Produktdetaljer

Luftrenser for rom opptil 129m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Produktfordeler

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

Skreddersydd luftrensing

Den nye wifi-tilkoblede luftrenseren tilpasser seg endringer i innemiljøet ditt.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

Justerer seg etter ditt miljø

Det unike PureSense-systemet måler kontinuerlig luftkvaliteten innendørs og justerer automatisk luftrensingen slik at du kommer hjem til et sunt innemiljø.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

Skreddersydd filtrering som dekker dine behov

Skreddersy din Pure A9 til dine personlige og sesongmessige behov med våre 360 filtre og 5-trinns luftrensing. Hvert filter har en unik smartetikett som holder oversikt over bruken av filteret. Selv om du fjerner et filter og setter det inn igjen neste sesong, gjenkjennes automatisk resterende brukstid.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

Kontinuerlig overvåking

Enten du er hjemme eller på farten, kan du overvåke og optimalisere luftkvaliteten i hjemmet fra appen eller lene deg tilbake og la PURE A9 gjøre det for deg. Sjekk jobben som er utført i en gitt tidsramme, få smarte oppsummeringer eller bare juster innstillingene dine. PURE A9-appen er den perfekte luftrenserassistenten.

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

AirSurround-systemet er utviklet for å nå alle rommets hjørner.

AirSurround-systemet skaper en kraftig, men jevn spiralbevegelse av inneluften som effektivt sirkulerer og renser luften opptil fire ganger raskere enn foregående generasjoner. Pure A9 anbefales for romstørrelser på opptil 129 m2 (basert på svenske forskrifter vedrørende utskiftning av luft per time) og 52 m2 (US AHAM)

Electrolux - Luftrenser - PA91-604GY

Rolig smart

Med et minimumslydnivå på bare 17 dB (A)*, jobber din Pure A9 så stille at du ikke merker det. Selv ved maksimal hastighet er støynivået bare 46 dB (A)*, stillere enn middagssamtalen hjemme. *målt 1 m foran produktet.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

5

App-promlem løst

av Arne på 13 mai 2021

Hadde problem med å reistrere meg i appen inntil jeg valgte kode med 9 tegn. Da virket alt som det skulle

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Arne anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på produktet, det setter vi stor pris på. Flott å høre at problemet ditt har løst seg. Dersom det er noe mer du lurer på vedrørende produktet eller trenger hjelp med, ta gjerne kontakt med oss.

Med vennlig hilsen Ellisiv

3

Ren luft

av Airways på 06 februar 2021

Jeg synes denne ikke tar bort noe vesentlig mere støv enn tidligere før denne kom i hus!

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  4

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei, takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at maskinen ikke har møtt forventningene dine. Bemerk at dette er en luftrenser som filtrerer partikler i luften. Blant annet ioniseringlaget fungerer slik at det oppstår en statisk ladning for å frigjøre negative ioner i luften. Disse ladningene overføres til luftbårne forurensninger i rommet. Når partiklene er statisk ladet, vil partiklene enklere finne hverandre og kan trekkes raskere inn i partikkelfiltreringssystemet. Ionisering skal rett og slett gjøre det enklere for filteret å fange opp partikler i luften. Generelt vil luftrenseren ta til seg støv, men fungerer best som luftrenser for å rense luften i rommet.
Husk å støvsuge rundt apparatet for å opprettholde riktige målinger. Har du spørsmål rundt dette produktet, ta kontakt med oss på kundeservice@electrolux.no eller ring 22 72 24 00.

Mvh Kristiane

3

God design, kvalitet i materialer, avvik på det digitale

av BTT på 27 november 2020

Får ikke registrert meg som bruker av app, luftkvalitet indikator fungerer kun på manuell mode. Dette avviker fra det produsent lover er en del av produktet. For øvrig er enheten, stillegående, har god design, kvalitet i materialer og utførelse. Det er mulig noe av det som trekker ned her er forbigående og vil bli løst. Da skal jeg legge inn ny vurdering som trekker opp. Når jeg likevel anbefaler produktet er det fordi jeg forventer at det som trekker ned vil bli ordnet, hvis ikke blir enheten levert tilbake.

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  4
 • BTT anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei takk for din review. Det er leit å høre at appen ikke fungerer optimalt mot produktet. Det er forståelig at det ikke er tilfredstillende om appen ikke samsvarer med bruken. Vi vil gjerne se nærmere på problemet du har med appen og ta gjerne kontakt med oss på mail kundeservice@electrolux.no og legg gjerne ved screenshots av hvor feilen oppstår i appen. Anbefaler deg å slette appen, legge til produktet på nytt og se om problemet er løst.

Mvh Kristiane

2

Pure A9 129kvadrat meter.

av SBS på 05 april 2020

Jeg er kjempe fornøyd med luftrenser Pure A9, virker bra og går stille. Den nye app virker grei. Jeg vurdere å kjøpe en til soverommet. Meget fornøyd.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • SBS anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Luftrenser - PA91-404GY
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - PA91-404DG
PureA9 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 92m2. Den reagerer på forandringer i luften og du kan følge informasjon om luftkvaliteten i appen. AirSurround-system fordeler luften stille, laveste lydnivå er 17 dB (A). Skreddersy filtrene etter dine behov for maksimal ytelse.

Electrolux - Luftrenser - FA31-201GY Testvinner hos TV2, Hjelper deg
Flow A3 Luftrenser

Luftrenser for rom opptil 40m2. Flow A3 reagerer på endringer i luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for en effektiv rensing. Den kompakte Flow A3 passer sømløst på trange steder, mens det intutive displayet gjør det enkelt å justere funks...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet