Utmerkelser og anerkjennelser

Vi strever stadig etter å forbedre våre kunders hverdag og dette har resultert i utmerkelser fra 3. parter, og av internasjonelle anerkjente varemerker. Her nedenfor kan du se noen av de utmerkelsene vi har fått tildelt.

Well A7 – en av de mest stillegående luftrensere på markedet*

Med et distinkt design og diverse tekstiltrekk, er Well A7 designet for å passe inn, enten det er på soverommet eller i stuen. Lydnivået på 24 dB(A)2 er tilsvarende mykt regn, slik at den ikke vil forstyrre stemningen.

*Well A7 med Breeze filter er godkjent av Nordic Asthma & Allergy

Oppdag Well 7

En elegant og veldig effektiv luftrenser

I år, 2021, har luftrenserne A7/A5 fått utmerkelsen Red Dot Design Awars, og iF design Award for sin fremragende produktutforming.

Well A5/A7 er bærbare, og enkle å flytte til rommet som de gjør mest nytte. Luftrenserne har to føtter for plassering på gulvet. Dessuten kan den også henges på veggen for å spare gulvplass.

Oppdag luftrenserne A5/A7

Prisbelønnet utforming og komfortabel rengjøring

Red Dot Design Award er en av de mest ettertraktede utmerkelsene innen design og utforming. Og i år, 2021, har Electrolux’ oppladbare støvsugere i modellene Q6/Q7/Q8, fått utmerkelsen for sin slående produktdesign.

Denne lette, oppladbare støvsugeren har en håndholdt enhet som både gjør det enkelt å støvsuge gulvet, og gjøre rent på yter litt høyere opp i hjemmet ditt.

Upptäck sladdlösa dammsugare

Red Dot designpris 2021 går til luftrenserne Well A5 og Well A7

Våre to luftrensere imponerer både med design og effektivitet. Den internasjonale juryen fra Red Dot, framhever luftrensernes innovasjon, funksjon, formell kvalitet og ergonomi. Luftrenseren beskrives som stilrene og tilpasningsbare. De kan plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass.

Dessuten rengjør de luften i flere trinn, for beste mulige prestasjon. Prøv selv og nyt av et renere hjem!a

Oppdag Well A5
Oppdag Well A7

Vår luftrensere ble testvinner hos TV2

Vår luftrenser er i en klasse for seg ifølge Testvinner, TV2 Hjelper deg. Den ble en klar vinner, og utmerker seg spesielt for alle med hjemmekontor. Den er mye raskere enn de andre luftrenserne og brukte kun 63 minutter å rense luften under testen. Den lager mest lyd, noe som kan bety at laveste nivå har en litt høyere viftehastighet enn konkurrentene. «Likevel synes vi at den går stille nok til ikke å være et irritasjonsmoment på hjemmekontoret», uttaler Testvinner, TV2 Hjelper deg. Terningkast seks og best i test!

Oppdag luftrenseren

Pure D8.2 er best i test i følge Pricerunner

Støvsugeren Pure D8.2 har fått utmerkelsen ”best i test” hos Pricerunner. Dette er en kraftfull, effektiv støvsuger som er veldig stille takket være dens PureSound-system, OneGo Power Clean-munnstykke og smarte teknologi. Å støvsuge blir lettere med en bra sugekraft og et fleksibelt håndtak.

Som Pricerunner selv uttrykker seg; ”Det er både den beste og samtidig en av de mest stillegående støvsugere vi noensinne har testet.”

Oppdag Pure D8.2

Luftrenseren Pure A9 - best i test hos svenske Aftonbladet

Vår luftrenser Pure A9 har fått Aftonbladets utmerkelse "best i test" (plus abonnement)! Luftrenseren er ikke bare stille og stilren, den er også høyeffektiv og klarer av å nøytralisere luften innendørs på yter opptil 100 m2. Det er et glimrende resultat, ikke minst for allergiker og eiere av kjæledyr.

Testvinneren fikk berøm fra Aftonbladet som skrev "Flott utforming og smart. Det er enkelt å koble seg til Electrolux-appen. Luftrenseren Pure A9 har ingen problem å klare testene av luftkvaliteten!"

Oppdag luftrenseren

Pure Q9

Vår oppladbare støvsuger Pure Q9 har vunnet Red Dot Design Award 2020 og IF Design Award 2020 for sin unike og stilige design!

Pure Q9 er en kraftfull 2-i-1-støvsuger som er lett å holde i hånden som gjør at støvsugingen blir en enkel sak å utføre. Den presterer på høyeste nivå og skifter enkelt fra lading til bruk og tilbake. Med innredningsinspirerende material kan den forvares ute i rommet.

Oppdag Pure Q9

Pure D8.2

Vår støvsuger Pure D8.2 har vunnet Red Dot Design Award 2020 og iF Design Award 2020 for sin makeløse design. Støvsugeren har også fått utmerkelse for sin ekstraordinære lydkvalitet av testinstituttet SLG i Tyskland.

55% av støvsugeren er framstilt av resirkulert plast, og overflaten er glatt og matt. Støtfangernes sider har en tekstilstruktur, og skjermen flyter sammen med resten av støvsugeren. Dessuten er den en av våre stilleste støvsugere noensinne. Du kan nå gjøre rent hjemme nesten helt lydløst - uansett om gulvet har matte eller er av parkett. 

Oppdag Pure D8.2

Luftrenser Pure A9

Red Hot designpris 2020 tildelt vår luftrensere PURE A9!

Pure A9 lar deg skreddersy luftrensen etter dine behov. Med Smart Mode aktivert, skannes luften innendørs hvert sekund og justerer automatisk effekten ved behov. Du kan pollensikre hjemmet ditt år etter år.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

Oppdag Pure A9

ELECTROLUX AWARDS 2019

Electrolux tildelt Top Employer Europa

Electrolux er tildelt Top Employer Europe etter å ha tatt imot Top Employer Award for 2019 i fem av dets største markeder – UK, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland. Top Employer-instituttet har erkjent Electrolux for sine eksepsjonelle forhold for de ansatte og for å være en innovativ arbeidsgiver. Electrolux utmerket seg med sine kommunikasjonsverktøy, utviklingsprogram, nettverksarrangement, ledelsen av talentarbeidet og lederskap.

ELECTROLUX UTMERKER SEG FOR SIN PRODUKT INNOVASJON

AutoDose vaskemaskin

PerfectCare vaskemaskinen med AutoDose, har vunnet Red Dot award for den fremragende designen. Electrolux AutoDose teknologien gjennomfører ikke bare klesvasken med beste pleie for klærne, den fjerner også alt hodebry og gjetting av manuell dosering av vaskemiddel. Nå fylls vaskemiddel kun en gang som rekker til 20 klesvasker.

 

Oppdag AutoDose

Pure F9 oppladbar støvsuger

Pure F9, oppladbar støvsuger, er tildelt iF Design Award for den innovative produktdesignen.

Pure F9 kombinerer ytelsen fra en ordinær støvsuger med den friheten en oppladbar støvsuger gir. Hovedenheten er plassert nærmere golvet for å gjøre den lettere i hånden. Men brukeren trenger ikke bære vekten – det gjør støvsugeren. Du kan også skyve hovedenheten mot håndtaket når du skal støvsuge under lave møbler.

Oppdag Pure F9

Explore 7 Blender

Electrolux Explore 7 Blender er tildelt Red Dot-priset for sin enestående design.

Explore Blender 7 tar frem de beste smakene fra alle ingrediensene. Dine ingredienser behandles skånsomt for å bevare farge, tekstur og smaken på best mulige måte. Oppdag en ny måte å mikse  - med kun et trykk.

Oppdag Explore 7-blenderen

ELECTROLUX UTMERKELSER NORGE

Vår vaskemaskin EW8F8669Q8 er kåret til Best i Test av Anbefaler (2020)

Les mer om testet på Best i Test av Vaskemaskiner (2020). Med motiveringen "EW8F8669Q8 fra Electrolux er best i test, og den beste vaskemaskinen som passer alle behov og husholdninger med en score på 100 av 100 poeng. Den vasker raskt, stillegående, skånsomt, effektivt og har auto-dosering av vaskemiddelet. Du kan vaske den fineste ullen du har, finskjortene, blusene, gardinene og dukene med damp." Vaskemaskinen ble kåret til best i test for maskiner over 5 000 kr.

Les mer om produktet

Vår tørketrommel EW9H868D8 er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019)

Les mer om testet på Best i Test av Tørketromler (2019). Med motiveringen " Skal du ha en tørketrommel som faktisk er skaptørt når maskinen stopper og som tar godt vare på tøyet, da er dette løsningen for deg. Her får du en maskin som tørker alle typer klesplass, håndklær og sengetøy helt presist. Skal du tørke skoene dine, kan du enkelt plassere de på tørkestativet midt i trommelen. Trommelen er så stor at de har stor fleksibilitet når det kommer til hvor ofte du har bruk for tørketrommelen.", blir EW9H868D8 en vinner i testen av tørketromler under 5 000 kr.

Vår platetopp HHB630FNK er kåret til Best I Test av Anbefalt (2019)

Les mer om testet på Best i Test av Platetopper (2019). Med motiveringen " Den er enkel og intuitiv i bruk, rask, fleksibel og har et godt design som passer de fleste. Fordelingen av sonene er relativt optimal og glasset er mer solid enn flere av sine konkurrenter.", blir HHB630FNK en vinnere i testen av platetopper over 5 000 kr.

Vår ovn EOP601X er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019)

Vår ovn EOP601X er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019). Les mer om testet på Best i Test av Integrerte Ovner (2019). Med motiveringen " Ikke bare får du en selvrensende stekeovn med pyrolyse, du får en XXL ovn med 72 liter og 20 % større stekebrett, og steketermometer som skrur ovnen av automatisk når maten er klar.", blir EOP601X en vinnere i testen av integrerte ovner under 5 000 kr.

Pure F9 - Prisvinnende resultat

Vår støvsuger Pure F9 er kåret til Best I Test av M3 (2018) Best i Test av M3 (2018). Med motiveringen "Sett ut i fra en praktisk synsvinkel, er Pure F9 en drøm å bruke", blir Pure F9 en vinnere av testen av oppladbare støvsugere.

 

Les mer om Pure F9

ELECTROLUX' UTMERKELSER 2018

PerfectCare

Vaskemaskinen og tørketrommelen i PerfectCare-serien er designet med ambisjonen å gi konsumentene en mer komfortabel måte å vaske klær på. En stor justerbar brytere og en tydelig programoversikt er plassert ved siden av en opplyst skjerm. De store dørene på maskinene og de lave håndtakene, gjør lasting og tømming mye lettere. Selv om både vaskemaskinene og tørketromlene finns med en mengde forskjellige dørkombinasjoner og farger, er varemerkets identitet beholdt gjennom hele serien.


Juryens kommentar: 
PerfectCare-serien karakteriseres av en visuell tiltrekkende design som innen ergonimiske kriterier er vel gjennomtenkt.

Oppdag PerfectCare