KJØPEGUIDE

Finn den beste kombivask og tørk som passer deg

Tilpassede sykluser og skreddersydd klespleie med DelicateCare

Maskinen i kombinasjon med DelicateCare-systemet, tilpasser temperaturen etter hver klesvask og vasker klærne dine skånsomt. Dette lar deg vaske og tørke ytterklær uten å miste vannbeskyttelsen i plagget. Og plagg av silke har 50% mindre krøller når de tas ut av maskinen.

Du kan være sikker på at klesplaggene dine alltid er klar til bruk uten behov for stryking når de tas ut av maskinen - uansett om du vasker eller tørker dem.

Silkeplaggene med opptil 50% mindre krøller*

*Sammenlignet med lufttørking.

Temperatur og rotering for rett klespleie

Dunjakkens egenskaper kan forringes ved vasking og tørking i en vanlig vaskemaskin. DelicateCare-systemet regulerer trommelens temperatur og bevegelse for å gjennomføre korrekt klespleie slik at dunet beholder sin luftighet.

Freshe klær med 96% mindre vannbruk*

*Bruk damp når du skal freshe opp klærne så sparer du mer enn 40 liter vann per syklus. Det er testet med 1 kg delikate plagg ved bruk av FreshSent-programmet sammenlignet med programmet for delikat klesvask.

FreshScent-program

UltraCare - løsningen til lengre levetid på klærne

UltraCare er unikt i vår vaskemaskin med tørketrommel. Den blander vaskemiddel og skyllemiddel i forvei med vann før de kommer inn til trommelen. Det betyr at hver fiber nås, beskyttes og vaskes nøye. Klærne dine ser og føles som nye lenger.

Din signaturlook vaskes, tørkes og pleies samtidig

Du må kunne stole på at klærne som gir deg din flotte look og gode følelse, pleies på korrekt måte. Nå kan du stole på at den avanserte PerfectCare 800-serien med UltraCare-system beskytter alt fra tøffe ytterklær til delikate plagg, og sørger for at de holder lengre. Maskinen kan vaske dine favorittplagg i en effektiv vaske- og tørkesyklus slik at alt du kjøper, har på deg og elsker, varer betydelig lengre. Det er en enkel løsning på å gi din signaturlook en rettferdig behandling.

Tøyet holder seg mykt. Vask etter vask.

Vaskemiddel og skyllemiddel blandes i forvei, og reagerer med vann før blandingen kommer inn i trommelen. Dette garanterer at hele plagget behandles og gjøres ren. UltraCare-systemet fordeler vaskemiddelet jevnt og er dobbelt så effektivt som vasken i en ordinær vaskemaskin siden ikke vaskemiddel som ikke blir oppløst, leder til en mindre effektiv klesvask.

Freshe klær med 96% mindre vannbruk*

*Bruk damp når du skal freshe opp klærne så sparer du mer enn 40 liter vann per syklus. Det er testet med 1 kg delikate plagg ved bruk av FreshSent-programmet sammenlignet med programmet for delikat klesvask.

FreshScent-program

Din look vaskes, tørkes og pleies samtidig

Dine favorittbukser som passer perfekt. Den elskede genseren som er så skjønn å ha på seg. De får deg å føle deg flott og fin uansett hvilke planer du har for dagen. Du kan stole på at vår innovative PerfectCare700-serie holder hverdagsplaggene rene og fine i en forsiktig vask- og tørkesyklus. Gjør klespleie til noe enkelt - det spiller ikke noe rolle hva du velger å ha på deg, eller hva du skal gjøre på dagen.

Klærne dine blir vasket og tørket i ett eneste program

Våre maskiner i PerfectCare 700-serien vasker klærne dine i et eneste program - fra tørt til tørt. DualCare-systemet gjenkjenner hvilket material og veier plaggene. Det regulerer siden temperaturen og bevegelsen på trommelen for å gi hvert plagg den aller beste behandlingen. Den sørger for at klærne dine varer lenger.

Optimale program-innstillinger med DualCare

Vårt DualCare-system regulerer programmene automatisk etter material og vekten på vasken. Klærne behandles på nøyaktig temperatur og med optimale bevegelser på trommelen. Vask og tørk i kun en prosess. Det gjør at hvert plagg beholder passformen og kvaliteten.

Freshe klær med 96% mindre vannbruk*

*Bruk damp når du skal freshe opp klærne så sparer du mer enn 40 liter vann per syklus. Det er testet med 1 kg delikate plagg ved bruk av FreshSent-programmet sammenlignet med programmet for delikat klesvask.

FreshScent-program

Oppdag mer fra Electrolux

 • Integrert vaskemaskin med tørketrommel
  Vaskemaskin med tørketrommel

  Våre kombinerte vaskemaskiner med tørketrommel sparer tid, energi og plass uten å gi slipp på noe.

 • en mann holder i en jakke som er vasket i en vaskemaskin
  Vaskemaskiner

  Opplev resultater på klesvasken som aldri før med våre vaskemaskiner.

 • jakker på kleshengere
  Vask og tørk

  Ta vare på klærne dine med skånsomme vaskemaskiner, tørketromler og andre produkter for klespleie.

Vårt sortiment

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne vaskemaskinen med tørketrommel som passer best for deg.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energi og effektivitet

Electrolux’ vaskemaskiner med tørketromler er designet for å bruke så lite energi og vann som mulig samtidig som den gir førsteklasses pleie av klærne dine. Energiklassen for Electrolux vaskemaskiner varierer fra A til G.

Noen teknilogier kan bidra til en bedre energiklasse. Blant annet invertermotorer, SensiCare- eller DelicateCare-teknikk, som er vår varmepumpeteknikk.

Plass og plassering

Er det trangt om plassen, er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel perfekt. Du drar fordelene av to maskiner uten å ta opp unødvendig plass. Det er to typer av vaskemaskiner med tørketrommel: integrert og frittstående. Integrerte maskiner installeres med øvrig interiør slik at maskinen smelter inn med resten.

Kapasiteten for en vaskemaskin med tørketrommel

En vaskemaskin med tørketrommel har kapasiteten til både å vaske og tørke klærne dine. Tørkekapasiteten er noe mindre en kapasiteten for klesvask siden luften tar mer plass for å kunne sirkulere når du tørker klærne.

Når du funderer på hvilken kapasitet maskinen må ha, bør du tenke på følgende:

Husholdets størrelse: Store familier trenger mer kapasitet en et singelhushold.
Vaner: Hvor ofte pleier du å vaske og tørke klær?
Type og størrelse på klesvasken: Større enheter som sengeklær, dyner og gardiner krever noe større trommel for beste resultat.

Alle Electrolux’vaskemaskiner med tørketrommel er utrustet med SensiCare-teknikk. SensiCare bruker avanserte fukt- og temperatursensorer for å justere energiforbruket etter mengden på klesvasken. Du sparer både tid og penger, og er garantert at klærne dine får beste klespleie.

Følg klesvasken fra Smartphonen din

Med vår app Electrolux Care kan du styre vaskemaskinen med tørketrommel i Smartphonen din. Med CareAdvisor-funksjonen får du digital eksperthjelp og vaskeråd. Under Mine favoritter kan du også spare innstillinger for plaggene som du bruker ofte.

2 program i 1

Med vårt tørt-til-tørt-program har du en effektiv håndtering av klesvasken med en sømløs overgang mellom vask og tørk. Plaggene dine er klar til å ha på seg eller henges inn i skapet så snart programmet er klart.

Program

Våre vaskemaskiner med tørketrommel har forskjellige program som passer dine behov:

 • Mørkeblå skjøre plagg
  Ull

  Vask og tørk i samme program.

 • hvit skjorte i nærbilde
  Damp

  Et program som gjør at klærne blir mindre krøllete, frisker opp plaggene dine og gjør at de lukter godt.

 • et plagg inne i en vaskemaskin med tørketrommel
  Allergivennlig

  Et program spesielt utviklet for en allergikers behov. Programmet fjerner mikroorganismer og bakterier med en vaskefase der temperaturen overstiger 60 °C under noen minutter. En ekstra skylling sikkerstiller at restene fra vaskemidlet og pollen/allergifremkallende stoffer forsvinner.

 • vanndråper på mørkeblått plagg
  Yttertøy

  Utomhusprogrammet DualSense Technology skyddar mer tekniska material så att de bevarar sin struktur över tid. En specialcykel torkar och återställer den vattenavvisande förmågan.

Sertifisering

Woolmark-sertifisering er en merking av maskinen som viser at den er godkjent av Woolmark. Det betyr at alle Electrolux’ vaskemaskiner med tørketrommel er skånsomme både for vask og tørk av ull.