Electrolux Siste nytt

Oppdag Electrolux 

Vi lanserte verdens første robotstøvsuger! Les mer om våre smarte innovasjoner for hjemmet og seneste nyheter fra oss.

luftrenser pure a9 renser luften etter dine behov

Luftrensere Pure A9

Pust inn og pust ut! Våre nye luftrensere i Pure A9-serien reagerer på minste forandring i luftkvaliteten i rommet, og tilpasser luftstrømmen etter behov. Ren luft sirkulerer naturlig og beveger seg i en behagelig spiral som når ut i hele rommet. Den er tilkoblet og kan tilpasses det filter som passer best etter sesongene på året og dine behov. Som for eksempel mot pollenutslipp, mye støv eller lukten fra kjæledyret. Pure A9 er også testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

En Ultrasonic Stain removal pen

Tøff mot flekker, skånsom mot klær

Vår Ultrasonic flekkfjernerpenn tar seg av alle flekker - fra kaffesøl til klissete leppestift. Kombinasjonen av vann og vaskemiddel sammen med ultralydteknologi gjør at klær behandlet i forvei alltid oppnår bdet este, flekkfrie resultatet med vaskeprogrammene.

en vaskemaskin med selvdosering

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel som skal til hver klesvask. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det. Den gir korrekt mengde vaskemiddel til hver klesvask, og beskytter  klærne fra for tidlig slitasje som skyldes overdosering.

Blender på bord

En ny måte å mikse på

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

Pure i9 Robotstøvsuger

Den nye robotstøvsugeren Pure i9.2

Denne trekantformede robotstøvsugere har et 3D-blikk som oppdager, når og gjør rent overalt i hjemmet ditt. Med en overlegen rengjøringsprestasjon, memorerer Pure i9.2 hvordan hjemmet ditt ser ut og kan også styres via Pure i9-appen. Den ser, tilpasser seg og rengjør med nøyaktighet.

Beste robotstøvsuger i følge M3! Les mer om testen her.

Støvsugeren Pure D9

Vår beste støvsuger så langt

Pure D9 kombinerer alt det beste innen støvsugerteknologi og innovasjon for enestående ytelse og smart allsidighet.

Well S7

Krystallklart uten striper eller søl

Nyt av et rent hjem og krystallklare vinduer med den nye vindusvaskerern fra Electrolux. Med Well S7 trenger du ikke bekymre deg for striper eller søl.

Ovn med kamera CombiSteam

CombiSteam Pro Smart Ovn 

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera.