KJØPEGUIDE

Finn den beste vaskemaskinen for deg

ColourCare — bevarer dine fargerike klær

ColourCare-systemet vårt renser vannet for at vaskemidlene skal fungere best mulig, selv ved lave temperaturer. En mild, men grundig rengjøring bevarer fargene på plaggene dine vask etter vask.

Fargene blekner ikke*

*Fargevarighets-testet på rødt og svart polyesterstoff etter 50 rengjøringssykluser i 30 dager.

Farger elsker salt

Saltet aktiverer et jonbyterfilter og gjør vannet mykere uten å komme i kontakt med klærne. Den tar bort harde mineraler og forurensninger. Slik beholder fargene sin fargeintensitet vask etter vask, og svart blir ikke grått.

PerfectCare 900

Oppdag våre PerfectCare-vaskemaskiner fra 900-serien med ColourCare-system.

Effektiv energi, tid og klespleie - glimrende balanse i UltraWash-programmet

Vårt UltraWash-program har en glimrende balanse mellom klespleie og effektiv energi for klesvasken med blandede plagg - i ett 59-minutters program.

Effektiv klesvask på lav temperatur beskytter klærne dine. Ved å vaske på 30°C sparer du 30% energi sammenlignet med et 40°C-bomullsprogram. Forsiktig med klærne dine - forsiktig med miljøet.

Effektiv på 30°C, sparer 30% energi*

*UltraWash-programmet vasker klesvasken rent allerede på 30°C, og sparer mer enn 30% energi sammenlignet med et 40°C bomullsprogram.

Bruk klærne lenger med UltraCare

Bruk klærne dine lenger med vårt UltraCare-system. Vaske- og skyllemiddel blandes i forvei i vannet før de havner i trommelen slik at fordelingen blir jevn. Dette innebærer at de virker raskere og beskytter fibrene i klærne.

 • EW8F8661E6
 • Vårt UltraWash-program er den ideelle balansen mellom pleie og energieffektivitet for blandet vask - i en 59 min syklus.
 • EW8F8669Q8
 • Vårt UltraWash-program er den ideelle balansen mellom pleie og energieffektivitet for blandet vask - i en 59 min syklus.

PerfectCare 800

Oppdag våre PerfectCare-vaskemaskiner fra 800-serien med UltraCare-system.

Du får en stilig look - på en gang

Vårt SteamCare-system gir deg profesjonelle resultat i hjemmet. Du kan avslutte hver vaskesyklus med damp for å minske krøller på klesplaggene. Det gjør at du ikke trenger å utsette plaggene for strykejernets høye temperaturer like ofte. Du kan også bruke vårt FreshScent-dampprogram for å friske opp plagget, og dermed unnvike unødvendig vasking.

33% mindre krøller*

*Sammenlignet ferdig resultat med samme vaskemaskin uten SteamCare-system.

PerfectCare 700

Oppdag våre PerfectCare-vaskemaskiner fra 700-serien med SteamCare-system.

SensiCare, din hverdag — vasket med forsiktighet

SensiCare-systemet vårt sikrer riktig behandling ved å regulere vasketiden, energien og vannforbruket til vasken din. Dette forhindrer at klærne blir vasket for lenge og klærne beholder looken lengre.

Tøyet holder seg nytt dobbelt så lenge*

*Fargevarighetstest utført av Ritex. Test nr 15CR00099 i desember 2015.

Sensorer regulerer automatisk vaskesyklus-innstillingene etter mengden på klesvasken i de første minuttene for å redusere tiden, energiforbruk og vannet som skal brukes.

PerfectCare 600

Oppdag våre PerfectCare-vaskemaskiner fra 600-serien med SensiCare-system.

Oppdag mer fra Electrolux

 • en mann holder i en jakke som er vasket i en vaskemaskin
  Vaskemaskiner

  Opplev resultater på klesvasken som aldri før med våre vaskemaskiner.

 • Innebygget tørketrommel på et stort bad
  Tørketrommel

  Opplev resultat på klesvasken som aldri før med vaskemaskinene våre.

 • jakker på kleshengere
  Vask og tørk

  Ta vare på klærne dine med skånsomme vaskemaskiner, tørketromler og andre produkter for klespleie.

Vårt sortiment

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne vaskemaskinen som passer best for deg.

 • SensiCare
 • SteamCare
 • UltraCare
 • ColorCare
 • SensiCare
 • SteamCare
 • UltraCare

Vaskemaskinens dimensjoner

Det spiller ikke noen rolle om du vil ha en frittstående vaskemaskin eller en som integreres (innebygd), det første du trenger å gjøre er å sørge for at den får plass. Du kan begynne med å sjekke hvor mye plass du har:

Bredde: 48 - 60 cm - anbefaler vi en frontmatet vaskemaskin 
Bredde: 40 - 45 cm - overvei en toppmatet vaskemaskin 
Dyp: 38 - 45 cm - en smal, dyp, frontmatet vaskemaskin passer glimrende

Tips: Hvis du har liten plass på vaskerommet, skal du overveie å kjøpe en 2-i-1-maskin, en vaskemaskin med tørketrommel. En annen måte å spare plass på, er å plassere tørketrommelen oppå vaskemaskinen.

Vaskemaskinens kapasitet

Når du skal bestemme deg for hvilken kapasitet du trenger på vaskemaskinen, er det bra å tenke på et par saker:

Størrelsen på husholdet: Store familier krever mer enn et singelhushold.
Vaner: Hvor mange ganger i uken pleier du å vaske?
Hva slags klær og mengde: Vasker du ofte større saker som sengklær, dyner og gardiner så trenger du en større trommel for å oppnå beste resultatet.

Alle Electrolux’ vaskemaskiner er utrustet med SensiCare-teknik. SensiCare bruker vektsensorer som justerer vann- og energiforbruk etter mengde klesvask. Du sparer både tid og penger, og garanteres samtidig at klærne dine ikke vaskes for lenge.

Energisnål vaskemaskin

Alle Electrolux-vaskemaskiner er designet for å rengjøre klærne dine og gi den beste, mulige klespleie samtidig som de bruker så lite vann og energi som mulig. Energiklassen for Electrolux’ vaskemaskiner variere fra A til G. 

Spesielle teknilogier bidrar også til lavere energiforbruk. Blant annet invertermotorer, ECO opsjonsteknikk og SensiCare-teknikk.

Stille og rask

To ting til å tenke på når du velger en vaskemaskin.

Stille driftssykluser

Electrolux’ vaskemaskiner holder et lydnivå på kun 47 desibel. Du kan da vaske når du vil uten å forstyrres av lyd fra vaskemaskinen.

Hurtigprogram

Hurtigprogrammet kan brukes opptil 3 kg. klesvask og tar kun 20 minutter. Har du mer å vaske, skal du i stedet velge UltraWash-programmet som finns på utvalgte maskiner og rengjør klesvasken på kun 59 minutter. Et glimrende valg for sene kveldsvasker eller for klær som er litt skitne. Det nye MixCare-programmet på 49 minutter er også et bra alternativ om du har det travelt.

Smart vaskemaskin

Koble til vaskemaskinen din til vår app My Electrolux Care for en smartere måte å vare på klesvasken din. Du åpner enkelt appen i din smartphone og velger temperatur, tekstilsort og farge så skreddersyr den programmet for deg.

Vaskemaskin og tørketrommel som passer sammen

Hvis du vil ha en vaskemaskin og tørketrommel som passer sammen, er våre Electrolux-modeller glimrende valg. De kan stables eller installeres side ved side, og du kan utnytte plassen du disponerer til klesvask etter dine behov.


To vaskemaskiner som matcher

Vaskemaskin med damp

Electrolux SteamCare ® Technology vaskemaskiner med PlusSteam legger til damp i slutten av vaskesyklusen, og minsker dermed krøll på klesplaggene med opptil en tredjedel. Du kan også bruke et separat dampprogram som er en rask og enkel måte å rette til klesplagg som er krøllete.

Sertifiseringer

Woolmark-sertifisering er et stempel som viser at Electrolux-vaskemaskiner er godkjente av selskapet Woolmark, og at du får en meget skånsom tørk av ullplagg.

Electrolux 800-serien er sertifisert* av Ariel og Lenor. Det betyr at de tilbyr den beste rengjøringen, og fordeling av vaskemiddel og mykningsmiddel med formålet at på beste måte vaske alle favorittplaggene dine. Hver eneste tråd får korrekt behandling, og klærne dine føles nyere enda lenger.