Kjøpeguide

Finn den beste oppvaskmaskinen for deg

Mål

Ta mål på den plassen du har til din nye oppvaskmaskin slik at den passer perfekt.

60 cm – Perfekt plass for en oppvaskmaskin av normal størrelse som også har størst lastkapasitet. 

45 cm – Tilrekkelig for en Slimline-oppvaskmaskin som gir perfekte resultat men med en smalere utforming.

Oppvaskmaskinen kan enten plasseres under eller på benken. Velg det som gir beste adgang for deg. 

 

Typer oppvaskmaskiner

Helintregrerte oppvaskmaskiner med luke som matcher kjøkkenet ditt.

Halvintegrerte oppvaskmaskiner har også en luke som smelter inn i innredningen men med et synlig kontrollpanel.

Ordinære oppvaskmaskiner i hvit eller rustfritt stål passer perfekt om du ønsker å matche maskinen med dine andre hvitevarer. 

Kompakt oppvaskmaskin er perfekt for deg som bor mer kompakt.

Kapasitet

Oppvaskmaskinens kapasitet beregnes ofte etter antall standard kuvert. En standardkuvert er det porselen man bruker til en tre-retters måltid med kaffe etter maten.

12–15 standard kuvert – En maskin som passer for store familier og hushold som ofte har gjester hjemme.

9 standard kuvert – Passer i en smalere modell og passer et par eller et hushold med begrenset plass i kjøkkenet.

6 standard kuvert – En kompakt oppvaskmaskin som passer bra om du har begrenset plass eller spiser ute ofte.

Programmer oppvaskmaskin

For skjøre glass - du kan stole på at en moderne oppvaskmaskin tar vare på dine favorittglass. Se etter egenskaper som opprettholder stabilitet og beskyttelse for glassene dine - som SoftGrip og SoftSpikes.

For gryter og panner - Om du har problem med sta, inngrodde matrester på kokekar bør du velge en modell med et intensivt 70° C-program for en skinnende ren, hygienisk oppvask på mindre enn 90 minutter.

For blandet oppvask - På noen modeller kan du variere styrken/temperaturen mellom de øvre og nedre hyllene slik at du kan vaske mer skjøre glass i den øvre korgen,  mens mer skitne gryter og panner kan vaskes i den nedre.

Lettvinthet

Disse funksjonene hjelper deg å få oppvasken unna raskt:

ComfortLift®  - Fyll på og tøm oppvaskmaskinen med minste anstrengelse. ComfortLift®-mekanismen er den første av sitt slag og den unike funksjonen muliggjør løft av korgen til en mer lettvint høyde å jobbe i når du laster og tømmer maskinen på glass, tallerkener og bestikk.

Start med fordrøjning - En maskin med fordrøjd startfunksjon gjør at du kan tilpasse starttiden for programmet etter dine behov.

30 minutters hurtigopvask - Kjør en oppvask på kun 30 minutter. Du trenger ikke lenger bekymre deg at tallerkene er slutt når gjestene kommer.

Energi

Fra og med november 2020 har alle nye Electrolux-produkter to energietiketter, og derfor får du produkter hjem med to energimerkinger. En som viser tidligere klassifiseringer, A+++ til D, og en som trer i kraft 1. mars 2021 som klassifiserer effektivitet fra A til G.

Velg din maskin

Electrolux' oppvaskmaskin-serie inneholder alt fra praktiske maskiner i standard størrelser til maskiner med banebrytende funksjoner. Du stiller kravene - vi bemøter dine forventninger. 

Se nærmere på våre oppvaskmaskiner

Flex-serien

Allsidighet og evnen å tilpasse seg er våre hovedformål når vi utformer husholdsapparater. Oppvaskmaskinene i vår Flex-serie er fleksible og kan tilpasses til ditt hverdagstempo og den plassen du har.

Du kan bruke alle kjøkkenredskapene dine

Slipp løs dine kokekunster - bruk alle kjøkkenredskapene dine. MaxiFlex-skuffens layout kan tilpasses for å få plass til alle redskap - fra bestikk til større redskap.

700 Maxiflex-oppvaskmaskin

700 Maxiflex-oppvaskmaskin

 • MaxiFlex-skuff for store og små redskap
 • Flekkfri oppvask med
 • SatelliteClean®
 • Tørt med AirDry
 • Stille oppdateringer med Beam on Floor
 • en satelitt i en oppvaskmaskin
  SatelliteClean®

  Takket være sprajarmen i vår SatelliteClean®-oppvaskmaskin blir alle kjørler flekkfri. Vår teknikk har opptil tre ganger bedre sprajdekning sammenlignet med ordinære oppvaskmaskiner - til og med saker som er stablet veldig tett vaskes nøye. Ingen skitt og ingen flekker - bare skinnende ren oppvask.

 • sammenligning av ren og skitten oppvask
  AirDry

  Kjøkkenhåndkle er passé. Nå åpner du luken for å tørke oppvasken. Vår AirDry-teknikk avslutter hvert program med frisk luft som er tre ganger så effektivit enn et lukket tørkesystem. Luken åpnes automatisk under tørkefasen og luften gjør at tallerkene og bestikken tørker helt.

 • lysstråle på gulv
  Beam on Floor

  Beam on Floor-systemet opplyser deg med lys på gulvet og holder kjøkkenet fritt for støy. I stedet for et høyt lyd som kanske ikke høres på grunn av bakgrunnsbrus, gir oppvaskmaskinen tydelig signaler om sin status med en lysmarkering på gulvet. Rød når den er i gang, og grønn når den er klar.

700 MaxiFlex SlimLine

Smidigheten med å vaske alle bestikk på en gang finnes nå også i en oppvaskmaskin med bredde på 45 cm. La oss presentere MaxiFlex SlimLine. MaxiFlex-skuffen er utformet for bestikk og kjøkkenredskap av ulike former og størrelser. Uansett om de er store eller klumpete, sørger de fleksible skilledelene og den dype skuffen at alt får plass.

Se produktet

Pro-serien

Nå trenger du ikke lure på om oppvasken er ren eller ikke når den er klar.  Med maskinene i Pro-serien kan du stole på at oppvasken blir skinnende ren hver gang. Din oppvaskmaskin både skyller og tørker, så du kan konsentrere deg på annet i kjøkkenet.

Glem forvask - rene resultat uansett

Glem skylling - SprayZone-oppvaskmaskinen behandler alle skitne tallerkener med intensitet og gir skinnende resultat hver gang. Med det kraftfulle trykket fra vannet, kommer alle mat- og fettrester løses opp - du kan slappe av og glede deg over de flekkfrie resultatene.

800 SprayZone-oppvaskmaskin

800 SprayZone-oppvaskmaskin

 • Krever ingen forvask av oppvasken
 • Tre ganger renere oppvask enn gjennomsnittet
 • oppvaskmaskin
  SatelliteClean®

  Takket være sprajarmen i vår SatelliteClean®-oppvaskmaskin blir alle kjørler flekkfri. Vår teknikk har opptil tre ganger bedre sprajdekning sammenlignet med ordinære oppvaskmaskiner - til og med saker som er staplet veldig tett vaskes nøye. Ingen skitt og ingen flekker - bare skinnende ren oppvask.

 • QuickSelect

  Få en oppvask som du vil med kun en lett trykk med QuickSelect. Bruk skyveknappen får å velge syklus. Det var det - maskinen tar hånd om resten! Det har aldri vært så lett å få flekkfrie oppvask.

 • inni oppvaskmaskinen
  AirDry

  Kjøkkenhåndkle er passé. Nå åpner du luken for å tørke oppvasken. Vår AirDry-teknikk avslutter hvert program med frisk luft som er tre ganger så effektivit enn et lukket tørkesystem. Luken åpnes automatisk under tørkefasen og luften gjør at tallerkene og bestikken tørker helt.

 • en rød prikk på gulvet fra lyset
  Beam on Floor

  Beam on Floor-systemet opplyser deg med lys på gulvet og holder kjøkkenet fritt for støy. I stedet for et høyt lyd som kanske ikke høres på grunn av bakgrunnsbrus, gir oppvaskmaskinen tydelig signaler om sin status med en lysmarkering på gulvet. Rød når den er i gang, og grønn når den er klar.

Pleie av dine glass, uten dess like

Alle glass kommer ut skinnende rene og hele. De unike SoftGrips- og SoftSpikes-holderne holder glassene varsomt i korrekt stilling. Glaaholderen tar også vare på de höye glassene. 

700 GlassCare-oppvaskmaskin

700 GlassCare-oppvaskmaskin

 • Glassholderen holder fast de finglassene
 • MaxiFlex-skuff for store og små objekt
 • Innebygd lampe
 • TimeBeam® holder deg oppdatert
 • rene glass med i en oppvaskmaskin
  Glassholder

  Med SoftGrip-klemmer kan du enkelt vaske de fineste og skjøreste glassene. Glassene holdes på plass og beskyttes fra bevegelser og vibrasjoner under når programmets gang.

 • rene glass i oppvaskmaskiner
  MaxiFlex

  MaxiFlex-skuffen er skapt for bestikk og kjökkenredsap i alle former og störrelser. Uansett om de er store eller har en besværlig form, sørger skuffavdelerne og den dype skuffen for at alt enkelt får plass.

 • en lampe lyser inne i oppvaskmaskinen
  Innvendig belysning

  Den automatiske innvendige belysningen går du aldri mer glippa av noe. Den tennes inni oppvaskmaskinen og gir en tydelig oversikt over hva som finns i den. Å tømme og fylle den har aldrig vært enklere.

 • digital klokke på en oppvaskmaskin
  TimeBeam

  Med TimeBeam®-funksjonen holder du deg oppdatert om status på programmet. Den lyser den viktigste infomasjonen på gulvet framfor oppvaskmaskinen slik at du tydelig ser hvor lang tid det er igjen. Nå slipper du gjette.

Du kan stole på at hver eneste krok blir ren

Takket være vår SatelliteClean®-oppvaskmaskin blir alt i maskinen helt flekkfri. Vår teknikk har opptil tre ganger bedre spraydekning sammenlignet med ordinære maskiner slik at til og med tett staplete kjørler vaskes nøye. Ingen skitt og ingen flekker - kun skinnende ren oppvask. 

600 SatelliteClean®-oppvaskmaskin

600 SatelliteClean®-oppvaskmaskin

 • Oppvaskmaskin som taler sitt eget språk
 • Tørr oppvask med naturlig luft
 • TimeBeam® holder dig oppdatert
 • kvinne velger program på oppvaskmaskinen
  QuickSelect

  Skreddersydde resultat med et kun et QuickSelect-trykk. Bruk kontrollene for å velge programtid. La maskinen sørge for resten. Å få ren oppvask har aldri vært så enkelt.

 • sammenlignelse av ren oppvask i en oppvaskmaskin
  AirDry

  Vår AirDry-teknologi avslutter hvert program med naturlig luftgjennomstrømning som gir tre ganger så effektivt resultat enn stengte system. Luken åpnes automatisk under tørkfasen og luften gjør at tallerkene og bestikken tørker helt.

 • kontrollpanel på en oppvaskmaskin
  Beam on Floor

  Beam on Floor-systemer gir opplyst informasjon og fritt for støy. I stedet for et høyt lydsignal som kanskje ikke høres på grunn av bakgrunnsjbrus, gir maskinen klare beskjed om hvilken staus programmet befinner seg i ved å projisere en punkt på gulvet.  Rød når den er i gang, grønn når den er klar.

Glem tørk for hånd. Åpne kun døren så får du tørr oppvask.

Vår AirDry-teknologi avslutter hver syklus med en pust av frisk luft og presterer tre ganger så mye bedre enn en maskin med stengt luke. Luken åpner automatisk under tørkefasen uten at du trenger å løfte en finger, og luften tørker kjørler og glass fullstendig.

300 AirDry-oppvaskmaskinsher

300 AirDry-oppvaskmaskinsher

 • Rask og effektiv
 • AutoSense, smarte valget
 • Stille oppdateringer med Beam on Floor
 • Enkel installasjon, PerfectFit
 • 30-minutters program for oppvaskmaskin
  30-minutters program

  Din nye tisbesparere. Når oppvaskmaskinen ikke er helt full, er vårt 30 minutters hurtigprogram den perfekte løsningen. Og det uten å sette resultatet på spill. For perfekt resultat - raskt.

 • kvinne velger program på oppvaskmaskinen
  AutoSense

  Gled deg over et tilpassningsbart program hver gang med AutoSense-programmet. Smerte sensorer justerer automatisk tid, temeperatur og vannmengde avhengig av hvilken rengjøring hver oppvask trenger. Effektiv oppvask med beste resultat.

 • lyspunkt fra en oppvaskmaskin
  Beam on Floor

  Beam-on Floor-systemet gir opplyst informasjon og holder kjøkkenet fritt fra støy. I stedet for et høyt lydsignal som kanskje ikke høres på grunn av bakgrunnsbrus, gir maskinen et klart beskjed om hvilken status den befinner seg ved å projisere en punkt på gulvet. Rød når den er i gang, grønn når den er ferdig.

 • glidgangjern på en oppvaskmaskin
  PerfectFit

  Med PerfectFit Sliding-gangjern har det aldri vært enklere å installere din nye oppvaskmaskin. Gangjernene passer alle maskinhøyder og eliminirer behovet med å skjære av sokkelen. Du kan være sikker på at oppvaskmaskinen din passer perfekt i kjøkkenet.

Sense-serien

Laste og tømme oppvaskmaskinen er ikke den mest populære oppgaven i hjemmet for mange. Vår ambisjon er å hjelpe deg slik at du kan fokusere på rett saker i kjøkkenet med små enkle hjelpemidler til hverdagens oppgaver - som for eksempel oppvasken. Slik får du tid til å være mer kreativ i kjøkkenet.

Vi høyer nivåen. Verdens første lasting uten anstrengelse.

Verldens første 900 ComfortLift®-oppvaskmaskin letter arbeidet med å tømme og laste. Vår unike teknologi løfter opp kurven til lårhøyde i en enkel bevegelse med et lett trykk på håndtaket. Det er så lett at kommer lure på hvordan du har klart deg uten. 

900 ComfortLift®-oppvaskmaskin

900 ComfortLift®-oppvaskmaskin

 • Løft opp nedre kurven til en behagelig arbeidshøyde når du tømmer og fyller
 • En separat og flyttbar kurv for ditt bestikk som du enkelt plasserer for bedre vask
 • Lys innvendig for klart syn
 • interiør i en oppvaskmaskin
  ComfortRails

  Kurvene i oppvaskmaskinen glir lett takket være ComfortRails. Skinnene forhindrer at kurven vagger og gynger slik at glass og tallerkener ikke går i stykker. Bedre for oppvasken - og stillere.

 • velger program på oppvaskmaskinen
  QuickSelect

  Skreddersydde resultat på oppvasken . med et QuickSelect-tryck. Bruk skyveknappen når du skal velge progamtid. La maskinen ta hånd om resten- Å få en ren oppvask har aldri vært så lett.

 • inni en oppvaskmaskin
  SatelliteClean®

  Takket være vår SatelliteClean®- oppvaskmaskin med sprayarm, får du en flekkfri opvask. Vår teknikk har opptil tre ganger bedre spraydekking sammenlignet med ordinære maskiner slik at til og med tett staplet oppvask vaskes ordentlig. Ingen skitt og ingen flekker, bare skinnende ren oppvask.

 • sprayarm i en oppvaskmaskin
  AirDry

  Vår AirDry-teknikk avsluter alle program med frisk luft hvilket er tre ganger så effektivt som et stengt system. Luken åpnes automatisk under tørkefasen og luften gjør at tallerkener og bestikkene tørker helt.

Oppvaskmaskinen som taler som du

QuickSelect-oppvaskmaskiner gir tilpassede resultat på oppvasken med kun én lett berøring. Bruk glidebryteren til å velge syklustiden. La maskinen håndtere resten. Det har aldri vært så lett å få oppvasken ren.

QuickSelect-funktionen

QuickSelect-funktionen

 • QuickSelect
 • Unik omsorg for glass
 • Enkel håndtering av bestikk med flyttbar kurv
 • Glem tørk med håndkle - åpne luken for å tørke