KJØPEGUIDE

Finn den beste vaskemaskinen med tørketrommel som passer deg

Vårt sortiment

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne vaskemaskinen med tørketrommel som passer best for deg.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energi og effektivitet

Electrolux’ vaskemaskiner med tørketromler er designet for å bruke så lite energi og vann som mulig samtidig som den gir førsteklasses pleie av klærne dine. Energiklassen for Electrolux vaskemaskiner varierer fra A+++ til A+++ -40%. Det innebærer at de høyeste rankede Electrolux-maskinene forbruker 40% mindre energi enn en A-klasset maskin.

Noen teknikker kan bidra til en bedre energiklasse. Blant annet invertermotorer, SensiCare- eller DelicateCare-teknikk, som er vår varmepumpeteknikk.

Plass og plassering

Er det trangt om plassen, er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel perfekt. Du drar fordelene av to maskiner uten å ta opp unødvendig plass. Det er to typer av vaskemaskiner med tørketrommel: integrert og frittstående. Integrerte maskiner installeres med øvrig interiør slik at maskinen smelter inn med resten.

Kapasiteten for en vaskemaskin med tørketrommel

En vaskemaskin med tørketrommel har kapasiteten til både å vaske og tørke klærne dine. Tørkekapasiteten er noe mindre en kapasiteten for klesvask siden luften tar mer plass for å kunne sirkulere når du tørker klærne.

Når du funderer på hvilken kapasitet maskinen må ha, bør du tenke på følgende:

Husholdets størrelse: Store familier trenger mer kapasitet en et singelhushold.
Vaner: Hvor ofte pleier du å vaske og tørke klær?
Type og størrelse på klesvasken: Større enheter som sengeklær, dyner og gardiner krever noe større trommel for beste resultat.

Alle Electrolux’vaskemaskiner med tørketrommel er utrustet med SensiCare-teknikk. SensiCare bruker avanserte fukt- og temperatursensorer for å justere energiforbruket etter mengden på klesvasken. Du sparer både tid og penger, og er garantert at klærne dine får beste klespleie.

Følg klesvasken fra Smartphonen din

Med vår app Electrolux Care kan du styre vaskemaskinen med tørketrommel i Smartphonen din. Med CareAdvisor-funksjonen får du digital eksperthjelp og vaskeråd. Under Mine favoritter kan du også spare innstillinger for plaggene som du bruker ofte.

Oppdag My Electrolux Care-appen

2 program i 1

Med vårt tørt-til-tørt-program har du en effektiv håndtering av klesvasken med en sømløs overgang mellom vask og tørk. Plaggene dine er klar til å ha på seg eller henges inn i skapet så snart programmet er klart.

Program

Våre vaskemaskiner med tørketrommel har forskjellige program som passer dine behov:

 • Mørkeblå skjøre plagg
  Ull

  Vask og tørk i samme program.

 • hvit skjorte i nærbilde
  Damp

  Et program som gjør at klærne blir mindre krøllete, frisker opp plaggene dine og gjør at de lukter godt.

 • et plagg inne i en vaskemaskin med tørketrommel
  Allergivennlig

  Et program spesielt utviklet for en allergikers behov. Programmet fjerner mikroorganismer og bakterier med en vaskefase der temperaturen overstiger 60 °C under noen minutter. En ekstra skylling sikkerstiller at restene fra vaskemidlet og pollen/allergifremkallende stoffer forsvinner.

 • vanndråper på mørkeblått plagg
  Yttertøy

  Utomhusprogrammet DualSense Technology skyddar mer tekniska material så att de bevarar sin struktur över tid. En specialcykel torkar och återställer den vattenavvisande förmågan.

Sertifisering

Woolmark-sertifisering er en merking av maskinen som viser at den er godkjent av Woolmark. Det betyr at alle Electrolux’ vaskemaskiner med tørketrommel er skånsomme både for vask og tørk av ull.


En maskin som vasker og tørker

Å vaske og tørke klær blir lett som bare det! Du kan regne med 50% mindre krøller og du kan ha på deg silkeplagget med en gang.

Vis produktet

DelicateCare – skånsomme og tilpassede program

DelicateCare-systemet i kombinasjon med innebyggd varmepumpe, behandler plaggene skånsomt ved lave temperaturer som tilpasses til hver vask. Det gjør at du kan vaske og tørketromle klær for utendørs- og fritidsbruk, og restaurere vannavstøtende egenskaper. Til og med silkesplaggene krøller seg 50% mindre.  

Uansett hva du vasker og tørker, kan du slappe av - når plaggene er ferdige er de alltid klare til å ta på deg.

Vask og tørk favorittene dine

Vask og tørk i PerfectCare 900-serien tillater at du vasker og tørker favorittplaggene dine på en trygg måte uansett material, til og med silke og dun. Med DelicateCare-systemet krøller silkeplaggene seg opptil 50 % mindre.

Temperatur og rotering for rett klespleie

Dunjakkens egenskaper kan forringes ved vasking og tørking i en vanlig vaskemaskin. DelicateCare-systemet justerer trommelens temperatur og bevegelse for å prestere nøyaktig klespleie slik at dunet beholder sin luftighet.

Vask og tørk tilpasset garderoben din

Det finns et tørkeprogram for alle vaskeprogram - fra blandede bomullsplagg til syntetiske, og til og med for silke. Dessuten kan du få 3 kg. skittentøy ren og tørr på 3 timer.

FreshScent

Alle våre kombinerte vaskemaskiner og tørketromler har et unikt FreshScent-program. Ved å bruke en kombinasjon av damp og deilige dufter, kan du nyte av følelsen av nyvaskede klær uten å utsette dem for en komplett rengjøringssyklus etter hver bruk. Forleng klærnes livslengde. Bevar klærnes form, utrykk og duft.

Dampen behandler dessuten fibrene med omsorg og minsker systematisk krøllene, og behovet for stryking.


Klærne dine er like fine etter hver vask

Når du velger å stole på selve vaskeprosessen, vil du føle deg sikker på at favorittklærne dine som du føler deg fin i, og som gir deg selvtillit, er velstelte. Nå kan du stole på at den avanserte PerfectCare kombivask- og tørk med UltraCare System, tar hånd om alt fra tøffe utendørs klær til finere antrekk.

Klærne beskyttes bedre og holder lenger.  Den vasker og tørker favorittantrekkene dine i en syklus fra tørt-til-tørt slik at det du kjøper, har på deg og liker, holder seg merkbart lenger. Det er en enkel løsning med perfekt resultat.

Vis produktet

UltraCare - løsningen som får klærne å holde lenger

UltraCare systemet i vår kombinerte vaskemaskin og tørketrommel, er et unikt system. Den blander vaskemiddel og skyllemiddel på forhånd før klærne kommer til trommelen. Dette innbærer at hver fiber nås og beskyttes. Du kan være sikker på at alle dine klær ser og føles nye ut lenger.

Tøyet holder seg mykt. Vask etter vask.

Vaskemiddel og skyllemiddel blandes i forvei og reagerer med vann før blandingen kommer inn i trommelen. Dette garanterer at hele plagget behandles og gjøres ren. UltraCare-systemet fordeler vaskemiddelet jevnt og er dobbelt så effektivt som vasken i en ordinær vaskemaskin siden ikke vaskemiddel som ikke er oppløst, leder til mindre effektiv rengjøring.

Det krymper ikke og beholder passformen

Nå trenger du ikke lenger være redd for å tørke din fineste ullgenser. Vårt DelicateCare-system justerer trommebevegelsene for å stoppe ull fra å spinne eller vris for å unngå krymping. Dette gir  enestående tørkeresultater. Sammenlignet med flat tørk, blir det ingen krymping og ingen tap av passform.

Programmet Non-Stop One-Go sparer tid og energi

Vårt program Non-stop One-Go 4h/5kg tilbyr de mest effektive vaske- og tørkeprogrammene på kortest mulig tid. Konstruert for klesvask til hverdags og med muligheter til å vaske og tørke 5 kg. på fire timer som demonstrerer en unik økonomisk prestasjon tilgjengelig på markedet i dag. Det sparer både tid og energi med glimrende resultat hver gang.

FreshScent

Alle våre kombinerte vaskemaskiner og tørketromler har et unikt FreshScent-program. Ved å bruke en kombinasjon av damp og deilige dufter, kan du nyte av følelsen av nyvaskede klær uten å utsette dem for en komplett rengjøringssyklus etter hver bruk. Forleng klærnes livslengde. Bevar klærnes form, utrykk og duft.

Dampen behandler dessuten fibrene med omsorg og minsker systematisk krøllene, og behovet for stryking.


Glimrende resultat hver gang

Tenk på favorittklærene dine som passer deg perfekt. Favorittgenseren som alltid føles så bra å ha på. Klærne du trivs i uansett hvilke planer du har for dagen - du kan stole på din innovative PerfectCare 700. En vaskemaskin og tørketrommel som vasker og tørker klærne i ett eneste program. Å kle på deg blir en fryd! Uansett hva du skal ha på deg - uansett hvilke planer du har.

Vis produktet

DualCare - den ideelle behandlingen av klærne dine

Vårt DualCare System justerer programmene automatisk etter materiale og vekt på vasken. Klærne behandles da med rett temperatur og med en optimal bevegelse på trommelen. Det betyr at alt fra finklær til ull, fra jeans til utendørs klær, kan vaskes og senere tørkes i en eneste prosess. Hvert plagg beholder form og kvalitet.

Tekstilene føles som nye dobbelt så lenge

I følge en test utført av Ritex i 2015 (test nr.15CR00099) med hjelp av SensiCare, føles stoffene som nye dobbelt så lenge. Sensorer justerer automatisk syklusinnstillingene til mengden klær i løpet av det første minuttet, for å redusere tidsbruk, energi og vann. Dette betyr mindre slitasje, ikke bare på klærne, men også på miljøet.

Det krymper ikke og beholder passformen

Nå trenger du ikke lenger være redd for å tørke din fineste ullgenser. Vårt DelicateCare-system justerer trommebevegelsene for å stoppe ull fra å spinne eller vris for å unngå krymping. Dette gir  enestående tørkeresultater. Sammenlignet med flat tørk, blir det ingen krymping og ingen tap av passform.

Non-stop 60-Minute

Programmet Non-stop 60-Minute vasker og tørker en mindre mengde klesvask på kun 2 timer - et enormt raskt og effektivt program. Dine klær blir rengjorde og tørre når du vil ha dem.

FreshScent

Alle våre kombinerte vaskemaskiner og tørketromler har et unikt FreshScent-program. Ved å bruke en kombinasjon av damp og deilige dufter, kan du nyte av følelsen av nyvaskede klær uten å utsette dem for en komplett rengjøringssyklus etter hver bruk. Forleng klærnes livslengde. Bevar klærnes form, utrykk og duft.

Dampen behandler dessuten fibrene med omsorg og minsker systematisk krøllene, og behovet for stryking.