Oppdag

AirComfort

luftrensere i stuen anbefalt av allergiforbundet i norden

Testet og anbefalt luftrensere

Ren luft er avgjørende for din helse. Vår tilkoblede Pure A9 filtrerer bort 99% av alt luftbåret pollen. Den er godkjent av Asthma Allergy Nordic for personer med astma, allergi og andre følsomme reaksjoner, men den passer like bra for deg som vil ha ren luft i hjemmet.

PA91-404GY/DG – Anbefalingen refererer til romvolum opptil 97 kubikkmeter i driftsnivå 4. PA91-604GY – Anbefalingen refererer til romvolum opptil 107 kubikkmeter i driftsnivå 3.

Ikke la myggen få summe seg

Nyt kjølig, frisk og sunn luft, uforstyrret av mygg. PureBreeze avgir ufarlige ultrasoniske bølger som holder myggen unna. Så du kan slappe av i et kjølig, insektsfritt hjem – når som helst, både dag og natt.

En kvinne sover fredelig, og vekkes ikke av lyden fra sitt inneklima

Nesten lydløst inneklima

Nyt ren luft og en god natts søvn med OptiBreeze inneklima. Den spesielle søvnmodusen regulerer temperaturnivåene slik at den tilpasser seg ditt søvnmønster. Samtidig som det renser luften for lukter, allergener og bakterier. Du får en god natts søvn og våkner forfrisket opp fordi avanserte filtre sikrer at luften alltid er ren og frisk. Samtidig som inneklimaet avgir en knapt hørbar lyd på bare 22 dB.

Electrolux ChillFlex Pro-enhet i et oppholdsrom

Effektiv kjøling og varming

Vår flyttbare aircondition har fantastiske kjøle- og varmefunksjoner, og bruker minimalt med energi. Det mobile ChillFlex Pro-inneklimaet har et håndtak som gjør det enkelt å flytte på. Pluss at følere i fjernkontrollen sørger for å opprettholde ideell temperatur der det befinner seg. Du trenger bare å plassere det i nærheten av deg for maksimal komfort. Gled deg over perfekt temperatur for avslapping. 

En forelder og barn slapper av i et kjølig, forfriskende hjem

Mobilt inneklima

Sov fredelig med ChillFlex Pro Silence. Ta enheten med deg uansett om du skal til soverommet eller hjemmekontoret. Det mobile ChillFlex Plus inneklimaet kan flyttes og gir deg forfriskende luft nettopp der du trenger det. I tillegg er støynivået lavt. Drøm i fred...

Inneklima er et sømløst tillegg

Frisk luft, med stil

Electrolux OptiBreeze X3 inneklima er en ideell blanding av form og funksjon. Et sømløst tillegg som gir deg helse- og velværefordelene med frisk, renset luft.

 • Inneklima kåret som Red Dot award-vinner fra Electrolux
  1
  Prisbelønnet stil

  Red Dot Award-vinner for beste design i sin kategori

 • Far og barn sover i et allergen- og partikkelfritt miljø
  2
  PureO2-system

  Meget effektiv rensing, for et allergen- og partikkelfritt miljø

 • Et inneklima med programmering
  3
  Ett klikk til komfort

  Still den inn til å slå seg på eller av på bestemte tider av dagen

WiFi ControlBox

Avkjøling fra smarttelefonen din

Kom alltid hjem til perfekt temperatur takket være vår WiFi ControlBox. Du kan benytte den til å kontrollere hjemmets inneklima via smarttelefonen, uansett hvor du befinner deg. Overvåk og still inn ulike temperaturer og viftehastigheter for hvert rom. Slik at du kan komme hjem til komforten som bare ditt eget hjem kan gi.

Et mer komfortabelt hjem

Den smarte avfukteren gjør hjemmekontoret om til et friskt sted å jobbe på

Smart avfukting

Velg AmbiFlex for presis fuktighetskontroll og rask og fleksibel lufttørking. Dette er en kraftig avfukter som automatisk kontrollerer fuktigheten i rommet. Den elegante designen betyr at den passer overalt og gir en effektiv avfukting hvor som helst i hjemmet ditt.

Et varmere og triveligere hjem

Et barn i ly i det varme hjemmet sitt, langt fra kulden utenfor

Varme hele året

Designet og bygget i Sverige. Vår OptiBreeze luft-til-luft varmepumpe er konstruert for å takle den barske nordiske vinteren. Så du holder deg varm og komfortabel, selv når det er -30 grader ute. Med et utrolig lavt energiforbruk og knapt hørbart volum, holder verken kulda eller strømregningen deg våken om natten. I tillegg holder den deg kjølig på sommeren.

Skandinavisk viten, sesongmessig fristed

Electrolux Optibreeze X5 Luft-til-luft varmepumpen bruker den unike ekspertisen vår om årstidene for å levere helårskomfort med gjennomgående lavere strømforbruk.

 • 1
  Lite energi, små regninger

  Vurdert til A++ for både oppvarming og kjøling, på grunn av det optimaliserte produktdesignet

 • 2
  PureO2-system

  Svært effektive rensende komponenter gir et allergen- og partikkelfritt miljø

 • 3
  Mer lydløs enn en som hvisker

  Det lave støynivået betyr at du kan la den gå hele natten