Sous Vide vakuumpakker

Legg maten, marinaden og krydderet i en Sous Vide vakuumpose - maten blir klar for sous vide matlaging og forberedes til fantastiske matretter.

Mindre matsvinn – mer smak

Sterkt vakuum kombinert med lufttette beholdere hjelper til med å bevare mat og næringsstoffer lenger. Det er nøkkelen til å redusere matsvinnet hjemme hos deg - gunstig for helsen din og for miljøet. Du kan holde matvarene ferske opptil fem ganger lenger. *

*Basert på interne tester i 2021. Oppbevaring i kjøleskap i en vakuumbeholdere sammenlignet med oppbevaring uten beholdere. Resultatene kan variere for forskjellige mat, emballasje og hvilken temperatur oppbevaringen har.

Vakuumpakker for matlaging med Sous Vide

Sous Vide tar matlagingen din til neste nivå, og med en god vakuumpakker får du det beste resultatet. Når du vakuumpakker maten slik, forsvinner ikke smakene som de gjør ved ordinær koking, og takket være den lange koketiden blir kjøttet ekstra mørt.

Matte Black-utforming

Du får et praktisk og pent kjøkken med Matte Black-design. Tilgjengelig for mange produkter, og gir gode muligheter til å skape et stilrent og flott kjøkken med suverene kvalitetsprodukter.

Oppdag Matte Black