KJØPEGUIDE

Finn den beste tørketrommelen for hjemmet ditt

Vårt sortiment

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne tørketrommelen som passer best for deg.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energisnål tørketrommel

Electrolux tilbyr et brett utvalg med tørketromler fra B-klasse til A+++-klasse. (A+++ er den mest energisnåle og den som senker strømregningen mest). Electrolux’ sofistikerte varmepumpeteknologi gjør at du kan spare opptil 40% energi sammenlignet med en standardkondensator. Det gjør den til en miljøvennlig og kostnadseffektiv løsning.

Med en smartere tørkesyklus i SensiCare-serien, tilpasser du mengden vask på en slik måte at du er garantert et lavt energiforbruk. Det skåner trommelen og viften bedre, og forlenger levetiden. Resultatet blir kortere tørketider og du får et bedre resultat.

Tørketrommelens dimensjoner

Det første du må gjøre når du skal velge en tørketrommel, er å sørge for å ha tilstrekkelig med plass til den. 

Bredde: 60 cm - en standardtørketrommel passer. Hvis du har en frontmatet standardmaskin, kan du som alternativ plassere en vanlig tørketrommel ovenpå. Tips: Begynner du å få lite plass? Overvei å kjøpe en 2-i-1, vaskemaskin med tørketrommel.

Tips: Begynner du å få lite plass? Overvei å kjøpe en 2-i-1, vaskemaskin med tørketrommel.

Tørketrommelens kapasitet

Når du funderer på hvilken kapasitet du trenger tørketrommelen, så er det ofte hvor mange kilo tøy du vasker som avgjør. Men det er mer å tenke på:

Størrelsen på husholdet: Store familier krever mer enn et singelhushold.
Vaner: Hvor mange ganger i uken pleier du å tørke klær?
Hvilket tøy og størrelse på det du skal tørke: Tørker du ofte større saker som f. eks sengeklær, dyner og gardiner, så kreves det en litt større trommel for beste resultat.  Electrolux har tørketromler med kapasitet for 7 - 9 kg for å møte forskjellige behov.

Uansett hvor mye klær som vaskes, så bruker vårt SensiCare System avanserte fukt- og temperatursensorer for å justere tørketiden.

Tips: Fyll ikke tørketrommelen for mye. Om du har plass over for klærne slik at de får «luft», tørker de raskere.

Tørk av skjøre plagg

Våre mest avanserte Electrolux-tørketromler, har kapasitet for 93% av all slags tøy og har spesialprogram for ull, silke, dun, ytterklær, denim, bomull, syntetisk og klesplagg med blonder.

Vi har også program for å håndtere skjøre plagg:

 • mørkeblå skjøre klesplagg
  Skjøre plagg

  Vårt program for ull sørger for at plaggene ikke krymper og kan sammenlignes med å tørke dem på en flat overflate. Den er så effektiv at Woolmark har sertifisert en rekke av våre Electrolux-tørketromler.

  Du kan også tørke silke i våre tørketromler. Du får et like bra resultat som når du henger opp til tørk.

 • Vanndråper på mørkeblått tøy
  Ytterklær

  Behold favorittjakken sesong etter sesong. Bruk vårt utendørsprogram så bevarer klærne den vannavstøtende funksjonen enda bedre enn når du henger opp til tørk.

 • Blå dunjakke
  Dunklær

  Bruk dette programmet så beskytter du formen og utseende på dunjakkene dine, og bevarer deres varmeisolering opptil 30% bedre enn ved lufttørking.

 • Dyne i en kurv
  Dyner

  Dyner kan være vanskelige å tørke. Derfor har vi designet et program som håndterer større tekstiler som dyner og laken.

Matchende tørketromler og vaskemaskiner

Hvis du ønsker å matche tørketrommelen med en vaskemaskin, er våre Electrolux-modeller designet for akkurat det. Du kan stable dem, eller installere dem side-ved-side. På den måten optimerer du plassen på vaskerommet ditt etter dine behov.


To hvitevarer

Tørketrommel med sensor

Alle tørketromler i våre 600, 700, 800 og 900-serier har SensiCare-teknikk. Avanserte fuktighet- og temperatur målere, sørger for at programmet avsluttes så fort klærne er tørre. SensiCare sparer tid og beskytter plaggene dine mot å bli tørket for mye. Electrolux 3DSense-teknikk finns for utvalgte 900-modeller. Den unike sensoren kjenner av fuktighet, ikke bare på yten, men også inne i klærne. Skjøre tekstiler som ull, silke og dun, behandles også med presisjon og omsorg.

Smart tørketrommel

Koble til tørketrommelen til vår app My Electrolux Care for en smartere måte å vaske klærne dine. Med appen får du tilpassede vasketips og du kan styre tørketrommelen fra din smartphone.

SIDE FOR TILKOBLING

Spar plass og tid

Tørk på vaskeline krever mer plass enn en tørketrommel, og resulterer ofte i at klærne blir krøllete som innebærer mer stryking. Electrolux tørketrommel er et mye raskere og enklere alternativ. I stedet for å egne verdifull tid og henge opp å ta ned klesvask, får du 365 problemfrie tørkedager i året.

Sertifiseringer

Woolmark-sertifisering er en merking av klesplagg som viser at Electrolux-tørketromler er godkjente av Woolmark, og så skånsomme at du kan tørke ullplaggene dine.

CERTIFIERINGSSIDA

Unik tørk av alle plaggene dine

CycloneCare med 3DSense-teknik pleier klærne dine med utmerkete resultat. Nå kan du tørke silkeskjorter, deilige ullgensere og tykke jakker uten problem. Den unike tørketrommelen tar forsiktig hånd om alle dine skjøre plagg gang etter gang.

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknikk

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknikk

 • 3DSense-teknikk skanner
 • dypt i tøyet for et jevnt tørkeresultat
 • Utvalgte program for laken og blandet klesvask tilpasser tørketrommelen etter hva som finns i den
 • GentleCare-systemet
 • tørker klærne ved nesten halvparten av temperaturen sammenlignet med vanlige tørketromler

CycloneCare med 3DSense-teknikk

Den spiralformede luftstrømmen gjør at det mykeste ull og det fineste silketøyet pleies med nøyaktighet. Den unike sensoren garanterer at plaggene beholder varmen og at de tykkeste dunjakkene beholder formen.

Opplev et tørkeresultat som aldri før med PerfectCare 900 tørketrommel.

Oppdag produktet

Beskytter varmen, beholder formen*

*Dunjakken beholder sin form og varmeisolering opptil 30% bedre enn ved lufttørking. 

blå dunjakker

DelicateCare — Din stil tas vare på

DelicateCare-systemet vårt tilpasser temperatur og bevegelse etter tekstilet, slik at det blir behandlet nøyaktig og korrekt. Finvask, ull eller utendørsklær — kvaliteten av klærne dine tas vare på.

Utforsk DelicateCare
ullgenser i tørketrommel

Det krymper ikke og beholder passformen

Nå kan du våge å tørke selv din fineste ullgenser. Vårt DelicateCare-system justerer trommebevegelsene for å stoppe ull fra å spinne eller vris, for å unngå krymping. Dette gir  enestående tørkeresultater. Sammenlignet med flat tørk, blir det ingen krymping og ingen tap av passform.

Vannavstøtende effekt bevart og fornyet

Med DelicateCare-systemet vårt bevares vannavstøtelighet egenskapene av spesial-utendørsklær, bedre enn ved lufttørking. DelicateCare justerer temperaturen for å beskytte stoffene i utendørsklær, slik at de får akkurat den riktige varmemengden.

vannavstøtende material etter vask

Silkeplaggene beholder passformen*

Med vårt silkeprogram kan du tørke dine silkesklær i 100% silke i tørketrommelen uten bekymringer. Den er like skånsom som naturlig tørking pluss at silkematerialet beholder formen og får mindre skrukker enn ved naturlig lufttørking.

* Like bra som ved naturlig lufttørking.


GentleCare som holder på den deilige, nye følelsen enda lenger

Vårt GentleCare-system tørker klærne med omtrent halve temperaturen av tradisjonelle tørketromler slik at de ikke utsettes for unødvendig høye temperaturer. Det bevarer tekstilens struktur i lengre tid, og reduserer både energiforbruk og tørketid betydelig.

klær og vaskemaskiner

Effektivt filtersystem

Ett enkelt filter for rengjøring gjør at luften sirkulerer effektivt og sikrer konsekvent lavt energibruk når du tørker.


SensiCare, omsorgsfull pleie — en forsiktig tørketrommel

SensiCare-systemet vårt måler fuktigheten i hver vask og tørketiden tilpasses deretter slik at klærne ikke overoppvarmes. Det sparer tid og energi uten kompromisser, og gjør din hverdag lettere.

SensiCare System

SensiCare-systemet identifiserer hver vask med sensorer og tilpasser tørketiden deretter. Slik beskyttes den minste mengden klesvask mot for høye temperaturer. Du sparer tid og energi samtidig som du gir klærne dine korrekt pleie - uansett om størrelsen er en ukes klesvask eller kun blusen som du bare må ha på deg akkurat nå.

Døren er vendbar

Døren på Electrolux-tørketrommelen kan justeres under montering slik at den kan åpnes i fire ulike posisjoner. Slik forsikrer du deg at den passer på beste mulige måte uansett om maskinene er plassert oppå hverandre eller side om side. Ingen vanskelige vinkler, ingen dører som slår i hverandre. Det er intelligent design som fungerer for deg.

Stable maskinerna på varandra

Få ut så mye som mulig av den plassen du har med vårt stablesett. Du stabler tøketrommelen oppå vaskemaskinen uten ytterligere feste. En innebygd skyvehylle gjør det enkelt å legge inn og ta ut klær.

Kjøp nå