Kjøpeguide

Finn det beste kombiskapet for deg

Dagligvarer

Hva vil du oppbevare i kombiskapet?

Fersk frukt og grønnsaker – Se etter kombiskap med en grønnsaksskuff og dype skuffer for større grønnsaker. Om du har mye fersk mat bør du kjøpe et kombiskap med større kjøleskap enn frys.

Kjøtt og fisk – Velg en modell med lavtemperert skuffe som for eksempel Natura Fresch. Slik holder du kjøtt og fisk ferske lengre.

Drikke – Ta i betraktning om du trenger en vinhylle, justerbare hyller for flasker eller rett og slett en innebygd vinkjøler. 

Frysevarer  – Om du fryser mye mat, bør du velge et kombiskap med like stor frys som kjøl.

Mål og plass

Hvilken type kombiskap passer best for kjøkkenet ditt?

Frittstående kombiskap – kjøleskap og frys i ett skap med separate dører for hver del. Velg mellom modeller som har en stor kjøl og mindre frys eller omvendt.

Integrert kombiskap – gjemt bak kjøkkenluken for å matche resten av innredningen i kjøkkenet.

Høyde, bredde og dypet på kombiskapet varierer, så se gjerne gjennom hele sortimentet for å finne et skap i rett størrelse og i den stilen som passer deg.

Kapasitet

Kapasiteten i kjøleskap og frys måles i liter.


Opptil 200 liter – mindre hushold 

200-300 liter – middelstore hushold

300-400 liter – store hushold


Tips fra proffen: Sørg for at det finns plass i kjøleskapet slik at luften kan sirkulere og kjøle ned effektivt.

Energi

Høy energieffekt betyr lavere strømregning og mer penger i lommeboken. Takket være høyere standardkrav må alle kombiskap minst ha rangering A. Høyeste rangering er G. 

Tips fra proffen: Minsk forbruket av energi ved å plassere kjøleskap/frys nære varmekilder som veggelement og ovner. 

Velg ditt kombiskap

Uansett hva du har på menyen, så holder Electrolux' kombiskap matvarene dine ferske og friske lengre.

Se nærmere på kombiskapene

Flex-serien

Fleksibilitet er nøkkelen. For oss på Electrolux er det veldig viktig å gi deg løsninger som gjør hverdagen i kjøkkenet lettere. Bevar ferskhet, tilpass plassen, organiser effektivt og ha alt innen rekkehold med ditt nye kombiskap fra Flex-serien. Gjør som du vil.

Revolusjonerende plass, sterkere smak

Vi introduserer den perfekte matplassen. Siden den er ekstra høy, har 800 MultiSpace-kombiskapet mer plass enn de med standardhøyde. Smarte oppbevaringsløsninger gir fleksible måter å hold matvarene ferske. Det innebærer også at du alltid kommer ha plass for dine ingredienser. 

800 MultiSpace kombiskap

800 MultiSpace kombiskap

 • Smart oppbevaring med MultiSpace
 • Tilpass hyllene i døren som du vil
 • Organiser kjøleskapet på din egen måte
 • en hånd i kjøleskapet flytter hyller
  SpinView®

  Vi introduserer markedets første roterbare hylle. Den runde hyllen kan roteres i begge retninger som gjør at du ikke trenger å strekke deg for å nå lengst inn eller lete etter ingredienser. Enkel tilgang til maten din gjør også at du får mindre matavfall. SpinView® kan kjøpes som tilbehør og passer til en del av vår range. 

 • CustomFlex®

  Hver ingrediens har sin plass. Dørhyller som kan tilpasses helt etter ønskemål. Alt fra en bunt sparris til en kartong med blåbær får enkelt plass. Du kan fjerne en hylle om du ønsker.

 • desserter i et kjøleskap
  FlexiShelf

  Med FlexiShelf kan du omorganisere kjøleskapet helt som du vil. Den løse, halvdype glasshyllen kan dras ut helt eller bare halvveis for å skape plass til høyere saker.  Du kan alltid oppbevare høye flasker eller mange mindre saker uten problem. 

Dine ingredienser på din måte

Med 600 CustomFlex®-kombiskap får hver ingrediense plass. Dørhyllene tilpasses helt etter dine ønskemål. Du få enkelt plass med alt fra en sparrisbunt til en kartong med blåbær. Du kan også fjerne en hylle om du vil. 

600 CustomFlex®-kombiskap

600 CustomFlex®-kombiskap

 • Tilpass hyllene i dørren helt som du vil
 • Matvarene holder seg ferske lenger med Multiflow-teknikk
 • NoFrost - ingen avfrostning
 • Store skuffer gir deg raskt overblikk i begge delene i kombiskapet
 • salat på et skjærebrett
  TwinTech

  TwinTech®-teknologien garanterer en optimal fuktighetsnivå i hele kjøleskapet. Matvarene bevarer sin ferske smak og tekstur mye lenger takket være kjøleskapets luftavkjølningsystem. Salaten og sellerien forblir sprø og matvarene føles helt som dagsfersk selv etter syv dager.

 • ferske grønnsaker på en benk
  MultiFlow

  Hold matvarene så fersk som mulig så lenge som mulig etter at du har kjøpt dem. Vår teknologi sirkulerer kald luft for å opprettholde en stabil temperatur. Denne avkjøling forhindre at maten tørker ut. 

 • grønnsaker i en skuff i kombiskapet
  NoFrost

  Nå trenger du ikke lenger avrime frysen. Med vår isfrie teknikk trenger du ikke rime av din høypresterende frys. Det takket være det forebyggende frostbildingssystemet. Behold smaken og teksturen lenger på dine fryste matvarer.

 • grønnsaker i frysen
  MaxiBox

  Av og til kan det være vanskelig og ha alt som du trenger innen rekkevidde. Med MaxiBox-skuffen får du en rask overblikk over alt som finns i den. 

Pro-serien

Vår Pro-serie har fått de absolutt beste oppbevaringsmuligheter for at vi kombinerer våre seneste teknologier innen oppbevaring av mat.

Ferskt og næringsrikt

Frukt og grønnsaker beholder sine næringsstoffer best i et 800 UltraFresh+ kombiskap. Skuffen med forsegling har en fuktighetsmembran som automatisk regulerer fuktnivåer for å holde grønnsakene spenstige. Antioxidantfilteret ivaretar smak og farge, og holder maten fersk. 

800 UltraFresh+ kombiskap

 • Naturlige smaker med UltraFresh+
 • Dagligvarene holder seg ferske lenger med TwinTech-teknologien
 • Enkel håndtering med elektronisk berøringskontroll
 • sammenligning av to stykker kjøtt
  NaturaFresh

  Uansett hvilke ingredienser du har får de den beste, tenkbare behandlingen med NaturaFresh. Beholderen skaper de beste forholdene for oppbevaring av ingredienser ved å sette rett temperatur og nivå på fuktigheten.

 • fersk salat på en benk
  TwinTech

  TwinTech®-teknologien garanterer en optimal fuktighetsnivå i hele kjøleskapet. Matvarene bevarer sin ferske smak og tekstur mye lenger takket være kjøleskapets luftkjøling-system. Salaten og sellerien forblir sprø og matvarene føles helt som dagsfersk selv etter syv dager.

 • LED-skjerm på et kombiskap
  Elektronisk berøring

  De elektroniske kontrollene styres av lette trouch og gir deg tilgang til alle innstillinger og funksjoner for kjøleskapet ditt. Du kan enkelt endre temperaturen på din LED-skjerm.

Dine favoritter holder seg ferske

700 NaturaFresh-kombiskap kjøler ned til en temperatur på 0 °C som er perfekt for kjøtt og fisk. Det skaper perfekte forhold for å oppbevare ingrediensene, og du kan nyte av mat som har sin originale konsistens og smak.

700 NaturaFresh (FS) kombiskap

 • NaturaFresh bevarer maten med omsorg
 • Luktfritt kjøleskap med CleanAir-filter
 • Bevar perfekt tekstur med FastFreeze
 • Kjøl av matvarer øyeblikkelig med FastCool-funksjonen
 • fersk salat på en kjøkkenbenk
  Multiflow

  Hold matvarene så ferske som mulig og så lenge som mulig etter at du har kjøpt dem. Vår teknologi sirkulerer kald luft for å opprettholde en stabil temperatur. Denne avkjøling forhindrer at maten tørker ut.

 • filter kjøleskapet
  CleanAir Filter

  CleanAir-filter fjerner uønsket lukt fra kombiskapet ditt ved å fange opp, nøytralisere og fjerne molekyler som skaper dålig lukt. For beste resultatet anbefales filterbytte hver sjette måned.

 • LED-skjerm på kombiskapet
  Elektronisk berøring

  De elektroniske kontrollene styres av lette trouch og gir deg tilgang til alle innstillinger og funksjoner for kjøleskapet ditt. Du kan enkelt endre temperaturen på din LED-skjerm.

Stabil temperatur og bedre smaker som varer lenger

600 TwinTech® No Frost-skapet holder grønnsakene like ferske som når du kjøpte dem. Luften som sirkulerer i frysen er fraskilt fra luften i kjøleskapet for å holde luftfuktigheten og temperaturen konstante. Det stopper til og med dannelsen av frost og gjør at dagligvarene vare lenger.

600 TwinTech® No Frost-kombiskap

 • DynamicAir opprettholder stabile temperature og forhindrer at maten tørker ut
 • MaxiBox oppbevarer uten å kompromisse
 • TwinTech-kjølesystemet bevarer produktets smak og tekstur
 • grønnsaker i frys
  MaxiBox

  Av og til kan det være vanskelig å ha alt som du trenger innen rekkevidde. Med MaxiBox-skuffen får du en rask overblikk over alt som finns i den.

 • grønnsaker i en skuffe
  Flaskehylle

  Utnytt plassen i kjøleskapet ditt med denne flaskehyllen. Hyllen kan installeres i de fleste av kombiskapene. Du får mer plass til alt annet og siden flaskehyllen gir plass under hyllen kan du bruke hver eneste tomme i kombiskapet.

 • desserts and cheese in refrigerator
  FlexiShelf

  Med FlexiShelf kan du omorganisere kjøleskapet helt som du vil. Den løse, halvdype glasshyllen kan dras ut helt eller bare halvveis for å skape plass til høyere saker. Du kan alltid oppbevare høye flasker eller mange mindre saker uten problem.

Mindre frost, ferre avrim

Takket være det integrerte systemet i 300 LowFrost-kombiskapet har det aldri vært lettere å holde isen borte. Vårt system minsker dannelsen av is slik at du ikke trenger rime av like ofte.

300 Lowfrost-kombiskap

 • Lettere og raskere avriming med kombiskapet 300 LowFrost
 • Moderne og diskret belysning med LED
 • Spar plass med flaskehylle