Electrolux Siste nytt

Oppdag Electrolux 

Vi lanserte verdens første robotstøvsuger og nå er vi i gang igjen – oppdag robotstøvsugeren PURE i9! Les mer om våre smarte innovasjoner for hjemmet.

en vaskemaskin med selvdosering

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel som skal til hver klesvask. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det. Den gir korrekt mengde vaskemiddel til hver klesvask, og beskytter  klærne fra for tidlig slitasje som skyldes overdosering.

luftrenser pure a9 renser luften etter dine behov

Luftrensere Pure A9

Pust inn og pust ut! Våre nye luftrensere i Pure A9-serien reagerer på minste forandring i luftkvaliteten i rommet, og tilpasser luftstrømmen etter behov. Ren luft sirkulerer naturlig og beveger seg i en behagelig spiral som når ut i hele rommet. Den er tilkoblet og kan tilpasses det filter som passer best etter sesongene på året og dine behov. Som for eksempel mot pollenutslipp, mye støv eller lukten fra kjæledyret. Pure A9 er også testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

iF Design Award-logo

Electrolux’ Pure F9, en trådløs støvsuger, har fått priset iF Design Award 2019

iF DESIGN AWARD er en av de mest prestisjefylte designprisene i verden. Den er et bevis på eksepsjonell design. Den trådløse og innovative støvsugeren Pure F9 fikk denne utmerkelsen under 2019.

Pure F9 oppladbar støvsuger og M3 logo

Prisvinnende resultat

Vår støvsuger Pure F9 er kåret til Best I Test av M3 (2018) Best i Test av M3 (2018). Med motiveringen "Sett ut i fra en praktisk synsvinkel, er Pure F9 en drøm å bruke", blir Pure F9 en vinnere av testen av oppladbare støvsugere.

Blender på bord

En ny måte å mikse på

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

Pure i9 Robotstøvsuger

Robotstøvsugeren Pure i9, støvsug fra hvor som helst

Ingenting er som å komme hjem til et rent hjem – med vår nye Pure i9 kan du gjøre akkurat det. Teknologien er så avansert at du kan starte støvsugeren hjemmefra.

Støvsugeren Pure D9

Du styrer, den følger...

Med den nye Pure D9 med FlowMotions-system, støvsuger du hjemmet lekende lett og uten anstrengelser.

Well S7

Krystallklart uten striper eller søl

Nyt av et rent hjem og krystallklare vinduer med den nye vindusvaskerern fra Electrolux. Med Well S7 trenger du ikke bekymre deg for striper eller søl.

PerfectCare vask og tørk

PerfectCare serien - bevarer og verner om dine klær

Vi presenterer vårt mest avanserte vaskesystem hittil. PerfectCare serien representerer det ypperste innen moderne design, teknologi og behandling.

Ovn med kamera CombiSteam

CombiSteam Pro Smart Ovn 

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera.