Oppdag

Pure D9 støvsuger

Vår beste støvsugere. Noensinne.

Opplev lett og ledig støvsuging med FlowMotion. Støvsugeren er utstyrt med Easy-roll XL-hjul, et patentert munnstykke utformet for lyddempende støvsuging og en kompromissløs rengjøringsevne med PureFlow-teknologi.

Oppdag nye Pure D9 med enkel styring

Pure D9 holder alltid følge med deg. Easy-roll XL-hjulene og munnstykket med kulelager, er laget for hverandre. De jobber sammen i perfekt harmoni og sørger for en enkel manøvrering av støvsugeren.

Kompromissløs rengjøring

PureFlow-systemet arbeider i det skjulte. Alt pågår inne i Pure D9 og sørger for en kompromissløs rengjøring, samtidig som energieffektiviteten øker med 30%*.

*Sammenlignet med vinneren av testen UltaOne ZUOGREEN+ i 2017.

Hygienisk bytte av posen

S-bag® lukker seg så tett at støvet ikke flyr tilbake til i luften igjen når du støvsuger. Når det er på tide for bytte av posen, vil det nyskapende ClenLift-håndtaket sørge for at du kan ta ut posen på en enkel og hygienisk måte.

Kjøp s-bags®

Utformet for deg

Pure D9 har en ergonomisk utforming som gjør det lett for brukeren å løfte den til ønsket plass.

Utstyrt med smarte verktøy

Pure D9 har en smart 3-i-1-løsning som takler alla flater – det spiller ingen rolle om det er gardinene eller listene som skal støvsuges. Sømløs ombord-lagring betyr at det du trenger alltid er innen rekkehold, og klar til å brukes.

Oppdag den rette Pure D9 for deg

Har du husdyr eller lider av allergier, er Pure D9 den rette støvsugeren for deg. Pure D9 Green er laget av resirkulert plast, og er perfekt for den som er mer miljøbevisst.

Støvsugere Pure D9 fjerner du lett og ledig hår fra husdyr og dårlig lukt

Pure D9 Animal

Den nye Pure D9 Animal er din nest beste venn. Med det grundige FlowMotion-systemet, fjerner du lett og ledig dårlig lukt og hår fra husdyr.

Turbo-børsten, utstyrt med hjul og en kraftfull turbin, går dypt ned i gulvteppene og fjerner støv og hår fra husdyr på alle gulv.

Turbo børste
Mini Turbo-børste til støvsuging

MiniTurbo-børsten passer perfekt til å fjerne støv og hår fra dyr på forskjellige saker  – som for eksempel møbler, trapper og bilsetet.

Støvsugere Pure D9 Allergy forbedrer betydelig hygienen og luften i ditt hjem

Pure D9 Allergy

Den nye Pure D9 med sin Allergy Plus™-filtrering som beholder 99,97% av støv og allergener, forbedrer betydelig hygienen og luften i ditt hjem.

Det vaskbare Allergy Plus™-filteret, renser luften og fjerner de minste partiklene som for eksempel pollen, spor etter mugg, midd og allergener for å holde hjemmet sunt og friskt.

FlowMotion-systemet og FlexPro™-munnstykket med et 180° roterende hode -  gjør at manøvreringen rundt alle hjørner, under og mellom møbler, blir enklere og du fjerner det fineste støvet overalt i hjemmet. 

FlexPro munnstykke
MiniTurbo børste for støvsuging

MiniTurbo-børsten passer perfekt til å gjøre rent på mer kompliserte flater  - som for eksempel møbler, trapper og i bilsetet.

Støvsugere Pure D9 Green er miljøvennlig

Pure D9 Green

Pure D9 Green er laget av opp mot 70% resirkulert plast og er vår mest effektive støvsugere. Forpakningen er laget av 82% resirkulert material og er 100% resirkulerbar. Pure D9 Green har også et FlowMotion-munnstykke som er utformet til å klare av alle gulvtyper, og fjerne alt mulig støv med en uanstrengt manøvrering.

FlowMotion munnstykke
Parketto Pro munnstykke

Ekstra myk og stillegående Parketto Pro-munnstykke for hardere gulv.

Hele Pure D9 sortimentet

Nye Pure D9 med FlowMotion-system muliggjør smidig og uanstrengt håndtering rundt hjemmet ditt.

Den nye PURED9 med FlowMotion-systmet sørger for enkel og problemfri håndtering i hjemmet. Den er laget av 70% resirkulert plast og har vår høyeste energieffektivitet.

Den nye Pure D9 Allergy har Allergy Plus™-filtrering som beholder 99,97% av støv og allergener. Den forbedrer hygienen og luften betydelig i ditt hjem.

Nye Pure D9 Allergy med FlowMotion-system muliggjør smidig og uanstrengt håndtering rundt hjemmet ditt. Allergy Plus™-filtreringen holder innside 99,97 % av støv og allergener som bidrar betydelig til hygiene og ren luft i hjemmet ditt.

Den nye Pure D9 med FlowMotion-system, muliggjør lett og ledig manøvrering hjemme hos deg.

Den nye Pure D9 Animal med FlowMotion-system sørger for enkel og problemfri støvsuging i hjemmet. Støvsugeren fjerner dyrehår og uønsket lukt.