Blender

Lag smakfulle og næringsrike smoothies hjemme med en blender fra Electrolux. Miks alt fra frukt, bær og grønnsaker til suppe, isbiter eller nøtter. Uansett om du vil ha en kraftfull blender eller en praktisk smoothiemaskin, har Electrolux det du trenger. Lag sunne og kreative smoothies med våre blendere.

Explore 6 Vacuum Blender

  • Deilig blanding med vakuumteknologi
  • 3-i-1 takeaway-flasken
  • 1,5 liter Tritan BPA-fri kanne
  • Program: smoothie, isknuser, suppe
  • 3 hastigheter og 3 puls

Mix og Match

Sett sammen ditt eget pakketilbud! Kjøp to valgfrie kjøkkenapparater og få 15% rabatt på hele kjøpet!

Hva er en blender?

Du har sikkert hørt at en blender passer glimrende til å blande smoothies eller supper - mat som inneholder mye væske. Men en blender gjør så mye mer og er en multitasker på kjøkkenet. Den hakker også nøtter, knuser is og mikser sammen gode blandinger. Det finnes flere sorter blendere med forskjellige funksjoner som passer deg og dine behov.

Blender for smoothies og juicer

Det ligger en hel vitenskap bak en perfekt smoothie og smaksrik og fargesterk juice. Med Electrolux Explore 7 slipper du å regne ut alt selv - den holder nemlig eksakt hastighet og skrår nøyaktig 10 grader slik at ingrediensene blandes mest mulig effektivt.

Blander is, fryste bær, grønnsaker og nøtter

Hvis du liker kalde drikker, skal du definitivt velge en blender med funksjon for å knuse is. Ønsker du å blande sauser med bær, deilige pestoer og kanskje nøttesmør, så skal du holde utkikk etter våre blendere med praktisk pulsfunksjon.

Gode oppskrifter for blendere

Fruktrike smoothies, fyldige supper eller en smaksrik pesto til hovedretten? Det finnes plenty med gode oppskrifter som du enkelt mikser sammen i en blender.

Oppdag mer fra Electrolux