.

Slik påvirker et rent hjem ditt velvære

På Electrolux er vi overbeviste om at et rent miljø kan forandre livet. Hele 81% sier at de føler seg lykkeligere i et rent hjem, 85% føler seg mer avslappet og 75% sover bedre*. Vi ville se hvordan vi kunne påvirke velværen i et nabolag kun med å gjøre rent. Resultatet på vårt eksperiment kan du se på videoen ovenfor, og hvordan vi utformer produkter for å gjøre rengjøring enkelt.

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Hapiness, May 2019

NYE Well A7 luftrenser - bedre inneluft med 5-trinns luftrensing

Luften innendørs er viktig for livskvaliteten din - ikke minst når du tilbringer mye tid hjemme. Med vår nye stilrene luftrenser, Well A7, får du effektiv rens av luften. Luftrenseren kan plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass. Nyt av et renere hjem!

Well Q8 - Vår mest fleksible støvsuger noensinne

Med den ergonomisk utformede Well Q8-støvsuger, når du enkelt stedene som ellers er vanskelige å komme til. Med sin 5-trinns filtrering, fjerner den like bra store som små partikler i opptil 99,99% fint støv. Det går raskt og enkelt å gjøre rent, og den er alltid lett tilgjengelig.

Electrolux forenkler rengjøringen

Vi er klar over at det å gjøre rent kan være tøfft både fysisk og psykisk. Vi vet også at et rent hjem gjør deg lykligere og øker velværen din. Derfor har vi designet støvsugere som ikke veier så mye og har høy prestanda. Slik kan du støvsuge lettere og få en bedre føleselse hjemme hos deg.

Pure A9 mot pollen

Ren luft er avgjørende for helsen. Vår tilkoblede Pure A9 filtrerer bort 99% av luftbåren pollen. Den er godkjent av Asthma Allergy Nordic for personer med astma, allergi og andre sensitive reaksjoner, men den passer like bra for deg som vil ha ren luft i hjemmet.

Den nye robotstøvsugeren Pure i9.2

Vår triangelformede robotstøvsuger, er utstyrt med 3D-syn for å oppdage, komme til og gjøre rent overalt hjemme hos deg. Med overlegen rengjøringsprestanda memorerer Pure i9.2 hvordan hjemmer ditt ser ut og kan styres via Pure i9-appen. Den ser, passer inn og gjør rent med nøyaktighet.

Den nye Pure Q9

Den oppladbare støvsugeren Pure Q9 er vår peneste og mest stillegående støvsugeren noensinne. Pure Q9 er inspirert av den fineste hjemmeinnredningen og er designet for at enkelt og lett passe in i det moderne og urbane hjemmet. Å gjøre rent har aldri vært smidigere med denne lette og allsidige støvsugere.

Omdefinerer støvsuging

Pure F9 er en topp moderne oppladbar støvsuger som er designet for måten vi lever i dag.

Vår beste støvsuger så langt

Pure D9 kombinerer alt det beste innen støvsugerteknologi og innovasjon for enestående ytelse og smart allsidighet.

Støvsug fra hvor som helst

Kom hjem til perfekt rene gulv — opplev verdens første robotstøvsuger med så avansert teknologi at du kan støvsuge uansett hvor du er.

Vår s-bag har fått nytt design!

En ny, mer hygienisk måte å forsegle en full pose forhindrer at støvposen brister eller lekker, samtidig som du forlenger støvsugerens levetid.