Få hjelp til å velge

Finn den idelle komfyren for deg

Plass

Velg komfyr etter hvor stor plass du har og hvilke funksjoner du ønsker. Vi har modeller som er 50, 55, 60 eller 70 cm brede. Alt for å møte dine behov. Komfyren har platetopper som enten er induksjon, HighLight eller støpejernsplater.

Eksperttips: Velg en komfyr med dobbelovn, hvis dere er en stor familie eller du trives med å ha mange baller i luften.

Hvilken komfyr passer deg?

Vi har et bredt utvalg av platetopper på våre komfyrer.

Induksjon er den raskeste måten å varme opp kjelen på. Velg en induksjonskomfyr med knott eller touch.

HighLight er en utmerket keramisk platetopp for deg som ønsker komfyr med keramisk platetopp. Disse sørger for en stabil varme og overflatene er enkle å rengjøre.

Støpejernsplater er et perfekt alternativ for deg som ser etter en komfyr uten avansert elektronikk.

Våre ovner har flere praktiske funksjoner, med alt fra ovner med enkel damp, pyrolytisk rengjøring, varmluft eller konvensjonell varme. Vi har også komfyrer hvor du kan grille hele året med roterende grillspyd.

Komfyr med damp

Noen av våre modeller har et dampprogram for baking.

SteamBake er en profesjonell hemmelighet og enkel måte å gjøre det på.

Programmet starter med å skape en fuktig atmosfære slik at deigen kan heve og få en saftig kjerne. Deretter stekes brødet med vanlig tørrluft og får en sprø og gylden skorpe.

Steketermometer

Flere av våre komfyrer har steketermoterer som hjelper deg med å oppnå det perfekte resultatet på kjøkkenet. Den har full kontroll på matens kjernetemperatur og sier ifra når maten er ferdig.

Velg produkt

Uansett om du pleier å lage veritable gallamiddager eller foretrekker enkle og ukompliserte retter, er en sak sikker: Electrolux har rett komfyr for deg.