Electrolux Siste nytt
Electrolux Siste nytt

Oppdag Electrolux 

Vi utvikler stadig spennende produktnyheter for å at du skal få en lettere hverdag. Her kan du oppdatere deg på alt det siste innen alle produktkategorier, utmerkelser og anerkjennelser så kan du enkelt finne produkter som passer deg.

Kjøkkenassistent E7KM1-4PB og bakverk på en kjøkkenbenk

Best i test! Topplassering hos Best-i-Test.nu

Våre klassiske kjøkkenassistenter E7KM1-4PB, EKM5540 og EKM5570 imponerer på Best-i-Test.nu. Testpanelet berømmer den flotte retroformgivningen, den kraftige motoren og alle tilbehørene. Produktene beskrives i testen som et godt kjøp og et glimrende valg for hverdagsbakingen hos den normalstore familien.

Luftrenseren Well A7 vinner flere utmerkelser

Den prisbelønte luftrenseren

Luftrenseren Well A7 er en av de mest stillegående luftrensere* på markedet. Den har også fått utmerkelsene Red Dot Design Award og iF Design Award 2021. Men ikke nok med det - med motiveringen «En flott og tilkoblet luftrenser som er unik innen sitt produktsegment» vinner den testen hos M3 og får dermed deres anbefaling.

*Well A7 med Breeze-filter er godkjent av Nordiske Astma & Allergiforbundet.

oppladbar støvsuger Ultimate 800 i en opplyst korridor

Oppdag vår nye oppladbare støvsuger Ultimate 800

Med vår nye oppladbare støvsuger Ultimate 800 blir støvsugingen en lek. Svenske Aftonbladet gir vår oppladbare støvsuger Ultimate 800, 5 pluss for sin kraftige og effektive sugekapasitet. Bruk den sammen med munnstykket Pet Pro+ så fjerner du støv eller dyrehår fra alle overflater.

electrolux-perfectcare

Tørketrommelen EW9H869E9 PerfectCare 900 er best i test

Det velkjente konsumentrådet TÆNK i Danmark utser tørketrommelen PerfectCare 900 til sin testvinnere. Vår tørketrommel beskrives som en brukervennlig maskin med en romslig vannbeholder for kondens. Testen vurderer også de mest stillegående tørketromlene. Nå kan du tørke silkesjorter, deilige ullgensre og tykke jakker uten bekymmer.

Pure D8.2 er best i test i følge Pricerunner

Støvsugeren Pure D8.2 har fått utmerkelsen ”best i test” hos Pricerunner. Dette er en kraftfull, effektiv støvsuger som er veldig stille takket være dens PureSound-system, OneGo Power Clean-munnstykke og smarte teknologi. Å støvsuge blir lettere med en bra sugekraft og et fleksibelt håndtak.

Som Pricerunner selv uttrykker seg; ”Det er både den beste og samtidig en av de mest stillegående støvsugere vi noensinne har testet.”

En prisberømt luftrenser for allergiker

Luftrenseren Pure A9 – best i test hos svenske Aftonbladet

Vår luftrenser Pure A9 har fått Aftonbladets utmerkelse "best i test" (plus abonnement)! Luftrenseren er ikke bare stille og stilren, den er også høyeffektiv og klarer av å nøytralisere luften innendørs på yter opptil 100 m2. Det er et glimrende resultat, ikke minst for allergiker og eiere av kjæledyr. Testvinneren fikk berøm for Aftonbladet som Skrev "Flott utforming og smart. Det er enkelt å koble seg til Electrolux-appen. Luftrenseren Pure A9 har ingen problem å klare testene av luftkvaliteten!"

Støvsugeren Well Q8 fanger støvet i et sveip

NYE Well Q8 - Vår mest fleksible støvsuger noensinne

Med den ergonomisk utformede Well Q8-støvsuger, når du enkelt stedene som ellers er vanskelige å komme til. Med sin 5-trinns filtrering, fjerner den like bra store som små partikler i opptil 99,99% fint støv. Det går raskt og enkelt å gjøre rent, og den er alltid lett tilgjengelig.

luftrenser pure a9 renser luften etter dine behov

Luftrensere Pure A9

Pust inn og pust ut! Våre nye luftrensere i Pure A9-serien reagerer på minste forandring i luftkvaliteten i rommet, og tilpasser luftstrømmen etter behov. Ren luft sirkulerer naturlig og beveger seg i en behagelig spiral som når ut i hele rommet. Den er tilkoblet og kan tilpasses det filter som passer best etter sesongene på året og dine behov. Som for eksempel mot pollenutslipp, mye støv eller lukten fra kjæledyret. Pure A9 er også testet og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

En Ultrasonic Stain removal pen

Tøff mot flekker, skånsom mot klær

Vår Ultrasonic flekkfjernerpenn tar seg av alle flekker - fra kaffesøl til klissete leppestift. Kombinasjonen av vann og vaskemiddel sammen med ultralydteknologi gjør at klær behandlet i forvei alltid oppnår bdet este, flekkfrie resultatet med vaskeprogrammene.

en vaskemaskin med selvdosering

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel som skal til hver klesvask. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det. Den gir korrekt mengde vaskemiddel til hver klesvask, og beskytter  klærne fra for tidlig slitasje som skyldes overdosering.

Blender på bord

En ny måte å mikse på

Med en Explore 7 Blender får du mest mulig ut av dine råvarer. Ingrediensene behandles med den respekt de fortjener og smakene og fargene bevares. Oppdag en ny måte å mikse på med kun et tastetrykk.

Pure i9 Robotstøvsuger

Den nye robotstøvsugeren Pure i9.2

Denne trekantformede robotstøvsugere har et 3D-blikk som oppdager, når og gjør rent overalt i hjemmet ditt. Med en overlegen rengjøringsprestasjon, memorerer Pure i9.2 hvordan hjemmet ditt ser ut og kan også styres via Wellness-appen. Den ser, tilpasser seg og rengjør med nøyaktighet.

Beste robotstøvsuger i følge M3! Les mer om testen her.
Beste robotstövsuger i fölge PC för Alla - digitala hemmet. Les mer om testen her.

Støvsugeren Pure D9

Vår beste støvsuger så langt

Pure D9 kombinerer alt det beste innen støvsugerteknologi og innovasjon for enestående ytelse og smart allsidighet.

Well S7

Krystallklart uten striper eller søl

Nyt av et rent hjem og krystallklare vinduer med den nye vindusvaskerern fra Electrolux. Med Well S7 trenger du ikke bekymre deg for striper eller søl.

Ovn med kamera CombiSteam

CombiSteam Pro Smart Ovn 

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til nettet og med en CookView™ kamera.