Pure F9 - omdefinerer støvsuging
Pure F9 - omdefinerer støvsuging

Hei Norge,

Her kommer Pure F9  – en støvsuger uten like. Vi nordmenn liker ikke å skryte men vi synes den er vår beste hittil, og det etter 100 år i bransjen! Den er så kraftfull og allsidig at du kan støvsuge hjemmet på en lading*. Vi synes det er en helt ny måte å støvsuge på. Hva synes du?

*Rengjør opp til 80 m2 tepper på maks hastighet på én enkelt lading og oppfyller krav til øko-design for støvsugere med ledning, EU-direktiv 666/2013, for støvopptak på tepper.

Pure F9 oppladbar støvsuger og M3 logo

Prisvinnende resultat

Vår støvsuger Pure F9 er kåret til Best I Test av M3 (2018). Les mer om testet på Best i Test av M3 (2018). Med motiveringen "Sett ut i fra en praktisk synsvinkel, er Pure F9 en drøm å bruke", blir Pure F9 en vinnere av testen av oppladbare støvsugere.

En Pure F9 for deg

Hva enn dine behov er  - det finnes en Pure F9 for deg

Utformet for å passe din hverdag.

Befri ditt hjem fra støv og husdyrhår med støvsugeren som er utformet for å passe din hverdag.

Utformet for å passe din hverdag. Den fanger og beholder støvet og filtrerer utblåsingsluften i 5 trinn, som igjen bidrar til sunn og ren luft i ditt hjem.

Det beste av to verdener

Vi har kombinert kraft og prestasjon fra en tradisjonell støvsuger med det enkle fra en oppladbar støvsuger, til en støvsuger som skal holde ditt hjem skinnende rent på en eneste lading*. Så sterk og allsidig at det er den eneste støvsuger du trenger - noensinne.

* Rengjør opp til 80 m2 tepper på maks hastighet på én enkelt lading og oppfyller krav til øko-design for støvsugere med ledning, EU-direktiv 666/2013, for støvopptak på tepper.

Unik allsidighet

Den unike og fleksible hovedenheten, gir deg en allsidig rengjøring av hele ditt hjem – alt fra under lave møbler til hjørnene høyt opp i taket. Pure F9 tilpasser seg til alle overflater og møbler i ditt hjem takk være den uttrekkbare slangen og det smarte 3i1-tilbehøret.

Ergonomisk design

Den perfekte høyden som passer alle. Med Pure F9's teleskoprør kan du justere høyden slik at den passer deg. Med den unike glidende hovedenheten og støvsugerens lave tyngepunkt, manøvrerer du den enkelt med en hånd - du har en perfekt balansert støvsuger. 

Ta en pause - hvor som helst

Med Pure F9s selvstående design, kan du parkere støvsugeren ved behov. Den er alltid forberedt til å gjenoppta støvsugingen når du er.

Støvet kan ikke gjemme seg

LED-lys i munnstykket lyser opp selv de mørkeste gjemmesteder, som under dine møbler. En uunnværlig funksjon på ellers mørke områder.

Autofunksjon

Intelligent kraft og prestasjon. Med Pure F9s autofunksjon*** vil den automatiske elektronikken justere sugekraften til den overflaten rengjør, og samtidig optimere effektiviteten på fjerning av støv.

***Autofunksjonen er kun tilgjengelig på utvalgte modeller.

Pure Care premium service

Reparasjon av din støvsuger hos dedikert serviceverksted som er spesialisert på Pure F9, dersom reparasjon skulle være nødvendig. Du trenger ikke oppsøke et serviceverksted, men lever din Pure F9 på nærmeste postkontor, og den sendes til vårt serviceverksted. Enkelt og greit for deg.  

Les mer

Hele Pure F9 sortimentet

Hold luften ren i ditt hjem. Denne modellen har Auto Funksjonen og inkluderer 3-i-1-tilbehør, et rør med multi vinkel, et munnstykke for seng og et delikat munnstykke for plysj.

Slipp hår og lukt fra husdyret. Denne modellen har Auto Funksjonen og inkluderer 3-i-1-tilbehør, rør med multi vinkel, et munnstykke for husdyr og et delikat munnstykke av gummi.

Designet for måten vi lever i dag. Pure F9 støvsuger opp til 80 m2 med full kraft på kun én batterilading. Inkluderer 3-i-1-tilbehør.

Designet for måten vi lever i dag. Pure F9 støvsuger opp til 80 m2 med full kraft på kun én batterilading. Inkluderer 3-i-1-tilbehør.