Kjøpeguide

Finn den idelle komfyren for deg

Plass og konfigurasjon

Velg komfyr med hensyn til plassen du har og den utformingen du søker.

60 cm. bred – frittstående komfyrer gjør det mulig å kombinere forskjellige slags modeller av platetopper og ovner. Dette gir deg stor fleksibilitet. 

100 cm. bred – store komfyrer med enestående kapasitet. Takk være den ekstra bredden, har platetoppen seks kokesoner i stedet for fire.

Tips fra proffen: Når du skal velge kokeplate og ovn, foreslår vi at du tar en kikk på våre kjøpeguider for platetopper og ovner så att du finner de som passer deg best. 

Kapasitet

Om du ofte lager mat til en stor familie eller mange venner, trenger du en komfyr med stor kapasitet. Volumet på komfyren måles i liter.

70 + l. – perfekt for større hushold. 
40 – 70 l. – passer best for hushold på tre til fire personer. 

De fleste av Electrolux' komfyrer har en dobbel ovn som gjør at man kan steke og grille mens grytene står og putrer på kokeplaten. Sammenligner man forskjellige komfyrer  med dobbel ovn, pleier man utgå fra den med størst kapasitet. 

Tips fra proffen: En smart måte å øke kapasiteten på, er og velge en komfyr med en ovn som har ekstra hyller for galler.

Energi

Spar penger og vern om miljøet! Energimerkingen utverderes i følge en skala som går fra A+++ (den mest energisnåle) til G (lavest energieffektivitet). Du bør velge en komfyr med energieffektivitetsmerking med A eller bedre.

Velg produkt

Uansett om du pleier å lage veritable gallamiddager eller foretrekker enkle og ukompliserte retter, er en sak sikker: Electrolux har rett komfyr for deg.