Tilbud & rabatter

Få mer ut av Electrolux

Unike tilbud & rabatter

Gled deg over gratis gaver, rabatterte produkter og mer, med våre eksklusive spesialtilbud.

lounge med en luftrenser

Kjøp en luftrenser og få med et ekstra filter

Nå får du med et eksta filter når du kjøper en luftrenser Pure A9 eller Flow A3. Både Flow A3 og Pure A9 er stillegående og nøytraliserer luftbårne partikler på en effektiv måte. De bekjemper pollen, støv og dårlig lukt - passer perfekt for deg med allergier, husdyr eller hvis du bare vil ha et rent og sunt klima på hjemmekontoret.

Dra fordel av kampanjen - pass på nå! Gjelder fra 15. mai til og med 31. mai 2021, eller så langt lageret rekker.

25% i vår webshop

Tilbudet gjelder utvalgte Electrolux-produkter og gir 25% på kokekar og tilbehør til vaskemaskiner fra vår webshop. Du ser om produktet ditt inngår i tilbudet når du registrerer det.

OBS: Hvis produktet ditt inngår i tilbudet, sender vi en bekreftelsesmail til deg med en rabattkode som kun kan brukes én gang. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabetter.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

10-års garanti på Inverter Motoren

Electrolux tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt. Du får en bekreftelse på e-post når registrering er fullført.