Velg ventilatorkategori

Skap en ideell atmosfære på kjøkkenet med vårt utvalg av ventilatorer som kan integreres sømløst og gir effektivt, men stillegående avtrekk.

 

Finn ventilatoren som passer i kjøkkenet ditt

Vårt utvalg av ventilatorer er tilgjengelige i forskjellige design slik at du kan skape et ideelt kjøkken. Se vår video for å finne ut hvilken kjøkkenvifte som passer for deg.

Klassens beste

900 SilenceTech

900 SilenceTech-ventilator trekker lydløst ut stekoset fra kjøkkenet selv ved maksimal effekt. Med vår avanserte teknikk kan du fokusere fullt på å lage deilige matretter i et rolig og rent miljø.

Vårt mest populære produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood styrer avtrekket og belysningen automatisk. La 700 Hob2Hood regulere ventilatoren mens du konsentrerer deg på de viktigste momentene i matlagingen din.

Nyhet

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood er det ikke lenger noe problem å prate med hverandre når du sitter og spiser middag med familien og venner. Når du er klar med matlagingen, aktiverer du funksjonen med et knappetrykk så frisker den opp luften i 60 minutter.

Les mer om våre ventilatorer

Blant våre ventilatorer finner du alt fra elegante til raffinerte modeller som kompletterer kjøkkenmiljøet med vakkert design. Les alt du trenger å vite for og finne ventilatoren som passer på kjøkkenet ditt.