Electrolux Siste nytt

Oppdag Electrolux 

Vi lanserte verdens første robotstøvsuger og nå er vi i gang igjen – oppdag robotstøvsugeren PURE i9! Les mer om våre smarte innovasjoner for hjemmet.

Blender på bord

En ny måte å mikse på

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

En støvsuger i stuen

Omdefinerer støvsuging

Nå lanserer vi Pure F9 - en topp moderne oppladbar støvsuger som er designet for måten vi lever i dag. Den er så kraftfull og allsidig at du kan gjøre rent hele ditt hjem på en eneste lading. 

Pure i9 Robotstøvsuger

Robotstøvsugeren Pure i9, støvsug fra hvor som helst

Ingenting er som å komme hjem til et rent hjem – med vår nye Pure i9 kan du gjøre akkurat det. Teknologien er så avansert at du kan starte støvsugeren hjemmefra.

Støvsugeren Pure D9

Du styrer, den følger...

Med den nye Pure D9 med FlowMotions-system, støvsuger du hjemmet lekende lett og uten anstrengelser.

Well S7

Krystallklart uten striper eller søl

Nyt av et rent hjem og krystallklare vinduer med den nye vindusvaskerern fra Electrolux. Med Well S7 trenger du ikke bekymre deg for striper eller søl.

PerfectCare vask og tørk

PerfectCare serien - bevarer og verner om dine klær

Vi presenterer vårt mest avanserte vaskesystem hittil. PerfectCare serien representerer det ypperste innen moderne design, teknologi og behandling.

Ovn med kamera CombiSteam

CombiSteam Pro Smart Ovn 

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera.