Kjøpeguide

Finn den perfekte ovnen for kjøkkenet

Mål og plassering

Mål den plassen du har til ovnen. Alle våre ovner trenger minst 60 cm bredt mens krav på høyden kan variere. Se hvilken ocn som du kan velge mellom basert på følgende bredder:

60 cm – en enkel ovn i standard størrelse.

45 cm – kompaktovner som passer mindre plasser. 

Tips fra proffen: Spar plass uten å kompromisse på funksjonaliteten. I en kompakt mikrobølgeovn kan du koke, grille, varme opp mat eller tine mat med flotte resultat.

Kapasitet

Om du har et stort hushold eller ofte har middagsgjester på besøk, skal du velge en ovn med større kapasitet som klarer størrre måltider. Ovnens kapasitet måles i liter.

70+ l – perfekt for større hushold.

40 – 70 l – utmerket for et hushold med tre til fire personer.

Tips fra proffen: Utnytt ovnens alle hylleplan og lag flere matretter samtidig.

Matlaging

Hva er egentlig forskjellen mellom en varmluftsovn og en dampovn? Alle har vi våre favorittmetoder i kjøkkenet, så ovnens funksjoner er avgjørende når du skal velge ovn.

Damp – Når varmen bryner og lager en krispig utside, beholder maten saftigheten på innsiden. Resultatene blir alltid helt utrolige saftige køtt-og fiskeretter, grønnsaker og ikke minst desserter. 

Grilling En ovn med grillfunksjon gir deg flere valgmuligheter når du lager mat. Oppnå en sprø tekstur.

Baking Å bake med en ovn med varmeluft er perfekt for paier og kaker i konditorstil takket den jevne fordelningen av varmen.

Smidige, selvrensende stekeovner

En selvrensende stekeovn gir deg mer tid til å eksperimentere i kjøkkenet - slik fungerer det:

Pyrolyse – Pyrolytic ovner varmes opp til 500° C og forvandler matrester til aske som etterpå enkelt kan tørkes bort med en fuktig klut.  

Katalyse – De katalytiske fodrene suger opp fettflekker og aktiveres gjennom ordinær oppvarmning på 220° C. Fettet løses opp og overflaten blir ren.

Damp - Et diskret display påminner deg når stekeovnen behøver gjøres ren. Den bruker damp for å løse opp hardere fetter og matrester. Så det eneste som behøvs for å gjøre ovnen ren, er en avtørking. 

AquaCleaning - Fukt inni stekeovnen skaper en damp som løsgjør hardere fetter og matrester som har løsnet fra overflatene. Det blir en enkel og naturlig rengjøring.

Tips fra proffen: Det fingeravtrykksfrie belegget gjør overflaten flekkfri og krever mindre rengjøring.

Velg din ovn

Uansett hvordan du liker å lage mat, om du forbereder en supé for to eller inviterer gode venner hjem på middag, så har Electrolux en ovn som passer alle dine behov. 

Oppdag våre ovner

Flex-serien

Maksimal allsidighet for travle liv. Vår Flex-serie tilbyr maksimal allsidighet for at du skal få mest ut av både plassen og tid.

Lekker mat på halve tiden

CombiQuick®-ovnen lager maten på kortere tid. Maten lages dobbelt så fort med hjelp av kombinasjonen varmeluft og mikrobølgefunksjonen. Du kan enkelt og greit gjøre maten på halvparten så lang tid.

800 CombiQuick-ovnen

800 CombiQuick-ovnen

 • Grillfunksjonen lager din favorittmat raskt
 • Spar tid med funksjonen SpeedHeat
 • Styr matlagingen med My Electrolux-appen
 • Rask matlaging

  Nyt av boblende mozzarella-toasties og saftig grillet kylling i vår mikrobølgeovn. Den ekstra grllfunksjonen gjør at du kan smake på dine matretter mye raskere.

 • toasties i ovnen
  Rask oppvarming

  Vår Fast Heat Up-funksjon gjør at ovnen alltid er klar til bruk. Det tar kortere tid å varme opp sammenlignet med ordinær oppvarming slik at du kan gjøre dine ledige stunder til mer minneverdige måltder. 

 • mann og kvinne ligger på sofa
  Tilkoplet matlaging

  Still, endre tiden og temperaturen direkte i My Electrolux-appen. Opplev hvor enkelt det er å følge matlagingen også utenfor kjøkkenet.

Opprettholder en jevn varme i hvert hjørne av ovnen din

Med SurroundCook®-ovnen tillages alle retter jevnt - fra sprø grillet kylling til gode marenger. Vår ovn sikkerstiller at temperaturen alltid er jevn siden viften sirkulerer luften og varmen. Det betyr at du ikke trenger bry deg med å snu på formen eller platen.

600 SurroundCook®-ovnen

600 SurroundCook®-ovnen

 • Jevnt fordelt varme på flere nivåer
 • Spar tid med funksjonen SpeedHeat
 • Selvrengjørende pyrolytisk funksjon
 • Nøyaktige innstillinger via touchdisplay
 • lekre bakverk i en ovn fra electrolux
  Flere nivåer

  Varmen fordeles jevnt i ovnens alle hjørner og du kan alltid stole på at alt tillages med fine og jevne resultat. Selv om du plasserer flere bakeplater oppå hverande, får du jevne bak- og koresultat hver gang. Spar tid ved å bruke denne raske og effektive funksjonen.

 • laks i ovnen
  Fast Heat Up

  Med vår Fast Heat Up-funksjon er alltid ovnen klar til bruk. Den bruker kortere oppvarmingstid enn vanlig oppvarming slik at du kan bruke disse ledige stundene til mer minneverdige måltider.

 • ovn rengjøring
  Pyrolytisk rengjøring

  Den selvrengjørende pyrolytiske funksjonen gjør det lettere å holde ovnen ren. Ovnen varmes opp til en temperatur som forandre fett og matreser til aske som siden enkelt kan tørkes av med en fuktig klut.

  * utvalgte modeller

Pro-serien

La hvert måltid bli en opplevelse med våre ovner i Pro-serien. Den gyllenebrune og sprøe overflaten med et saftig innehold, kan nå bli en standard for alle dine måltider. La dampens egenskaper i Pro-seriens ovner bli hverdagsmat i matlagingen så får dine favorittsmaker en helt ny mening.

Hjemmerestaurant takket være damp

I vår 900 SteamPro-ovn kan du lage, bake, grille og dampe dine måltider med samme resultat som proffen. Nå kan du bruke SousVide hjemme. For å oppnå måltider som på restaurantene, velger du kun temperatur så får du korrekte instillinger av dampen med Steamify®-funksjonen.

 

900 SteamPro-ovn

900 SteamPro-ovn

 • Perfekte resultat med innebygd SousVide
 • Dampfunksjonen Steamify® hjelper deg med matlagingen
 • Appen hjelper deg å planlegge måltider
 • Presisjon med innebygd steketermometer
 • koke fisk med sousvide
  SousVide

  Lag mat med SousVide hjemme. Nøye kontrollert temperatur er hemmeligheten bak SousVide og takket være vår nøyaktige teknikk er det nå enkelt å oppnå. Vakuumforseglede poser forbedre smaker, mens damp bevarer smal og næringstoffer.

 • mann ser på en My Electrolux app i smartphonen
  Tilkobling

  Assistenten hjelper deg å planlegge og forberede måltider, kontrollere ovnen og kjöpe n nödvendige matvarer. Med hjelp av smarte steg-for-steg tips blir du også en bedre kokk.

 • chicken and food sensor
  Steketermometer

  Vårt steketermometer gir perfekte resultat hver gang. Den overvaker matlagingen ved å måle matens kjernetemperatur. Den gir også beskjed når maten har nådd ønsket temperatur og stenger av ovnen.

Nye smaker oppdages

Med 800 SteamBoost-ovnen er det enkelt å fornye smakopplevelsene. Vår flerfunksjonsovn gjør det mulig å tilsette damp på flere nivåer. To funksjoner kombinerer damp og varm for baking og rosting, mens en funksjon kun bruker damp - perfekt for grønnsaker og fisk.

800 SteamBoost-ovn

800 SteamBoost-ovn

 • Med Steamify® får du hjelp med matlagingen
 • Appen hjelper deg å planlegge måltidene
 • Presisjon med innebygd steketermometer
 • Expertkontroll via touchdisplay
 • Spar tid med funksjonen for rask oppvarming
 • laks med salt og krydder
  Steamify®

  Vår Steamify®-funksjon gjør det enklere å skape kulinariske matretter. Oppgi den temperaturen du vanligvis bruker så justerer ovnen automatisk innstillingene og det resulterer i at maten dampes til perfekte resultat. Hils på vår dampekspert - for sunnere og godere mat.

 • man som ser på sin smartphone
  Tilkobling

  Assistenten hjelper deg å planlegge og forebered måltider, kontrollere ovnen og handle nødvendige matvarer. Med hjelp av smarte steg-for-steg tips blir du også en bedre kokk.

 • steketermometer for ovn
  Steketermometer

  Du får perfekte resultat med vårt steketermometer - hver gang! Den overvåker matlagingen ved å måle matens kjernetemperatur. Den gir også en melding når maten har oppnådd ønsket temperatur og stenges av.

 • ovnsbakt laks
  Rask oppvarming

  Med vår raske oppvarmingsfunksjon er ovnen alltid klar til bruk. Du får en kortere oppvarmingstid sammenlignet med en ordinær oppvarming. Nå kan du bruke tiden du får over, til mer minneverdige måltider.

Damp. Setter ny nivå på smaken.

Ta dine matretter til neste nivå med en SteamCrisp®-ovn. Hvordan? Ordinær varme i ovnen forsterkes med damp. Du får ikke bare en sprø, gyllenebrun utside, men også en saftig og smakrik matrett takket være dampens smakbevarende egenskaper.

700 SteamCrisp®-ovn

700 SteamCrisp®-ovn

 • Ordinær ovnsvarme forsterkes med damp
 • Presisjon med innebygd steketermometer
 • Pyrolytisk rengjøring holder ovnen fin og ren
 • Spar tid med rask oppvarming
 • kylling på en plate
  SteamCrisp®

  Damp er den nye standarden i kjøkkenet. Med SteamCrisp®-ovn kompletteres den vanlige ovn varmen med damp slik at du kan ta dine retter til neste nivå. Alle dine matretter kommer bli gyllenebrune og sprø på utsiden, og saftige og møre inni.

 • kylling og steketermometer på en fjøl
  Steketermometer

  Vårt steketermometer kan du overvåke matlagingen og oppnå perfekte resultat i henhold til din personlige smak.

 • rengjøring av ovn
  Pyrolytisk rengjøring

  Den selvrengjørende pyrolytiske funksjonen gjør det lettere å holde ovnen ren. Ovnen varmes opp til en temperatur som forvandler fett og matreser til aske som siden enkelt kan tørkes av med en fuktig klut. * utvalgte modeller

 • laks tillages i en ovn
  Fast Heat Up

  Med vår Fast Heat Up-funksjon er alltid ovnen klar til bruk. Den bruker kortere oppvarmingstid enn vanlig oppvarming slik at du kan bruke disse ledige stundene til mer minneverdige måltider.

Tilsett damp for utsøkt baking

Men 600 SteamBake skaper ikke bare bakverk. Nyt av lasagne, fisk og til og med grillet kylling. Alt du trenger å gjøre er å følge oppskriften. 

600 SteamBake-ovn

600 SteamBake-ovn

 • Presisjon med innebygd steketermometer
 • Pyrolytisk rengjøring holder ovnen ren og fin
 • Ekspert kontroll med touchdisplay
 • steketermometer for ovn
  Steketermometer

  Steketermometeret overvåker med nøyaktighet matlagingsprosessen og oppnår perfekte resultat i samsvar med din personlilge smak.

 • gjør ren ovnen med en klut
  Pyrolytisk rengjøring

  Med selvrengjørende pyrolytisk funksjon kan du lettere holde ovnen ren. Ovnen varmes opp til en temperatur som forvandler fett og matrester til aske som lett kan tørkes bort med en fuktig klut. 

  *Utvalgte modeller

 • et display på en ovn
  Touchdisplay med timer

  Frigjør ovnens potensial med noen få trykk. Det finns flere forskjellige instillinger som kan gi deg større kontroll over din matlaging. Den stilrene displayen av glass med touch-knapper gir deg full tilgang samtlige funksjoner og gir nøyaktige resultat selv om du forlater kjøkkenet en liten stund.

 • kaker på en plate
  Jevn matlaging

  Vårt Even Cooking-system gjør at varmen sirkulerer i hele ovnen slik at maten får en jevn tillaging uten å snu på formen. Med vår teknikk varmes ovnen opp raskere og sparer både tid og energi.

Sense-serien

Flotte resultat hver gang. Våre ovner i Sense-serien hjelper deg å oppnå bedre og mer konsekvente resultat.

CookView® holder et øye på maten din

Du misser ingenting med vår  CookView®-ovn med kamera. Vår innovative teknologi viser livesendte bilder i din smartphone slik at du slipper henge ved ovnsdøren. Nå kan du rikte fokus på å skape den perfekte sausen eller matretten. Smakene tas vel hånd om.

900 CookView®-ovn

900 CookView®-ovn

 • Steamify®, din dampassistent
 • Lekre måltider skapes enkelt med tilkobling
 • Matlaging med presisjon med vår Food Sensor
 • Touch Display for ekspert assistanse
 • justerer ovnens temperatur
  Steamify®

  Sett på temperaturen og ovnen setter rett damp-nivå. Du får tillit til å koke med damp damp og får gleden av lekre måltider.

 • et par leser avisen i sofaen
  Tilkobling

  Assistenten hjelper deg med planlegging og forberedelser av måltider, kontrollerer ovnen, gjør handlelisten, og med smarte steg-for-steg-tips hjelper deg til bedre resultat i kjøkkenet som kokk.

 • kylling på skjærebrett
  Steketermometer

  Takket være vårt steketermometer, kan du oppnå perfekte resultat hver gang. Den gir deg muligheten til å overvåke matlagingen ved å måle kjernetemperaturen på maten, og stopper ovnen når maten har nådd ønsket temperatur.

 • display på en ovn fra Electrolux
  Touch Display

  Vår skjerm med touch viser i fulle farger en inuitiv opplevelse og en snarvei til de tre mest relevante funksjonene. Du trenger ikke scrolle gjennom alle programmene for å finne dine favoritter. Det er snarveier til lekker mat.

Møt din personlige chef - AssistedCooking

AssistedCooking-funksjonen i ovnen er din hjelpende hånd i kjøkkenet. Velg hvilken mat du skal lage så stiller ovnen inn korrekt program og tiden for deg - med raskere forhåndsvarme.

800 AssistedCooking-ovnen

800 AssistedCooking-ovnen

 • Appen hjelper deg å planlegge måltider
 • Presisjon med innebygd steketermometer
 • Tydelige innstillinger på touchdisplay
 • Pyrolytisk holder ovnen ren og fin
 • mann og kvinne som leser
  Tilkobling

  Assistenten hjelper deg med å planlegge og forberede måltider, kontrollerer ovnen og skaper handleliste. Med hjelp av smarte tips steg-for-steg blir du også en bedre kokk.

 • kylling på en skjærefjøl
  Steketermometer

  Vårt steketermometer gir perfekte resultat hver gang. Den overvåker matlagingen ved å måle matens innertemperatur. Den gir også beskjed når maten har nådd ønsket temperatur og stenges av.

 • Touchdisplay på ovnen
  LCD-display

  Alle instillinger og funksjoner som du trenger vises tydelig på touch-displayet. Alt du trenger med kun et par trykk. Velg det AssistedCooking-programmet som passer deg best og lag lekre måltider i ovnen din.

 • gjør ren ovnen med en fuktig klut
  Pyrolytisk rengjøring

  Den selvrengjørande pyrolytiska funksjonen gjør det lettere å hold ovnen ren. Ovnen varmes opp til en temperatur som forvandler fett og matrester til aske som siden enkelt kan tørkes bort med en fuktig klut.

  * utvalgte modeller

Din snarvei til perfekte resultat i kjøkkenet

Ovnen med steketermometer overvaker matens kjernetemperatur og stenges av når maten har nådd rett temperatur. Dette er hemmeligheten bak en mør stek og velsmakende lasagner.

700 SenseCook®-ovn

700 SenseCook®-ovn

 • Tydelige innstillinger via touchdisplay
 • Pyrolytisk funksjon holder ovnen ren
 • Ovnen er alltid klar med Fast Heat Up-funksjon
 • Maten tillages jevnt med sirkulerende varme
 • LED-display på en ovn
  Touchdisplay

  Alle instillinger som du behøver vises tydelig på Touchdisplayet. Alt du trenger med kun et par trykk. Velg det AssistedCooking-programmet som passer deg best og lag lekre matretter i ovnen din.

 • gjør ren ovnen med en orange klut
  Pyrolytisk rengjøring

  Den selvrengjørende pyrolytiske funksjonen gjør det lettere å holde ovnen ren. Ovnen varmes opp til en temperatur som forvandler fett og matrester til aske som siden kan tørkes bortm ed en fuktig klut.

  * utvalgte modeller

 • laks som lages i ovn
  Fast Heat Up

  Med vår Fast Heat Up-funksjon er ovnen alltid klar til bruk. Den varmer opp ovnen mye raskere sammenlignet med ordinær oppvarming. Du kan bruke disse ledige stunder som du får til mer minneverdige måltider.

 • kaker på en kjøkkenbenk
  Jevn matlaging

  Vårt Even Cooking-system sirkuelerer varmen i hele ovnen slik at maten lages med jevn fordelt varme - uten å snu på ovnsformen. Med vår teknikk varmes opp ovnen raskere og spare både tide og energi.