Ventilator

Få den perfekte kjøkkenatmosfæren med vårt utvalg av ventilatorer. Med en kjøkkenvifte fra Electrolux får du en gjennomført kjøkkenstil, samtidig som den er både effektiv og stillegående når den er i bruk.

 

Ren luft på kjøkkenet med våre energieffektive ventilatorer

Lag mat sammen med venner og familie i et rent kjøkken. Med lavere lydnivåer og energiklasse A eller bedre sørger våre ventilatorer for en effektiv rengjøring av luften for god atmosfære på kjøkkenet.

Les mer om Electrolux EcoLine

Kjøkkenet blir midtpunktet i hjemmet ditt med renere luft og bedre belysning

Electrolux sine ventilatorer er både kraftfulle og stillegående, de holder luften ren og gir en behagelig atmosfære på kjøkkenet. Med en forbedret belysning blir det enklere å lage smakfulle matretter.

 • Matlaging på en platetopp
  TRÅDLØS TILKOBLING AV VENTILATOR OG PLATETOPP

  Hob2Hood®-funksjonen sørger for en renere kjøkkenluft med trådløs tilkobling av ventilatoren og platetoppen din. Kjøkkenviften justerer innstillingene automatisk etter hvor høy varme du har på platetoppen. Begynn matlagingen, og ventilatoren fikser resten.

 • Mann lager mat på kjøkkenet
  STILLEGÅENDE OG EFFEKTIV

  SilenceTech-ventilatoren sørger for et kraftig avtrekk med minimalt støy. Med et lavt lydnivå fjerner den matos og lukt fra kjøkkenet ditt – også på maksimal effekt – slik at du kan lage smakfulle måltider i en behagelig atmosfære.

 • Nærbilde av lyspanelet til ventilatoren
  BEDRE BELYSNING

  Med energieffektiv LED-belysning sørger kjøkkenviftene våre for et optimalt lys når du skal lage mat. Det gir en koselig kjøkkenatmosfære, og gjør det lettere å lese oppskrifter og holde oversikt over alle stekepanner og kasseroller.

Finn ventilatoren som passer i kjøkkenet ditt

Vårt utvalg av ventilatorer er tilgjengelige i forskjellige design slik at du kan skape et ideelt kjøkken. Se vår video for å finne ut hvilken kjøkkenvifte som passer for deg.

Klassens beste

900 SilenceTech

900 SilenceTech-ventilator trekker lydløst ut stekoset fra kjøkkenet selv ved maksimal effekt. Med vår avanserte teknikk kan du fokusere fullt på å lage deilige matretter i et rolig og rent miljø.

Vårt mest populære produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood styrer avtrekket og belysningen automatisk. La 700 Hob2Hood regulere ventilatoren mens du konsentrerer deg på de viktigste momentene i matlagingen din.

Nyhet

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood er det ikke lenger noe problem å prate med hverandre når du sitter og spiser middag med familien og venner. Når du er klar med matlagingen, aktiverer du funksjonen med et knappetrykk så frisker den opp luften i 60 minutter.

Les mer om våre ventilatorer

Blant våre ventilatorer finner du alt fra elegante til raffinerte modeller som kompletterer kjøkkenmiljøet med vakkert design. Les alt du trenger å vite for og finne ventilatoren som passer på kjøkkenet ditt.

Oppdag mer fra Electrolux