Fisketostadas

Vi inviterte Gwyneth Paltrow til å lage mat fra det sunne californiske kjøkkenet for Magnus Nilsson, Electroluxambassadør og grunderen av Michelin-restauranten Fäviken. Gwyneth byr Magnus på en herlig skandinavisk fisketostada – en ekte blanding av Sverige og California.

Ingredienser

Maistostadaskjell, 100-200g røkt torskefilet, hakket serrano chili

Til dressing:
1,5 dl creme fraiche, skallet av en halv liten lime (revet), 1 ss hver av hakket persille, koriander og dill

Til kålsalaten:
1/4 av hode til en liten grønnkål, tynt skivet, 1 liten sjalottløk, tynt skivet, en sjenerøs klype salt, skallet av 1 liten lime (revet)

Til blandet sylteagurk:
1 ts sennepsfrø, 1 kanelpinne, 1 ts meksikansk oregano, 1/4 ts chili flak, 32g sukker, 1 ss salt, 3,5dl rødvinseddik, 1dl vann, 4 hvitløksfedd, et par jalapeñobiter, tynt skivet gulrøtter, reddiker og løk (eller en blanding av skårne grønnsaker etter ønske)

Les mer

Slik gjør du

1. Start med sylteagurkene. Bland sammen alt krydderet, sukker, salt, eddik og vann. Rør om til sukkeret og saltet er oppløst. Tilsett hvitløken, jalapeñoen og grønnsakene. La det stå å hvile i minst 20 minutter i romtemperatur.

2. I en separat bolle. Ha i kålen, sjalottløken, revet limeskall og salt.

3. Deretter. Lag dressing ved å tilsette revet limeskall og hakkete urter til creme fraîchen. Bland sammen og krydre etter ønske.

4. Server ved å ta en tostada og spre creme fraîche som en base. Legg på ¼ av torskefileten oppå. Så legger du på sylteagurkblandingen og kålsalaten. Strø over hakket serrano-chili, koriander og dill.

Les mer

Oppdag flere oppskrifter

Følg lenken for alle våre oppskrifter. Lær deg å lage alt fra flott hverdagsmat til lekre kaker fra konditoriet.