrekkbar ventilator - LFP226W
  300 Pull-out Hood 60 cm

  Brukervennlig, uttrekksventilator med avrundet form. Tre hastIgheter hjelper deg å holde luften på kjøkkenet frisk og ren. Effektiv belysning med LED. Betjeningen er praktisk plassert på den uttrekkbare fronten.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB60563OX
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator (60 cm) i stilrent design, som vil gi kjøkkenmiljøet ditt et strøk av dempet eleganse. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen. Effektiv LED-belysning for god oversikt over matrettene mens de tilberedes.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM21000S
  300 Frittstående Mikrobølgeovn 18.5 l

  Mikro - Et hurig og enkelt alternativ til tradisjonell matlaging. Enkel betjening med dreiebrytere. Godt tineresultat - egen stilling for tining på bryteren. Sølvfarget.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE06
  Carbon Filter compatible witth Type 48

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OX
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikro-ovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electroluxprodukter slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Stål.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE08
  Carbon Filter - predecessor Type 28

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS26264OW
  600 Innbygging Mikrobølgeovn 25.37 l

  Selv-ventilert innbyggingsmodell som passer i 60 cm høyskap. Semi touch elektronikk med selvinstruerende hvitt display. Hurtigvalg programmer og tineprogrammer basert på vekt. Den har 5 effekt-trinn og hurtig kvartsgrill.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE07
  Carbon Filter compatible with TYPE190

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF90560OW
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert hette (90 cm) i moderne, stilrent design. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. Effektiv LED-belysning gir deg god oversikt over koketoppen når du lager mat. Indikator for filterbytte/rengjøring.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMM17007OW
  300 Innbygging Mikrobølgeovn 17 l

  Denne mikro-ovnen har bygg-inn ramme og er designet for å passe perfekt i skapnisjen - også i overskap. Design som harmonerer med øvrige Electroluxprodukter slik at du får en elegant totalløsning i kjøkkenet. Enkel betjening. 17 liter. 700W mikro-effekt. For nisje (HxBxD) 380x560x300. Hvit

 • No Brand - Kullfilter - MCFE09
  Carbon Filter - predecessor EFF75

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX950NF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (90 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset (vindmøllen) dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS30301OX
  600 Frittstående Mikrobølgeovn 28 l

  Praktisk mikrobølgeovn i elegant design som gir deg et hurtig alternativ til tradisjonell matlaging. Betjeningen er enkel, og autoprogrammene hjelper deg slik at du får riktige innstillinger hver gang - enten du vil tine, koke eller varme opp noe. Praktisk Bacon&Egg funksjon som gjør det mulig å lage perfekte egg og bacon hver gang.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE10
  Carbon Filter compatible with Type 303

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF60560OK
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Veggmontert ventilator med moderne design og LED-belysning. Den kraftige motoren sørger for effektivt avtrekk, slik at luften på kjøkkenet holdes fri for damp og matos. H2H-funksjon for enkel og ergonomisk betjening direkte fra koketoppen.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE11
  Carbon Filter Resett TYPE20 Long Life

  Long Life - Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFB90563OX
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  700 Hob2Hood®-teknologi betyr at platetoppen automatisk kontrollerer ventilatorinnstillingene. Når du lager mat, justeres viften i henhold til temperaturendringene fra toppen. Automatiske justeringer skjer også hvis du bruker flere soner. På denne måten kan du fokusere mer på tilberedningen av nydelige retter.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKC6051FOW
  600 SurroundCook Keramisk Komfyr

  Stor stekeovn med markedets største stekebrett og glatt, vaskbar, ovnsemalje. Mange ovnsfunksjoner. Platetopp med 4 hurtige- og effektive High Light kokesoner. Godt innsyn i ovnen. Praktisk og rengjøringsvennlig skuff.

 • Electrolux - Mikrobølgeovn - EMS20300OX
  600 Frittstående Mikrobølgeovn 18.7 l

  Mikrobølgeovn med effektiv Quartz-grill, som gir deg et hurtig og enkelt alternativ til tradisjonell matlaging. Betjeningen er enkel, og autoprogrammene hjelper deg slik at du får riktige innstillinger hver gang - enten du vil tine, koke eller varme opp noe.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE12
  Carbon Filter - predecessor Type 47

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse. 2stk.

 • Electrolux - Kombiovn - CKM1000CX
  800 CombiQuick Innbygging Compact Innbyggingsovn

  Kombimikro gir en komplett løsning for tining, oppvarming, grilling og steking med varmluft, pizzafunksjon og tradisjonell varme. Med CombiQuick® kombinerers oppvarming og mikrobølgemodus slik at maten tilberedes raskere. Fullfarge berøringsskjerm med intuitiv tilberedingshjelp. Nettbasert matlagingshjelp med Connected Cooking lar deg fjernstyre tid og temperatur med mobilen eller nettbrettet.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFF90560OK
  700 Chimney Design Hood 90 cm

  Veggmontert hette (90 cm) i moderne, stilrent design. H2H-funksjon som gjør at viften kan styres fra koketoppen. Effektiv LED-belysning gir deg god oversikt over koketoppen når du lager mat. Indikator for filterbytte/rengjøring.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE15
  Carbon Filter compatible with Type10

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFL716Y
  700 Chimney Design Hood 60 cm

  Glem tanken over at du må overdøve en bråkete vifte når du sitter med familie og venner med 700 Breeze Hood. Aktiver funksjonen med et knappetrykk når du er ferdig med å lage maten, så friskes luften opp på 60 minutter. Slik får et friskt kjøkken lydløst.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE17
  Carbon Filter - predecessor TYPE25

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.

 • Electrolux - Veggmontert ventilator - EFV616K
  Chimney Design Hood 60 cm

  Den vertikale kjøkkenventilatoren fra Electrolux er like elegant som den er effektiv. Det slanke, svarte glassdesignet gir en moderne, minimalistisk utseende. Sikrer et stilig kjøkken samtidig som matluktene holdes i sjakk.

 • Electrolux - Elektrisk komfyr - EKI6051EOW
  600 SurroundCook Induksjon Komfyr

  Komfyr med stor stekeovn og markedets største stekebrett. Vaskbar ovnsemalje forenkler rengjøringen. Koketopp med 4 induksjonsoner, alle med Booster. Elegant og rengjøringsvennlig med integrert panel. Unik funksjonssperre og dørlås. "Alle" ovnsfunksjoner. Praktisk, rengjøringsvennlig skuff.

 • No Brand - Kullfilter - MCFE18
  Carbon Filter - predeccessor Type 60

  Kullfilteret til resirkulasjonsventilatoren sørger for at kjøkkenet holdes luktfritt. Filteret filtrerer damp og fett fra matlagingen. Bytt regelmessig for maksimal ytelse.