Oppdag

The Green Collection™

UltraOne Green-støvsugeren

UltraOne™ Green

Tepper, gamle tregulv, fliser, betong – alle rom i en bolig har sin egen stil og sine egne behov. Det er derfor UltraOne™ Green er designet for å håndtere alle sammen, og gi et så lite miljøavtrykk som mulig. En pålitelig venn som alltid gir hjemmet ditt en bevisst, stillegående og prisbelønnet rengjøring.

UltraSilencer Zen Green støvsuger

UltraSilencer™ Zen Green

Ikke la støvsugingen forstyrre livet ditt hjemme. UltraSilencer™ Zen Green er det bevisste valget for et hjem som setter pris på ro og eksepsjonell renhet. Med et lydnivå som er nær stillegående (58 dB) vil den ta hånd om de daglige behovene dine på en forsiktig måte, både for ørene og planeten.

Noen bruker den ekstra lange ledningen i Electrolux Ultraflex Green til enkel rengjøring av en hel stue
Ultraflex Green-støvsugeren

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green gjør rengjøringen så enkel som den kan bli. Ikke noe behov for å plugge inn og trekke ut. Med multiroom system™ kan du rett og slett rengjøre alle slags hjem i én omgang. Du trenger ikke å tenke på støvsugerposer. UltraFlex™ Green kommer uten pose, og er laget for å støvsuge hjemmet ditt plettfritt hver eneste gang.

Den kraftige, men stillegående SilentPerformer Green-støvsugeren fra Electrolux

SilentPerformer™ Green

Ikke la støv stå i veien for livet ditt hjemme. Allergivennlige SilentPerformer™ Green er laget av resirkulert plast, og lar deg nå alle hjørner og hyller. Ikke bekymre deg for støy, SilentPerfomer™ Green hjelper deg stillegående.

Ergorapido Green trådløs støvsuger fra Electrolux

Ergorapido™ Green

Den trådløse Ergorapido™ er laget av resirkulert plast, og gjør at du glemmer at du noen gang brukte ledning til støvsugeren. Ikke flytt rundt på møblene før du prøver den. Denne fleksible vinneren fikser støvproblemene dine, men minimal innsats fra deg. Når gulvene er ferdige, bytter du til håndholdt modus for å gi alle de glemte bokhyllene og kjøkkenskapene den kjærligheten de fortjener.