Kjøpeguide

Finn den beste induksjonstoppen for deg

Alternativer

Induksjon – Gjør det beste ut av dine kokekunster – på et blunk. Induksjonskoketopper varmes opp raskt og er veldig adaptiv. Det gjør at du trygt og sikkert kan bruke de teknikker som krever rett temperatur for å få et bra resultat når du lager mat.

Elektrisk–  Den tradisjonelle klassikeren med et varmesystem gjemt under en overflate av keramikkglass, er smidig og enkel å gjøre ren.

 

Plass

Velg en platetopp etter plassen du har hjemme.

30-36 cmEn liten platetopp med en eller to matlagingsoner som passer glimrende når det er trangt om plassen og kjøkkenet er lite.

60 cm Platetopper i denne størrelsen passer de fleste hushold.

70, 80 eller 90 cm – iMed opptil seks matlagingsoner, passer disse platetopper for større familier og hobbykokken. I denne størrelseklassen, kan platetoppen også skape fleksible matlagingsoner.

Visste du at: Med en platetopp fra Electrolux, er det mulig å ha en benkeplate som er 12 mm tykk, avhengig av hvordan installasjonen ser ut.

Matlaging

Kjappe oppskrifter – Pastaretter, woker etc. En rask kokeplate er å foredra. Velg en induksjonsstopp med en varmebooster for raskere oppvarming

Avanserte teknologier – Vannbad, damp etc. En induksjonskoketopp gir deg en presis temperaturkontroll slik at du trygt kan bruke avanserte koketeknikker.

Store kasseroller eller gryter Elektriske platetopper er fleksible med et stort spekter av kokeplater og soner som kan utvides. Alternativt kan en induksjonskoketopp med fleksible soner slå sammen to individuelle soner til en større som passer større gryter og panner.

Slik gjør du ren en induksjonstopp

Induksjonstopper Vår induksjonsteknikk varmer opp kasserollen og maten i, og ingenting annet. Ingenting brenner seg fast på områdene rundt kokesonene, og skitten forblir synlig. Hvis du søler, er det bare å tørke forsiktig med en klut.

Keramiske kokeplater  – Den glatte og jevne keramiske overflaten, er lett og holde ren. Med vann, en grov svamp og eventuelt en glasskrape spesielt laget for glaskeramiske platetopper, gjør du ren induksjonstoppen raskt og effektivt.

Sikkerhet

Induksjon Induksjonsteknologien varmer kun pannen og maten i den – ingenting annet. Yten rundt selv kokeplaten holder seg kald og er trygg å berøre. Kontrollpanelet kan også låses for å unnvike utilsiktet varme på kokeplatene.

Elektrisk Barnesikringen forsikrer at den ikke slås på ved uhell. Varmeindikatoren viser når kokeplaten er kald igjen.

Velg rett platetopp

Det spiller ikke noen rolle hvordan du liker å lage mat – om det er middag for to, et måltid kun for deg eller for å underholde gjestene dine - Electrolux har en platetopp som passer deg.

Flex-serien

Fleksibilitet i kjøkkenet gjør matlagingen enklere og våre kokeplater gir deg full fleksibilitet. Siden allsidighet er nøkkelen til en vellykket matlaging, kan du tilpasse kokeplatene med kokesoner til dine panner og gryter, og justere innstillingene etter dine behov. Med PowerBoost- og PowerSlide funksjoner kan du fokusere på det som er viktigst i kjøkkenet – lage smakfulle retter til dine nære og kjære.

Induksjonstoppen som tilpasser seg til størrelsen på matretten

800 FlexiBridge® induksjonskoketoppen gjør matlagingen enklere. Velg mellom tre oppsett for å få mer fleksibilitet. Perfekt for deg som lager mat i gryter og panner samtidig. Velg enten to mellomstore soner; en liten og en stor; eller en ekstra stor.

800 FlexiBridge® platetopp

800 FlexiBridge® platetopp

 • Flexibridge tillpasser seg til forskjellige størrelser på maten du skal lage
 • Designet for størrelsen på dine panner med Infinite selvregulerende kokesoner
 • XL trippel kokesone
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Direct Access, 
umiddelbar kontroll
 • en kokesone med flere panner
  XL trippel sone

  Den store kokesonen betyr at du kan bruke dine største gryter, panner og til og med lage paella på platetoppen, og med induksjonsteknologien, trenger du ikke kompromisse på varmeytelsen.

 • platetopp og ventilator sammen
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken du har valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • det går raskt å varme opp platen
  Direct Access

  Direct Access-kontrollen gir deg umiddelbart muligheten å justere nivået på varmen på platetoppen. Du behøver bare å trykke en gang for å sette temperaturen. For jevn og enkel kokekontroll.

Slå sammen kokesoner med Bridge Function

700 Bridge induksjonskoketoppen gir deg muligheten å kombinere to separate kokesoner for å skape en stor koke yte. Med automatiske temperatur- og tidsinnstillinger, er den ideell for å lage a la plancha og steke mat.

700 Bridge platetopp

700 Bridge platetopp

 • Designet for dine panner med Infinite selvregulerende kokesone
 • XL trippel kokesone
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Kokesoner lyser opp med ActiveTouch
 • kokesoner på en platetopp
  Infinite selvregulerende kokesone

  Infinite selvregulerende kokesone tilpasser seg til størrelsen på pannen så snart de dekkes til. Uansett størrelse på gryten, gir kokesonen en fullstendig oppvarming uten å tape prestasjon. Nyt av en nøyaktig og effektiv koking med våre selvregulerende kokesoner.

 • mat som koker i panner
  XL trippel kokesone

  Den ekstra store kokesonen betyr at du kan bruke dine største gryter, panner og til og med lage paella på platetoppen, og med induksjonsteknologien, trenger du ikke kompromisse på varmeytelsen.

 • matlaging på en kokeplate med ventilator
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • digitalt display med kontroll
  ActiveTouch

  Når du plasserer pannen på kokeplaten, aktiveres skyvekontrollen automatisk. Du vet med en gang hvilken plate du skal bruke for matlagingen. Du får gode resultater og lekre matretter - raskt og enkelt med kun en lett berøring.

Selvregulerende kokesoner

Den selvregulerende kokesonen på vår 600 Infinite®-induksjonskoketopp gir deg en effektiv måte å skape dine favorittmatretter. Når yten dekkes til oppdager hver sone størrelsen på gryten eller pannen, og varmer straks opp området som kreves - med samme prestasjon uansett størrelse på pannen.

600 Infinite kokeplate

600 Infinite kokeplate

 • Designet for dine panner uansett størrelse med Infinite selvregulerende kokesoner
 • XL trippel sone
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Direct Access med umiddelbar kontroll
 • Intensiv og konsekvent varme
 • større panner på platetoppen
  XL trippel kokesone

  Den ekstra store sonen betyr at du kan bruke dine største gryter, panner og til og med lage paella på platetoppen, og med induksjonsteknologien, trenger du ikke kompromisse på varmeytelsen.

 • platetopp og ventilator
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften seg etter innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • justering av temperatur på displayet
  Direct Access

  Direct Access-kontrollen gir deg umiddelbart muligheten å justere nivået på varmen på platetoppen. Du behøver bare å trykke en gang for å sette temperaturen. For jevn og enkel kokekontroll.

Pure-serien

Presis perfeksjon – hver gang. Disse platetoppene kombinerer design og funksjonalitet som sammen utgjør en luksuriøs pakke. Det finns ingen synlige kontroller og kokesoner før du toucher på-knappen. Da starter du en krystallklar rød LED-lampe som viser at det er klart for matlaging. Uansett av eller på – kjøkkenet ditt får en vakker og moderne stil.

Rett og slett vakker - på eller av

Kontroller og kokesoner på 800 Pure FlexiBridge®-induksjonskoketopp, viser seg kun når du trenger det. Når den ikke er i bruk, er den blanke yten designet for å skape et sømløst inntrykk på kokeplassen. Når du er klar til å begynne med dine kulinariske matretter, aktiverer du kjøkkenviften med et trykk og synliggjør innstillinger og funksjoner.

800 Pure FlexiBridge®

800 Pure FlexiBridge®

 • FlexiBridge® tilpasser seg etter størrelsen på matretten
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Kokesoner lyser opp med ActiveTouch
 • Hver sone kan tidsinnstilles
 • en platetopp og en ventilator
  Hob2Hood®

  Hob2Hood® funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • kontrollpanelet på en platetopp
  ActiveTouch

  Når du plasserer pannen på kokeplaten, aktiveres skyvekontrollen automatisk. Du vet med en gang hvilken plate du skal bruke for matlagingen. Du får gode resultater og lekre matretter - raskt og enkelt med kun en lett berøring.

 • en timer på kokeplaten
  Individuell tidtaker

  Å koke flere matretter samtidig kan være komplekst, men og sette tiden trenger ikke å være det. Still inn tidtaker for hver kokesone – kokesonen slår seg av automatisk. Det er et smart hjelpemiddel som gjør hver eneste matlaging enklere.

Helt enkelt et pluss i kjøkkenet

En glatt, svart overflate når den er avslått gjør at den smelter inn i kjøkkenbenken. Induksjonskoketoppen lyser opp med en touch og viser en stilig design i kokesonene. Vår elegante induksjonskoketopp er et pluss i det moderne kjøkkenet.

600 Pure platetopp

600 Pure platetopp

 • En moderne platetopp i vakker design
 • Designet for størrelsen på dine panner med fleksible og selvregulerende kokesoner
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Kokesoner lyser opp med ActiveTouch
 • Hver sone har en egen tidtaker
 • en panne på en platetopp
  Selvregulerende kokesoner

  Våre fleksible selvregulerende kokesoner tilpasser seg til størrelsen på dine panner så snart de dekkes til. Kokesonen presterer for fullt uansett størrelsen på pannen og uten å miste styrke. Nyt av en nøyaktig og effektiv matlaging med våre kokesoner.

 • en kokeplate og en ventilator
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • kontrollpanelet tennes automatisk
  ActiveTouch

  Når du plasserer pannen på kokeplaten, aktiveres skyvekontrollen automatisk. Du vet med en gang hvilken plate du skal bruke for matlagingen. Du får gode resultater og lekre matretter - raskt og enkelt med kun en lett berøring.

 • mange kokekar på en platetopp
  Individuell tidtaker

  Å koke flere matretter samtidig kan være komplekst, men å sette tiden behøver ikke være det. Still inn tidtaker for hver kokesone – kokesonen slår seg av automatisk. Det er et smart hjelpemiddel som gjør hver matlaging enklere.

Sense-serien

La vår platetopp bli din partner i kjøkkenet. La den hjelpe deg på veien mot topp matlaging – steg for steg. La ingenting hindre deg når du står i kjøkkenet. Du trenger ikke lenger lure på om oljen i pannen har rett temperatur, og heller ikke tenke på endringer i innstillingene når du har SenseFry®-induksjonskoketopp. Du bestemmer og kontrollerer matlagingen.

Avslappet matlaging med presisjon

Møt din nye sous chef – 900 SensePro®-induksjonstopp. En trådløs matsensor måler kjernetemperaturen og sender den til kjøkkenviften slik at du kan koke, steke, småkoke, lage mat med sous vide – og samtidig føle deg trygg. Regn med mat i restaurantklasse – hver gang.

900 SensePro® induksjonstopp

900 SensePro® induksjonstopp

 • Kjenn deg trygg med et nøyaktig resultat med matsensoren
 • Kontroller platetoppen med en spontan touch-skjerm
 • FlexiBridge tilpasser seg til størrelsen på matretten
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Hver sone med egen tidtaker
 • temperaturen justeres på kontrollpanelet
  Touch-skjerm

  Opplev en intiutiv opplevelse med vår touch-skjerm i farger. Velg maten som du ønsker å lage og platetoppen gir deg feedback for hver kokesone. Slik kan du enkelt overvåke matlagingen. Du får også steg-for-steg instruksjoner som gir deg glimrende resultat hver gang.

 • lage mat på en kokeplate
  FlexiBridge

  FlexiBridge-funksjonen i våre induksjonskoketopper gjør matlagingen lettere. De tre oppsettene gir mer fleksibilitet enn når du bruker flere gryter og panner samtidig. Velg enten to medium-soner og en stor; eller en ekstra stor for plater.

 • trådløs kobling på kokeplassen
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • tidtager på en kokeplate
  Individuell tidtaker

  Å koke flere matretter samtidig kan være komplekst, men å sette tiden behøver ikke være det. Still inn tidtaker for hver kokesone – kokesonen slår seg av automatisk. Det er et smart hjelpemiddel som gjør hver matlaging enklere.

Når resultatene er konsekvente

Si takk og hei til all usikkerhet med 800 SenseFry®-induksjonskoketopp. Stekesensoren opprettholder korrekt temperatur på tvers av yten på pannen. Slutt med gjetting og behovet av å justere innstillingene. Nå får pannekakene samme utseende og steken blir saftig – hver gang.

800 SenseFry® induksjonstopp

800 SenseFry® induksjonstopp

 • All usikkerhet forsvinner med Fry Sensor-funksjonen
 • Slå sammen kokesoner for bedre matlaging med Bridge Function
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Kontroller platen med en intiuitiv touch-skjerm
 • Hver sone har egen tidtaker
 • matlaging i en stekepanne
  Bridge function

  Bridge Function lar deg kombinere to separate kokesoner for å skape en enkel stor yte. Med temperatur- og tidsinstillinger automatisk oppsatt, blir det ideelt å lage de beste a la plancha eller gryter.

 • ventilator og platetoppe sammen
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • justerer temperaturen
  Touch-skjerm

  Opplev en intiutiv opplevelse med vår touch-skjerm i farger. Velg maten som du ønsker å lage og platetoppen gir deg feedback for hver kokesone. Slik kan du enkelt overvåke matlagingen. Du får også steg-for-steg instruksjoner som gir deg glimrende resultat hver gang.

 • timer på en platetopp
  Individuell tidtaker

  Å koke flere matretter samtidig kan være komplekst, men å sette tiden behøver ikke være det. Still inn tidtakeren for hver kokesone – kokesonen slår seg av automatisk. Det er et smart hjelpemiddel som gjør hver matlaging enklere.

Vi passer på kokende vann mens du serverer lekker mat

600 SenseBoil®-induksjonstopp passer på når vannet koker. Den justerer automatisk temperaturen med å fastsette når vannet når sitt kokepunkt, og reduserer det boblende vannet til stabilt småkok. Du kan konsentrere deg på å lage lekre matretter i stedet for å passe på kokende vann.

600 SenseBoil® induksjonstopp

600 SenseBoil® induksjonstopp

 • Full kontroll på kokende vann med Boil Sensor
 • Hob2Hood® for enkelhetens skyld
 • Direct Access, umiddelbar kontroll
 • Infinite selvregulerende kokesoner er designet for å tilpasse seg etter dine panner
 • Intens varme på et øyeblikk
 • kokende panne
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler sammen platetoppen og kjøkkenviften helt trådløst. Straks du begynner å lage mat, tilpasser viften innstillingene og tilfører beste luftdrag basert på den styrken som er valgt på viften. Den gjør alt jobben slik at du kan konsentrere tankene – og hendene – på matlagingen din.

 • digitalt display på platetoppen lyser
  Direct Access

  Direct Access-kontrollen gir deg på et øyeblikk muligheten å justere nivået på varmen på platetoppen. Du behøver bare å trykke en gang for å sette temperaturen. For jevn og enkel kokekontroll.

 • kokesoner til alle pannene
  Infinite selvregulerende kokesone

  Infinite selvregulerende kokesone tilpasser seg til størrelsen på pannen så snart de blir tildekket. Uansett størrelse på gryten, gir kokesonen en fullstendig oppvarming ute å tape prestasjon. Opplev en nøyaktig og effektiv koking med våre selvregulerende kokesoner.

 • kokende vann i et kokekar
  PowerBoost

  Aktivere PowerBoost-funksjonen for å oppnå umiddelbar varme når du lager mat. Det er ideelt når maten må være klar på kort tid. Du kan koke vann hurtigere en noensinne, og varme opp stekepannen slik at den er klar for steking når du er.

Smarte platetopper for alle situasjoner

Våre platetopper har funksjoner for flere situasjoner i kjøkkenet og behov - her er en oversikt over hvilke:

SenseBoil® - Platetoppen kjenner av når vannet nærmer seg kokepunktet og regulerer temperaturen deretter.

SenseFry® - Temperaturen reguleres automatisk slik at du alltid får en jevn varme under gryten og kasserollen. Du får nyte av en deilig stekeskorpe.

SensePro® - Det trådløse steketermometeret måler kjernetemperaturen og regulerer temperaturen i direkte dialog med platetoppen for å oppnå beste resultatet.