Matoppbevaring
115 av 115
 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3481MOW
  Frost free Frittstående Kombiskap 186 cm A++

  A++ frittstående kombiskap i eksklusivt design med flat front. Kvalitetsskap med NoFrost selvavrimende fryser og med kjøleteknologien MultiFlow, som sikrer jevn temperatur. Skapet er utstyrt med 0°C-skuff for optimal oppbevaring av alle slags matvarer. Vår velkjente TwinTech-teknologi sørger for at luften fra frysedelen ikke tørker ut matvarerene i kjøledelen. Diskrete, integrerte, håndtak i dørsiden, lækkert lyst interiør og innvendig LED-belysning.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2748AOX
  Frost free Frittstående Fryseskap 185.4 cm A+

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. De to SpacePlus® fryseskuffene gir deg god plass til selv store matvarer.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC6MA36X
  600 Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. TasteGuard®-filteret eliminerer uønskede aromaer og dårlig lukt. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll for å holde grønnsakene dine friske lenger. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERC3195AOW
  900 Innbygging Kjøleskap 176.9 cm A++

  Integrert kjøleskap med FreeStore™ ventilasjonssystem som sørger for jevn oppbevaringstemperatur og rask temperaturutjevning når døren har vært åpnet. Natura-Fresh-sonen holder en temperatur på nær 0°C, slik at den naturlige friskheten i råvarene varer opp til tre ganger lenger. Behagelig, dempet lukking av døren.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3201MOW
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 174.5 cm A++

  Kombiskap med lavt energibruk og LowFrost-teknologi, som sørger for redusert isdannelse og enklere rengjøring av frysedelen. Med to grønnsaksskuffer har du fleksibilitet til å oppbevare ferskvarene dine som du vil. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3885MOX
  Frost free Frittstående Kombiskap 201 cm A++

  A++ kombiskap i eksklusivt design med flat front i rustfritt stål. Kvalitetsskap med NoFrost-selvavrimende fryser og kjøleteknologien MultiFlow, som sikrer jevn temperatur. Dette skapet er utstyrt med en metalbakplate som holder bedre på temperaturen i kjøleskapet. Dette sørger for lengre levetid av friske matvarer. Skapet er utstyrt med 0°C-skuff for optimal oppbevaring av kjøtt og fisk. Vår velkjente TwinTech-teknologi sørger for at luften fra frysedelen ikke tørker ut matvarerene i kjøledelen. Diskrete, integrerte, håndtak i dørsiden, lækkert lyst interiør og innvendig LED-belysning.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3391MOX
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Kombiskap med avrimningsfri fryser i energiklasse A++. Kjøleskap med ventilert kjøl og 0-graders sone for optimal oppbevaring av kjøtt og fisk. Et kombiskap med den beste kjøleløsningen for lengre holdbarhet av matvarene.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2745AOW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185.4 cm A++

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. De to SpacePlus® fryseskuffene gir deg god plass til selv store matvarer.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5MA36W
  600 Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - LUC5NA24W
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185 cm A++

  Høyspesifisert modell. Skapet er energibesparende i energiklasse A++, utstyrt med FrostFree fryseteknologi, så du slipper å avrime. Fryseskapet har glasshyller i den øverste delen, slik at du kan oppbevare ekstra store matvarer. Fryserdøren er utstyrt med den unike CustomFlex dørinnredningen, hvor du kan oppbevare små porsjoner og hurtig ommøblere boksene så de passer til dine endrede oppbevaringsbehov. Enkel adgang til elektronisk temperaturstyring med touch som sitter i toppen bak døren.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF4114AOX
  Frittstående Kjøleskap 185.4 cm A++

  Kjøleskap med FreeStore™-system, som sørger for jevn temperatur og luftfuktighet, slik at matvarene holder lenger. ShoppingMode kjøler raskt ned kjøleskapet etter at døren har stått åpen en stund. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3977MAX
  Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  Frittstående kjøleskap i rustfritt stål med 358 l kapasitet og energiklasse A++. MaxiBox-grønnsakskuff for god lagring som passer selv for de største ingrediensene i kjøleskapet, og MultiFlow skaper et miljø der maten forblir frisk, helt til neste gang du handler.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - LUC6NA24X
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185 cm A++

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Displayet på døren gir deg full oversikt og kontroll over oppbevaringsforholdene. Superkabinett gjør skapet svært stabilt og øker levetiden. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. Flyttbare hyller i døra, CustomFlex.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3453OOX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A+++

  Meget energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF4115DOX
  Frittstående Kjøleskap 185 cm A+

  Kjøleskap med FreeStore™-system, som sørger for jevn temperatur og luftfuktighet, slik at matvarene holder lenger. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker. Den innvendige LED-belysningen gir deg full oversikt over innholdet i kjøleskapet.

 • Electrolux - Vinskap - KBW5T
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Flaskehylle - E4RHBH01
  Fridge bottle Holder

  Flaskeholder til kjøleskap.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3602MOX
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Takket være det integrerte systemet i 300 LowFrost-kjøleskapet med fryser har det aldri vært enklere å være fri for is. Systemet minsker frostoppbygging slik at du slipper å avrime fryseren så ofte.

 • Electrolux - Fryseboks - EC4230AOW2
  Frittstående Fryseboks 400 l A+

  Fryseboks på 400L med automatisk avriming. Kan stå ned til -15C omgivelsestemperatur.

 • Electrolux - Dryppbrett - E2RHK550
  Drip Tray for BI fridges

  Minimer risikoen for vannskade på gulv og skap. Dette dryppebrettet for kjøleskap og frysere er spesielt laget for å la vannet renne ut foran. Dette gjør det enda lettere for deg å oppdage små vannlekkasjer. Det sørger for at du oppdager vannlekkasjen før den skaper problemer eller større skader. Dimensjoner: 55 cm bredde

 • Electrolux - Vinskap - ERW0673AOA
  Innbygging Kjøleskap 82 cm A

  Lekkert vinkjøleskap for integrering under benk (30 cm bredde). Den elektroniske temperaturkontrollen sikrer optimale oppbevaringsforhold for opp til 18 flasker (Bordeaux, 75 cl). Still inn temperaturen fra 5 til 18 grader, avhengig av om du skal oppbevare rød- eller hvitvin. Døren i rustfritt stål har UV-filter, slik at vinen ikke oksiderer, og bena er utstyrt med vibrasjonsdempere.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN2854COW
  600 Frost free Innbygging Kombiskap 177.2 cm A++

  Integrert kombiskap med FreeStore-system, som gir jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll som holder på friskheten.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3441JOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A+

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. FrostFree-systemet forhindrer isdannelse i fryseren, slik at den alltid fungerer optimalt og ikke trenger avriming.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERN3213AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 177.2 cm A+

  Integrert kjøleskap med FreeStore™-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet, slik at matvarene holder lenger. ShoppingMode kjøler raskt ned kjøleskapet etter at døren har stått åpen en stund. SpacePlus-grønnsaksskuff på skinner gjør det enkelt å organisere innkjøpene dine.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF2004AOW
  Frittstående Kjøleskap 105 cm A+

  Kjøleskap med SpacePlus®-system, som gir deg mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Praktisk, fleksibel innredning gjør det enkelt å organisere innkjøpene.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERG1402AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 87.3 cm A++

  Integrert kjøleskap med hurtigkjølingsfunksjonen ShoppingMode, som raskt kjøler ned skapet etter at døren har stått åpen en stund. Den innvendige LED-belysningen gir deg full oversikt over innholdet i kjøleskapet. Praktisk, fleksibel innredning gjør det enkelt å organisere innkjøpene.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF1900AOW
  Manuell Frittstående Fryseskap 125 cm A+

  Fryseskap med Fast Freeze-funksjon, som raskt fryser ned matvarene slik at vitaminer, tekstur og smak bevares. Temperaturalarmen varsler deg om temperaturen blir for høy, slik at du kan opprettholde optimale oppbevaringsforhold i skapet. SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Integrert fryseskap - EUN2244AOW
  600 Frost free Innbygging Fryseskap 177.2 cm A+

  Integrert fryseskap med FrostFree-system som holder fryseren isfri, slik at den hele tiden fungerer optimalt og du slipper av avrime. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. Med DrinksChill kan du raskt kjøle ned drikkevarer før du skal servere gjestene. SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Integrert fryseskap - EUC2245AOW
  600 Frost free Innbygging Fryseskap 176.9 cm A++

  Integrert fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Med DrinksChill-funksjonen kan du raskt avkjøle drikkevarer, slik at de er klare for servering. SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet, og behagelig dempet dørlukking.

 • Electrolux - Vinskap - KBW5X
  900 Innbygging Wine Cellar 18 bottles

  Integrert vinskap for 60 cm skap. Volumet på 49 liter har kapasitet til 18 Bordeaux-flasker. Temperaturen kan justeres mellom 5 °C og 20 °C. Vinskapet har ingen håndtak. Skapet åpnes enkelt med et trykk på døra.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3484MOX
  Frost free Frittstående Kombiskap 186 cm A++

  A++ frittstående kombiskap i eksklusivt design med flat front. Kvalitetsskap med NoFrost selvavrimende fryser og med kjøleteknologien MultiFlow, som sikrer jevn temperatur. Skapet er utstyrt med 0°C-skuff for optimal oppbevaring av alle slags matvarer. Vår velkjente TwinTech-teknologi sørger for at luften fra frysedelen ikke tørker ut matvarerene i kjøledelen. Diskrete, integrerte, håndtak i dørsiden, lækkert lyst interiør og innvendig LED-belysning.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERC2105AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 122.4 cm A++

  Integrert kjøleskap med hurtigkjølingsfunksjonen ShoppingMode, som raskt kjøler ned skapet etter at døren har stått åpen en stund. Den innvendige LED-belysningen gir deg full oversikt over innholdet i kjøleskapet. Behagelig, dempet lukking av døren. Oppbevar grønnsaker under ideelle forhold ved bruk av fuktighetskontrollen. Kjøleskapets dørhylle med halv bredde kan flyttes for mer fleksibilitet.

 • Electrolux - Vinskap - ERW0273AOA
  Innbygging Kjøleskap 87 cm A

  Lekkert vinkjøleskap for integrering under benk (15 cm bredde). Den elektroniske temperaturkontrollen sikrer optimale oppbevaringsforhold for opp til 7 flasker (Bordeaux, 75 cl). Still inn temperaturen fra 5 til 18 grader, avhengig av om du skal oppbevare rød- eller hvitvin. Døren i rustfritt stål har UV-filter, slik at vinen ikke oksiderer, og bena er utstyrt med vibrasjonsdempere.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN2853COW
  600 Frost free Innbygging Kombiskap 177.2 cm A+

  Integrert kombiskap med FreeStore-system, som gir jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll som holder på friskheten.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN2801EOW
  300 Static low frost Innbygging Kombiskap 177.2 cm A+

  Takket være det integrerte systemet i 300 LowFrost-kjøleskapet med fryser har det aldri vært enklere å være fri for is. Systemet minsker frostoppbygging slik at du slipper å avrime fryseren så ofte.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EJ2301AOW2
  Manuell Frittstående Kombiskap 140.4 cm A+

  SpacePlus™ kombiskap for mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner! Praktisk 4-stjerners fryseboks med god kapasitet. Flyttbare glasshyller i full dybde og bredde gir fleksibilitet i matoppbevaringen.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF4114AOW
  Frittstående Kjøleskap 185.4 cm A++

  Kjøleskap med FreeStore™-system, som sørger for jevn temperatur og luftfuktighet, slik at matvarene holder lenger. ShoppingMode kjøler raskt ned kjøleskapet etter at døren har stått åpen en stund. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Dryppbrett - E2RHK600
  Drip Tray for Refrigerator

  Minimer risikoen for vannskade på gulv og skap. Dette dryppebrettet for kjøleskap og frysere er spesielt laget for å la vannet renne ut foran. Dette gjør det enda lettere for deg å oppdage små vannlekkasjer. Det sørger for at du oppdager vannlekkasjen før den skaper problemer eller større skader. Dimensjoner: 60 cm bredde

 • Electrolux - Fryseboks - EC3231AOW
  Frittstående Fryseboks 300 l A+

  Romslig fryseboks med Low Frost-funksjon som minsker isdannelsen med hele 80 %. Skjermkondensatoren sørger for lavt energiforbruk og god plassutnyttelse, samtidig som den forhindrer kondens- og rustdannelse. Innvendig belysning og temperaturalarm.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2702DOW
  Manuell Frittstående Fryseskap 185 cm A+

  Fryseskap med SpacePlus®-system, for mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Store, transparente fryseskuffer gjør det enkelt å holde oversikten over hva du har i fryseren.

 • Electrolux - Integrert fryseskap - EUG1343AOW
  600 Frost free Innbygging Fryseskap 122.4 cm A+

  Integrert fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Med DrinksChill-funksjonen kan du raskt avkjøle drikkevarer, slik at de er klare for servering. SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - LLT9VB52U
  Frost free Frittstående Kombiskap 178.2 cm A+

  900 MultiSwitch kombiskap med "fransk dør", WiFi, vann- og isdispenser. Skapet har en egen skuff som kan justeres til enhver temperatur mellom -18°C til 7°C, noe som betyr at du kan oppbevare maten i ideelle forhold. Smartphone-tilkoblingen vil hjelpe deg med guide om hvor du skal plassere varer i kjøleskapet, fjernovervåkning, kontroll, varsler og alarmer. I tillegg vil appen varsle når vin, øl, brus ol. er perfekt temperert. MultiFlow-teknologien holder temperaturen i skapet stabilt, slik at maten ikke tørker ut.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5MA36X
  600 Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen på kjøleskapsdøra. Dørinnredningen har flyttbare hyller i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse plassen etter dine behov. Hyllene er til og med avtagbare, slik at du kan fjerne dem fra kjøleskapet for å komme til enklere.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN2874CFW
  600 Static low frost Innbygging Kombiskap 177.2 cm A++

  CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet. Dørinnredningen har flyttbare hyller i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse plassen til dine behov. Hyllene er til og med avtagbare, slik at du kan fjerne dem fra kjøleskapet for enklere tilgang.

 • Electrolux - Vinskap - ERW1573AOA
  Innbygging Kjøleskap 82 cm A

  Lekkert vinkjøleskap for integrering under benk (60 cm bredde). Den elektroniske temperaturkontrollen sikrer optimale oppbevaringsforhold for opp til 46 flasker (Bordeaux, 75 cl). Still inn temperaturen fra 5 til 18 grader, avhengig av om du skal oppbevare rød- eller hvitvin. Døren i rustfritt stål har UV-filter, slik at vinen ikke oksiderer, og bena er utstyrt med vibrasjonsdempere.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2749AOW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185.9 cm A+

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Displayet på døren gir deg full oversikt og kontroll over oppbevaringsforholdene. Superkabinett gjør skapet svært stabilt og øker levetiden. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN4015MOW
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 200 cm A++

  Kombiskap medFreeStore-system, som gir jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. LowFrost-systemet sørger for lavere frostdannelse og enklere rengjøring av frysedelen. Praktisk innredning med to store grønnsaksskuffer og flaskeholder.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERY1402AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 81.5 cm A++

  Praktisk, integrert kjøleskap for montering under benk. Innredningen er fleksibel, og det smarte designet gjør at du får mest mulig ut av plassen.

 • Electrolux - Fryseboks - EC5201AOW
  Frittstående Fryseboks 495 l A+

  Svært romslig fryseboks med vakuum-ventil som gjør det enkelt å åpne lokket. Skjermkondensatoren sørger for lavt energiforbruk og god plassutnyttelse, samtidig som den forhindrer kondens- og rustdannelse. Innvendig belysning, 4 trådkurver og lås.

 • Electrolux - Fryseboks - EC2231AOW
  Frittstående Fryseboks 210 l A+

  Praktisk fryseboks med Low Frost-funksjon som minsker isdannelsen med hele 80 %. Skjermkondensatoren sørger for lavt energiforbruk og god plassutnyttelse, samtidig som den forhindrer kondens- og rustdannelse. Innvendig belysning, 2 trådkurver og lås.

 • Electrolux - Integrert fryseskap - EUG1005AOW
  300 Static low frost Innbygging Fryseskap 87.3 cm A++

  Integrert fryseskap med elektronisk styring og display med touch-betjening. LowFrost-teknologien sørger for redusert isdannelse og enklere renhold. FastFreeze-funskjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUE2664MFW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 180 cm A++

  Hver ingrediens har sin plass i 600 CustomFlex®-fryseren. Tilpassbare skuffehyller i kjøleskapsdøren som du kan arrangere etter egne behov. Fra asparges til esker med blåbær, alt passer inn. Du kan til og med ta ut skuffene og sette dem på kjøkkenbenken.

 • Electrolux - Fryseboks - EC2230AOW1
  Frittstående Fryseboks 210 l A+

  Fryseboks på 210L med automatisk avriming.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN2854AFW
  600 Frost free Innbygging Kombiskap 177.2 cm A++

  Integrert kombiskap med FreeStore-system, som gir jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll. TwinTech®-teknologien sørger for at kjøleskapet og fryseren blir nedkjølt ved hjelp av separate systemer. Dette bidrar også til at matvarene holdes ferske lenger.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3560MFW
  600 Frittstående Kjøleskap 180 cm A++

  Kjøleskap med FreeStore™-system, som sørger for jevn temperatur og rask temperaturutjevning når døren har vært åpnet. Superkabinettet gir skapet økt stabilitet og lang levetid. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3889MFW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200 cm A++

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og MultiFlow luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabil temperatur og optimal luftfuktighet, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. FreshZone lavtemperatursone, grønnsaksskuff med fuktighetskontroll og TasteGuard luktfilter.

 • Electrolux - Integrert fryseskap - ERU1102FOW
  300 Manuell Innbygging Fryseskap 81.5 cm A++

  Plasseffektivt, integrert fryseskap for montering under benk. FastFreeze hurtiginnfrysning sørger for at de ferske matvarene dine blir kjølt ned raskt, slik at vitaminer, tekstur og smak blir bedre bevart. Skuffene har gjennomsiktige fronter, slik at du enkelt kan finne det du leter etter.

 • Electrolux - Fryseboks - EC3230AOW2
  Frittstående Fryseboks 300 l A+

  Fryseboks på 300L med automatisk avriming. Kan stå ned til -15C omgivelsestemperatur.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3791MOX
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A++

  Beholderen i kombiskapet 700 NaturaFresh kan avkjøles til en temperatur på 0 °C, ideell for kjøtt og fisk. Det skaper det perfekte miljøet for å bevare ingrediensene ved å justere temperatur og fuktighetsnivå. Så du kan nyte mat som bevarer teksturen og smaken av mat du nettopp har kjøpt inn.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2207AOW
  Manuell Frittstående Fryseskap 155 cm A+

  Fryseskap med Fast Freeze-funksjon, som raskt fryser ned matvarene slik at vitaminer, tekstur og smak bevares. Temperatur- og døralarm som varsler deg slik at du kan opprettholde optimale oppbevaringsforhold i skapet. SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EJ2801AOW2
  Manuell Frittstående Kombiskap 159 cm A+

  SpacePlus™ kombiskap for mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner! Praktisk 4-stjerners fryseboks med kapasitet på hele 50 liter. Flyttbare glasshyller i full dybde og bredde gir fleksibilitet i matoppbevaringen.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF4115DOW
  Frittstående Kjøleskap 185 cm A+

  Kjøleskap med FreeStore™-system, som sørger for jevn temperatur og luftfuktighet, slik at matvarene holder lenger. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker. Den innvendige LED-belysningen gir deg full oversikt over innholdet i kjøleskapet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3489MFX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184 cm A++

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og MultiFlow luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabil temperatur og optimal luftfuktighet, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. CustomFlex innredning i døren for maksimal felksibilitet i oppbevaringen.

 • Electrolux - Fryseboks - EC2830AOW2
  Frittstående Fryseboks 260 l A+

  Fryseboks på 260L med automatisk avriming. Kan stå ned til -15C omgivelsestemperatur.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2205AOW
  Manuell Frittstående Fryseskap 155 cm A+

  Kompakt fryseskap for enkel og fleksibel plassering. Det har et spesielt, smalt design fryser som gjør at den passer i alle hjem! SpacePlus® fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3441JYW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A+

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. FrostFree-systemet forhindrer isdannelse i fryseren, slik at den alltid fungerer optimalt og ikke trenger avriming.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3889MFX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200 cm A++

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og MultiFlow luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabil temperatur og optimal luftfuktighet, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. FreshZone lavtemperatursone, grønnsaksskuff med fuktighetskontroll og TasteGuard luktfilter.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF2504AOW
  Frittstående Kjøleskap 125 cm A+

  Kjøleskap med SpacePlus®-system, som gir deg mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Praktisk, fleksibel innredning gjør det enkelt å organisere innkjøpene.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUT1106AW2
  Manuell Frittstående Fryseskap 85 cm A+

  Praktisk fryseskap for montering i benkhøyde. Skapets SpacePlus®-system gjør at du får mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Mekanisk styring, og stor fryseskuff for ekstra kapasitet.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENG2854AOW
  600 Frost free Innbygging Kombiskap 176.9 cm A++

  Integrert kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og FreeStore luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabile oppbevaringsforhold, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. Skapet har FreshZone lavtemperatursone, og Tasteguard luktfilter.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3201JOW
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 174.5 cm A+

  SpacePlus® kombiskap med LowFrost-teknologi, som sørger for redusert isdannelse og enklere rengjøring av frysedelen. Med to grønnsaksskuffer har du fleksibilitet til å oppbevare ferskvarene dine som du vil. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3489MFW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184 cm A++

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og MultiFlow luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabil temperatur og optimal luftfuktighet, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. CustomFlex innredning i døren for maksimal felksibilitet i oppbevaringen.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERC3215AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 176.9 cm A++

  Integrert kjøleskap med FreeStore™ ventilasjonssystem som sørger for jevn oppbevaringstemperatur og rask temperaturutjevning når døren har vært åpnet. SpacePlus-grønnsaksskuff på skinner gir god plass til frukt og grønnsaker. Behagelig, dempet lukking av døren.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERN3214AOW
  300 Innbygging Kjøleskap 177.2 cm A++

  Integrert kjøleskap som hjelper deg med å oppbevare matvarene dine under de beste forholdene, slik at de holder seg ferske lenger. DynamicAir-viften jobber for å holde kjøleskapets temperatur jevn, på alle nivåer. Den ekstra store grønnsaksskuffen på skinner god fleksibel lagringsplass og bedre tilgjengelighet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3851JOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A+

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF1904FOW
  Frittstående Kjøleskap 105 cm A+

  Kjøleskap med innvendig 4-stjerners fryseboks for gjennomfryst, fersk mat. SpacePlus®-systemet gir deg mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Praktisk, fleksibel innredning gjør det enkelt å organisere innkjøpene.

 • Electrolux - Integrert kjøleskap - ERY1204FOW
  300 Innbygging Kjøleskap 81.5 cm A++

  Bevar maten effektivt med dette energibesparende kjøleskapet. Den har en A ++-energivurdering, noe som betyr at den bruker 25 prosent mindre strøm enn apparater med A +-vurdering. Slik at du kan spare på strømregningen.

 • Electrolux - Integrert kombiskap - ENN3054EFW
  800 Frost free Innbygging Kombiskap 188.4 cm A++

  Integrert kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. I kombinasjon med FrostFree-teknologi i fryseren og FreeStore luftsirkulasjon i kjøledelen, sørger systemet for stabile oppbevaringsforhold, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. Med FlexiShelf kan du trekke glasshyllen halvveis tilbake. Dette gir god lagringsfleksibilitet. Dørinnredningen er av typen CustomFlex® som gjør at du kan flytte dørhyllene (i ulike størrelser) akkurat slik du ønsker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN6086JOX
  Frost free Frittstående Kombiskap 177.6 cm A+

  Elegant french door skap med stor kapasitet i kjøledelen, og egen fryseskuff. Nøyaktige temperaturintervaller beholder friskheten på matvarene dine lenger. LED lyset på innsiden gir god og oversiktlig innsikt. FrostFree teknologien i frysedelen fjerne behovet for avriming.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF3305AOW
  Frittstående Kjøleskap 155 cm A+

  Velutstyrt kjøleskap med lavt energiforbruk og mekanisk temepraturkontroll. Den ekstra store skuffen betyr at du kan oppbevare mer fersk frukt og grønnsaker – og må ikke gjøre innkjøp så ofte. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for opp til fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2748AOW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185.4 cm A+

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. De to SpacePlus® fryseskuffene gir deg god plass til selv store matvarer.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - LUC6NA24W
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185 cm A++

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Displayet på døren gir deg full oversikt og kontroll over oppbevaringsforholdene. Superkabinett gjør skapet svært stabilt og øker levetiden. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. Flyttbare hyller i døra, CustomFlex.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUE2977MAW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185 cm A++

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. Superkabinett gjør skapet svært stabilt og øker levetiden. CustomFlex® gir stor fleksibilitet ved at dørens innside kan innredes nøyaktig slik du selv ønsker

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERT1601AOW3
  Frittstående Kjøleskap 85 cm A+

  Kjøleskap for montering i benkhøyde med SpacePlus™-innredning som gir maksimal plassutnyttelse og fleksibilitet. Flyttbare glasshyller.

 • Electrolux - Fryseboks - EC4231AOW
  Frittstående Fryseboks 400 l A+

  Romslig fryseboks med Low Frost-funksjon som minsker isdannelsen med hele 80 %. Skjermkondensatoren sørger for lavt energiforbruk og god plassutnyttelse, samtidig som den forhindrer kondens- og rustdannelse. Innvendig belysning, 4 trådkurver og lås.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3666MFW
  600 Frittstående Kjøleskap 180 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERT1501FOW3
  Frittstående Kjøleskap 85 cm A+

  Kjøleskap i benkehøyde med innvendig 4-stjerners fryseboks. SpacePlus®-systemet gir deg mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF4162AOW
  600 Frittstående Kjøleskap 185.9 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. TasteGuard®-filteret eliminerer uønskede aromaer og dårlig lukt. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll for å holde grønnsakene dine friske lenger.

 • Electrolux - Fryseboks - EC3131AOW
  Frittstående Fryseboks 292 l A++

  Romslig fryseboks med Low Frost-funksjon som minsker isdannelsen med hele 80 %. Skjermkondensatoren sørger for lavt energiforbruk og god plassutnyttelse, samtidig som den forhindrer kondens- og rustdannelse.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC6MA36W
  600 Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. TasteGuard®-filteret eliminerer uønskede aromaer og dårlig lukt. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll for å holde grønnsakene dine friske lenger. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3602MOW
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Energieffektivt kombiskap LowFrost-teknologi, som sørger for redusert isdannelse og enklere rengjøring av frysedelen. Med to store grønnsaksskuffer kan du oppbevare ferskvarene dine som du selv vil. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERF3307AOW
  Frittstående Kjøleskap 155 cm A+

  Kjøleskap med med hurtigkjølingsfunksjonen ShoppingMode, som raskt kjøler ned skapet etter at døren har stått åpen en stund. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for opp til fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3453MOX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. SpacePlus®-fryseskuffer slik at du får full oversikt over innholdet.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2047AOW
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 155 cm A+

  Fryseskap med Fast Freeze-funksjon, som raskt fryser ned matvarene slik at vitaminer, tekstur og smak bevares. Temperatur- og døralarm som varsler deg slik at du kan opprettholde optimale oppbevaringsforhold i skapet. FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3391MOW
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Beholderen i kombiskapet 700 NaturaFresh kan avkjøles til en temperatur på 0 °C, ideell for kjøtt og fisk. Det skaper det perfekte miljøet for å bevare ingrediensene ved å justere temperatur og fuktighetsnivå. Så du kan nyte mat som bevarer teksturen og smaken av mat du nettopp har kjøpt inn.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3453OOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A+++

  Meget energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3977MAW
  600 Frittstående Kjøleskap 185 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. TasteGuard®-filteret eliminerer uønskede aromaer og dårlig lukt. Grønnsaksskuffen har fuktighetskontroll for å holde grønnsakene dine friske lenger. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker. Delte glasshyller gir deg mer fleksibilitet til å oppbevare høye gjenstander.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3453MOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A++

  Energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. SpacePlus®-fryseskuffer slik at du får full oversikt over innholdet.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3853MOX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A++

  Energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3853OOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A+++

  Meget energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3791MOW
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A++

  Beholderen i kombiskapet 700 NaturaFresh kan avkjøles til en temperatur på 0 °C, ideell for kjøtt og fisk. Det skaper det perfekte miljøet for å bevare ingrediensene ved å justere temperatur og fuktighetsnivå. Så du kan nyte mat som bevarer teksturen og smaken av mat du nettopp har kjøpt inn.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3666MFX
  600 Frittstående Kjøleskap 180 cm A++

  Kjøleskap med MultiFlow-system, som effektivt sirkulerer luften i skapet, slik at du kan være trygg på optimale oppbevaringsforhold på hver eneste hylle. Det unike CustomFlex lagringssystemet gir deg full fleksibilitet til å oppbevare maten slik du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUE2664MFX
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 180 cm A++

  Energibesparende fryseskap i energiklasse A++ med selvavriming. Utstyrt med varierende størrelselse på fryseskuffer. CustomFlex innredning i døren gir mange muligheder til å plassere matvarene. NoFrost-teknologien sørger for en isfri fryser.

 • Electrolux - Frittstående kjøleskap - ERE3541MFX
  600 Frittstående Kjøleskap 175 cm A++

  Hver ingrediens har sin plass med 600 CustomFlex®-kjøleskapet. Tilpassbare hyller på kjøleskapsdøren, som du kan arrangere etter behov. Fra asparges til esker med blåbær, alt passer inn. Du kan til og med ta ut hyllene og sette dem på kjøkkenbenken.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2745AOX
  600 Frost free Frittstående Fryseskap 185.4 cm A++

  Fryseskap med FrostFree-teknologi, som fjerner behovet for avriming samtidig som det sørger for at fryseren hele tiden fungerer optimalt. FastFreeze-funksjonen bevarer matens vitaminer, tekstur og smak. De to SpacePlus® fryseskuffene gir deg god plass til selv store matvarer.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3853MOW
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A++

  Energieffektivt kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - EUF2702DOX
  Manuell Frittstående Fryseskap 185 cm A+

  Fryseskap med SpacePlus®-system, for mest mulig innvendig plass med standard ytre dimensjoner. Store, transparente fryseskuffer gjør det enkelt å holde oversikten over hva du har i fryseren.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EJ1800AOW
  Manuell Frittstående Kombiskap 120.9 cm A+

  Praktisk kombiskap med topp-fryser og flyttbare hyller i herdet glass, for optimal utnyttelse av oppbevaringsplassen.

 • Electrolux - Frittstående fryseskap - LUC5NA24X
  Frost free Frittstående Fryseskap 185 cm A++

  Høyspesifisert modell. Skapet er energibesparende i energiklasse A++, utstyrt med FrostFree fryseteknologi, så du slipper å avrime. Fryseskapet har glasshyller i den øverste delen, slik at du kan oppbevare ekstra store matvarer. Fryserdøren er utstyrt med den unike CustomFlex dørinnredningen, hvor du kan oppbevare små porsjoner og hurtig ommøblere boksene så de passer til dine endrede oppbevaringsbehov. Enkel adgang til elektronisk temperaturstyring med touch som sitter i toppen bak døren.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3441JOX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 184.5 cm A+

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys, slik at matvarene dine holder seg friske lenger. FrostFree-systemet forhindrer isdannelse i fryseren, slik at den alltid fungerer optimalt og ikke trenger avriming.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3851JOX
  600 Frost free Frittstående Kombiskap 200.5 cm A+

  Kombiskap med TwinTech®-system som sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl og frys. FreeStore-systemet sørger for jevn temperatur og luftfuktighet slik at matvarene holder lenger. FrostFree automatisk avriming i frysedelen. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3390MOX
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 184.9 cm A++

  Kombiskap med avrimningsfri fryser i energiklasse A++. Kjøleskap med ventilert kjøl og 0-graders sone for optimal oppbevaring av kjøtt og fisk. Et kombiskap med den beste kjøleløsningen for lengre holdbarhet av matvarene.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3201MOX
  300 Static low frost Frittstående Kombiskap 174.5 cm A++

  Kombiskap med lavt energibruk og LowFrost-teknologi, som sørger for redusert isdannelse og enklere rengjøring av frysedelen. Med to grønnsaksskuffer har du fleksibilitet til å oppbevare ferskvarene dine som du vil. Flaskehyllen gir plassbesparende oppbevaring for fem flasker.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3790MFW
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 200.9 cm A++

  Electrolux FrostFree kombiskap med MultiFlow garanterer et optimalt fuktighetsnivå i kjøledelen. Maten beholder friskheten og konsistensen lengre, takket være luftkjølingssystemet i kjøleskapet og den frostfrie fryseren. CustomFlex for matoppbevaring som du selv ønsker det.

 • Electrolux - Frittstående kombiskap - EN3790MFX
  700 Frost free Frittstående Kombiskap 200.9 cm A++

  Kombiskap med avrimningsfri fryser i energiklasse A++. Kjøleskap med ventilert kjøl og 0-graders sone for optimal oppbevaring av kjøtt og fisk. Unikt og fleksibelt oppbevaringssystem i kjøleskapsdøren med CustomFlex. Et kombiskap med den beste kjøleløsningen tilgjengelig for lengre holdbarhet av matvarerne.