Electrolux kjøkkenmaskin

Få full kontroll på kjøkkenet med en kjøkkenmaskin fra Electrolux. Våre kjøkkenassistenter hjelper deg med alt fra matlaging til baking. Se vårt utvalg i dag!

Best i test ifølge Best-i-Test.nu

Våre klassiske kjøkkenssistenter E7KM1-4PB, EKM5540 og EKM5570 vant best i test! "Best-i-Test.nu" beskriver designen som retrokjekk og motoren kraftig. I testen er panelet enig om at produktene har mange brukervennlige tilbehør (fra ballongvisp til lokk for heving av deig) pluss smidige beskyttelser mot sprut som holder tett og forhindrer søl.

Testpanelet slår fast at dette er et godt kjøp for hverdagsbaking - spesielt for en normalstor familie.

Kjøkkenassistenten - best på baking

En kjøkkenassistent er først og fremst tenkt til å assistere ved baking, men den kan kompletteres med kjøttkvern, pølsehorn, pastamaskin og tilsats for rivjern. Som regel har assistenten en bolle på ca. 4,8 liter og en på 2,9 l.

Forskjellen mellom en kjøkkenassistent og en kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin er laget for å bearbeide matvarer. Ordet "Kjøkkenmaskin" har derfor blitt en felles benevning for maskiner med disse funksjonene - som f. eks. kjøkkenassistenter. Det finnes forskjeller i funksjonalitetene, så la matlagingsvanene dine styre valget - ikke navnet.

Oppdag mer fra Electrolux