KJØPEGUIDE

Finn den beste vaskemaskinen for deg

Vårt tilbud

Ta en titt på vårt tilbud så finner du det produktet som passer best for deg og hjemmet ditt. 

  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • ColorCare
  • SensiCare
  • SteamCare
  • UltraCare
  • SensiCare
  • SteamCare

Å tenke på

Nedenfor finner du en oversikt over saker å tenke på når du skal kjøpe en ny tørketrommel.

Ta en titt i håndbok for fullstendig informasjon om et produkt.

Integrert vaskemaskin fra Electrolux i et fint rom

Plass og plassering

Uansett om du velger en frontmatet vaskemaskin eller en kompakt som plasseres i et skap for å smelte inn i kjøkkenet eller vaskerommet, så må du måle plassen for å sikre deg at vaskemaskinen får plass.

60–48 cm dyp – perfekt for en vaskemaskin med frontmating.
48–34 cm dyp – her får du plass med en smal, frontmatet vaskemaskin. 
45–40 cm dyp – her skal du overveie en toppmatet vaskemaskin.

Tips fra proffen: Om det er trangt i vaskerommet eller i kjøkkenet, er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel et smart og praktisk alternativ.

Skjorter som skal vaskes

Kapasitet

Går vaskemaskinen i prinsippet døgnet rundt eller bruker du den mer sjelden? Ta i betraktning hvor mange ganger du vasker i uken når du skal velge en ny vaskemaskin.

Mindre enn 4 ggr/uken – det rekker med en vaskemaskin med kapasitet på 5-6 kg om du ikke vasker tyngre og større saker så ofte – som for eksempel sengeklær.  
4-6 ggr/uken – en vaskemaskin med kapasitet på 7 kg er perfekt.  
Mer enn 6 ggr/uken – du kan minske antall klesvasker med en større maskin med stor kapasitet (8+ kg).  

Skjorter og en klokke på vaskerommet

Effektiv og praktisk

Er du en morgenfugl eller en nattugle? Velg en maskin med tidsprogrammering slik at du kan stille inn programmet etter ønskemål – som for eksempel når strømmen koster minst på døgnet.

Styr vaskemaskinen på avstand!

Det har aldri vært enklere å styre vaskemaskinen fra din smarttelefon! Sørg bare for at du velger en vaskemaskin med internettoppkobling.

Blå klær på kleshengere etter tørketrommel

Tørking

Hva bør du tenke på når du skal tørke klesvask? Faktisk bør du begynne med vaskemaskinen! Velg en maskin med rask sentrifugering.  Jo mer vann som forsvinner under vaskeprogrammet, jo kortere tørketid får du.

Tips fra proffen: Glem ikke å stille inn en langsommere sentrifuge for skjøre plagg og material – da holder passformen på klærne lenger. Våre vaskemaskiner med UltraCare-teknologi beskytter alle fibrene på dypet.

Vaskemaskiner fra Electrolux

Velg vaskemaskin

Electrolux har alt fra større vaskemaskiner med romslig trommel for store hushold til avanserte maskiner med internettoppkobling og kompakte, plassbesparende maskiner. Kort sagt, du finner garantert en vaskemaskin som matcher dine behov.


ColourCare — Alle fargene dine, alltid med samme styrke

ColourCare-systemet vårt renser vannet så vaskemidlene fungerer best mulig, selv ved lave temperaturer. En mild, men grundig rengjøring bevarer fargene på plaggene dine slik at de er like klare som da du kjøpte klærne.

Fargene bevares — vask etter vask

Det handler om vannet. Et unikt filtreringssystem fjerner skadelige mineraler og urenheter, og gir en mild men grundig vask. Resultatene nedenfor er fra en fargefasthet-test utført på polyester gjennom 50 vaskesykluser i 30 grader. Med ColourCare falmer ikke fargene, sort forblir sort — vask etter vask.

Farger elsker salt

Saltet aktiverer et jonbyterfilter og gjør vannet mykere uten å komme i kontakt med klærne. Den tar bort harde mineraler og forurensninger. Slik beholder fargene sin fargeintensitet vask etter vask, og svart blir ikke grått.

Kjøp nå

UltraCare — Strukturene bevares fullt og helt

Vårt UltraCare-system forhåndsblander vaskemidler for en rask og grundig vask. Dette sikrer at alle tråder i stoffer behandles og samtidig beskyttes. Tøyet holder seg friskt og mykt og ser nytt ut over lengre tid.

blå stoffer

Stoffene holder seg myke

Vaskemiddel og skyllemiddel blandes på forhånd og reagerer med vann før blandingen kommer til trummelen. Dette garanterer at hele plagget nås og vaskes rent. Skyllemiddel som ikke løses opp, gir en dårligere rengjøring. Fakta er at UltraCare System fordeler skyllemiddelet jevnt og er to ganger så effektiv som en en ordinær vaskemaskin.

UltraWash-programmet - enastående tvätt

På kun 90 minutter ved 30 °C, tar UltraWash-programmet vare på din klesvask på en fremragende måte som holder klærne nye lenger.


SteamCare – Bevar styrken

Vårt SteamCare-system gir deg profesjonelle resultater i ditt eget hjem. Avslutt hver vask med damp for å redusere skrukker med en tredjedel, og oppnå en jevn finish uten varme som ved vanlig stryking. Eller bruk SteamCare til å fornye et plagg og unngå unødvendig vask.

Nesten skrukkefri

Tilførsel av damp mot slutten av vasken betyr at fibrene i klærne får hvile, og skrukker reduseres med en tredjedel sammenlignet med en maskin uten SteamCare. Nå kan du vaske og dampe på en gang, og uten stryking bevarer klærne passformen og strukturen lengre.

Vask ikke for mye - forny i stedet

Nyt av følelsen av "nyvaskede" klær uten å ha behov av å vaske klærne etter hver bruk. Electrolux FreshScent er verdens første system som frisker opp klærne med damp og dufter i stedet for å bruke vaskemiddel. Med damp og våre spesielle fremtagne dufter, gjør klærne dine myke og dufter behagelig.

Kjøp nå

SensiCare, din hverdag — vasket med forsiktighet

SensiCare-systemet vårt sikrer riktig behandling ved å justere tiden, energien og vannforbruket til vasken din. Dette forhindrer at klærne blir vasket for lenge, slik at klærne beholder utseendet lengre.

Tekstilene føles som nye dobbelt så lenge

I følge en test utført av Ritex i 2015 (test nr.15CR00099) med hjelp av SensiCare, føles stoffene som nye dobbelt så lenge. Sensorer justerer automatisk syklusinnstillingene til mengden klær i løpet av det første minuttet, for å redusere tidsbruk, energi og vann. Dette betyr mindre slitasje, ikke bare på klærne, men også på miljøet.

Program for jeans

Utseendet og formen på dine klassiske jeans holder seg som nye takket være vårt myke vaskemaskinsprogram.