Tilbud & rabatter

Få mer ut av Electrolux

Unike tilbud & rabatter

Gled deg over gratis gaver, rabatterte produkter og mer, med våre eksklusive spesialtilbud.

Saltstein med mat på

Kjøp ovn med dampfunksjon og få saltstein fra Himalaya!

Saltsteinen kommer opprinnelig fra det rosa bergsaltet høyt oppe i Himalaya og tåler både varme og kalde temperaturer. Bruk den på komfyren, grillen, i ovnen eller som et avkjølt serveringsfat. Uansett om du skal tilberede mat, holde den varm eller servere mat ved bordet, kommer saltsteinen til å gjøre måltidet til en kulinarisk opplevelse. Det eneste du behøver å gjøre for å få saltsteinen er å registrere ovnen med dampfunksjon. Kampanjen gjelder fra 1. oktober til 31. desember 2020.

Plancha Grill fra Electrolux med mat

Kjøp induksjonstopp – få Plancha Grill!

Forvandle platetopp til en grill på et øyeblikk og nyt grillmat hele året med en Plancha Grill! Med Plancha Grillen lager du rykende varme grillretter året rundt – alt fra saftige biffer, fisk og skalldyr til utsøkte grønnsaker. Det eneste du behøver å gjøre for å få Plancha Grillen er å registrere induksjonstoppen. Kampanjen gjelder fra 1. oktober til 31.desember 2020.

25% i vår webshop

Tilbudet gjelder utvalgte Electrolux-produkter og gir 25% på kokekar og tilbehør til vaskemaskiner fra vår webshop. Du ser om produktet ditt inngår i tilbudet når du registrerer det.

OBS: Hvis produktet ditt inngår i tilbudet, sender vi en bekreftelsesmail til deg med en rabattkode som kun kan brukes én gang. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabetter.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

10-års garanti på Inverter Motoren

Electrolux tilbyr 10-års garanti på Inverter Motoren i din nye vaskemaskin og tørketrommel. Du trenger bare klikke i boksen og registrere ditt produkt. Du får en bekreftelse på e-post når registrering er fullført.