Electrolux kombinert vaskemaskin med tørketrommel

Våre vaskemaskiner med tørketrommel sparer tid, energi og plass hjemme hos deg uten å gi slipp på det vesentlige. Samtidig varer klærne dine lenger. Du velger vask, kun tørk eller begge to. Vasken og tørken er så skånsomme at til og med de fineste ullplaggene tåler det. Å pleie klærne dine er ikke noe problem med en kombinert vask og tørk fra Electrolux.

Les mer

Våre beste og mest effektive vaskemaskiner med tørketrommel

Electrolux kombinerte vaskemaskiner med tørketrommel i EcoLine-serien er våre mest energieffektive produkter. Velg blant de beste energiklassene A, A+10% og A+20% når du skal velge vaskemaskin. Vår varmepumpeteknologi reduserer energiforbruket med 55% samtidig som den tørker dine mest delikate plagg.*

Vask, tørk, spar. Alt i ett

Med Electrolux vaskemaskiner med tørketrommel kan du spare opptil 96 % ved å bruke damp*, få rene klær på 30 °C* og bruke opptil 55 % mindre energi når du tørker med varmepumpeteknologi.* Spar på ressursene, sørg for at klærne dine varer lengre og reduser påvirkningen på miljøet.

(1) Ansvarsfraskrivelse Damp *Intern test med 1 kg klesvask på dampprogrammet sammenlignet med finvaskprogrammet.
(2) Ansvarsfraskrivelse PowerClean 59 min flekkfjerning *Ekstern test av PowerClean 59 min 30 °C-program med 5 kg klesvask gir 100% flekkfjerning av 59 vanlige husholdningsflekker.

*Basert på interne tester som sammenligner en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med varmepumpeteknologi med en tradisjonell kondensvaskemaskin med tørketrommel i energiforbruk under tørkeperioden med et fullt Eco 40-60 program med maksimal belastning (6 kg IEC-bomull).
**Tilgjengelige funksjoner avhenger av produktmodell.

 • To beholdere avbildet mot en grønn bakgrunn
  Frisk opp klærne med 96 % mindre vann*

  Med SteamCare-systemet kan du friske opp klærne dine når du ikke trenger en hel vaskesyklus, og bruk opptil 96 % mindre vann* sammenlignet med et helt vaskeprogram.

  *Interne tester med 1 kg klesmengde på Steam-programmet sammenlignet med finvaskprogrammet.

 • To bunker med brettede klær
  Vask effektivt på 30 ºC og spar 30 % energi*

  Med UltraCare-systemet blandes vaskemiddel og tøymykner i vannet før de blandes med klesvasken. Dermed holder klærne på kvaliteten lengre, ser ut og føles som nye, vask etter vask.

  *UltraWash-programmet vasker klærne rene allerede ved 30 ºC og sparer mer enn 30 % energi sammenlignet med et 40 °C bomullsprogram.

 • Hvitevarer i et hjemmemiljø
  Spar opptil 55 % energi* med skånsom tørking

  Nå trenger du ikke bekymre deg når du vasker og tørker favorittklærne dine uansett materiale, også silke og dun.

  *Basert på interne tester som sammenligner en kombinert vaskemaskin og tørketrommel med varmepumpeteknologi med en tradisjonell kondensvaskemaskin med tørketrommel i energiforbruk under tørkeperioden med et fullt Eco 40-60 program med maksimal belastning (6 kg IEC-bomull).

VÅR SMARTESTE LØSNING

900 DelicateCare

Washer Dryer 900 vasker og tørker alle favorittene dine - til og med de av silke og dun. DelicateCare-systemet med varmepumpe, kombinerer lav temperatur med bevegelser på trommelen som er tilpasset materialet. Dine silkeplagg blir halvparten så krøllete.

VÅRT MEST POPULÆRE PRODUKT

700 DualCare

DualCare-systemet vasker og tørker klærne i ett og samme program. Systemet kjenner av mengden vask og tilpasser temperatur, og bevegelsene på trommelen etter hvilket program du har valgt. Du får klær som ser nye ut lenger.

Vårt utvalg

Rett klespleie i hvert program med tilpasset temperatur og bevegelse på trommelen.
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System
 • Connectivity*
 • DelicateCare System
Vask- og skyllemiddel blandes for raskere og mer effektiv rengjøring samtidig som fibrene beskyttes.
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System
 • UltraCare System
Systemet kjenner av mengden på klærne, og tilpasser temperaturen og bevegelsene på trommelen etter programmet.
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System

* Bare tilgjengelig på visse produkter.

Make it Last

Hvordan vi steller klærne våre har stor påvirkning på miljøet vårt. Så la oss derfor allerede begynne i dag å redusere svinnet på klær. Med Electrolux PerfectCare har du klærne lenger - for en bærekraftig fremtid.

Ny energimerking

Den gamle energimerkingen D-A+++ er faset ut av EU-kommisjonen. Den er erstattet av den forenklede skalaen A-G, som også har nye prestasjonsmålinger. Produktene plasseres nå på den nye energiskalaen som gjør det enklere for deg å velge rett produkt.

Smart klespleie

Når du kan styre maskinen fra smartphonen din, trenger du ikke å lete etter informasjon for å finne ut hvordan klærne skal vaskes eller tørkes. My Electrolux Care-appen tilpasser programmet etter plagget, og sender informasjonen direkte til maskinen.

Oppdag mer fra Electrolux

 • jakker på en kleshenger
  Vask og tørk

  Ta vare på klærne dine med skånsomme vaskemaskiner, tørketromler og andre produkter for klespleie.

 • en integrert vask og tørk på et bad
  Kjøpeguide: Velg rett kombinert vask og tørk

  Vanskelig å velge rett kombinert vask og tørk? Ta det rolig, vi hjelper deg!

 • en mann holder i en jakke som er vasket i en vaskemaskin
  Vaskemaskiner

  Opplev resultater på klesvasken som aldri før med våre vaskemaskiner.