s-bag® den originale støvposen

s-bag® den originale støvposen

S-bag har fått nytt design!

Hjemmet ditt bør holdes så rent som mulig. Støvsugerposer samler mange partikler. Noen av disse kan være skadelige for hjemmet ditt. Det er grunnen til at vi har brukt vår 75 år lange kompetanse innen utvikling og produksjon av støvsugerposer, til å redesigne vår s-bag.

En ny, mer hygienisk måte å forsegle en full s-bag hindrer at posen går i stykker eller lekker, noe som forlenger støvsugerens levetid.

Bærekraftig produsert

Bærekraft står høyt på agendaen hos Electrolux. Opptil 25 % av energien på s-bag-fabrikken kommer fra våre egne solcellepaneler på taket. Det reduserer karbonavtrykket vårt med 90 tonn årlig.*

Emballasjen produseres av 100 % resirkulert papir. Dette sikrer at miljøpåvirkningen fra vår redesignede s-bag er så lite som mulig.**

* Vi installerte solpaneler i oktober 2019.
** I henhold til en livssyklusvurdering utført av Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italia, 11. oktober 2017.

Regionale råvarer og regionalt produsert

s-bag produseres i Nygård, Sverige og de fleste råvarene er hentet innen EU.
I tillegg er vår nye s-bag produsert med bruk av 13 % mindre vann og 18 % mindre energi sammenlignet med tidligere versjon av s-bag.*

Fabrikken vår er ISO 14001-sertifisert, og vi er stolte av å opprettholde en høy kvalitet og ansvarlighet i produksjonen. 

* I følge en livssyklusvurdering utført av Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italia, 11. oktober 2017.

Forbedret design

Få mest mulig for pengene. S-bag er optimalisert for å vare opptil 50 % lenger sammenlignet med ordinære støvsugerposer av papir.

Du kan fylle opp s-bag til dens maksimale kapasitet, og det nye forseglingssystemet sikrer at posen likevel verken revner eller lekker.

Bo i et renere og sunnere hjem

Det nye lukkesystemet sikrer at støv og alle skadelige partikler holdes trygt i posen.

Det beskytter luften du puster inn og forlenger støvsugerens levetid.

Hele s-bag-serien

s-bag Classic Long Performance er en syntetisk støvsugerpose som varer 50 % lenger enn tradisjonelle papirposer. Det motstandsdyktige syntetiske materialet sørger for at støvsugeren har høy sugeevne helt fram til posen er full og klar til å kastes. Og med den innovative brettingen er kapasiteten 15 % større enn en flat syntetisk støvpose.
Støvsugerposen er syntetisk, og har 5 liters kapasitet som varer opptil 80 % lenger enn tradisjonelle papirposer. Den gir støvsugeren din ekstrem sugeeffekt under hele posens levetid. Materialet består av flere lag som filtrerer luften på en ypperlig måte og sørger for ren luft i hjemmet ditt. Selv de fineste støvpartiklene blir holdt tilbake.
s-bag® Anti-Allergy beskytter helsen, og bidrar betraktelig til god hygiene og ren luft i hjemmet, samtidig som den opprettholder utmerket ytelse. s-bag® Anti-allergi reduserer eksponeringen for allergener og risikoen for allergi i familien.
Absorberer og nøytraliserer ubehagelig lukt: i motsetning til vanlige papirposer som absorberer fuktighet, bruker s-bag® Anti-Odour et motstandsdyktig syntetisk materiale belagt med en luktabsorberende voks for å fange opp ubehagelig lukt, og hindre at den kommer ut av støvsugeren. Eiere av kjæledyr vil virkelig sette pris på denne unike lukt-fjerneren.