KJØPEGUIDE

Finn den beste vaskemaskinen for deg

Vårt sortiment

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne vaskemaskinen som passer best for deg.

  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • ColorCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare

Vaskemaskinens dimensjoner

Det spiller ikke noen rolle om du vil ha en frittstående vaskemaskin eller en som integreres (innebygd), det første du trenger å gjøre er å sørge for at den får plass. Du kan begynne med å sjekke hvor mye plass du har:

Bredde: 60 - 48 cm - anbefaler vi en frontmatet vaskemaskin 
Bredde: 45 - 40 cm - overvei en toppmatet vaskemaskin 
Dyp: 45 - 38 cm - en smal, dyp, frontmatet vaskemaskin passer glimrende

Tips: Hvis du har liten plass på vaskerommet, skal du overveie å kjøpe en 2-i-1-maskin, en vaskemaskin med tørketrommel. En annen måte å spare plass på, er å plassere tørketrommelen oppå vaskemaskinen.

Vaskemaskinens kapasitet

Når du skal bestemme deg for hvilken kapasitet du trenger på vaskemaskinen, er det bra å tenke på et par saker:

Størrelsen på husholdet: Store familier krever mer enn et singelhushold.
Vaner: Hvor mange ganger i uken pleier du å vaske?
Hva slags klær og mengde: Vasker du ofte større saker som sengklær, dyner og gardiner så trenger du en større trommel for å oppnå beste resultatet.

Alle Electrolux’ vaskemaskiner er utrustet med SensiCare-teknik. SensiCare bruker vektsensorer som justerer vann- og energiforbruk etter mengde klesvask. Du sparer både tid og penger, og garanteres samtidig at klærne dine ikke vaskes for lenge.

Energisnål vaskemaskin

Alle Electrolux-vaskemaskiner er designet for å rengjøre klærne dine og gi den beste, mulige klespleie samtidig som de bruker så lite vann og energi som mulig. Energiklassen for Electrolux’ vaskemaskiner variere fra A+++ til A+++-75%. Det innebærer at den høyeste energiklassen for Electrolux’ vaskemaskiner presterer 75% bedre enn hva A+++-klassen krever.

Spesielle teknikker bidrar også til lavere energiforbruk. Blant annet invertermotorer, ECO opsjonsteknikk og SensiCare-teknikk.

Stille og rask

To ting til å tenke på når du velger en vaskemaskin.

Stille driftssykluser

Electrolux’ vaskemaskiner holder et lydnivå på kun 47 desibel. Du kan da vaske når du vil uten å forstyrres av lyd fra vaskemaskinen.

Hurtigprogram

Hurtigprogrammet kan brukes opptil 3 kg. klesvask og tar kun 20 minutter. Har du mer å vaske, skal du i stedet velge UltraWash-programmet som finns på utvalgte maskiner og rengjør klesvasken på kun 59 minutter. Et glimrende valg for sene kveldsvasker eller for klær som er litt skitne. Det nye MixCare-programmet på 49 minutter er også et bra alternativ om du har det travelt.

Smart vaskemaskin

Koble til vaskemaskinen din til vår app My Electrolux Care for en smartere måte å vare på klesvasken din. Du åpner enkelt appen i din smartphone og velger temperatur, tekstilsort og farge så skreddersyr den programmet for deg.

LES MER OM TILKOBLING

Vaskemaskin og tørketrommel som passer sammen

Hvis du vil ha en vaskemaskin og tørketrommel som passer sammen, er våre Electrolux-modeller glimrende valg. De kan stables eller installeres side ved side, og du kan utnytte plassen du disponerer til klesvask etter dine behov.


To vaskemaskiner som matcher

Vaskemaskin med damp

Electrolux SteamCare ® Technology vaskemaskiner med PlusSteam legger til damp i slutten av vaskesyklusen, og minsker dermed krøll på klesplaggene med opptil en tredjedel. Du kan også bruke et separat dampprogram som er en rask og enkel måte å rette til klesplagg som er krøllete.

Sertifiseringer

Woolmark-sertifisering er et stempel som viser at Electrolux-vaskemaskiner er godkjente av selskapet Woolmark, og at du får en meget skånsom tørk av ullplagg.

Electrolux 800-serien er sertifisert* av Ariel og Lenor. Det betyr at de tilbyr den beste rengjøringen, og fordeling av vaskemiddel og mykningsmiddel med formålet at på beste måte vaske alle favorittplaggene dine. Hver eneste tråd får korrekt behandling, og klærne dine føles nyere enda lenger.


ColourCare — Alle fargene dine, alltid med samme styrke

ColourCare-systemet vårt renser vannet så vaskemidlene fungerer best mulig, selv ved lave temperaturer. En mild, men grundig rengjøring bevarer fargene på plaggene dine slik at de er like klare som da du kjøpte klærne.

Fargene bevares — vask etter vask

Det handler om vannet. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheter, og gir en mild men grundig vask. Resultatene nedenfor er fra en fargefasthet-test utført på polyester gjennom 50 vaskesykluser i 30 grader. Med ColourCare falmer ikke fargene, sort forblir sort — vask etter vask.

Farger elsker salt

Saltet aktiverer et jonbyterfilter og gjør vannet mykere uten å komme i kontakt med klærne. Den tar bort harde mineraler og forurensninger. Slik beholder fargene sin fargeintensitet vask etter vask, og svart blir ikke grått.

Kjøp nå

Effektiv energi, tid og klespleie - glimrende balanse i UltraWash-programmet

Vårt UltraWash-program har en glimrende balansere mellom klespleie og effektiv energi for din klesvask med blandede plagg - i et 59-minutters program.

Effektiv klesvask på lav temperatur beskytter klærne dine. Ved å vaske på 30°C sparer du 30% energi sammenlignet med et 40°C-bomullsprogram. Forsiktig med klærne dine - forsiktig med miljøet.

Effektiv på 30°C, sparer 30% energi*

*UltraWash-programmet vasker klesvasken rent allerede på 30°C, og sparer mer enn 20% energi sammenlignet med et 40°C bomullsprogram.

Bruk klærne lenger med UltraCare

Bruk klærne dine lenger med vårt UltraCare-system. Vaske- og skyllemiddel blandes i forvei i vannet før de havner i trommelen slik at fordelingen blir jevn. Dette innebærer at de virker raskere og beskytter fibrene i klærne.


SteamCare – Bevar styrken

Vårt SteamCare-system gir deg profesjonelle resultater i ditt eget hjem. Avslutt hver vask med damp for å redusere skrukker med en tredjedel, og oppnå en jevn finish uten varme som ved vanlig stryking. Eller bruk SteamCare til å fornye et plagg og unngå unødvendig vask.

Nesten skrukkefri

Tilførsel av damp mot slutten av vasken betyr at fibrene i klærne får hvile, og skrukker reduseres med en tredjedel sammenlignet med en maskin uten SteamCare. Nå kan du vaske og dampe på en gang, og uten stryking bevarer klærne passformen og strukturen lengre.

Vask ikke for mye - forny i stedet

Nyt av følelsen av "nyvaskede" klær uten å ha behov av å vaske klærne etter hver bruk. Electrolux FreshScent er verdens første system som frisker opp klærne med damp og dufter i stedet for å bruke vaskemiddel. Med damp og våre spesielle fremtagne dufter, gjør klærne dine myke og dufter behagelig.

Kjøp nå

SensiCare, din hverdag — vasket med forsiktighet

SensiCare-systemet vårt sikrer riktig behandling ved å justere tiden, energien og vannforbruket til vasken din. Dette forhindrer at klærne blir vasket for lenge, slik at klærne beholder utseendet lengre.

Tekstilene føles som nye dobbelt så lenge

I følge en test utført av Ritex i 2015 (test nr.15CR00099) med hjelp av SensiCare, føles stoffene som nye dobbelt så lenge. Sensorer justerer automatisk syklusinnstillingene til mengden klær i løpet av det første minuttet, for å redusere tidsbruk, energi og vann. Dette betyr mindre slitasje, ikke bare på klærne, men også på miljøet.

Program for jeans

Utseendet og formen på dine klassiske jeans holder seg som nye takket være vårt myke vaskemaskinsprogram.