AutoDose - selvdoserende vaskemaskin

Usikker på rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg

Det er ikke alltid så lett å regne ut hvor mye vaskemiddel hver klesvask trenger. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det. For mye eller for lite vaskemiddel kan skade plaggene, men med en vaskemaskin med selvdosering, får du en nøyaktig mengde til hver vask. Den sørger for at dine ull-favoritter får en omsorgsfull pleie hver gang de vaskes og holder dem i bedre stand lengre. 

En enklere klesvask samtidig som plaggene holder lengre.

Fyll på 1, vask 20*

Den smarte AutoDose-funksjonen leverer automatisk den beregnede mengden vaske- og skyllemiddel på rett tidspunkt i vaskemaskinen. Maskinen veier klærne i trommelen og setter den perfekte mengden vaskemiddel i opptil 20 klesvasker! Det er ikke bare praktisk og enkelt, men også bedre for klærne.

* Basert på gjennomsnittlig mengde på klesvasken (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Selvdoserende vaskemiddel

Full fleksibilitet i de 4 skuffene

Den robuste skuffen for vaskemiddel lar deg enkelt bytte mellom automatisk og manuell påfylling av pulver- eller flytende vaskemiddel. De fire store skuffene er enkle å bruke, fylle på og gjøre ren.

1. Rom for vaskemiddel
2. Rom for skyllemiddel
3. Nøytrale skuffer som kan brukes som ett komplement til de selvdoserende, f. eks. for å helle i vaskemiddel for hvitvask, svarte plagg eller klær med membran.

Flere konfigurasjoner av skuffen er beskrevet i appen.

Aldri for mye, aldri for lite - rett og slett bare pleie

For lite eller for mye vaskemiddel kan ødelegge klærne dine. Men med AutoDose får du en nøyaktig mengde vaskemiddel til hver klesvask. Den sørger for å beskytte ull-favorittene ved hver vask og sørger for at du har klærne dine lengre.

3 x lengre beskyttelse mot slitasje*

Overdosering av vaskemiddel skader fibrene i klærne dine over lengre tid slik at de slites ut mye raskere. Takket være vår teknologi er bomullsplaggene beskyttet mot bleking, krymping og for tidlig aldring.  

 *Test av slitasje på bomull ved applisering med kraft. Bomull som vaskes i 30°. 30 klesvasker med Electrolux AutoDose sammenlignet med 10 klesvasker av en konkurrents dosering.  

Bevarer det hvite i klærne

Underdosering av vaskemiddel gjør hvite klær grå etter en stund, og de ser fremdeles skitten og trist ut etter vask.  Du kan stole på at AutoDose-teknologien selvdoserer rett mengde vaskemiddel og skyllemiddel til hver klesvask - hver gang.

Bekymringsløs klespleie med My Electrolux App

Få full kontroll med My Electrolux Care App. Trykk for å justere instillingene, administrer AutoDose og motta meldinger løpende. Da slipper du aldri opp for vaskemiddel når du vasker klær.

Last ned appen My Electrolux Care

en kvinne ser i My Electrolux Care App