Utmerkelser og anerkjennelser

Utmerkelser og anerkjennelser

Vi strever stadig etter å forbedre våre kunders hverdag og dette har resultert i utmerkelser fra 3. parts institutter, og av internasjonalt anerkjente merker. Her nedenfor kan du se noen av de utmerkelsene vi har fått tildelt.

Electrolux tildelt Top Employer Europa

Electrolux er tildelt Top Employer Europe etter å ha tatt imot Top Employer Award for 2019 i fem av dets største markeder – UK, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland. Top Employer-instituttet har erkjent Electrolux for sine eksepsjonelle forhold for de ansatte og for å være en innovativ arbeidsgiver. Electrolux utmerket seg med sine kommunikasjonsverktøy, utviklingsprogram, nettverksarrangement, ledelsen av talentarbeidet og lederskap.

ELECTROLUX UTMERKER SEG FOR SIN PRODUKT INNOVASJON

AutoDose vaskemaskin

PerfectCare vaskemaskinen med AutoDose, har vunnet Red Dot award for den fremragende designen. Electrolux AutoDose teknologien gjennomfører ikke bare klesvasken med beste pleie for klærne, den fjerner også alt hodebry og gjetting av manuell dosering av vaskemiddel. Nå fylls vaskemiddel kun en gang som rekker til 20 klesvasker.

 

Oppdag AutoDose

Pure F9 oppladbar støvsuger

Pure F9, oppladbar støvsuger, er tildelt iF Design Award for den innovative produktdesignen.

Pure F9 kombinerer ytelsen fra en ordinær støvsuger med den friheten en oppladbar støvsuger gir. Hovedenheten er plassert nærmere golvet for å gjøre den lettere i hånden. Men brukeren trenger ikke bære vekten – det gjør støvsugeren. Du kan også skyve hovedenheten mot håndtaket når du skal støvsuge under lave møbler.

Oppdag Pure F9

Explore 7 Blender

Electrolux Explore 7 Blender er tildelt Red Dot-priset for sin enestående design.

Explore Blender 7 tar frem de beste smakene fra alle ingrediensene. Dine ingredienser behandles skånsomt for å bevare farge, tekstur og smaken på best mulige måte. Oppdag en ny måte å mikse  - med kun et trykk.

Oppdag Explore 7-blenderen

ELECTROLUX' UTMERKELSER 2018

PerfectCare

Vaskemaskinen og tørketrommelen i PerfectCare-serien er designet med ambisjonen å gi konsumentene en mer komfortabel måte å vaske klær på. En stor justerbar brytere og en tydelig programoversikt er plassert ved siden av en opplyst skjerm. De store dørene på maskinene og de lave håndtakene, gjør lasting og tømming mye lettere. Selv om både vaskemaskinene og tørketromlene finns med en mengde forskjellige dørkombinasjoner og farger, er varemerkets identitet beholdt gjennom hele serien.


Juryens kommentar: 
PerfectCare-serien karakteriseres av en visuell tiltrekkende design som innen ergonimiske kriterier er vel gjennomtenkt.

Oppdag PerfectCare