Utforsk velvære i hjemmet

Din plass

Ditt tilfluktssted

Få harmonien og vitaliteten fra naturen inn i hjemmet ditt. Luftenhetene og støvsugerne våre fjerner urenheter fra luften. Utvalget vårt av kraner regulerer kvaliteten og temperaturen på vannet. Gled deg over et hjem som er ditt eget, personlige tilfluktssted.

Omdefinerer støvsuging

Pure F9 er en topp moderne oppladbar støvsuger som er designet for måten vi lever i dag.

Du styrer, den følger...

Med den nye støvsugeren Pure D9 med FlowMotions-system, støvsuger du hjemmet lekende lett og uten anstrengelser. Pure D9 følger alltid med deg. XL Easy-Roll-hjulene og munnstykket med kullager, er utformet for å jobbe sammen. PureFlow-systemet arbeider i det skjulte og utfører en kompromissløs rengjøring.

Krystallklart med Well S7

Med Electrolux Well S7 vasker du vinduene som en proff. Det blir lettere, bedre, raskere - og ikke minst morsommere. Well S7 rengjør også andre harde overflater i ditt hjem. Hva sier du om skinnende rene kjøkkenbenker, speil og fliser? Well S7 gjør jobben.

Rene gulv - overalt.
Alltid.

Oppladbare støvsugere er de enkleste å ty til i hverdagen. Ingen ledning, elegant og designet for å stå fremme, lett tilgjengelig hele tiden.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulv — opplev verdens første robotstøvsuger med så avansert teknologi at du kan støvsuge uansett hvor du er.

A home made by you

Støvsugerne fra Electrolux sørger for at dine støvete gulv og hjørner blir skinnende blanke og rene. Fordi det er bare når du føler deg virkelig komfortabel at du kan kalle de fire veggene et hjem.

Våkn opp til sunnere, renere og friskere luft

Kvaliteten på luften vi puster inn er like viktig for kroppen vår som hva vi spiser og drikker. AirComfort-produktene våre holder deg frisk og sunn hele dagen, og godt uthvilt om natten.

The Happy Vac

Med en stillegående støvsuger er ikke lenger støvsuging en bråkete nødvendighet. Det har blitt en mulighet til å finne den indre roen.