Bruk klærne oftere og lengre

Oppgrader klesvasken

Klær som du bryr deg om, varer lenger. Våre PerfectCare-produkter gjør mer enn bare vasker – de bevarer også dine klær. La ikke vaskelappen diktere hva du skal ha på deg. Nå kan du til og med stole på at ømtålige klær som ull og håndvask, kan vaskes uten problem. Oppgrader ikke garderoben – oppgrader måten du tar vare på klærne.

Make it Last

Måten vi tar vare på klærne våre har en betydelig påvirkning på miljøet. Vi mener at med å ta bedre vare på klærne våre i dag, skaper vi en mer bærekraftig fremtid. Gi dine klær lengre levetid med Electrolux PerfectCare.

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel hver klesvas trenger. Med AutoDose trenger du ikke å tenke på det.

Smart klespleie

Med en tilkoblet hvitevare trenger du ikke søke på Google etter tips for den beste klesvasken. My Electrolux appen anbefaler alltid beste programmet til klærne dine, og sender instruksjoner direkte til maskinen.

Vask, tørk og beskytt - samtidig

Spar plass med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Takket være en skånsom vask og tørk, kan du også legge i dine ullplagg i en Electrolux PerfectCare kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Du har en "alt i en-maskin" som sparer din tid og din energi uten å kompromisse på prestasjonen - samtidig holder dine klær lenger.

Den nye PerfectCare serien

Oppgrader vaskeopplevelsen din med vårt hittil mest avanserte vaskesystem.