Tilbud & rabatter

Få mer ut av Electrolux

Unike tilbud & rabatter

Gled deg over gratis gaver, rabatterte produkter og mer, med våre eksklusive spesialtilbud.

en håndholdt tøydamper

Kjøp en vaskemaskin - få en håndholdt tøydamper, steamer Refine 700

Nå inngår en håndholdt tøydamper, steamer Refine 700,– når du kjøper en ny vaskemaskin eller en vaskemaskin med tørketrommel. Gi plaggene lengst inne i klesskapet en ny sjanse! Ved å dampe klær kan du raskt fjerne krøller og skrukker mellom hver klesvask. Dessuten forsvinner lukt og 99,9% av bakteriene. Stryke med damp er helt enkelt en smart, og skånsom måte å friske opp tekstiler på. Følgende vaskemaskiner inngår i kampanjen: EW9W8861E9EW9F8661E8EW8F8661E6 og EW9W7449S8.

Tilbudet gjelder kun innkjøp på electrolux.no og så langt lageret rekker fra 17. mai til 30. juni 2021. Tilbudet kan ikke kombineres med rabatter. Du sparer opptil 749,–.

en kvinne i et kjøkken med sidechef appen i hånden

12-månaders kostnadsfri SideChef Premium-prenumerasjon

Få tilgang til flere funksjoner i din smarte dampovn fra Electrolux med 12-måneders kostnadsfri prenumerasjon på SideChef Premium.

25% i vår webshop

Tilbudet gjelder utvalgte Electrolux-produkter og gir 25% på kokekar og tilbehør til vaskemaskiner fra vår webshop. Du ser om produktet ditt inngår i tilbudet når du registrerer det.

OBS: Hvis produktet ditt inngår i tilbudet, sender vi en bekreftelsesmail til deg med en rabattkode som kun kan brukes én gang. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabetter.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

10-års garanti på Inverter Motoren

Electrolux tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt. Du får en bekreftelse på e-post når registrering er fullført.