Velg kategori

eller finn rett platetopp med hjelp av vår kjøpeguide

Oppgrader til induksjon

Du kan bytte ut en vanlig platetopp med en induksjonstopp ute å påvirke benkeplaten. Takket være sirkulasjonen i induksjonstoppene våre, kreves ikke ventilasjon hverken bak eller fram. Våre induksjonstopper er tilgjengelige i størrelser fra 60-90 cm.

Best i klassen

900 SensePro®

900 SensePro leveres sammen med et trådløst steketermometer som måler temperatur i maten. Sensoren kommuniserer med platetoppen slik at du kan koke, steke, småkoke eller også trykkoke med presisjon.

Hvilke nyheter har vi

800 TotalFlex

Vil du ha en platetopp som automatisk oppdager stekepanner og kokekar? Vil du lage mat med panner og kasseroller i forskjellige størrelser? Ikke noe problem! På en 800 TotalFlex responsiv platetopp, kan du lage mat hvor som helst på platetoppens soner.

Vårt mest populære produkt

700 SenseBoil®-induksjonstopp

700 SenseBoil®-induksjonstopp merker når vannet nærmer seg kokepunktet og senker da temperaturen automatisk. Siden den opprettholder småkok-nivået kan du fokusere på å lage en minneverdig kveld.

Mer informasjon om våre platetopper

En reaksjonsrask og sikker induksjonstopp eller en slitesterk platetopp i glasskeramikk? Vårt utvalg med platetopper tilbyr førsteklasses alternativ for både små og store kjøkken, og for alle ambisjonsnivåer- fra mat i hverdagen til festlige gallamiddager. Det er matlaging på et nytt nivå!