Make life delicious

Litt kreativitet endrer alt

Matlaging er mer enn bare mat. Det er kilden til underholdning, sunnhet og dagliglivet. Det handler om familie, opplevelser og det å uttrykke individet. Med Electrolux, kan du ta kreativitet til nye høyder. Bli inspirert og lag den beste matretten noensinne.

Introduksjon til intuitiv matlaging

I Sverige designer vi produkter så intuitive at du slipper å tenke. Du kan bare nyte.

Koble til ovnen din til Google Home

Bruk stemmen din i stedet for å styre ovnen med Wi-Fi. Nyt av matlagingen mens din assistent overvåker temperaturinnstillingene.

Le Cordon Bleu oppskrifter

Electrolux og Le Cordon Bleu hjelper til med å gjøre hverdagen din litt enklere med de beste teknikkene innen matlaging og lekre oppskrifter. Bli inspirert til nye matopplevelser og bærekraftige matvaner.

Explore 7 Blender

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

Gjør et inntrykk!

Tilby gjestene dine mer enn bare god mat. Gjør et inntrykk.

ComfortLift

Like skånsom mot deg som mot serviset ditt – ComfortLift hever den nedre kurven i vaskemaskinen slik at den er i en mer behagelig høyde.

Småapparater

Den fullkomne assistenten i kjøkkenet for kreative kokker.

Infinite Chef Cookware Collection

Få ut det meste i hver ingrediens. Våre førsteklasses kasseroller, som har blitt utformet sammen med profesjonelle kokker, har noe for hvert bruksområde. Hvis du skal gjøre en kjøttgryte som skal koke lenge og sakte, eller en saus glatt som silke – bruk den beste kasserollen for formålet.