KJØPEGUIDE

Finn den perfekte tørketrommelen for deg

PerfectCare-serien

Ikke oppgrader garderoben din - oppgrader behandlingen av den. Klær som behandles bra får et bedre og lengre liv. Våre PerfectCare-produkter gjør mer enn å bare vaske — de bevarer og verner om stilen din.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

CycloneCare – Selv finvasken din blir jevnt lufttørket

Vårt CycloneCare-system sikrer at klærne lufftørkes jevnt og skånsomt slik at deres form, følelse og utseende opprettholdes over tid. Det gjelder til og med silke og finvask.

Utforsk serien
blå skjorter på kleshengere

Silke holder formen

Silke er notorisk vanskelig å tørke, noe som betyr at det ofte blir krøllete og mister formen sin. Med CycloneCare blir klærne lufttørket fra alle sider. Et system med spiralluftstrøm retter seg mot steder som er vanskelige å nå som lommer og sømmer, og gir rask, presis og jevn tørking. Det betyr at silke holder formen like godt som ved naturlig tørking.

DelicateCare — Din stil, perfekt ivaretatt

DelicateCare-systemet vårt tilpasser temperatur og bevegelse etter tekstilet, slik at det blir behandlet nøyaktig slik det skal. Være det er finvask, ull eller spesial-utendørsklær — kvaliteten av klærne dine ivaretas.

Utforsk serien

GentleCare som holder på den digge, nye følelsen enda lenger

GentleCare-systemet vårt tørker klærne med omtrent halve temperaturen av tradisjonelle tørketromler slik at de ikke utsettes for unødvendig høye temperaturer. Opprettholder tekstilens struktur i lengre tid og reduserer både energiforbruk og tørketid betydelig.

Vannavstøtende, bevart og fornyet

Med DelicateCare-systemet vårt bevares vannavstøtelighet egenskapene av spesial-utendørsklær, bedre enn ved lufttørking. DelicateCare justerer temperaturen for å beskytte stoffene i utendørsklær, slik at de får akkurat den riktige varmemengden.

vannavstøtende material etter vask

SensiCare, din hverdag — tørket med forsiktighet

SensiCare-systemet vårt måler fuktigheten i hver vask og tørketiden tilpasses deretter slik at klærne ikke overoppvarmes. Det sparer tid og energi uten kompromisser. Uanstrengt behandling.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare

velplassert vaskemaskin og tørketrommel

Plass og plassering

Uansett om du velger en standard tørketrommel eller en kompakt som kanskje skal plasseres i et skap for å smelte inn i kjøkkenet eller vaskerommet, så må du måle plassen for å sikre deg at tørketrommelen får plass.

60 cm. bredde - En standard tørketrommel passer perfekt.
< 60 cm. bredde – kompakt tørketrommel. Det går til og med å montere den på veggen for å maksimere plassen i rommet. Har du en frontmatet standard vaskemaskin, kan du stable en standard tørketrommel oppå.

Tips fra proffen: Hvis det er trangt i rommet kan det svare seg å kjøpe en kompakt kombinert vaskemaskin med tørketrommel.

en tørketrommel med kapasitet

Kapasitet

Hvor mange timer bruker du tørketrommelen i uken? 

Mindre enn 4 ggr/uken – da rekker det med en 4-6 kg tørketrommel.
4-6 ggr/uken – en vaskemaskin med kapasitet på 7 kg underletter hverdagen for deg og du kan tørke større klesplagg.  
Mer enn 6 ggr/uken – velg en tørketrommel med en kapasitet på 8 kg. Du sparer tid og du kan kjøre større mengder klær.

Tips fra proffen: Unnvik å fyll for mye i tørketrommelen. La det finnes plass over til klesplaggene slik at de tørkes og luftes bedre. Om du er usikker på hvor mye kapasitet du trenger, bør du velge en større tørketrommel.

klær som henger på rad

Material

Ta vare på det fineste materialet så har du favorittklærne lengre.

Skørt material – Velg en tørketrommel fra 800-serien med DelicatCare. Da kan du tørktromle jeansen og andre skjøre plagg uten bekymringer.

Ull – velg en Woolmark-sertifisert tørketrommel.

sparepenger i en sparegris

Effektivitet

Energieffektiviteten hos tørketromler rangeres på en skala fra A til G (A = bruker minst energi). Jo mer effektiv, jo mer penger og energi sparer du under årenes løp. Det er også bra for miljøet takket være det lavere energiforbruket.

en tørketrommel som kan passe deg

Velg tørketrommel

Electrolux har alt fra større vaskemaskiner med romslig trommel for store hushold til avanserte maskiner med internettoppkobling og kompakte, plassbesparende maskiner. Kort sagt, du finner garantert en vaskemaskin som matcher dine behov.