Platetopp

Elegante, funksjonelle og allsidige - Vårt utvalg av induksjonstopper er det perfekte alternativet til små og store kjøkken i ulike størrelser, fra 60 cm til 90 cm brede. En platetopp fra Electrolux gjør matlagingen mer smakfull og effektiv, både til hverdagsmiddagen eller store festmiddager.

Les mer

Våre mest energieffektive platetopper

Gjør det morsommere å lage mat med ECOLINE platetopper, våre mest energieffektive modeller. Våre Sense induksjonstopper bruker bare energien som er nødvendig når du lager mat: Alle våre induksjonstopper med integrert ventilator har energiklasse A+.

Enklere matlaging med redusert energiforbruk

Ta dine kjøkkenferdigheter til neste nivå og spar opptil 18% energi* hver gang du lager mat med Electrolux sine intuitive induksjonstopper. Med Sense-sortimentet vårt sørger du alltid for å koke, steke og tilberede mat ved riktig temperatur med perfekt resultat hver gang.

 • Kokende vann i en gryte
  Spar opptil 18% energi

  Kok vann dobbelt så raskt og spar opptil 18 % energi med induksjonsteknologi fra Electrolux.*

 • Gryte på platetopp
  Lag mat med presisjon

  Du får perfekt resultat, uansett om sausen skal småkoke eller kjøttet skal stekes. Du kan til og med tilberede med SousVide på platetoppen. SensePro® bruker bare energien som er nødvendig med nøyaktig temperaturkontroll for best resultat.

 • Gryte koker med Senseboil
  Med SenseBoil koker det aldri over

  SenseBoil forhindrer at det koker over, noe som sparer like mye energi som en fulladet mobil.**

*Resultatene kan oppnås på alle induksjonstopper i seriene 300-900 (unntatt TotalFlex) fra ELECTROLUX. Interne målinger sammenlignet med elektriske keramiske topper (EHV56240AK) ved å koke 1,5 liter vann på 180 mm kokezoner.
**Interne tester viser at å koke vann på full varme i 20 sekunder lengre enn nødvendig uten kokedeteksjon tilsvarer å lade et 4500 mAh telefonbatteri.

Nyhet

Platetoppen 800 Flexibridge

4,6

4,6(8)

HHOB870S

Opplev fleksibel design av kjøkkenet med 800 FlexiBridge®, induksjonstoppen med integrert ventilator. Ventilatoren trenger ikke lenger å henge over platetoppen. Du får mer plass, og kan utforme kjøkkenet ditt på din måte - med færre begrensninger.

Vårt mest populære produkt

700 SenseBoil®-induksjonstopp

700 SenseBoill®-induksjonstopp har en funksjon som kjenner av når vannet nærmer seg kokepunktet. Den tilpasser temperaturen slik at vannet kun småkoker. Da kan du fokusere på å få til en hyggelig kveld i stedet for å måtte vaske kjøkkenet.

Oppgrader til induksjon

Skal du bytte ut din ordinære platetopp med en induksjonstopp, har vi et bredt utvalg som dekker forskjellige behov. Størrelser fra 60 til 90 cm har plassbesparende utforming og er tilpasset for montering i tynne benkeskiver, og dessuten lette å gjøre ren.

Best i klassen

900 SensePro®

900 SensePro leveres sammen med et trådløst steketermometer som måler temperatur i maten. Sensoren kommuniserer med platetoppen slik at du kan koke, steke, småkoke eller også trykkoke med presisjon.

Flere nyheter

800 TotalFlex

0

0(0)

HKA880MF

Vil du ha en kokeplate som automatisk oppdager kokekarene? Og lage mat med gryter og panner i forskjellige størrelser? Ikke noe problem! 800 TotalFlex Hob gir mer frihet til forskjellige grytestørrelser og plassering på kokeplatens responsive glassoverflate.

Mer informasjon om våre platetopper

En reaksjonsrask og sikker induksjonstopp eller en slitesterk platetopp i glasskeramikk? Vårt utvalg med platetopper tilbyr førsteklasses alternativ for både små og store kjøkken, og for alle ambisjonsnivåer- fra mat i hverdagen til festlige gallamiddager. Det er matlaging på et nytt nivå!

Oppdag mer fra Electrolux