Electrolux Siste nytt

Oppdag Electrolux 

Vi lanserte verdens første robotstøvsuger! Les mer om våre smarte innovasjoner for hjemmet og seneste nyheter fra oss.

en luftrenser på gulvet

Vinnere av Red Dot design award 2020

Red Hot designpris 2020 tildelt vår luftrensere PURE A9!

Pure A9 lar deg skreddersy luftrensen etter dine behov. Med Smart Mode aktivert, skannes luften innendørs hvert sekund og justerer automatisk effekten ved behov. Du kan pollensikre hjemmet ditt år etter år.

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

luftrenser pure a9 renser luften etter dine behov

Luftrensere Pure A9

Pust inn og pust ut! Våre nye luftrensere i Pure A9-serien reagerer på minste forandring i luftkvaliteten i rommet, og tilpasser luftstrømmen etter behov. Ren luft sirkulerer naturlig og beveger seg i en behagelig spiral som når ut i hele rommet. Den er tilkoblet og kan tilpasses det filter som passer best etter sesongene på året og dine behov. Som for eksempel mot pollenutslipp, mye støv eller lukten fra kjæledyret. Pure A9 er også testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

best i test 2020 hos anbefaler vaskemaskin

Vår vaskemaskin EW8F8669Q8
er kåret til Best I Test av Anbefaler (2020)

Les mer om testet på Best i Test av Vaskemaskiner (2020). Med motiveringen "EW8F8669Q8 fra Electrolux er best i test, og den beste vaskemaskinen som passer alle behov og husholdninger med en score på 100 av 100 poeng. Den vasker raskt, stillegående, skånsomt, effektivt og har auto-dosering av vaskemiddelet. Du kan vaske den fineste ullen du har, finskjortene, blusene, gardinene og dukene med damp." Vaskemaskinen ble kåret til best i test for maskiner over 5 000 kr.

best i test hos anbefaler vaskemaskin

Vår tørketrommel EW9H868D8 er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019)

Les mer om testet på Best i Test av Tørketromler (2019). Med motiveringen " Skal du ha en tørketrommel som faktisk er skaptørt når maskinen stopper og som tar godt vare på tøyet, da er dette løsningen for deg. Her får du en maskin som tørker alle typer klesplass, håndklær og sengetøy helt presist. Skal du tørke skoene dine, kan du enkelt plassere de på tørkestativet midt i trommelen. Trommelen er så stor at de har stor fleksibilitet når det kommer til hvor ofte du har bruk for tørketrommelen.", blir EW9H868D8 en vinner i testen av tørketromler under 5 000 kr.

best i test hos anbefaler platetopp

Vår platetopp HHB630FNK er kåret til Best I Test av Anbefalt (2019)

Les mer om testet på Best i Test av Platetopper (2019). Med motiveringen " Den er enkel og intuitiv i bruk, rask, fleksibel og har et godt design som passer de fleste. Fordelingen av sonene er relativt optimal og glasset er mer solid enn flere av sine konkurrenter.", blir HHB630FNK en vinnere i testen av platetopper over 5 000 kr.

best i test hos anbefaler ovn

Vår ovn EOP601X er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019)

Vår ovn EOP601X er kåret til Best I Test av Anbefaler (2019). Les mer om testet på Best i Test av Integrerte Ovner (2019). Med motiveringen " Ikke bare får du en selvrensende stekeovn med pyrolyse, du får en XXL ovn med 72 liter og 20 % større stekebrett, og steketermometer som skrur ovnen av automatisk når maten er klar.", blir EOP601X en vinnere i testen av integrerte ovner under 5 000 kr.

En Ultrasonic Stain removal pen

Tøff mot flekker, skånsom mot klær

Vår Ultrasonic flekkfjernerpenn tar seg av alle flekker - fra kaffesøl til klissete leppestift. Kombinasjonen av vann og vaskemiddel sammen med ultralydteknologi gjør at klær behandlet i forvei alltid oppnår bdet este, flekkfrie resultatet med vaskeprogrammene.

oppladbar støvsuger Pure Q9

Vinnere av iF Design Award 2020: Våre støvsugere Pure Q9 og Pure D8.2

Den oppladbare støvsugeren Pure Q9 er vår peneste og stilleste støvsuger noensinne. Vår Pure D8.2 er utformet for effektiv rengjøring, smart teknikk og stille støvsuging. Begge vant den prestisjefulle iF Design Award 2020.

Oppdag Pure Q9

Oppdag Pure D8.2

en vaskemaskin med selvdosering

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel som skal til hver klesvask. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det. Den gir korrekt mengde vaskemiddel til hver klesvask, og beskytter  klærne fra for tidlig slitasje som skyldes overdosering.

iF Design Award-logo

Electrolux’ Pure F9, en trådløs støvsuger, har fått priset iF Design Award 2019

iF DESIGN AWARD er en av de mest prestisjefylte designprisene i verden. Den er et bevis på eksepsjonell design. Den trådløse og innovative støvsugeren Pure F9 fikk denne utmerkelsen under 2019.

Pure F9 oppladbar støvsuger og M3 logo

Prisvinnende resultat

Vår støvsuger Pure F9 er kåret til Best I Test av M3 (2018) Best i Test av M3 (2018). Med motiveringen "Sett ut i fra en praktisk synsvinkel, er Pure F9 en drøm å bruke", blir Pure F9 en vinnere av testen av oppladbare støvsugere.

Blender på bord

En ny måte å mikse på

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

Pure i9 Robotstøvsuger

Den nye robotstøvsugeren Pure i9.2

Denne trekantformede robotstøvsugere har et 3D-blikk som oppdager, når og gjør rent overalt i hjemmet ditt. Med en overlegen rengjøringsprestasjon, memorerer Pure i9.2 hvordan hjemmet ditt ser ut og kan også styres via Pure i9-appen. Den ser, tilpasser seg og rengjør med nøyaktighet.

Beste robotstøvsuger i følge M3! Les mer om testen her.

Støvsugeren Pure D9

Du styrer, den følger...

Med den nye Pure D9 med FlowMotions-system, støvsuger du hjemmet lekende lett og uten anstrengelser.

Well S7

Krystallklart uten striper eller søl

Nyt av et rent hjem og krystallklare vinduer med den nye vindusvaskerern fra Electrolux. Med Well S7 trenger du ikke bekymre deg for striper eller søl.

Ovn med kamera CombiSteam

CombiSteam Pro Smart Ovn 

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera.