Bruk klærne oftere og lengre

Oppgrader klesvasken

Klær som du bryr deg om, varer lenger. Våre PerfectCare-produkter gjør mer enn bare vasker – de bevarer også dine klær. La ikke vaskelappen diktere hva du skal ha på deg. Nå kan du til og med stole på at ømtålige klær som ull og håndvask, kan vaskes uten problem. Oppgrader ikke garderoben – oppgrader måten du tar vare på klærne.

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel hver klesvas trenger. Med AutoDose trenger du ikke å tenke på det.

Smart klespleie

Med en tilkoblet hvitevare trenger du ikke søke på Google etter tips for den beste klesvasken. My Electrolux appen anbefaler alltid beste programmet til klærne dine, og sender instruksjoner direkte til maskinen.

Vask, tørk og beskytt - samtidig

Spar plass med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Takket være en skånsom vask og tørk, kan du også legge i dine ullplagg i en Electrolux PerfectCare kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Du har en "alt i en-maskin" som sparer din tid og din energi uten å kompromisse på prestasjonen - samtidig holder dine klær lenger.

Made for Sports

Det trenger ikke å bli en tøff match og holde sitt treningstøy rent, og i bra skikk. Electrolux PerfectCare-maskiner sørger for at ditt treningstøy alltid er klar for neste pass og utfordring.

Ta vare på jeansen

Oppdag hvordan du kan ta best vare på dine jeans med Electrolux' PerfectCare vaskemaskiner med program som er spesielt laget for vask av jeans.

Made for Outdoor

Du trenger et plagg som klarer de tøffeste påkjenningene utomhus uansett hvilket eventyr du er ute på – du skal kunne trosse landskapet, klimaet og forholdene på plass. En bra ski jakke varer lenger om du tar vare på den. Med våre tørketromler og vaskemaskiner i PerfectCare-serien, kan du enkelt gjenopprette vannavvisende egenskaper i din ski jakke og andre friluftsklær.

Den nye
PerfectCare serien

Oppgrader vaskeopplevelsen din 
med vårt hittil mest avanserte vaskesystem.