Din Steam Pro Smart Ovn

Din Steam Pro Smart Ovn

Velkommen til matlaging på en ny måte 

Takk for at du har kjøpt en Steam Pro Smart Ovn fra Electrolux. Vår digitale håndbok hjelper deg til å få den beste mulige starten med din nye ovn. Les nøye gjennom hver del, utforske tilkoplede funksjoner og sett så i gang med matlagingen. Opplev samtidig det magiske med damp og Sous Vide – en enkel måte å lage beste restaurantmaten hjemme. Husk å registrere din ovn for mer tips og beste support.

Hva inngår i pakken?

Din nye ovn har et stort utvalg av tilbehør inkludert.

 • Rist

  Risten er kanskje det mest brukte tilbehøret til ovnen din. Bruk den når du ønsker å plassere panner og kokekar i ovnen. Visste du at du også kan tillage kalkun på risten? Bruk Grill-/stekepannen for å samle dryppende fett.

 • Grill-/stekepanne

  Grill-/stekepannen, med sine høye kanter, passer veldig bra når du ønsker grille fisk, kjøtt og fjærfe. Den kan også brukes til å samle fett når du griller på risten. Glem ikke å ta vare på fettet – det kan bli en delikat saus.

 • Steketermometer

  Steketermometeret gjør deg til mesterkokken i kjøkkenet. Rare, medium eller well-done - kommer som på bestilling. Sett enkelt og raskt den temperaturen du ønsker på maten,  ovnen gjør resten.

 • Dampsett

  Å lage mat med damp er en perfekt måte å ta vare på næring og smaken av maten. Bruk dampsettet når du tilbereder grønnsaker, fisk og fjærfe. Stekeplaten med perforering plasserer du på toppen – den drenerer det dampende vannet ned til platen under.

 • Stekebrett

  Brød, kaker, kjeks – du kan bake hva som helst! Dette stekebrettet hjelper deg å lykkes. Du får ikke blande sammen denne med den nesten identiske grill-/stekepannen, som er litt dypere og med en skrå bunn.

 • Kakebrett

  Bruk dette kakebrettet når du ønsker å bake mindre bakverk som behøver bakes med forsiktig temperatur - som rundstykker, kringler og bakverk. Det er ditt selvklare valg for dine nybakte croissanter på morgenen. Legg merke til at brettet har maks kapasitet på 5 kg.

Teleskopskinne

Inkludert er også en helt uttrekkbar teleskopskinne. Den kan festes til passende posisjon i ovnen for fleksibel og beleilig matlaging. Du kan enkelt og raskt ta ut og inn brettet/pannen, uten å behøve og strekke deg for langt inn i den varme ovnen.

Bli kjent med din ovn

Hovedfunksjonene

Ta deg tid til å bli kjent med din nye ovn. Diagrammene viser hovedfunksjonene og deler av din Steam Pro Smart Ovn. Husk at du kan alltid laste ned den trykte håndboken via lenken nederst på siden.

Hurtigtaster

Betjeningspanelet har tre tydelige hurtigtaster som kan brukes separat fra navigeringen på touch-skjermen.

Favoritter
For å lagre og få tilgang til favorittprogrammene dine.

Varselur
Varseluret tar deg direkte til tidtakeren på ovnen.

Kjøkkenassistent
Få tilgang til den interne kokeboken og VarioGuide-innstillingsguiden med et eneste klikk.

Før første gangs bruk

La oss ta et par grunnleggende ting før vi begynner å lage mat.

Første rengjøringen

Rengjør innsiden av ovnen og tilbehørene med varmt vann og såpe, før du skal bruke ovnen for første gang. Etter den første rengjøringen, kommer din nye Steam Pro Smart Ovn å varsle når det er nødvendig med ytterligere rengjøring. (NB! Du kan aktivera/deaktivere påminnelsen om rengjøring i menyen Standard oppsett.)

Still klokken

Vi vet at klokker på ovner kan være unødvendig vanskelige, derfor har vi gjort det enkelt på din Steam Pro Smart Ovn. Det er bare å slå på ovnen, press inn tiden på skjermen og bla deg ned til det aktuelle klokkeslaget.

Barnesikring

Denne funksjonen forhindrer utilsiktet bruk av ovnen. Trykk MENU og naviger til OPTIONS > CHILD LOCK.

Slå på barnesikring
1. Sett funksjonen til posisjon: ON
2. Slå av ovnen

Slå av barnesikring
1. Slå på ovnen
2. Berør skjermen
3. Følg instruksjonene på skjermen

 • Last ned trykt håndbok

  Har du mistet den trykte håndboken? Du kan laste ned hele håndboken via lenken nedenfor.

 • Registrer ditt produkt

  Ved å registrere ditt Electrolux-produkt, får du umiddelbar tilgang til råd, assistanse og dine produktgarantier. Du får også tilgang til spesialtilbud og invitasjoner til evenement.

 • Ønsker du hjelp?

  Vi er her får å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med vår Kundestøtte og service på +47 22 72 24 00.

Hvordan du kobler deg til ovnen

Hjerte og sjelen i din nye Steam Pro Smart Ovn, er ovnens tilkoblede utstyr som fjernkontroll og CookView kamera. Det er enkelt å koble seg til ovnen – alt du trenger er et stabilt WiFi-signal på kjøkkenet og en Android eller iOS smartphone. Bare følg instruksjonene i videoen og guiden nedenfor.

Stegene til kobling


1. Last ned og installer My Electrolux Kitchen App fra AppStore eller Google Play.
2. Åpne opp appen og registrer deg eller logg inn om du allerede har en konto.
3. Velg knappen Produkter i bunn av appen og velg deretter Legg til produkt på skjermen. Du vil bli bedt om å starte ovnens WiFi


4. Når Wireless Configuration åpnes på ovnen, velger du WiFi-knappen og ON.
5. Etter en liten stund, dukker valget Wireless setup opp (noter: det kan ta opp til 40 sekunder). Velg det og når spørsmålet Connect dukker opp, velger du Yes
6. Du vil nå bli bedt om å gå tilbake til appen for å ferdigstille tilkoblingen til ovnen.

Slik aktiverer du fjernkontrollen

Du kan alltid overvåke din matlaging i appen. For å kontrollere ovnen fra din smartphone eller brett, må du aktivere fjernkontrollen på ovnen. Det er bare å trykke på ikonet for smartphone på skjermen på ovnens fremside (noter: om du ønsker å bruke grensesnittet på ovnen, må du koble fra fjernkontrollen.)

Problem med tilkoblingen?

Hvis du opplever problem med å koble ovnen til WiFi, kan du finne relevante spørsmål og svar på vår side med ofte stilte spørsmål om tilkobling eller så kan du lese en detaljert PDF-guide om tilkobling nedenfor.

Matlaging på distanse

Så snart du har fullført stegene under ”Slik kobler du ovnen”-seksjonen, kan du begynne å benytte funksjonene på ovnen som gjør det mulig for deg å lage mat på distanse. Overvåk maten i ovnen, kontroller innstillingene uansett hvor du befinner deg i hjemmet, send oppskrifter til ovnen og se når din mat lages med CookView® kameraet.

CookView® kamera

Med det nye CookView® kameraet fra Electrolux, kan du forberede en ekstra matrett, skape rett stemning for dine gjester eller helt enkelt bare fortsetter med din dag samtidig som du holder et øye på din kulinariske kreasjon i ovnen. Bare klikk på ikonet for kameraet i My Electrolux Kitchen app under prosessen, så ser du en live-sending av din mat når den tilberedes i ovnen. Du kan justere lyset – klikk på innstillinger og dra i kontrollen for å justere lysstyrke og kontrasten i kameraet.

Fjernkontroll og overvåking

Nå behøver du ikke å stresse til kjøkkenet lenger. Med fjernkontroll og overvåking på din smartphone eller brett, har du full kontroll på din ovn. Justere temperaturen, endre koketiden og overvåke utviklingen uansett hvor du er i hjemmet. Bare trykk på smartphone-ikonet på skjermen på ovnen så får du kontroll via din smartphone eller brett.

Send oppskrifter

Fra appen My Electrolux Kitchen, har du tilgang til mange gode oppskrifter som du kan sende direkte til ovnen. Bla i oppskriftsveivisereren i appen, velg den oppskriften du ønsker lage, og trykk ”Send til ovnen”. Ovnen starter nå automatisk programmet med korrekte innstillinger.

 • Oppskriftsveiviser

  Gå til oppskriftsveiviseren i My Electrolux Kitchen app.

 • Søk og filtrer

  Finn den oppskriften du ønsker med å søke og filtrere resultatene.

 • Send til ovnen

  Velg “Send til ovnen” i bunnen av den oppskrift du ønsker å lage.

Steketermometer

Hvordan ønsker du biffen – rare, medium eller well-done? Med medfølgende steketermometer, får du det perfekte resultatet. 

1. Slå på ovnen
2. Stikk inn nålen i midten av den tykkeste delen på kjøttet (forsikre deg om at minst ¾ av nålen er inne i maten)
3. Stikk inn steketermometeret i stikkontakten i fronten på ovnen
4. Still inn ønsket temperatur i kjøttet og følg utviklingen av temperaturen i appen
5. Velg et program
6. Ovnen varsler når kjernetemperaturen er nådd

Tilbehør

Gjør enda mer med din Steam Pro Smart Ovn! Med et stort utvalg av tilbehør kan du utvikle dine kulinariske muligheter i kjøkkenet.

 • Pizzasteinsett

  Med dette settet kan du forvandle din ovn til en pizza steinovn, og oppnå en perfekt og sprø pizza hver gang.

 • Bakepapir for gjenbruk

  Bakepapir for gjenbruk med non-stick funksjon og som beskytter brettene. De er lette å gjøre rene, har ingen lukt eller smak.

 • Stekepanne

  Stek og småkok på kokeplaten før du gjør ferdig matretten i ovnen i en fei. Behold alle gode smaker inni stekepannen for et saftig og mørt resultat – hver gang.

Lær deg programmene i ovnen

Din nye Steam Pro Ovn har flere programmer enn de fleste ovner. Visste du at den har spesifikke program for saker som oppvarming av matrester, forberedelse av yoghurt og etterheving av deig?

 • Konvensjonell matlaging (topp/bunn)

  Bak og stek på en hylle.

 • Bunnvarme

  For bak av kaker med sprø bunn og for å bevare mat.

 • Varmluft

  Med varmluftsviften i ovnen, kan du bake og tørke mat på opp til tre brett samtidig med vår True Fan Cooking. Still temperaturen 20 – 40 °C lavere enn for funksjonen: Vanlig matlaging (topp/bunn)

 • Grill

  For grilling av flat mat og ristet brød.

 • Hurtig grill

  For grilling av flat mat i større mengder og ristet brød.

 • Turbo grill

  For å steke større kjøttstykker eller fjærfe med ben, på en hylle. Den kan også brukes til gratenger og til å bryne kjøtt.

 • Full damp

  For kok av grønsaker, side retter eller fisk. Brukes også når du ønsker servere menyer (flere matretter samtidig).

 • SousVide matlaging

  Bruker dampen for kjøtt, fisk, sjømat, grønnsaker og frukt. Still temperaturen 50 -95 °C.

 • Regenererende damp

  Oppvarming av mat med damp som forhindrer flaten på maten fra å tørke. Den tilfører varme på en skånsom og jevn måte, og den gjenoppretter smak og duft. Maten smaker som nylaget. Denne funksjonen kan brukes til å varme opp maten direkte på tallerkenen. Du kan varme opp flere tallerkener samtidig ved å bruke forskjellige hylleposisjoner.

 • Fukt lav - Pro

  Denne funksjonen passer for kjøtt, fjærfe, ovnsretter og gryteretter. Takk til kombinasjonen av fukt og varme, får kjøttet en mør og saftig tekstur sammen med en sprø overflate.

 • Fukt middels – Pro

  Denne funksjonen passer for stuet og fritert kjøtt så vel som brød og søt gjærdeig. På grunn av kombinasjonen av fukt og varme, får kjøttet en mør og saftig tekstur, og bakverk får en sprø og blank flate.

 • Fukt høy – Pro

  Denne funksjonen passer for matlaging av delikatesser som sauser, flan, gryter og fisk.

 • Pizza innstillinger

  For å oppnå en skarp bryning og en sprø bunn når du baker på en hylle, skal du stille temperaturen 20 - 40 °C lavere enn for funksjonen: Topp/bunn.

 • Fuktig bak med vifte

  Denne funksjonen bruker du når du baker og lager tørrbakst. Kan også brukes for bakverk på brett/plate på en hylle. Denne funksjonen var brukt til å definere den energieffektive klassen acc. EN50304.

 • Au Gratin

  Funksjonen brukes til å lage lasagne og fløtegratinerte poteter.

 • Tine

  Denne funksjonen kan brukes for å tine fryst mat som for eksempel grønnsaker og frukt. Tineperioden er avhengig av antallet og størrelsen på den fryste maten

 • Fryst mat

  Får å tillage hurtigmat som for eksempel Pommes Frites og vårruller.

 • Hold maten varm

  Denne funksjonen kan du bruke når du skal holde maten varm. Temperaturen regulerer seg selv automatisk til 80 °C.

 • Tørk av mat

  For å tørke skivet frukt (f.eks. eple, plommer, fersken) og grønnsaker (f.eks. tomater, Zucchini, champignoner).

 • Tallerken-varmere

  Nå kan du server maten til gjestene på varme tallerkener. En populær funksjon - dine gjester blir imponerte og glade.

 • Konservering

  For å lage grønnsakskonserver som f.eks. sylteagurker.

 • Brødbakst

  Bruk denne funksjonen for å bake brød og rundstykker som gir nære til profesjonelt resultat i form av sprøhet, farge og blank skorpe.

 • Deig - heving

  Dampfukten forbedrer og forkorter prosessen samtidig som den beholder en tørr og elastisk flate.

 • Yoghurt funksjon

  Bruk denne funksjonen når du ønsker å lage yoghurt. Lyset inne i ovnen er slukket.

Damp – la hvert måltid få en anledning

Dampovner kan tillage mye mer enn bare grønnsaker. Faktisk har dampovner vært et hemmelig våpen i topprestauranter i årevis. Den ekstra fuktigheten forbedrer smak og tekstur samtidig som den beholder sprøheten – den lar hvert måltid bli en anledning.

Legg bare til damp

Våre dampovner er vanlige ovner men med alternativet at du kan legge til damp. Damp fungerer i harmoni med tradisjonell varme for å fremheve smak og tekstur ved bruk av lav, middels og høy innstilling. Full-dampalternativet bruker bare damp ved varsom matlaging av ingredienser som fisk og grønnsaker.

Bevar farge, smak og næring

Matlaging med damp gir synbare resultat. Ingrediensene beholder både sine livlige farger etter koking, og bevarer næringen og vitaminene mye bedre enn andre kokemetoder.

Hvordan lage mat med damp?

Det er lett å begynne med matlaging med damp. Bare fyll vannbeholderen, velg rett dampprogram og la ovnen gjøre resten.

Fyll på vann

Bruk bare kaldt vann

1. Trykk på lokket på vannskuffen for å åpne

2. Fyll til maks nivå (ca. 950 ml)

3. Sett tilbake skuffen og slå på ovnen

4. Velg et dampprogram og still inn temperaturen

5. Dampkok din mat. Husk å tømme overskuddet av vannet i vannskuffen når du er klar og har slått av ovnen.

En dampfunksjon for alle måltider

Humidity Low er perfekt når du skal bryne kjøtt og kylling. Til og med brødet får en sprø og lekker utside samtidig som den beholder innsiden saftig og mør.

Humidity Medium er optimalt for oppvarming av rester som smaker som nylaget.

Humidity High opprettholder moderate nivåer av fuktighet som passer til flans, ostekaker og andre delikatesser.

Full Steam lager fisk og grønnsaker varsomt og jevnt mens den stenger inne naturlige næringsstoffer, vitaminer og farger.

Bruk My Electrolux Kitchen App

Appen My Electrolux Kitchen har mange funksjoner som kan hjelpe deg når du bruker damp. Fjernkontrollens funksjoner og innstillinger kan også brukes, men appen hjelper også med spesifikke dampinnstillinger, og konverterer oppskrifter til dampoppskrifter.

 • Tilberedningsassistenter

  Naviger til seksjonen tilberedningsassistenter i My Electrolux Kitchen app. Her finner du dampfunksjonsassistenten og en dampoppskrift-konverterer.

 • Damp-innstillinger

  Hvordan vet du hvordan du skal dampe en spesifikk ingrediens? Gå til dampfunksjons-assistenten. Velg ingrediensen som du ønsker å dampe og du får forslag på hvilke innstillinger du skal ha.

 • Dampoppskrift-konverterer

  Har du en oppskrift som du vil prøve med damp? Bruk dampoppskrift-konverterer for å se hvordan du skal omforme din konvensjonelle oppskrift til å lages med damp.

Lag din første dampoppskrift

Prøv denne oppskriften med laks i din nye Steam Pro Smart Ovn. Du finner denne, og mange fler, i appen My Electrolux Kitchen og du kan sende den til ovnen til automatiske innstillinger.

Laksefilet


Ingredienser:

4 x 400 g laksefilet med skinn
1 ts karripulver
1 ts sitronskall
2 ts olivenolje
2 ts aromatiske krydder som f.eks. korianderfrø, spisskummen frø eller fennikelfrø - lett knust.

Rens fisken fra skinn og bein. Krydd siden uten skinn med salt og karri pulver. Smør in et brett lett med olje og plasser filetene med skinnet opp. Skjær et snitt i skinnet hver tredje cm med en veldig skarp kniv. Skjær en skive med sitronskall og del i veldig fine strimler.

Nå smører du inn skinnet på laksen med olivenolje og plasserer sitron strimlene i snittene. Salt lett og spre skinnet med frøblandingen. Still laksen på hylle 2 og bruk programmet ”Hummidity High” på 85℃ i 20 minutter.

Skjær laksen forsiktig og server på oppvarmede tallerkener.

Gjør enda mer med damp

 • – Hev deigen

  Visste du at med hjelp av damp, kan du heve deigen i ca. 20 minutter.

 • – Bake brød

  Å bake brød med damp, muliggjør for deigen å heve enda mer og gi den perfekte, sprøe skorpen.

 • – Varm opp restene

  Bruk dampen når du vil varme opp restene fra tidligere måltider. Den kommer ikke tørke ut maten og heller ikke ta bort smaken – det kommer å smake like godt som den dagen den var laget.

Deluxe Steam Sett

Ta dampkokingen til nye høyder med Deluxe Steam Sett som lar deg dampe flere ingredienser samtidig med profesjonelle resultat. Små perforeringer lar dampen sirkulere rundt maten samtidig som den holder maten avskilt fra overflødig vann. Dette skaper den beste smaken og teksturen i din mat.

Mesterkokkenes hemmeligheter

SousVide betyr mer eller mindre ”under vakuum” på Fransk – det er en matlagingsprosess der ingrediensene legges i vakuum-forseglede poser og blir så dampkokt eller lagt i vannbad. Mesterkokkene har brukt denne teknikken i tiår. Det er hemmeligheten bakom hvordan du oppnår å servere restaurantmat med kvalitet hjemme.

Det ligger i posen

Den langsomme oksidasjonen i de vakuum-forseglede posene bevarer smaken. Ingrediensene får mer smak i det fuktige og selv-kokende miljøet. Temperaturen er konstant vedlikeholdt innen en halv grads rekkevidde. Denne presisjonen er appetittvekkende og gir resultat du kan lage om og om igjen. Du kan kjøpe SousVide poser hos Electrolux.

Perfekt resultat – hver gang

Glem overkoking! Med SousVide-teknikken, er det nesten umulig å koke maten for lenge. Ved bruk av de vakuum-forseglede posene og damp, får du kontroll over temperaturen som maten er satt på, som betyr at maten aldri blir for tørr - selv om du foretrekker well-done.

Hvordan lage mat med SousVide

SousVide høres kanskje ut som en avansert teknikk, men din Steam Pro Ovn gjør det lett å oppnå resultat som er helt umulige i en klassisk ovn.

Vakuum-forsegling

Nøkkelen bak matlaging med SousVide, er å oppnå en bra vakuum-forsegling av dine poser. Vakuum-poser og en vakuum forsegler, kan kjøpes av Electrolux eller en tredje part. Forsikre deg om at størrelsen på posen passer det antall av ingredienser som du ønsker å lage. Sørg for at forseglingen er tett før du legger posen i ovnen.

SousVide innstillinger

Bruk innstillingene SousVide på din Steam Pro Smart Ovn når du ønsker å lage mat med denne teknikken. Vannskuffen må være fylt med vann, samme som å lage mat med damp. SousVide innstillingen er for å tillage kjøtt, fisk, sjømat, grønnsaker og frukt på lav temperatur. Når maten er ferdig, behøver den vanligvis brynes raskt for å bli helt klar.

Lag din første oppskrift med SousVide

Prøv denne lekre biff filetoppskriften i din nye Steam Pro Smart Ovn. Du finner denne oppskriften, og mange flere, i My Electrolux Kitchen Appen som du kan sende direkte til ovnen for automatiske innstillinger. Husk at maten må være vakuum-forseglet i en plastpose for SousVide.

Biff-filet


Ingredienser:

800 g filet av biff, trimmet
1 hvitløksfedd
1 kvist rosmarin
1 blad av salvie
3 ts olivenolje

1. Skjær biff-fileten i 3 cm tykke medaljonger – skrell og skjær hvitløken.
2. Vakuum-forsegl biff-filet, hvitløk, rosmarin, salvie, pepper og olivenolje i en plastpose.
3. Plasser posen på hylleposisjon 3 og kok på 60℃ i 60 minutter med SousVide programmet.
4. Til slutt tar du medaljongene ut av posen, bryner de raskt i stekepanne. Krydd med salt og pepper

Oppdag tilbehørene til SousVide

 • SousVide poser

  Våre egne SousVide-poser som er gjort for vår Electrolux vakuum-forsegler skuff.

 • Plancha grill

  Den perfekte måten å ferdigstille din SousVide tilberedt mat med fine merker fra grillen.

 • SousVide vakuumpakker

  Kompakt og velutført vakuumforseglings-skuff i en eksklusiv design.

Rengjøring & omsorg

Vedlikeholder du ovnen regelmessig med rengjøring og omsorg, kommer den vare lenger. Har du aktivert påminnelsen om rengjøring i innstillingene på ovnen, vil ovnen holde styr på og komme med en automatisk påminnelse når det er på tide å gjøre rent.

Rengjøring med damp

Du har mulighet å gjøre ren ovnen med damp. Det er en bra måte å fjerne fett og matpartikler fra ovnen.

1. Fyll vannskuffen til maks
2. Velg mellom damprengjøring eller damprengjøring pluss (les den trykte håndbokenl)
3. Tørk av hulrom i ovnen med varmt vann med en gang damprengjøringen er ferdig
4. Fjern resterende vann fra vannskuffen
5. La døren stå åpen opp til 1 time for å tørke

Rengjøring av vannskuffen

Det er bra å gjøre ren vannskuffen i bland.

1. Fjern vannskuffen fra ovnen
2. Ta av lokket 
3. Skyll alle delene med varmt vann og såpe – la tørke
4. Samle sammen delene og plasser skuffen tilbake i ovnen

Avkalking

Bor du i et område med hardt vann, behøver du nok avkalke din Steam Pro Smart Ovn. Ovnen holder styr på og påminner deg når det er på tide for avkalking. Legg merke til at ovnen automatisk slår av dampfunksjonen, om avkalking ikke er gjennomført. Du kan enkelt kjøpe avkalkingsmiddel hos Electrolux. Følg de enkle stegene i den trykte håndboken.

Bytt ut lyspæren i toppen

Når du skal bytte lyspæren i toppen, skal du forsikre deg om at ovnen er slått av, at den er kald og frakoblet hovedstrømmen.

1. Vri glasset på lyspæren for å fjerne det
2. Fjern metallringen og gjør rent glassdekselet
3. Bytt lyspæren mot en tilsvarende 300℃ lyspære som tåler høyere temperaturer
4. Fest metallringen til glassdekselet
5. Sett på plass glassdekselet

Tips på rengjøring

 • Gjør rent på utsiden

  Rengjør fronten av ovnen med en myk klut med varmt vann og rengjøringsmiddel. Når du gjør rent metallflater, bruk rengjøringsmiddel som passer til dette.

 • Gjør rent på innsiden

  Gjør rent på innsiden av ovnen etter hver bruk. Fettsamling eller andre matrester, kan resultere i brann. Risken er høyere med grill/stekepannen.

  Ta bort fastgrodd skitt med spesial rengjøringsmiddel.

 • Rengjøring av tilbehørene

  Gjør ren alle tilbehørene etter hver bruk og la dem tørke. Bruke en myk klut med varmt vann og rengjøringsmiddel.

  Har du non-stick tilbehør skal du ikke bruke sterkt rengjøringsmiddel, saker med skarpe kanter eller vaske den i oppvaskmaskinen. Det kan føre til skade på non-stick funksjonen.

Oppdag våre rengjøringsprodukter

 • Steam Care sett

  Denne pakken er perfekt for din damp ovn og inneholder Steam Care avkalking og Oven Care rengjøringsmiddel

 • Oven Care

  Oven Care er et rengjøringsmiddel som raskt og enkelt oppløser fett og brente rester i ovnen. Bare sprut på og tørk av. Ovnen blir som ny.

 • Kitchen Care sett

  Et komplett care-sett for ditt kjøkken som inkluderer Steel Care for rengjøring av metallflater på utsiden, Oven Care for rengjøring av innsiden av ovnen og Frigo Care for nøytralisering av lukter.

Sett karakter på din ovn

Hjelp oss å forbedre våre produkter. Din mening bidrar til at vi stadig forbedre oss og samtidig hjelper andre kunder i deres valg av produkt.

Sett karakter på denne manual

Hvor enkelt gjør denne digitale manualen det for deg å forstå produktet og/eller komme i gang med å bruke det? Vi strever alltid etter å gi deg bedre service så vi setter stor pris på din tilbakemelding.