Produktdetaljer

Uansett hva slags brød du varmer opp, har brødristeren den perfekte innstillingen. Velg mellom syv forskjellige bruningsalternativer, svak effekt for myke bakevarer som brioche, og kraftigere for grovere bakst som ciabatta. Varm forsiktig opp kaker og croissanter med det medfølgende varmestativet. Det praktiske tilbehøret plasseres på toppen av brødristeren, og gir enkelt en jevn oppvarming Unngå under- eller oversteking av toast med løft-og-sjekk-funksjonen.
Les mer

Produktfordeler

Din toast - på din måte med Explore 7

Fra tining av skivet brød til bruning av bagels, brødristeren Explore 7 leverer presise resultater. De justerbare innstillingene lar deg lage din ideelle toast. Med tilbehøret kan du til og med varme opp bakverk.

Presise resultater hver gang, med syv innstillinger

Uansett hva slags brød du varmer opp, har brødristeren Explore 7 den perfekte innstillingen. Velg mellom syv forskjellige bruningsalternativer, svak effekt for myke bakevarer som brioche, og kraftigere for grovere bakst som ciabatta. Din toast, på din måte.

Tining eller gjenoppvarming med et tastetrykk

Gi brødet bakeriets friskhet tilbake med innstillingen for gjenoppvarming i Explore 7. Programmet gjennomvarmer brødet forsiktig uten å riste det på nytt. For brød og skiver fra fryseren vil innstillingen for tining raskt gjenopplive dem til akkurat din smak.

Varmestativ og støvbeskyttende lokk

Varm forsiktig opp kaker og croissanter med det medfølgende varmestativet. Det praktiske tilbehøret plasseres på toppen av brødristeren, og gir enkelt en jevn oppvarming av brød som er for store for en brødrister. Plastlokket holder støv ute når brødristeren ikke er i bruk.

Presise resultater med løft-og-sjekk-funksjonen

Unngå under- eller oversteking av toast med løft-og-sjekk-funksjonen. Det hendelopererte systemet lar deg sjekke toasten uten å avbryte syklusen. Lar deg oppnå perfekt resultat hver gang, uten å gjette.

Problemfri rengjøring med smulebrettet

Det innebygde smulebrettet er designet for å fange opp alle smuler, noe som betyr at det ikke er nødvendig å snu brødristeren opp-ned når det er tid for en rask rengjøring. Brettet er enkelt å ta ut og tømme, og du sparer tid på vedlikehold og rengjøringsoppgaver.

Passer bra sammen

Trioen brødrister, vannkoker og kaffetrakter i frokost-serien Explore tar seg bra ut sammen. Brødristeren lover karakter i hver smak, i hver kopp - hver dag. Med vannkokeren kan du tilpasse oppvarmingen etter hva som skal tilberedes. Med full kontroll. Med de regulerbare innstillingerne på brødristeren, kan du oppleve sprø og glimrende resultat på toasten. Akkurat som du ønsker det!

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.