AutoDose - selvdoserende vaskemaskin

Usikker på rett mengde vaskemiddel? La AutoDose avgjøre

AutoDose-funksjonens smarte sensorer beregner nøyaktig dosen med vaskemiddel og skyllemiddel etter vaskemaskinens belastning og mengde klesvask. En vaskemaskin som overbelastes kan forårsake slitasje på klærne som gjør at de blir foreldet i fortid. AutoDose beskytter klærne dine fra dette. Intet vaskemiddel sløses takket være den intelligente doseringen av AutoDose.

Fyll på 1, vask 20*

Den smarte AutoDose-funksjonen leverer automatisk den beregnede mengden vaske- og skyllemiddel på rett tidspunkt i vaskemaskinen. Maskinen veier klærne i trommelen og setter den perfekte mengden vaskemiddel i opptil 20 klesvasker! Det er ikke bare praktisk og enkelt, men også bedre for klærne.

* Basert på gjennomsnittlig mengde på klesvasken (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Selvdoserende vaskemiddel

Full fleksibilitet i de 4 skuffene

Den robuste skuffen for vaskemiddel lar deg enkelt bytte mellom automatisk og manuell påfylling av pulver- eller flytende vaskemiddel. De fire store skuffene er enkle å bruke, fylle på og gjøre ren.

1. Rom for vaskemiddel
2. Rom for skyllemiddel
3. Nøytrale skuffer som kan brukes som ett komplement til de selvdoserende, f. eks. for å helle i vaskemiddel for hvitvask, svarte plagg eller klær med membran.

Flere konfigurasjoner av skuffen er beskrevet i appen.

Intet vaskemiddel sløses takket være den intelligente doseringen av AutoDose*

*AutoDose-funksjonens smarte sensorer beregner nøyaktig dosen med vaskemiddel og skyllemiddel etter vaskemaskinens belastning og mengden klesvask - sammenlignet med manuell dosering som ofte baserer på maskinens kapasitet.

Bekymringsløs klespleie med My Electrolux App

Få full kontroll med My Electrolux Care App. Trykk for å justere instillingene, administrer AutoDose og motta meldinger løpende. Da slipper du aldri opp for vaskemiddel når du vasker klær.

Last ned appen My Electrolux Care

en kvinne ser i My Electrolux Care App