KJØPEGUIDE

Finn den perfekte tørketrommelen for deg

Vårt tilbud

Ta en titt på vårt utvalg med tørketromler så finner du den som passer best hjemme hos deg.

 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • CycloneCare
 • SensiCare
 • GentleCare
 • DelicateCare
 • SensiCare
 • GentleCare

Å tenke på

Nedenfor finner du en oversikt over saker å tenke på når du skal kjøpe en ny tørketrommel.

Ta en titt i håndbok for fullstendig informasjon om et produkt.

velplassert vaskemaskin og tørketrommel

Plass og plassering

Uansett om du velger en standard tørketrommel eller en kompakt som kanskje skal plasseres i et skap for å smelte inn i kjøkkenet eller vaskerommet, så må du måle plassen for å sikre deg at tørketrommelen får plass.

60 cm. bredde - En standard tørketrommel passer perfekt.
< 60 cm. bredde – En kompakt tørketrommel. Det går til og med å montere den på veggen for å maksimere plassen i rommet. Har du en frontmatet standard vaskemaskin, kan du stable en standard tørketrommel oppå.

Tips fra proffen: Hvis det er trangt i rommet kan det svare seg å kjøpe en kompakt kombinert vaskemaskin med tørketrommel.

en tørketrommel med kapasitet

Kapasitet

Hvor mange timer bruker du tørketrommelen i uken? 

Mindre enn 4 ggr/uken – da rekker det med en 4-6 kg tørketrommel.
4-6 ggr/uken – en vaskemaskin med kapasitet på 7 kg underletter hverdagen for deg og du kan tørke større klesplagg.  
Mer enn 6 ggr/uken – velg en tørketrommel med en kapasitet på 8 kg. Du sparer tid og du kan kjøre større mengder klær.

Tips fra proffen: Unnvik å fyll for mye i tørketrommelen. La det finnes plass over til klesplaggene slik at de tørkes og luftes bedre. Om du er usikker på hvor mye kapasitet du trenger, bør du velge en større tørketrommel.

klær som henger på rad

Material

Ta vare på det fineste materialet så har du favorittklærne lengre.

Skørt material – Velg en tørketrommel fra 800-serien med DelicatCare. Da kan du tørktromle jeansen og andre skjøre plagg uten bekymringer.

Ull – velg en Woolmark-sertifisert tørketrommel.

sparepenger i en sparegris

Effektivitet

Energieffektiviteten hos tørketromler rangeres på en skala fra A til G (A = bruker minst energi). Jo mer effektiv, jo mer penger og energi sparer du under årenes løp. Det er også bra for miljøet takket være det lavere energiforbruket.

en tørketrommel som kan passe deg

Velg tørketrommel

Electrolux har den perfekte tørketrommelen for deg. Alt fra maskiner med større trommel for større hushold eller mer avanserte maskiner som er koblet til internett 


Unik tørk av alle plaggene dine

CycloneCare med 3DSense-teknik pleier klærne dine med utmerkete resultat. Nå kan du tørke silkeskjorter, deilige ullgensere og tykke jakker uten problem. Den unike tørketrommelen tar forsiktig hånd om alle dine skjøre plagg gang etter gang.

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknikk

PerfectCare 900 CycloneCare med 3DSense-teknikk

 • 3DSense-teknikk skanner
 • dypt i tøyet for et jevnt tørkeresultat
 • Utvalgte program for laken og blandet klesvask tilpasser tørketrommelen etter hva som finns i den
 • GentleCare-systemet
 • tørker klærne ved nesten halvparten av temperaturen sammenlignet med vanlige tørketromler

CycloneCare med 3DSense-teknikk

Den spiralformede luftstrømmen gjør at det mykeste ull og det fineste silketøyet pleies med nøyaktighet. Den unike sensoren garanterer at plaggene beholder varmen og at de tykkeste dunjakkene beholder formen.

Opplev et tørkeresultat som aldri før med PerfectCare 900 tørketrommel.

Oppdag produktet

Beskytter varmen, beholder formen*

*Dunjakken beholder sin form og varmeisolering opptil 30% bedre enn ved lufttørking. 

blå dunjakker

DelicateCare — Din stil tas vare på

DelicateCare-systemet vårt tilpasser temperatur og bevegelse etter tekstilet, slik at det blir behandlet nøyaktig og korrekt. Finvask, ull eller utendørsklær — kvaliteten av klærne dine tas vare på.

Utforsk DelicateCare
ullgenser i tørketrommel

Det krymper ikke og beholder passformen

Nå kan du våge å tørke selv din fineste ullgenser. Vårt DelicateCare-system justerer trommebevegelsene for å stoppe ull fra å spinne eller vris, for å unngå krymping. Dette gir  enestående tørkeresultater. Sammenlignet med flat tørk, blir det ingen krymping og ingen tap av passform.

Vannavstøtende effekt bevart og fornyet

Med DelicateCare-systemet vårt bevares vannavstøtelighet egenskapene av spesial-utendørsklær, bedre enn ved lufttørking. DelicateCare justerer temperaturen for å beskytte stoffene i utendørsklær, slik at de får akkurat den riktige varmemengden.

vannavstøtende material etter vask

Silkeplaggene beholder passformen*

Med vårt silkeprogram kan du tørke dine silkesklær i 100% silke i tørketrommelen uten bekymringer. Den er like skånsom som naturlig tørking pluss at silkematerialet beholder formen og får mindre skrukker enn ved naturlig lufttørking.

* Like bra som ved naturlig lufttørking.


GentleCare som holder på den deilige, nye følelsen enda lenger

Vårt GentleCare-system tørker klærne med omtrent halve temperaturen av tradisjonelle tørketromler slik at de ikke utsettes for unødvendig høye temperaturer. Det bevarer tekstilens struktur i lengre tid, og reduserer både energiforbruk og tørketid betydelig.

klær og vaskemaskiner

Effektivt filtersystem

Ett enkelt filter for rengjøring gjør at luften sirkulerer effektivt og sikrer konsekvent lavt energibruk når du tørker.


SensiCare, omsorgsfull pleie — en forsiktig tørketrommel

SensiCare-systemet vårt måler fuktigheten i hver vask og tørketiden tilpasses deretter slik at klærne ikke overoppvarmes. Det sparer tid og energi uten kompromisser, og gjør din hverdag lettere.

SensiCare System

SensiCare-systemet identifiserer hver vask med sensorer og tilpasser tørketiden deretter. Slik beskyttes den minste mengden klesvask mot for høye temperaturer. Du sparer tid og energi samtidig som du gir klærne dine korrekt pleie - uansett om størrelsen er en ukes klesvask eller kun blusen som du bare må ha på deg akkurat nå.

Døren er vendbar

Døren på Electrolux-tørketrommelen kan justeres under montering slik at den kan åpnes i fire ulike posisjoner. Slik forsikrer du deg at den passer på beste mulige måte uansett om maskinene er plassert oppå hverandre eller side om side. Ingen vanskelige vinkler, ingen dører som slår i hverandre. Det er intelligent design som fungerer for deg.

Stable maskinerna på varandra

Få ut så mye som mulig av den plassen du har med vårt stablesett. Du stabler tøketrommelen oppå vaskemaskinen uten ytterligere feste. En innebygd skyvehylle gjør det enkelt å legge inn og ta ut klær.

Kjøp nå