Tilbud & rabatter

Få mer ut av Electrolux

Unike tilbud & rabatter

Gled deg over gratis gaver, rabatterte produkter og mer, med våre eksklusive spesialtilbud.

støvsuger pure q9 på et gulv

Power Pro-munnstykke på kjøpet!

Når du kjøper en Pure Q9, Pure Q9, modell PQ91-50MB, får du vårt beste munnstykke PowerPro Roller på kjøpet. Verdi 799 kr.

Ekspertmunnstykket er tilpasset for harde gulvyter og tar opp både store partikler og finkornet støv - med en glimrende prestasjon. Dette gjør husarbeidet mye enklere for deg.

Kampanjen gjelder fra 16. august til 31. oktober 2021, eller så langt lageret rekker.

frokostserie med kaggebrygger, vannkoker og brødtoast

Kjøp frokostserien Explore 7 - spar opptil 800,–

Med vår kaffebrygger, vannkoker og brødrister, blir hver morgen en herlig frokostopplevelse. Oppdag den matchende trioen Explore 7, og skap en ensartet design i kjøkkenet. Nå sparer du opptil 800,– når du kjøper frokostserien.

Produkter som inngår i kampanjen E7CM1-4MTM, E7K1-6BP och E7T1-6BP. Legg alle tre produktene i handlekurven for å ta del av tilbudet.

Gjelder så langt lageret rekker under perioden 17. juni til 3.oktober 2021. Tilbudet kan ikke kombineres med rabatter.

en kvinne i et kjøkken med sidechef appen i hånden

12-månaders kostnadsfri SideChef Premium-prenumerasjon

Få tilgang til flere funksjoner i din smarte dampovn fra Electrolux med 12-måneders kostnadsfri prenumerasjon på SideChef Premium.

25% i vår webshop

Tilbudet gjelder utvalgte Electrolux-produkter og gir 25% på kokekar og tilbehør til vaskemaskiner fra vår webshop. Du ser om produktet ditt inngår i tilbudet når du registrerer det.

OBS: Hvis produktet ditt inngår i tilbudet, sender vi en bekreftelsesmail til deg med en rabattkode som kun kan brukes én gang. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabetter.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

10-års garanti på Inverter Motoren

Electrolux tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt. Du får en bekreftelse på e-post når registrering er fullført.