Ovn

Grill, bak og stek i en ovn fra Electrolux. Bli kjent med våre innovative ovner med damp for perfekt resultat hver gang. Damp virker i harmoni med tradisjonell varme for å løfte smak og teksturer. Ved å bruke sous vide teknikken i en ovn med damp kan du mestre nye smaker.

Velg kategori

eller finn rett ovn med hjelp av vår kjøpeguide

Opplev direktesendt matlaging

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye Steam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera. Med en direktesending via WiFi, kan du se når din mat tillages. Med din smarttelefon eller nettbrett som fjernkontroll, kan du sende oppskrifter direkte til ovnen, justere temperaturen og overvåke matlagingen uansett hvor du er i hjemmet.

Steam Pro Smart

  • Styr ovnen med din smarttelefon eller nettbrett uansett hvor du er i hjemmet
  • Opplev perfekte resultat med SousVide-funksjonen
  • Behold smak og næring i maten med damp

Hvorfor skal du velge en ovn med Sous Vide?

Matlaging med vakuum og med Sous Vide-funksjon, får frem det beste i hver eneste ingrediens. Gjør som proffene - bruk Sous Vide-teknikken i vår Steam Pro-ovn så får du de beste resultatene.

Steam Pro

  • Utforsk nye og mer intense smaker med Sous Vide-funksjonen
  • En multifunksjonsovn med damp og fuktsensor
  • Smart matlagingstermometer for perfekte resultat og smaker

Tre bra valg

5

5 (8 Anmeldelser)

  • COC720X
  • SteamBake for fantastisk resultat
  • Integrert steketermometer
  • Katalytisk rengøring
0

0 (0 Anmeldelser)

  • CKP740X
  • SteamCrisp for saftig steking
  • Steketermometer
  • Rengjøring med pyrolyse
  • Hjelp til riktig temperatur
4,5

4,5 (3 Anmeldelser)

  • CKS1085X
  • SteamPro SousVide med CookView® kamera
  • Steamify®, din dampassistent
  • Tilkoblet matlaging med app og WiFi Steketermometer
  • Touch display med tilberedningshjelp

Hvorfor bruke damp når du lager mat og baker?

Du har sikkert hørt om at damp er bra til matlaging og baking. Men er det kun for nyttige matretter? For å få bedre smaker? Begge er korrekt. Matlaging med damp er en glimrende måte å skape mer matretter med mer smak samtidig som du minsker mengden med olje og fett. Det er også en av de beste måtene å bevare næringsstoffene i maten.

Electrolux’ dampteknikk for matlaging sørger for att dine matretter får jevn temperatur og ikke tørker ut eller kanskje enda verre, blir brent. Slik får du de godeste og nyttige rettene du vil ha.

nærbilde av displayen

Steamify® - matlaging med damp for prima resultat

Du trenger ikke bekymre deg for om du bruker for lite eller for mye damp. Vår funksjon Steamify® er en assistent til matlagingen som automatisk regulerer dampen etter retten som skal tilberedes - lekre retter på en enkel måte. Still bare inn temperaturen for retten så kommer Steamify® automatisk bruke akkurat rett mengde damp. Sunnere og bedre, og prima tilberedt.
gyllen og sprø skorpe

Når godt blir lekkert

Det er på tiden å oppdage styrken til dampen i vår 700 SteamCrisp®-ovn. Ovnen tilfører fuktighet i tilberedningsprosessen som innebærer at maten lages ved lave temperaturer og ikke tørker ut. Det gir en gyllen, sprø skorpe og et saftig brød.