Vakuumpakker

Med en vakuumpakker er det lett å oppbevare maten på en bedre måte. Få en bedre smakopplevelse ved å marinere maten i en vakuumpose og Sous Vide-tilberedning. Med en vakumeringsmaskin kan du også oppbevare tørr- og frysevarer med perfeksjon.

Designet for gjenvinning

Vakuumforseglingsposene våre er laget av et mer resirkulerbart plastmateriale sammenlignet med tidligere modeller. *

*Posen er produsert av NEXT FLEX MP0X (Format>A4) som er gjenvinningsbart i følge EN 13430 (tilsvarer DIN EN 13430).

Mindre matsvinn – mer smak

Sterkt vakuum kombinert med lufttette beholdere hjelper til med å bevare mat og næringsstoffer lenger. Det er nøkkelen til å redusere matsvinnet hjemme hos deg - gunstig for helsen din og for miljøet. Du kan holde matvarene ferske opptil fem ganger lenger. *

*Basert på interne tester i 2021. Oppbevaring i kjøleskap i en vakuumbeholdere sammenlignet med oppbevaring uten beholdere. Resultatene kan variere for forskjellige mat, emballasje og hvilken temperatur oppbevaringen har.

Vakuumpakker for matlaging med Sous Vide

Sous Vide tar matlagingen din til neste nivå, og med en god vakuumpakker får du det beste resultatet. Når du vakuumpakker maten slik, forsvinner ikke smakene som de gjør ved ordinær koking, og takket være den lange koketiden blir kjøttet ekstra mørt.

Matte Black-utforming

Du får et praktisk og pent kjøkken med Matte Black-design. Tilgjengelig for mange produkter, og gir gode muligheter til å skape et stilrent og flott kjøkken med suverene kvalitetsprodukter.

Oppdag mer fra Electrolux