Oppdag

Robotstøvsugere

Alltid tilgjengelig, alltid tilkoblet

PUREi9 robotstøvsuger kan kontrolleres fra hvor som helst ved å bruke smarttelefonen din. PUREi9-appen lar deg tilpasse en rengjøringsplan, kontrollere status og kontrollere støvsugeren når som helst, selv når du ikke er hjemme.

APP STORE
GOOGLE PLAY

purei9-teknologi
Visste du at?

43 % av dagens robotbrukere tror at støvsugeren deres ikke på god nok måte kan nå hjørner eller små områder.

purei9-airbrush

Støv — jeg har fanget deg

Hjørner og områder som er vanskelige å nå er ingen sak for PUREi9. Dens unike, trekantede Trinity form™ og PowerBrush™ når alle hjørner og renser grundig langs veggen.

Rengjør nesten alle gulvtyper

PUREi9 har også PureFlow, en kraftig luftstrøm som gir maksimal sugeeffekt for støvoppsamling på alle typer gulv. Sammen med en rengjøringsbørste med bredt spor og FlowMotion som tilpasser børstestyrken, kan den håndtere alle typer gulv.

3D Vision
3D Vision™

Den når hjørner, går langs vegger og rekker andre vanskelige steder uten problemer.

purei9 3D

Håndterer hindringer enkelt

Med sitt innovative 3D Vision System™, gjennomsøker Electrolux PUREi9-serien rommet helt nøyaktig for å unngå hindringer. Sammen med 3D kartleggingsnavigasjon™ kan PUREi9 rengjøre på en strukturert og effektiv måte, og unngå å rengjøre det samme området flere ganger. Møt verdens første helt selvgående, robuste støvsuger som aldri blir sittende fast.

Når nye høyder

Teppekanter og små endringer i høyde er ingen sak for PUREi9. Det eksklusive ClimbForceDrive™-systemet gjør at støvsugeren klarer hindringer som er opptil 2,2 cm høye.

Opplading + gjenopptakelse = resultat

Med det smarte lade- og gjenopptakelsessystemet vil PUREi9 aldri stoppe rengjøringen. Når lading er nødvendig går den automatisk tilbake til basestasjonen — og med en gang den har ladet ferdig, gjenopptar den rengjøringen på nøyaktig samme sted den forlot arbeidet. Kom hjem til garantert rene gulv.

Lithium-turbokraft

Kraftige litiumbatterier sikrer lang driftstid mellom oppladingene og enestående rengjøringsevne.

XXL-rengjøringsbane

En ekstra bred rengjøringsbredde reduserer rengjøringstiden, slik at alle gulvtyper kan rengjøres enkeltvis.

FlowMotion

PUREi9 tilpasser automatisk viften- og børsterullens hastighet til gulvet, og sparer strøm når det passer.

Tilgjengelig i fire farger

Opplev verdens første robotstøvsuger med så avansert teknologi at du kan støvsuge uansett hvor du er, og komme hjem til rene gulv.

Vis PUREi9-robotstøvsuger
Vis vårt utvalg av andre støvsugere