Utforsk velvære i hjemmet

Din plass

Ditt tilfluktssted

Få harmonien og vitaliteten fra naturen inn i hjemmet ditt. Luftenhetene og støvsugerne våre fjerner urenheter fra luften. Utvalget vårt av kraner regulerer kvaliteten og temperaturen på vannet. Gled deg over et hjem som er ditt eget, personlige tilfluktssted.

Rene gulv - overalt.
Alltid.

Oppladbare støvsugere er de enkleste å ty til i hverdagen. Ingen ledning, elegant og designet for å stå fremme, lett tilgjengelig hele tiden.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulv — opplev verdens første robotstøvsuger med så avansert teknologi at du kan støvsuge uansett hvor du er.

A home made by you

Støvsugerne fra Electrolux sørger for at dine støvete gulv og hjørner blir skinnende blanke og rene. Fordi det er bare når du føler deg virkelig komfortabel at du kan kalle de fire veggene et hjem.

Våkn opp til sunnere, renere og friskere luft

Kvaliteten på luften vi puster inn er like viktig for kroppen vår som hva vi spiser og drikker. AirComfort-produktene våre holder deg frisk og sunn hele dagen, og godt uthvilt om natten.

The Happy Vac

Med en stillegående støvsuger er ikke lenger støvsuging en bråkete nødvendighet. Det har blitt en mulighet til å finne den indre roen.

Velkommen til Electroluxpiloten

Electroluxpiloten er vår egen testportal dedikert til deg som forbruker – enten du ønsker å teste produkter eller lese andres anmeldelser av våre utvalgte testprodukter.

Oppdag utvalget vårt av hjemmekomfortprodukter

Vis mer