Induksjonstopp

Produkter så intuitive at du slipper å tenke. Våre induksjonstopper er sikre, lettstelt og med en uovertruffen temperaturkontroll. Oppgi på SensePro® induksjonstopp hva du lager for mat og hvordan du vil ha den så kan du slappe av og nyte.

 900 SensePro® Induksjonstopp

900 SensePro® Induksjonstopp

 • list-circle Trådløs steketermometer, intuitivt korrekt temperatur
 • list-circle Sous Vide på en enkel måte
 • list-circle Bridge-funksjonen slår ihop kokesoner
 • list-circle Hob2Hood-trådlös fläktstyrning

Filtrer etter sortiment

Induksjonstopp
43 av 43
 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB980MF
  700 MultipleBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  Induksjonstopp (90 cm) med hele 6 Infinite-soner, slik at du får maksimal frihet og fleksibilitet i matlagingen. Aktiver InfinitePro™ trippelbro med bare ett tastetrykk for å gjøre om koketoppen om til et profesjonelt matlagingsområde med tre ulike varmesoner. DirecTouch-betjeningen gir deg full kontroll over innstillingene. Skråslipt fremkant, og lekkert hvitt display.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB890FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, brofunksjon og 32 cm TripleZone. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. SenseBoil registrerer når vannet i kokekakret koker, og nedjusterer automatisk temperaturen for å unngå overkoking. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX850MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (80 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flexibridge-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre, hvorav 1 ekstra stor sone på inntil 32 cm. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKK770MF
  800 Pure FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  70 cm induksjonsplatetopp med FlexiBridge, fasettslipt front og Windmill-design. Fleksible induksjonssoner som gir større frihet for plassering av kokekar, samt et større induksjonsfelt med mulighet for sammenkobling av opp til 4 mindre kokesoner til én stor sone. Platetoppen har intuitiv slider touch-betjening med gryteregistrering og flere funksjoner, som gir deg større kontroll til matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP770MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  70 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av bro-funksjon, hvor to soner kan kobles sammen til én stor sone. Modellen har også andre smarte funksjoner som Hob2Hood og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB830FNK
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 5 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI650MI
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonstopp uten ramme. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også mange andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI620S
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp (60 cm) med 4 soner - 2 med Booster. Brukervennlig Touch-betjening og svært enkel å holde ren. Sikker å bruke med restvarmeindikator, sikkerhetsutkobling, tastelås og funksjonslås.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP670MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Høy grad av fleksibilitet i form av dobbelt bro-funksjon, hvor to soner kan bygges sammen til én stor sone. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOP870MF
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm PureBlack induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner. Platetoppen har slider touch-betjening og automatisk gryteregistrering. Denne modellen er utstyrt med Hood2Hood, noe som betyr at du kan styre ventilatoren fra platetoppen. Modellen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHX850FNK
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  InfiFlex induksjonsplater med 2 variable Infinite soner, og en meget stor (24 x 40 cm) variabel overflate, hvor en eller flere potter kan plasseres. Med ProCook-funksjonen kan du justere temperaturen ved kun å flytte kasserollen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690PMF
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Det trådløse SensePro steketermometeret gjør det mulig å tilberede mat etter sousvide-metoden. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB750MI
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Planlimt induksjonstopp (70 cm) med 4 Infinite Windmill-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. DirectAccess glidebrytere gir en intuitiv betjening. Platetoppen er utstyrt med 1 Bridge for sammenkobling av 2 soner. En ekstra stor sone for store gryter. H2H-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Dette gjør at ventilatoren tilpasser seg matlagingen

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK Best i test hos Anbefaler 2019
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Infinite induksjonstopp gir deg friheten til å plassere forskjellige kasserollestørrelser på komfyren. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at kjelen dekker et av de fire valgte punktene. Med en slik fleksibilitet kan du slippe kreativitet løs, og servere underverk ved hvert måltid. Platetoppen har også en Hob2Hood-funksjon, slik at tilhørende ventilator justerer seg automatisk.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF850BMF
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. SenseBoil sørger for at kokende vann automatisk reduseres til småkoking, og DirectAccess-kontrollen gir deg umiddelbar kontroll over varmeinnstillingene på platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX950MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (90 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOF650FMF
  700 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm induksjonsplatetopp med fasettslipt front, booster-funksjon og intuitiv slider touch-betjening. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom den vedlikeholder en konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoreren direkte fra platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB850MF
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 Infinite-soner i 3 ulike størrelser. Dette gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Brofunksjon på venstre side for sammenkobling av 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX650MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (60 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB690FMF
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  60 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front og 4 Windmill-soner, samt brofunksjon. SenseFry-teknologien sikrer de beste stekeresultater, ettersom teknologien vedlikeholder konstant steketemperatur. Denne modellen har Hob2Hood-funksjon, noe som innebærer at det er mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX950NF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (90 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset (vindmøllen) dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI330F
  300 Domino Innbygging Induksjon Platetopp 29 cm

  Den ideelle platetoppen når du har liten plass - 2 effektive induksjonssoner med Booster, og praktisk touch-betjening som gir deg direkte tilgang til alle funksjoner. Stop & Go-funksjonen gjør at du når som helst kan ta en pause i matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOB750MF
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Induksjonstopp (70 cm) med 4 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Dobbel brofunksjon for sammenkobling av 2 og 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. DirecTouch glidebrytere gir en intuitiv betjening. Platetoppen er utstyrt med 1 Bridge for sammenkobling av 2 soner. 1 ekstra stor sone for store gryter. H2H-funksjonen kobler sammen platetoppen og ventilatoren. Dette gjør at ventilatoren tilpasser seg matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKI650NF
  600 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp med 4 effektive soner, alle med Booster for ekstra rask oppvarming. Praktisk touch-display som raskt og enkelt gir deg tilgang til alle funksjoner. Med Stop & Go-funksjonen kan du når som helst kan ta en pause i matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKB670MF
  700 MultipleBridge Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp (60 cm) med 4 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Dobbel brofunksjon for sammenkobling av 2 og 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Roterende glidebrytere og restvarmeindikatorer gir en intuitiv betjening.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI630NF
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp med 4 effektive soner, alle med Booster for ekstra rask oppvarming. Praktisk touch-display som raskt og enkelt gir deg tilgang til alle funksjoner. Med Stop & Go-funksjonen kan du når som helst kan ta en pause i matlagingen. H2H-funksjonen lar deg koble sammen toppen med ventilatoren. Ventilatoren vil med dette justere seg automatisk etter intensiteten.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI630MX
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp med 4 effektive soner, alle med Booster for ekstra rask oppvarming. Praktisk touch-display som raskt og enkelt gir deg tilgang til alle funksjoner. Med Stop & Go-funksjonen kan du når som helst kan ta en pause i matlagingen. H2H-funksjonen lar deg koble sammen platetoppen og ventilatoren. Ventilatoren vil dermed automatisk justere intensiteten.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOX750MF
  800 FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (70 cm) for enestående fleksibilitet i matlagingen. Stor Flex-sone til venstre med 4 varmesegmenter og ProCook-funksjon, og 2 Infinite-soner til høyre. Infinite gjør at alle kjeler passer på sonene, så lenge krysset dekkes. Rask og presis DirekTouch-betjening, og smart H2H-funksjon for styring av ventilator.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI650MF
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonstopp (60 cm) med 4 soner i ulike størrelser, alle med Booster. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert. DirecTouch-betjeningen gir deg full kontroll og oversikt over innstillingene.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKB770MF
  700 Bridge Innbygging Induksjon Platetopp 68 cm

  Induksjonstopp (70 cm) med 4 Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Dobbel brofunksjon for sammenkobling av 2 og 2 soner gir stor fleksibilitet i matlagingen. Roterende glidebrytere og restvarmeindikatorer gir en intuitiv betjening.

 • Electrolux - Induksjonstopp - EIS84486
  800 SenseFry Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm SenseFry induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og bro-funksjon. Eksklusiv platetopp med stor fullfarget touch-skjerm. SenseFry-teknologien har en sensor som holder en stabil temperatur på stekepanna. Dette gjør at maten stekes riktig, hver gang. Platetoppen har til og med markedets største kokesone på høyre side med en diameter på opp til hele 32 cm. Du har også muligheter for å styre ventilatoren med Hob2Hood, så fremt ventilatoren har samme funksjon. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som timer-, pause- og booster-funksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKK870MF
  800 Pure FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  FlexiBridge induksjonstopp (80 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Stor Flex-sone til venstre med PowerSlide-funksjon gjør at du enkelt kan flytte gryter og panner mellom forhåndsdefinerte temperaturområder. 2 windmill soner med kjelegjenkjennelse til høyre. Rask og presis slider touch betjening.

 • Electrolux - Induksjonstopp - EIS8648
  900 SensePro Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm touch-betjent induksjonsplatetopp med fasettslipt front, 4 Windmill-soner og brofunksjon. Med markedets første trådløse SensePro-steketermometer er det mulig å tilberede etter SousVide-metoden. Denne modellen er også utstyrt med Hob2Hood-funksjon, noe som gjør det mulig å kontrollere ventilatoren direkte fra platetoppen. Platetoppen har også andre smarte funksjoner som timer-, pause- og boosterfunksjon.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HKK870MI
  800 Pure FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  80 cm induksjonsplatetopp for planliming med FlexiBridge og Windmill-design. Fleksible induksjonssoner som gir større frihet for plassering av kokekar, samt et større induksjonsfelt med mulighet for sammenkobling av opp til 4 mindre kokesoner til én stor sone. Platetoppen har intuitiv slider touch-betjening med gryteregistrering og flere funksjoner, som gir deg større kontroll til matlagingen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HOI625X
  300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Klassisk platetopp med 4 faste kokesoner og stålramme. Hurtig induksjonsteknologi med booster-funksjon og enkel touch-betjening. Flere elektroniske funksjoner som barnesikring og funksjonslås, samt enkel installasjon med klikksystem.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHP870FNK
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Pure induksjonstopp (80 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. Kontrollene og sonene på den elegante Pure-platetoppen vises kun når toppen er aktivert.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHF850FBK
  600 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonstopp (80 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. SenseBoil sørger for at kokende vann automatisk reduseres til småkoking, og DirectAccess-kontrollen gir deg umiddelbar kontroll over varmeinnstillingene på platetoppen.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB650FBK
  SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Dermed kan du konsentrere deg om å lage fantastiske retter i stedet for å passe på kokevannet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHB850FBK
  SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

  Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Dermed kan du konsentrere deg om å lage fantastiske retter i stedet for å passe på kokevannet.

 • Electrolux - Induksjonstopp - HHP670FNK
  600 Pure Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

  Pure induksjonstopp (60 cm) med 4 windmill Infinite-soner, som gir maksimal frihet i bruk av kokekar i ulike størrelser. Hob2Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra platetopppen - ergonomisk og sikkert. Kontrollene og sonene på den elegante Pure-platetoppen vises kun når toppen er aktivert.