Oppdag

AirComfort

Et kjøligere og sunnere hjem

Nærbilde av PureBreeze-klimaanlegget med RedDot design award-logoen

Prisbelønnet design

Det elegante, buede klimaanlegget i rustfritt stål har vunnet en 2015 Red Dot Award. Red Dot er det internasjonale merket for fremragende design. De baserer prisene sine på stil, innovasjon, kvalitet, holdbarhet og andre viktige egenskaper. PureBreeze vant fordi designet er balansert og harmonisk, og blander seg stilfullt inn i hjemmet.

Ikke la myggen få summe seg

Nyt kjølig, frisk og sunn luft, uforstyrret av mygg. PureBreeze avgir ufarlige ultrasoniske bølger som holder myggen unna. Så du kan slappe av i et kjølig, insektsfritt hjem – når som helst, både dag og natt.

En kvinne sover fredelig, og vekkes ikke av lyden fra kjøleenheten sin

Nesten lydløst klimaanlegg

Nyt ren luft og en god natts søvn med OptiBreeze klimaanlegg. Den spesielle søvnmodusen regulerer temperaturnivåene slik at den tilpasser seg ditt søvnmønster. Samtidig som det renser luften for lukter, allergener og bakterier. Du får en god natts søvn og våkner forfrisket opp fordi avanserte filtre sikrer at luften alltid er ren og frisk. Samtidig som klimaanlegget avgir en knapt hørbar lyd på bare 22 dB.

Electrolux ChillFlex-enhet i et oppholdsrom

Komfortabel kjøling hvor som helst

Gled deg over et fleksibelt, elegant og effektivt klimaanlegg nettopp der du vil ha det. Det mobile ChillFlex klimaanlegget har praktiske 'no-scratch' møbeltrinser og et håndtak som gjør det enkelt å flytte på. Pluss at følere i fjernkontrollen sørger for å opprettholde ideell temperatur der det befinner seg. Du trenger bare å plassere det i nærheten av deg for maksimal komfort.

En forelder og barn slapper av i et kjølig, forfriskende hjem

Mobilt klimaanlegg

Hold på energien og slapp av i et komfortabelt klima, uansett vær. Ta enheten med deg uansett om du skal til soverommet eller hjemmekontoret. Det mobile ChillFlex Plus klimaanlegget kan flyttes og gir deg forfriskende luft nettopp der du trenger det. Med fremragende energieffektivitet og moderne design, gjør det jobben sin og tar seg godt ut samtidig.

Frisk luft, med stil

Electrolux OptiBreeze X3 klimaanlegg er en ideell blanding av form og funksjon. Et sømløst tillegg som gir deg helse- og velværefordelene med frisk, renset luft.

1
Prisbelønnet stil

Red Dot Award-vinner for beste design i sin kategori

2
PureO2-system

Meget effektiv rensing, for et allergen- og partikkelfritt miljø

3
Ett klikk til komfort

Still den inn til å slå seg på eller av på bestemte tider av dagen

WiFi ControlBox

Avkjøling fra smarttelefonen din

Kom alltid hjem til perfekt temperatur takket være vår WiFi ControlBox. Du kan benytte den til å kontrollere hjemmets klimaanlegg via smarttelefonen, uansett hvor du befinner deg. Overvåk og still inn ulike temperaturer og viftehastigheter for hvert rom. Slik at du kan komme hjem til komforten som bare ditt eget hjem kan gi.

Et mer komfortabelt hjem

Den smarte avfukteren gjør hjemmekontoret om til et friskt sted å jobbe på

Smart avfukting

Velg AmbiFlex for presis fuktighetskontroll og rask og fleksibel lufttørking. Dette er en kraftig avfukter som automatisk kontrollerer fuktigheten i rommet. Den elegante designen betyr at den passer overalt og gir en effektiv avfukting hvor som helst i hjemmet ditt.

Et varmere og triveligere hjem

Et barn i ly i det varme hjemmet sitt, langt fra kulden utenfor

Varme hele året

Designet og bygget i Sverige. Vår OptiBreeze luft-til-luft varmepumpe er konstruert for å takle den barske nordiske vinteren. Så du holder deg varm og komfortabel, selv når det er -30 grader ute. Med et utrolig lavt energiforbruk og knapt hørbart volum, holder verken kulda eller strømregningen deg våken om natten. I tillegg holder den deg kjølig på sommeren.

Skandinavisk viten, sesongmessig fristed

Electrolux Optibreeze X5 Luft-til-luft varmepumpen bruker den unike ekspertisen vår om årstidene for å levere helårskomfort med gjennomgående lavere strømforbruk.

1
Lite energi, små regninger

Vurdert til A++ for både oppvarming og kjøling, på grunn av det optimaliserte produktdesignet

2
PureO2-system

Svært effektive rensende komponenter gir et allergen- og partikkelfritt miljø

3
Mer lydløs enn en som hvisker

Det lave støynivået betyr at du kan la den gå hele natten