KJØPEGUIDE

Finn den beste tørketrommelen for hjemmet ditt

Jevne resultater, enestående klespleie

CyclonCare med 3DSense-teknologi pleier og tar vare på garderoben din. Nå kan du tørke silkeskjorter, skjønne ullgensere og Tech-jakker uten problem. Den unike tørketromlingen tar skånsomt vare på ditt delikate tøy - gang på gang.

Beskytter varmen, bevarer looken*

*Bevarer utseendet og varmeisoleringen i dunjakker - opptil 30% bedre en lufttørking.

PerfectCare 900

Oppdag våre PerfectCare-tørketromler fra 900-serien med CycloneCare-system.

DelicateCare tar vare på stilen din

Vårt DelicateCare-system tilpasser temperaturene og trommebevegelsene til spesifikt tøy som gjør at klærne dine får en skreddersydd behandling. Til og med ull beholder formen, og vanntette plagg beholder funksjonen.

Mindre krøll*, mer form

*Ull krymper ikke, sammenlignet med vanlig tørketromling

Nå kan du tørketromle selv dine mest delikate ullgensere. Vårt DelicateCare-system regulerer bevegelsene på trommelen for å unnvike at ullplaggene sentrifugeres eller snurres, og får krøller.

Vannbeskyttelsen* bevares og gjenopprettes

*Bedre enn ved lufttørking

Med vårt DelicateCare-system vil ditt vanntette yttertøy bevare og gjenopprette funksjonaliteten - bedre enn ved lufftørking. For å beskytte tøyet mot slitasje, regulerer DelicateCare temperaturen og bevegelsene på trommelen. Temperaturen tilpasses nøyaktig etter plaggene.

PerfectCare 800

Oppdag våre PerfectCare-tørketromler fra 800-Serien med DelicateCare-system.

GentleCare som holder på den deilige, nye følelsen enda lenger

Vårt GentleCare-system tørker klærne med omtrent halvert temperatur av tradisjonelle tørketromler slik at de ikke utsettes for unødvendig høye temperaturer. Det bevarer tekstilens struktur i lengre tid, og reduserer både energiforbruk og tørketid betydelig.

Enestående tørket vask ved halvert temperatur*

*Sammenlignet med trommelens innløpstemperatur i vanlige tørketromler.

Effektivt filtersystem

Våre tørketromler har et EcoFlow-filtersystem som gir en energieffektiv tørk hver eneste gang. Filteret, som er lett å rengjøre, får luften å sirkulere og hjelper til å redusere strømforbruket.

PerfectCare 700

Oppdag våre PerfectCare-tørketromler fra 700-Serien med GentleCare-system.

en kvinne som speiler seg

SensiCare, skånsom klespleie — en forsiktig tørketrommel

SensiCare-systemet vårt måler fuktigheten i hver klesvask og tørketiden tilpasses deretter slik at klærne ikke overoppvarmes. Det sparer tid og energi uten kompromisser, og gjør hverdagen lettere.

SensiCare gjør at klærne føles nye lenger

SensiCare-systemet identifiserer fuktighetsnivået på hver klesvask med spesialsensorer, og regulerer tørketiden deretter. Derfor utsettes selv ikke den minste vasken for altfor mye varme. Du sparer tid og energi, samtidig som klærne dine får den pleie de trenger uansett om det er en gang i uken eller en eneste trøye du vil ha umiddelbart.

Stable maskinerna på varandra

Få ut så mye som mulig av den plassen du har med vårt stablesett. Du stabler tøketrommelen oppå vaskemaskinen uten ytterligere feste. En innebygd skyvehylle gjør det enkelt å legge inn og ta ut klær.

PerfectCare 600

Oppdag våre PerfectCare-tørketromler fra 600-Serien med SensiCare-system.

Oppdag mer fra Electrolux

 • Innebygget tørketrommel på et stort bad
  Tørketrommel

  Opplev resultat på klesvasken som aldri før med vaskemaskinene våre.

 • en mann holder i en jakke som er vasket i en vaskemaskin
  Vaskemaskiner

  Opplev resultater på klesvasken som aldri før med våre vaskemaskiner.

 • jakker på kleshengere
  Vask og tørk

  Ta vare på klærne dine med skånsomme vaskemaskiner, tørketromler og andre produkter for klespleie.

Vårt utvalg

Se nærmere på vårt tilbud så vil du finne tørketrommelen som passer best for deg.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energisnål tørketrommel

Electrolux tilbyr et brett utvalg med tørketromler fra B-klasse til A+++-klasse. (A+++ er den mest energisnåle og den som senker strømregningen mest). Electrolux’ sofistikerte varmepumpeteknologi gjør at du kan spare opptil 40% energi sammenlignet med en standardkondensator. Det gjør den til en miljøvennlig og kostnadseffektiv løsning.

Med en smartere tørkesyklus i SensiCare-serien, tilpasser du mengden vask på en slik måte at du er garantert et lavt energiforbruk. Det skåner trommelen og viften bedre, og forlenger levetiden. Resultatet blir kortere tørketider og du får et bedre resultat.

Tørketrommelens dimensjoner

Det første du må gjøre når du skal velge en tørketrommel, er å sørge for å ha tilstrekkelig med plass til den. 

Bredde: 60 cm - en standardtørketrommel passer. Hvis du har en frontmatet standardmaskin, kan du som alternativ plassere en vanlig tørketrommel ovenpå. Tips: Begynner du å få lite plass? Overvei å kjøpe en 2-i-1, vaskemaskin med tørketrommel.

Tips: Begynner du å få lite plass? Overvei å kjøpe en 2-i-1, vaskemaskin med tørketrommel.

Tørketrommelens kapasitet

Når du funderer på hvilken kapasitet du trenger tørketrommelen, så er det ofte hvor mange kilo tøy du vasker som avgjør. Men det er mer å tenke på:

Størrelsen på husholdet: Store familier krever mer enn et singelhushold.
Vaner: Hvor mange ganger i uken pleier du å tørke klær?
Hvilket tøy og størrelse på det du skal tørke: Tørker du ofte større saker som f. eks sengeklær, dyner og gardiner, så kreves det en litt større trommel for beste resultat.  Electrolux har tørketromler med kapasitet for 7 - 9 kg for å møte forskjellige behov.

Uansett hvor mye klær som vaskes, så bruker vårt SensiCare System avanserte fukt- og temperatursensorer for å justere tørketiden.

Tips: Fyll ikke tørketrommelen for mye. Om du har plass over for klærne slik at de får «luft», tørker de raskere.

Tørke delikate plagg

Våre mest avanserte Electrolux-tørketromler, har kapasitet for 93% av all slags tøy og har spesialprogram for ull, silke, dun, ytterklær, denim, bomull, syntetisk og klesplagg med blonder.

Vi har også program for å håndtere delikate plagg:

 • mørkeblå skjøre klesplagg
  Delikate plagg

  Vårt program for ull sørger for at plaggene ikke krymper og kan sammenlignes med å tørke dem på en flat overflate. Den er så effektiv at Woolmark har sertifisert en rekke av våre Electrolux-tørketromler.

  Du kan også tørke silke i våre tørketromler. Du får et like bra resultat som når du henger opp til tørk.

 • Vanndråper på mørkeblått tøy
  Ytterklær

  Behold favorittjakken sesong etter sesong. Bruk vårt utendørsprogram så bevarer klærne den vannavstøtende funksjonen enda bedre enn når du henger opp til tørk.

 • Blå dunjakke
  Dunklær

  Bruk dette programmet så beskytter du formen og utseende på dunjakkene dine, og bevarer deres varmeisolering opptil 30% bedre enn ved lufttørking.

 • Dyne i en kurv
  Dyner

  Dyner kan være vanskelige å tørke. Derfor har vi designet et program som håndterer større tekstiler som dyner og laken.

Matchende tørketromler og vaskemaskiner

Hvis du ønsker å matche tørketrommelen med en vaskemaskin, er våre Electrolux-modeller designet for akkurat det. Du kan stable dem, eller installere dem side-ved-side. På den måten optimerer du plassen på vaskerommet ditt etter dine behov.


To hvitevarer

Tørketrommel med sensor

Alle tørketromler i våre 600, 700, 800 og 900-serier har SensiCare-teknikk. Avanserte fuktighet- og temperatur målere, sørger for at programmet avsluttes så fort klærne er tørre. SensiCare sparer tid og beskytter plaggene dine mot å bli tørket for mye. Electrolux 3DSense-teknikk finns for utvalgte 900-modeller. Den unike sensoren kjenner av fuktighet, ikke bare på yten, men også inne i klærne. Skjøre tekstiler som ull, silke og dun, behandles også med presisjon og omsorg.

Smart tørketrommel

Koble til tørketrommelen til vår app My Electrolux Care for en smartere måte å vaske klærne dine. Med appen får du tilpassede vasketips og du kan styre tørketrommelen fra din smartphone.

Spar plass og tid

Tørk på vaskeline krever mer plass enn en tørketrommel, og resulterer ofte i at klærne blir krøllete som innebærer mer stryking. Electrolux tørketrommel er et mye raskere og enklere alternativ. I stedet for å egne verdifull tid og henge opp å ta ned klesvask, får du 365 problemfrie tørkedager i året.

Sertifiseringer

Woolmark-sertifisering er en merking av klesplagg som viser at Electrolux-tørketromler er godkjente av Woolmark, og så skånsomme at du kan tørke ullplaggene dine.