Miks og match årets julegaver - Spar opptil 25 %

Electrolux dampovner

Dampovnene fra Electrolux gir deg nye muligheter på kjøkkenet. Dampen bidrar til å bevare råvarenes smak, farge, konsistens og vitaminer. Med våre dampovner har du muligheten til å tilsette damp i tillegg til at du kan bruke de klassiske funksjonene vanlige ovner har. Det er veldig enkelt – fyll beholderen med vann, sett inn maten i dampovnen og velg hvor mye damp som skal brukes. Klart!

Dampovnene fra Electrolux gir deg nye muligheter på kjøkkenet. Dampen bidrar til å bevare råvarenes smak, farge, konsistens og vitaminer. Med våre dampovner har du muligheten til å tilsette damp i tillegg til at du kan bruke de klassiske funksjonene vanlige ovner har. Det er veldig enkelt – fyll beholderen med vann, sett inn maten i dampovnen og velg hvor mye damp som skal brukes. Klart!

0 av 4
900 SteamPro®
900 SteamPro®
Utvid grensene som finns i kjøkkenet. SteamPro-ovnen er en premiumovn med et bredt utvalg av dampprogram og nytenkende SousVide-funksjon.
Damprengjøring
Steketermometer
Full damp
Steamify®
SousVide
800 SteamBoost®
800 SteamBoost®
Er din kulinariske kreativitet klar for neste nivå? Baking, steking og stuing med damp tar matlagingen din til neste nivå som ellers er reservert for restauranter.
Damprengjøring
Steketermometer
Full damp
Steamify®
700 SteamCrisp®
700 SteamCrisp®
Her er ovnen som gjør så mye mer enn bare å steke. SteamCrisp tilfører fuktighet til matlagingen din, noe som gir deg mer smakfulle og næringsrike måltider.
Pyrolytisk rengjøring
Steketermometer
Kombiovn
600 SteamBake®
600 SteamBake®
Bli overrasket med SteamBake-ovner. Tilføringen av damp innebærer at du kan ta bakingen til neste nivå med sprøere og jevnere resultat for brød og bakverk.
Pyrolytisk rengjøring
Steketermometer
Tilsatt damp
Familie som sitter rundt et bord

En ovn - tusen muligheter

Alle våre dampovner har de samme funksjonene som vanlige ovner. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/pai-innstilling er bare noen eksempler. Dampfunksjonen er rett og slett enda en måte du kan tilberede flere utsøkte retter på. Electrolux har et stort utvalg av dampovner. 

Brød med skrope
Perfekt til bakst

Tilsett damp for å få en sprø skorpe og en myk kjerne

Ovnsbakt kylling
Rist og grill

Damp sørger for en sprø overflate og et saftig kjøtt

Dampkokt ris
Dampkoking

Tilbered alt fra ris, poteter, couscous og dumplings rett i ovnen

Dampet brokkoli
Dampede grønnsaker

Smakfulle og sunne grønnsaker som inneholder mer vitaminer

Stekt kylling med ovnsbakte grønnsaker

Sprø skorpe, saftig kjerne

Dampovner kan tilberede mye mer enn bare grønnsaker. Det har lenge vært et av topprestaurantenes hemmelige verktøy. Ved å kombinere damp og varmluft får du bedre smak og konsistens, samtidig som sprøheten bevares. Måltidene blir smakfulle hver gang.

Lax tillagad utan ånga och med ånga

Bevarer opptil 90% C-vitamin*

Det gir synlige resultater når du lager mat med damp. Ved å tilberede med damp holder råvarene bedre på farge og konsistens, i tillegg til næringsstoffer og vitaminer, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder.

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

Dampinnstillinger for alle måltid

Damp harmoniserer med tradisjonell varme for å forbedre smak og konsistens med instillingene for lav, middels, høy og full damp.**

 

**Dampnivået varierer avhengig av ovnmodell.

Lav Damp
Lav damp

Lav damp kombinerer varmluft med damp for å gi smakfulle og sprø resultater. Passer perfekt til kjøtt, fugl, gratinerte retter, gryter, ovnstekte grønnsaker, men også til baking av pai, muffins og kaker.

Middels damp
Middels damp

Middels damp kombinerer varmluft med damp for matretter som skal småkoke over lengre tid. Optimalt for braisert kjøtt og ovnstekt fisk, men også for baking av brød og boller.

Høy damp
Høy damp

Høy damp kombinerer varmluft med damp, og er ideelt når du skal lage delikate retter som vanlijesaus, pai, gryter eller fisk.

Full damp
Full damp

Full damp bruker damp konstant for sunne og smakfulle matretter. Den passer perfekt til tilberedning av for eksempel grønnsaker, ris, couscous, fisk og skalldyr (blåskjell og reker).

Utforsk mer fra Electrolux

En mann på kjøkkenet med ovn
Ovner

Se alle våre ovner, alt fra klassiske varmlufts- til kombiovner. 

Innebygd ovn
Kjøpsguide: Slik velger du riktig ovn

Er det vanskelig å velge? Vi hjelper deg!

Induksjonstopper
Induksjonstopper

Bli en mester på kjøkkenet med våre innovative produkter.

4