Produktdetaljer

Med lett tilgang til håndenheten og tilbehør om bord, gir den trådløse Well Q8 deg mulighet til raskt å bytte fra rengjøring av gulvet til å nå de vanskelige områdene, og tilbake igjen, på et øyeblikk.

Produktfordeler

Allsidig ytelse. Alltid ved hånden.

Med lett tilgang til håndenheten og tilbehør om bord, gir den trådløse Well Q8 deg mulighet til raskt å bytte fra rengjøring av gulvet til å nå de vanskelige områdene, og tilbake igjen, på et øyeblikk.

Kompromissløs rengjøring*, i lengre tid.

Aksial syklonisk teknologi sikrer kompromissløs ytelse under hele rengjøringsøkten, selv når posen fylles opp.**Med opptil 55 minutter brukstid for å dekke større overflater.

*Vedlikeholder 99 % av den innledende rengjøringsytelsen når posen fylles opp ifølge IEC 62885-2 versjon 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 på maks. effektinnstilling. **Målt på Eco modus

Ergonomisk utforming, for allsidig rengjøringskomfort.

Well Q8s ergonomiske utforming med enkelt grep og lav vektfordeling gjør rengjøringen lettere for mer komfortabel rengjøring av gulv. Håndtaket med to grep sørger for behagelig rengjøring over gulvet og steder høyt oppe.

Luftfiltrering i fem trinn

System med luftfiltrering i 5 trinn med E10-filtermateriale fjerner opptil ***99,99 % >1µm mikrostøvpartikler, for en perfekt rent hjemmemiljø.

***Testet i henhold til ISO16890.

Rengjøringstilbehør lagret om bord.

Støvbørsten og fugemunnstykket sikrer at du kommer inn i hvert hjørne uten å måtte strekke deg etter annet utstyr. Når de ikke brukes, oppbevares de inni selve støvsugeren, slik at du har det riktige utstyret for enhver jobb.

PETPRO PLUS-dyse

PETPRO PLUS-dysen sikrer grundig rengjøring av møbeltrekk fra hår fra kjæledyr, støv og annet smuss, QuickClean-funksjonen med skyv- og trekkdesign løsner og fjerner lett hår, for rask og problemfri rengjøring av rullebørsten.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil