Ovn

Oppdag våre beste ovner med smarte funksjoner som gjør matlagingen til en lek. Vi har et komplett utvalg for alle hjemmekokker. Velg en ovn med damp, varmluft eller klassisk tilberedning. Med en ovn fra Electrolux kan du lage de mest utsøkte matrettene, både til hverdag og fest.

Våre mest energieffektive ovner

Våre mest energieffektive produkter i EcoLine-utvalget er ovnene. Alle modellene har dampfunksjon som gjør det mulig for deg å lage mat på lave temperaturer. Du sparer opptil 20% energi når du bruker damp*. Damprengjøringsfunksjonen bruker 95% mindre energi sammenliknet med pyrolytisk rengjøring.**

Mer smak og næring. Lavere strømforbruk.

Electrolux har klassens beste energieffektivitet, A++, slik at du kan spare energi mens du lager smakfulle matretter. Når du lager mat med varme eller damp ved lavere temperatur sparer du opptil 20 % energi* og bevarer opptil 90 % av vitaminene i maten**.

*Intern sammenligning basert på en (1) test av en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunksjonsovn [BPE556370M]. Testen er utført på laksefilet og kyllingfilet med SousVide som tilberedningsmetode.
**Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

 • Ost som rives over asparges
  Damp – den best bevarte hemmeligheten

  Kombinasjonen av varmluft og fuktighet frigjør fyldigere smaker, gir en sprøere skorpe og saftigere konsistens. Grønnsakene beholder spensten, mens kjøttet og fisken blir saftige. Dessuten bevares mineraler og opptil 90 % av C-vitaminnivået*!

  *Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

   

 • En hånd som justerer kontrollpanelet på en ovn
  Intuitivt dampassistentprogram

  Å tilsette riktig mengde med damp er den største hemmeligheten bak smakfulle og sunne matretter. Dampassistentprogrammet Steamify® stiller inn ønsket temperatur og tilfører automatisk en tilpasset mengde damp til maten du lager.

 • En ovn i en hjemmeatmosfære
  Spar opptil 20 % energi*

  Electrolux-ovner er veldig energieffektive! Alle våre SteamPro- og SteamBoost-ovner har energiklasse A++. Vi har også multifunksjonsovner i energiklasse A+!

  *Intern sammenligning basert på en (1) test av en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunksjonsovn [BPE556370M]. Testen er utført på laksefilet og kyllingfilet med SousVide som tilberedningsmetode.

Vi introduserer damptilberedning

Du kan være sikker på at ovnene våre alltid leverer det beste resultat som er mulig å oppnå. Med hjelp av damp kan du slappe av og la ovnen gjøre den mest utfordrende jobben.

Vårt mest avanserte produkt

SteamPro med Steamify®

Med vår 900 SteamPro-ovn med Steamify® kan du bake, steke og dampe maten din og få samme resultat som proffene, og du kan også bruke SousVide hjemme. Steamify®-funksjonen stiller inn rett damp etter temperaturen som du oppgir.

Vårt mest populære produkt

Nå er det på tide å oppdage kraften og fordelene med damp i 700 SteamCrisp®-ovnen. Ovnen tilsetter fuktighet under tilberedningen som betyr at maten kan lages på lavere temperaturer uten å bli tørr.

Velg en ovn med rett dampnivå

Lag maten med full effekt og bli en proff på kjøkkenet ditt
 • Brød, muffins og paier
 • Kylling og kjøtt
 • Frukt, grønnsaker og fisk
 • Sous-Vide
Stek, bak, grill og damp med ovnens avanserte dampprogram.
 • Brød, muffins og paier
 • Kylling og kjøtt
 • Frukt, grønnsaker og fisk
Program for å bake og steke forsterker smaken og teksturen i måltidene du lager.
 • Brød, muffins og paier
 • Kylling og kjøtt
En ekstra dampinnstilling danner en jevn og gylden sprøhet til alle bakverkene dine.
 • Brød, muffins og paier

Les mer om ovnene våre

Grill, bak og stek i en multifunksjonsovn. Eller så kan du gå enda lenger med en varmluftsovn med damp som gir deg mat som er saftigere på innsiden og sprøere på utsiden.

Oppdag mer fra Electrolux