900 CookView® Ovn

Velkommen til Electrolux

Gratulerer med din nye intuitive dampovn fra Electrolux. Du har valgt et produkt som bringer flere tiår med profesjonell erfaring og innovasjon med seg. Genialt og stilig, produktet er designet med deg i tankene. Så uansett når du bruker den, kan du være trygg på at du får gode resultater hver gang.

Tilbehør

Den nye ovnen din har et stort utvalg av tilbehør som hjelper deg med matlagingen.

Stekeristen brukes til kokekar, kakeformer, steking og mere.

Bruk Stekebrettet for å bake nydelige kaker og småkaker.

Grill- / stekebrettet hjelper deg å oppnå flotte resultater når du baker og steker. Den kan også brukes som et brett for å fange fett.

For de beste resultatene med dampkoking, bruk Steam Set for å tilberede grønnsaker, fisk eller kyllingbryst.

Steketermometeret er snarveien din til perfekte tilberedningsresultater. Bruk den til å måle temperaturen i kjernen av maten.

De teleskopiske glideskinnene gjør det enda enklere å legge inn eller fjerne hyller, brett og panner.

Kameraskjoldet hindrer lysrefleksjoner i fotografiene.

Ovnoversikt

Bli kjent med den nye ovnen din. Når du har blitt kjent med ovnen er det på tide å starte tilberedningen.

  1. Betjeningspanel
  2. Display
  3. Vannskuff
  4. Støpsel for Steketermometer
  5. Varmeelement
  6. Ovnslampe
  7. Vifte
  8. Røruttak for avkalkning
  9. Hyllestøtte, fjernbar
  10. Kamera i håndtaket
  11. Hylleposisjoner

Oversikt over betjeningspanel

Kontrollpanelet gir deg enkel tilgang til alle funksjonene som du trenger til å forberede og tilberede maten din.

  1. På / Av
  2. Skjerm

Liste over Varmefunksjoner

Velg fra mange varmefunksjoner for å få det beste resultatet som er mulig for matlagingen din. Funksjonene kan avvike avhengig av modellen.

Slik griller du flat mat og rister brød.

For å steke større kjøttstykker eller fjærkre med ben på én hylleposisjon. Bruk også funksjonen for å lage gratenger og for å brune mat.

For å steke på opptil 3 posisjoner samtidig og for å tørke mat. Sett temperaturen 20 - 40 °C lavere enn for funksjonen: Over og Undervarme.

For å tilberede halvfabrikata (f.eks. pommes frites, potetbåter eller vårruller) sprø.

Slik baker og steker du mat på én hylleposisjon.

Slik steker du pizza. Slik oppnår du intens bruning og en sprø bunn.

Slik baker du kaker med en sprø bunn og bevarer mat.

Bruk damp for damping, stuing, lett sprøsteking, baking og steking.

Skjermoversikt

Gjør deg kjent med de intuitive symbolene til displayet.

  1. Meny / Tilbake
  2. Wi-Fi
  3. Tid på dagen
  4. Informasjon
  5. Timer
  6. Steketermometer
  7. START/STOPP
  8. Temperatur
  9. Progresjonslinje / Glidebryter
  10. Mer
  11. Varmefunksjoner

Skjermoversikt

  • For å bekrefte valget/innstillingen.

    For å bekrefte valget/innstillingen.

  • For å bekrefte valget/innstillingen eller for å gå et nivå tilbake i menyen.

    For å bekrefte valget/innstillingen eller for å gå et nivå tilbake i menyen.

  • For å gå et nivå tilbake i menyen/angre den siste handlingen.

    For å gå et nivå tilbake i menyen/angre den siste handlingen.

  • For å slå tilvalgene av og på.

    For å slå tilvalgene av og på.

  • Funksjonen er på. Når den innstilte steketiden er ferdig, lyder signalet.

    Funksjonen er på. Når den innstilte steketiden er ferdig, lyder signalet.

  • Funksjonen er på. Tilberedning stopper automatisk.

    Funksjonen er på. Tilberedning stopper automatisk.

  • Lydalarm er av.

    Lydalarm er av.

  • For å stille inn funksjonen: Still inn starttid.

    For å stille inn funksjonen: Still inn starttid.

  • Slik lukker du innstillingen.

    Slik lukker du innstillingen.

  • Timeren starter etter at du har lukket ovnsdøren.

    Timeren starter etter at du har lukket ovnsdøren.

  • Timeren starter når den innstilte ovnstemperaturen er nådd.

    Timeren starter når den innstilte ovnstemperaturen er nådd.

  • Timeren starter når tilberedningen starter.

    Timeren starter når tilberedningen starter.

  • Ovnsdøren er låst.

    Ovnsdøren er låst.

  • Wi-Fi-tilkobling er slått på.

    Wi-Fi-tilkobling er slått på.

  • Wi-Fi-tilkobling er slått av.

    Wi-Fi-tilkobling er slått av.

Kom i gang

For en enkel start-prosess med det nye apparatet ditt, følg følgende trinn.
Før førstegangs bruk

Før du tar matlagingsferdighetene dine til et nytt nivå, la oss hjelpe deg med det første oppsettet.

Koble til ovnen din, gi den en førstegangs rengjøring og konfigurer innstillingene før du starter å tilberede de første måltidene dine.

Første gangs rengjøring

Gi ovnen og tilbehøret en god start med en enkel førstegangs-rengjøring.

Sørg for at ovnen er kald.
  1. Fjern tilbehøret og de fjernbare hyllestøttene.
  2. Rengjør tilbehøret og innsiden av ovnen med en myk klut med varmt vann og et mildt vaskemiddel.
    Ikke rengjør tilbehøret i oppvaskmaskinen.
  3. Rengjør fronten av ovnen med en myk klut med varmt vann og et mildt vaskemiddel.
  4. Sett tilbehøret og de fjernbare hyllestøttene tilbake i sine opprinnelige posisjoner.
Bevegelser

Gjør deg kjent med enkle bevegelser. Dette vil hjelpe deg med å bruke ovnen raskt og enkelt.

Bevegelse Beskrivelse

Trykk

Berør overflaten med fingertuppen.

Flytt

Skyv fingertuppen over overflaten uten å miste kontakt.

Trykk og hold

Berør overflaten i 3 sekunder.
Første tilkobling

Konfigurer den nye stekeovnen slik at den passer deg.

Når du har koblet ovnen til hovedstrømmen, eller etter et strømbrudd, vil du bli bedt om å utføre noen grunnleggende konfigurasjoner.

Førstegangs oppsett

Konfigurer din nye stekeovnen for å passe deg.

Når du slår på ovnen din for første gang må du stille inn Språk, Skjermlysstyrke, Summerlyd, Vannhardhet og Tid på dagen.

  1. Trykk for å slå på ovnen.
    Displayet viser en velkomstmelding.
  2. Følg meldingene på displayet for å sette opp innstillingene for første gang.
Trådløs tilkobling og fjernkontroll

Nyt bekvemmeligheten av å kunne kontrollere matlagingen selv når du ikke er på kjøkkenet.

Kontroller at du har tilgang til det trådløse nettverket med Internettforbindelse.
  1. Slå på ovnen.
  2. Trykk Meny > Oppsett > Tilkoblinger
  3. Skli eller trykk for slå på Wi-Fi.
  4. Velg et trådløst nettverk med Internettforbindelsen.
    Ovnens trådløse modus starter innen 90 sekunder.
    Merk:

    Straks du er tilkoblet, kan du bruke appen til å sende innstillingene og oppskriftene til ovnen din. Hvis du også vil starte ovnen fra appen, trykker du på ovnsdisplayet. Fjernkontrollen aktiveres og forsvinner.

    Følg instruksjonene i appen for mer informasjon.

Still inn Vannhardhet

For de beste resultatene når du steker med damp, still vannhardheten slik at den samsvarer med vannkvaliteten fra springen.

  1. Ta den 4-fargede endringsstrimmelen levert med dampsettet i ovnen.
  2. Legg alle reaksjonssonene på strimmelen i vannet i omtrent 1 sekund.
    Putt ikke strimmelen under rennende vann.
  3. Rist strimmelen for å fjerne det overflødige vannet.
  4. Vent 1 minutt og sjekk vannhardheten mot vannhardhetstabellen.
    Fargene på reaksjonssonene fortsetter å endre seg. Ikke sjekk vannhardheten senere enn 1 minutt etter testen.
    TeststrimmelVannhardhet
    1
    2
    3
    4
    Merk: Hvis vannhardheten overgår verdiene i vannhardhetstabellen, fyll vannskuffen med flaskevann.
  5. Stille inn vannhardheten i Meny > Oppsett > Oppsett > Vannhardhet.
Vannhardhet-tabell

Tabellen nedenfor viser innstillingsområdet for vannhardhet (dH) med den tilsvarende kalkavsetningen og vannkvaliteten.

Vannhardhet Kalsiumavleiring (mmol/l) Kalsiumavleiring (mg/l) Vannklassifikasjon
Klasse dH
1 0 - 7 0 - 1,3 0 - 50 Myk
2 7 - 14 1.3 - 2.5 50- 100 Moderat hardt
3 14 - 21 2.5 - 3.8 100 - 150 Hardt
4 over 21 over 3,8 over 150 Veldig hardt
Sett inn tilbehøret

Se hvor enkelt det er å plassere tilbehør i ovnen.

ADVARSEL: Bruk alltid grillvotter når du tar ut eller putter inn tilbehør eller ovnsutstyr.
Sette inn ovnsristen

Sporene hjelper deg å enkelt sette inn stekeristen.

Skyv stekeristen inn mellom sporene på hyllestøtten:
Merk: Detaljer som øker sikkerhet: De små hakkene på toppen av ovnsristen fungerer som anti-tippefunksjoner. Den høye kanten forhindrer at kokekar sklir av ovnsristen.
Sette inn et stekebrett eller en langpanne

Sporene hjelper deg enkelt å sette inn et stekebrett eller langpanne.

Skyv langpannen / stekebrettet mellom sporene på hyllestøtten:
Sette inn ovnsristen sammen med et stekebrett eller en langpanne

Fin og ryddig. Bruk stekebrett / langpanne for å fange fett fra stekeristen.

Skyv langpannen / stekebrettet mellom sporene på hyllestøtten og stekeristen på sporene ovenfor:
Merk: Detaljer som øker sikkerhet: De små hakkene på toppen av ovnsristen fungerer som anti-tippefunksjoner. Den høye kanten forhindrer at kokekar sklir av Rist.
Slik bruker du teleskopskinnene for å sette inn ovnsristen

Easygoing. De teleskopiske glideskinnene gjør det enda enklere å legge inn eller fjerne hyller, brett og panner.

  1. Plasser stekerisenteleskopskinnene slik at stengene vender ned.
    Den høye kanten rundt ovnsristen forhindrer at kokekar sklir av.
  2. Skyv teleskopskinnene inn i ovnen.
    ADVARSEL: Sørg for at du skyver teleskopskinnene helt inn i ovnen før du lukker døren.
Slik bruker du teleskopskinnene for å sette inn den dype stekepannen

Easygoing. De teleskopiske glideskinnene gjør det enda enklere å legge inn eller fjerne hyller, brett og panner.

  1. Sett langpannen på teleskopskinnene.
  2. Skyv teleskopskinnene inn i ovnen.
    ADVARSEL: Sørg for at du skyver teleskopskinnene helt inn i ovnen før du lukker døren.
Bruke teleskopskinnene for å sette inn ovnsristen sammen med en dyp stekepanne

Fin og ryddig. Fang fettdrypper fra stekeristen med en langpanne. Plasser de sammen på teleskopskinnene og se hvor enkelt et er å sette inn tilbehør.

  1. Plasser langpannen på teleskopskinnen.
  2. Plasser Rist på toppen av den dype stekepannen, slik at stengene i ovnsristen vender ned.
    Den høye kanten rundt ovnsristen forhindrer at kokekar sklir av.
  3. Skyv teleskopskinnene inn i ovnen.
    ADVARSEL: Sørg for at du skyver teleskopskinnene helt inn i ovnen før du lukker døren.

Daglig bruk

Hva ønsker du å gjøre i dag? Finn infoen om hvordan du gjør det.
Navigere Meny

Naviger Meny for å nyte alle funksjonene til stekeovnen.

  1. Slå på ovnen.
  2. Trykk for å åpne Meny.
  3. Trykk valgte tilvalg.
    Viktig: Se undermeny-tabellene for å se listen over alle tilvalg.
Undermeny Rengjøring tabell

Gjør deg kjent med alle menyvalgene og dra full nytte av stekeovnen.

Meny-element Applikasjon
Damprengjøring Lett rengjøring.
Damprengjøring Plus Grundig rengjøring
Avkalking Rengjøring av kalkrester fra kretsen for dampgenerering.
Skylling Rengjøring av kretsen for dampgenerering. Bruk skylling etter hyppig damptilberedning.
Tørking Prosedyre for å tørke ovnsrommet fra kondensen som blir igjen etter en bruk av dampfunksjonene.
Påminnelse Påminner deg om når du skal rengjøre ovnen.
Undermeny Alternativer tabell

Gjør deg kjent med alle menyvalgene og dra full nytte av stekeovnen.

Meny-element Applikasjon
Ovnslys Slik slår du lampen av og på.
Ovnslampeikon synlig Lampeikonet vises på displayet.
Hurtigoppvarming Forkorter oppvarmingstid. Merk at den kun er tilgjengelig for enkelte av ovnsfunksjonene.
Barnelås Hindrer utilsiktet aktivering av ovnen. Når tilvalget er på, vises teksten "Barnesikring" på displayet når du slår på ovnen. Velg kodebokstavene i alfabetisk rekkefølge for å aktivere bruk av ovnen.
ECO-modus Slår av Wi-Fi og displayet for å spare mest mulig strøm.
Undermeny Tilkoblinger tabell

Gjør deg kjent med alle menyvalgene og dra full nytte av stekeovnen.

Meny-element Applikasjon
Wi-Fi Slik aktiverer/deaktiverer du Wi-Fi.
Nettverk Slik sjekker du nettverkstatus og Wi-Fi signalstyrke.
Glem nettverk Slik deaktiverer du gjeldende nettverk fra automatisk tilkobling med ovnen.
Undermeny Oppsett tabell

Gjør deg kjent med alle menyvalgene og dra full nytte av stekeovnen.

Meny-element Applikasjon
Språk Stiller inn språket på ovnen.
Tid på dagen Stiller inn gjeldende tid og dato.
Tidsindikasjon Slår klokken på og av.
Digital klokke Endrer formatet til den viste tidsindikasjonen.
Husk Å Rengjøre ! Slår påminneren av og på.
Tastelyder Slår tastelyden til sensorfeltene av og på. Det er ikke mulig å slå av lyden på AV/PÅ og STOPP.
Alarm-/feiltoner Slår lydalarmer av og på.
Summerlyd Regulerer volumet på hovedtoner og -signaler.
Skjermlysstyrke Regulerer displayets lysstyrke.
Vannhardhet Stiller inn vannets hardhetsgrad.
Undermeny Service tabell

Gjør deg kjent med alle menyvalgene og dra full nytte av stekeovnen.

Meny-element Applikasjon
Demomodus Aktiverings-/deaktiveringskode: 2468
Lisens Informasjon om lisenser.
Programvareversjon Informasjon om programvareversjon.
Tilbakestill alle innstillinger Gjenoppretter fabrikkinnstillinger.
Tilbakestill alle popup-vinduer Gjenoppretter alle sprettoppvinduer til originalinnstillingene.
Still inn en varmefunksjon

Stekeovnen kan hjelpe deg med mange ting. Finn og bruk funksjonen som hjelper deg mest i dag.

  1. Slå på ovnen.
  2. Slik velger du en varmefunksjon:
    • velg fra standard snarveier for varmefunksjoner på displayet;
    • trykk for å velge fra listen over alle varmefunksjoner.
  3. Trykk .
    Skjermen går inn i temperaturinnstillingene.
  4. Flytt fingeren på glidebryteren for å stille inn temperaturen.
  5. Trykk .
  6. Trykk .
    Steketermometer kan plugges inn når som helst før eller under tilberedningen.
  7. Trykk for å slå av varmefunksjonen.
Still inn tilberedningstiden

Stekeovnen holder styr på tilberedningstiden for deg.

  1. Velg en ovnsfunksjon og still inn temperaturen.
  2. Trykk for å stille inn tilberedningstiden.
  3. Trykk .
    Timeren starter nedtellingen med det samme.
Merk: Se tabellen for Klokkefunksjoner for å velge det beste alternativet for din rett.
Tabell over Klokkefunksjoner

Hold styr på matlagingstiden med mange klokkefunksjoner.

Klokkefunksjon Applikasjon
Tilberedningstid Slik stiller du inn lengden på tilberedning (maksimalt 23 t 59 min).
Startkriterier Slik stiller du timeren for å starte nedtellingen.
Sluttvalg Slik stiller du inn hva som skal skje når timeren slutter nedtellingenb.
Still inn starttid For å utsette starten og/eller slutten på tilberedning.
Tidsforlengelse For å forlenge tilberedningstid.
Påminnelse

For å stille inn en nedtelling (maksimalt er 23 t 59 min).

Denne funksjonen har ingen innvirkning på bruk av ovnen.

Still inn tilberedning Startkriterier og Sluttvalg

Velg de beste Startkriterier og Sluttvalg for retten din, og gjør matlagingen enda enklere.

  1. Velg en ovnsfunksjon og still inn temperaturen.
  2. Trykk for å stille inn tilberedningstiden.
  3. Trykk .
  4. Trykk Startkriterier / Sluttvalg.
  5. Velg foretrukne Startkriterier / Sluttvalg.
    Merk: Se tabellen for start- og ferdig-kriterier for å velge det beste alternativet for din rett.
  6. Trykk eller .

Trykk for å avbryte valgte Startkriterier eller Sluttvalg.

Tabell for start- og sluttkriterier

Velg de beste Startkriterier og Sluttvalg for retten din, og gjør matlagingen enda enklere.

Startkriterier Kommentar
- Timeren starter når du slår den på.
Timeren starter etter at døren lukkes.
Timeren starter når tilberedningen starter.
Timeren starter når den angitte temperaturen er nådd.
Sluttvalg Kommentar
Når den valgte tilberedningstiden er slutt, hører du et lydsignal.
Når den valgte tilberedningstiden er slutt, hører du et lydsignal. Tilberedning stopper automatisk.
Når den valgte tilberedningstiden er slutt, viser displayet en melding uten lydsignal.
Utsett start og slutt på tilberedning

Forbered dagen din. Angi oppvarmingsfunksjonen og start den senere.

  1. Trykk .
  2. Flytt prikken på glidebryteren eller trykk det foretrukne tidsikonet.
  3. Trykk .
Utsett start uten å sette ferdigtid for tilberedning

Forbered dagen din. Angi oppvarmingsfunksjonen og start den senere.

  1. Slik stiller du oppvarmingsfunksjonen og temperaturen.
  2. Trykk .
  3. Trykk .
  4. Trykk Still inn starttid.
  5. Flytt den venstre prikken til den foretrukne verdien.
  6. Trykk .
Still inn ekstra tid

Er ikke retten ferdig? Forleng tilberedningstiden etter behov.

Når 10 % av tilberedningstiden gjenstår og maten ikke ser ut til å være ferdig, kan du forlenge tilberedningstid og endre ovnsfunksjonen.

  1. Trykk det foretrukne tidsikonet for å forlenge tilberedningstid.
  2. Valgfritt: trykk på den ønskede ovnsfunksjonen for å endre den.
Slik endrer du timerinnstilingene

Juster tilberedningstiden etter dine behov.

  1. Trykk .
  2. Flytt prikken på glidebryteren eller bruk snarveiene for å endre timer-verdien.
  3. Trykk eller trykk for å tilbakestille endringer.

Du kan endre innstilt tid når som helst i løpet av tilberedningsprosessen.

Slik sletter du innstilt tid på timeren

Er ikke retten ferdig allerede? Kanseller timeren og nyt måltidet ditt med det samme.

  1. Trykk .
  2. Trykk for å slette innstilt tid på timer.
  3. Trykk .
Still inn Tid på dagen

Still inn klokken og start tilberedningen.

  1. Trykk .
  2. Trykk Oppsett > Oppsett > Tid på dagen.
  3. Skyv og trykk for å stille klokken.
Start Assistert matlaging

La stekeovnen hjelpe deg med å tilberede perfekte retter.

Hver rett i denne undermenyen har en anbefalt funksjon og temperatur. Temperatur og tid kan justeres manuelt i henhold til brukerens preferanser.

For enkelte av rettene kan du også lage mat med:
  • Vekt automatisk
  • Steketermometer
  1. Trykk .
  2. Trykk for å starte Assistert matlaging.
  3. Velg en rett eller type mat.
  4. Trykk .
Damptilberedning
Bruk dampfunksjonene til å lage velsmakende mat og samtidig opprettholde næringsstoffene og smaken.
Slik bruker du Vannskuff

Bruk Vannskuff og nyt nydelige dampkokte retter.

  1. Lokk

  2. Bølgebryter

  3. Skuffekropp

  4. Hull for vannfylling

  5. Skala

  6. Frontknapp

  1. Trykk frontknappen til vannskuffen.
    Vannskuffen sklir ut.
  2. Fjern vannskuffen fra ovnen og fyll den fra en vannkran til merket for maksimalt nivå.
    Merk: Du kan også la vannskuffen være i ovnen og helle vannet fra en beholder.
  3. Bær skuffen i horisontal posisjon for å unngå å søle vann.
  4. Sett vannskuffen inn i den opprinnelige posisjonen. Trykk frontknappen inntil vannskuffen er inne i ovnen.
  5. Tøm vannskuffen etter hver gang du har brukt den.
    ADVARSEL: Fare for skade.

    Hold vannskuffen på avstand fra varme overflater.

Tilbered med damp – Steamify

Bruk dampfunksjonene til å lage velsmakende mat og samtidig opprettholde næringsstoffene og smaken.

Damp-tilberedning krever at det er vann i vannskuffen. En full vannskuff holder til ca. 50 minutter. Et signal vil høres når det er på tide å etterfylle.
ADVARSEL: Brannfare.

Legg ikke brennbare eller alkoholholdige væsker i vannskuffen.

ADVARSEL: Fare for skader på ovnen.

Bruk kun kaldt springvann. Ikke bruk filtrert (demineralisert) eller destillert vann. Ikke bruk andre væsker.

  1. Slå på ovnen.
  2. Trykk for å stille inn en dampvarmingsfunksjon.
  3. Trykk for å stille inn temperaturen.
    Skjermen går inn i temperaturinnstillingene.
  4. Flytt fingeren på glidebryteren for å stille inn temperaturen.
    Merk: Se tabellen for damptilberedning for å velge den beste temperaturen for din rett.
  5. Trykk for å bekrefte.
  6. Fyll vannskuffen med kaldt vann, opp til maksimums-nivået (omtrent 950 ml). Bruk skalaen på vannskuffen.
  7. Tørk den våte vannskuffen med en tørr klut.
  8. Skyv vannskuffen til den opprinnelige posisjonen.
  9. Trykk .
    Dampen vil komme etter omtrent to minutter og et signal vil høres når ovnen når den innstilte temperaturen. Et nytt signal vil høres ved slutten av tilberedningstiden.
  10. Slå av ovnen.
  11. Tøm vannskuffen etter at dampkokingen er fullført.
  12. Når ovnen er avkjølt, tørk av bunnen av hulrommet for å fjerne kondens.
    ADVARSEL: Åpne stekeovnsdøren forsiktig for å unngå å søle vann.
Tabell for damptilberedning

Dampvarmefunksjonstypen avhenger av innstilt temperatur.

Temperatur Applikasjon

Damp for damping av mat

50 - 100 °C

For damping av grønnsaker, korn, belgfrukter, sjømat, gryter og desserter.

Damp for stuing

105 - 130 °C

For tilberedning av stuet og braisert kjøtt eller fisk, brød og fjærfe, samt ostekaker og gryteretter.

Damp for lett crisp

135 - 150 °C

For kjøtt, gryteretter, fylte grønnsaker, fisk og grateng. På grunn av kombinasjonen av damp og varme, får kjøttet en saftig og mør konsistens sammen med en sprø overflate.

Hvis du stiller inn timeren, vil grillfunksjonen slås på automatisk i de siste minuttene av tilberedningsprosessen for å gi retten en lett gratinering.

Damp til steking og baking

155 - 230 °C

For stekte og bakte retter av kjøtt, fisk, fjærfe, fylt butterdeig, terter, muffins, gratenger, grønnsaker og bakevarer.

Hvis du stiller timeren og legger maten på det nedre nivået, blir varmefunksjonen slått på automatisk i de siste minuttene av tilberedningsprosessen for å gi retten en sprø bunn.

SousVide tilberedning
Med SousVide tilberedning bruker du lavere tilberedningstemperaturer i forhold til vanlig matlaging.
SousVide tilberedning anbefalinger

Finn noen hint og tips om hvordan du får perfekte resultater med SousVide tilberedning.

SousVide tilberedning: Generelle tips

  • Lave temperaturer er kun passende for de typene mat som kan spises rå.
  • Bruk frisk, rå mat av høy kvalitet. Vær forsiktig ved bruk av rå egg.
  • Kok ingredienser om inneholder alkohol før vakuumpakking.
  • Legg vakuumposene på risten side ved side.
  • Ikke tilbered maten lenge når du bruker en temperatur under 60 °C.
  • Du kan oppbevare den tilberedte maten i kjøleskapet i 2 – 3 dager. Kjøl maten raskt ned (ved å bruke isbad).
  • Bruk ikke denne funksjonen for å varme opp restemat på nytt.

SousVide tilberedning: Kjøtt

  • Bruk kun kjøtt uten ben for å unngå å stikke hull på vakuumposene.
  • Stek fjærkrefileter med yttersiden ned før vakuumpakking.

SousVide tilberedning: Fisk og skalldyr

  • Tørk av fiskefiletene med tørkepapir for du legger dem i en vakuumpose.
  • Hell en kopp med vann i vakuumposer når du tilbereder blåskjell.

SousVide tilberedning: Grønnsaker

  • For å beholde fargen på artisjokkene, legg dem i vann med sitronjuice etter at du har vasket og skåret dem opp.

SousVide tilberedning: Frukt og søtsaker

  • For å beholde fargen på eplene og pærene, legg dem i vann med sitronjuice etter at du har vasket og skåret dem opp.
Vakuumpakking

Bruk av vakuumposer på riktig måte er en oppskrift på deilige måltider.

  • Bruk kun vakuumposene og kammervakuumforsegleren anbefalt for SousVide. Kun denne typen vakuumforsegler kan vakuumpakke væsker.
  • Bruk ikke vakuumposer på nytt.
  • For å garantere en sikker lukking av vakuumposen, sørg for at området for forseglingen er rent. Sørg for at kantene på innsiden av vakuumposen er rene, før du forsegler den.
  • For raskere og bedre resultater, still inn maksimal vakuumgrad.
Slik stiller du inn SousVide tilberedning

Med SousVide tilberedning bruker du lavere tilberedningstemperatur i forhold til vanlig matlaging.

  1. Slå på ovnen.
    Displayet viser standard oppvarmingsfunksjoner. For å se flere oppvarmingsfunksjoner, trykk .
  2. Trykk for å stille inn funksjonen SousVide tilberedning.
  3. Trykk for å bekrefte.
  4. Trykk for å stille inn tidsuret.
  5. Trykk for å bekrefte.
  6. Trykk for å stille inn temperaturen.
  7. Trykk .
  8. Etter tilberedningen, bruk en tallerken og et håndkle for å ta ut vakuumposene
    ADVARSEL: Åpne stekeovnsdøren forsiktig for å unngå å søle vann.
  9. Når ovnen er avkjølt, tørk av bunnen av hulrommet med svampen for å fjerne kondens. Tørk hulrommet med en myk klut.
Bruk Steketermometer

Steketermometer hjelper deg å fullføre tilberedningen av maten.

Steketermometer måler temperaturen i maten. Når maten er på den innstilte temperaturen, slås ovnen av.

ADVARSEL: Bruk kun den medfølgende Steketermometer og de originale erstatningsdelene.

To temperaturer må stilles inn for å bruke Steketermometer:

  • Stekeovnstemperaturen (minimum 120 °C).
  • Matkjernetemperaturen.

Ovnen beregner en omtrentlig slutt på tilberedningstiden. Det avhenger av mengden mat, den innstilte varmefunksjonen og de innstilte temperaturene.

Anvisninger for best resultat:

  • Ingredienser bør være ved romtemperatur.

  • Steketermometer kan ikke brukes for retter med væske.

  • Under tilberedningen må Steketermometer forbli i retten og støpselet i kontakten.

Tilbered kjøtt, fjærkre og fisk med Steketermometer

Steketermometer hjelper deg å måle temperaturen i maten.

  1. Slå på ovnen.
  2. Still inn en varmefunksjon og, om nødvendig, ovnstemperaturen.
  3. Sett spissen på Steketermometer inn i midten av kjøttet eller fisken, i den tykkeste delen (hvis mulig).
    Sørg for at minst 3/4 av Steketermometer er inne i retten.
  4. Sett pluggen til Steketermometer inn i kontakten du finner på fronten av ovnen.
    Displayet viser gjeldende Steketermometer temperatur.
  5. Trykk for å stille inn kjernetemperaturen i maten.
  6. Trykk for å gå til Steketermometer-tilvalgene. For å velge, trykk et av tilvalgene:
    • Lydalarm - når maten oppnår kjernetemperaturen, lyder signalet.
    • Lydalarm og stopp - når kjernetemperaturen er oppnådd, lyder signalet og ovnen slår seg av.
    • Vis kun temperatur - skjermen viser den aktuelle kjernetemperaturen.
  7. Trykk eller .
  8. Trykk .
Et lydsignal høres når retten har nådd innstilt temperatur. Du kan velge å stoppe eller å fortsette tilberedningen for å sikre at maten er godt stekt.
Fjern Steketermometer pluggen fra kontakten og ta retten ut av ovnen.
ADVARSEL: Fare for brannskader.

Steketermometer blir varme. Vær forsiktig når du trekker ut Steketermometer og fjerner den fra maten.

Tilbered gryterett med Steketermometer

Steketermometer hjelper deg å måle temperaturen i maten.

  1. Slå på ovnen.
  2. Still inn en varmefunksjon og, om nødvendig, ovnstemperaturen.
  3. Sett spissen på Steketermometer nøyaktig i midten av gryteretten.
    Steketermometer må ikke bevege seg under baking. Bruk solide ingredienser for å stabilisere Steketermometer og bruk kanten av formen som støtte for silikonhåndtaket.
    Viktig: La ikke spissen av Steketermometer røre bunnen av formen.
  4. Dekk Steketermometer med resten av ingrediensene.
  5. Sett pluggen til Steketermometer inn i kontakten du finner på fronten av ovnen.
    Displayet viser gjeldende Steketermometer temperatur.
  6. Trykk for å stille inn kjernetemperaturen i maten.
  7. Trykk for å gå til Steketermometer-tilvalgene. For å velge, trykk et av tilvalgene:
    • Lydalarm - når maten oppnår kjernetemperaturen, lyder signalet.
    • Lydalarm og stopp - når kjernetemperaturen er oppnådd, lyder signalet og ovnen slår seg av.
    • Vis kun temperatur - skjermen viser den aktuelle kjernetemperaturen.
  8. Trykk eller .
  9. Trykk .
Et lydsignal høres når retten har nådd innstilt temperatur. Du kan velge å stoppe eller å fortsette tilberedningen for å sikre at maten er godt stekt.
Fjern Steketermometer pluggen fra kontakten og ta retten ut av ovnen.
ADVARSEL: Fare for brannskader.

Steketermometer blir varme. Vær forsiktig når du trekker ut Steketermometer og fjerner den fra maten.

Bruk kameraskjermingen

Bruk kameraskjoldet til å få den beste kvaliteten på bildene hvis rombelysningen favoriserer refleksjoner.

  1. Trykk kameraskjermingen mellom dørglasset og håndtaket, i den sentrale posisjonen.
  2. Len de lengre krokene på glasset og de kortere på baksiden av håndtaket.
Tilleggsfunksjoner
Bli kjent med enda flere spennende funksjoner som ovnen kan tilby. Funksjonene kan avvike avhengig av modellen.
Bruk den automatiske utkoblingsfunksjonen

Ovnen slår seg av automatisk etter en viss tid med inaktivitet.

Av sikkerhetsgrunner slår ovnen seg automatisk av etter en viss tid hvis en varmefunksjon er aktiv og du ikke endrer noen innstillinger.

Merk: Automatisk utkobling kan ikke brukes med følgende funksjoner: Ovnslys, Steketermometer, Varighet eller Ferdigtid.
Tid før automatisk avslåing

Tid for automatisk avslåing ved ulike temperaturer.

Temperatur (°C) Tid for avslåing (t)
30 - 115 12.5
120 - 195 8.5
200 - 230 5.5
Kjølevifte

Mens ovnen er i bruk, slår kjøleviften seg på automatisk for å holde ovnens overflater kalde.

Hvis du slår av ovnen vil kjøleviften fortsette til ovnen er avkjølt.

Spar energi

Spar strøm uten anstrengelse i din hverdagstilberedning.

Ovnsfunksjoner som hjelper deg med å spare energi:

Ovnsviften
Når mulig, bruk vifte-tilberedningsfunksjonene for å spare energi.
Baking med fukt
Denne funksjonen er designet for å spare energi. Ovnslampen slås automatisk av etter 30 sekunder. Du kan slå på ovnslampen igjen, men dette reduserer forventet energibesparing.
Tilberedning med ovnslampen av
Du kan slå av lampen under tilberedning. Slå den på kun når du behøver den.
Bruk av restvarme
Hvis tilberedningstiden er innstilt med funksjonen Varighet eller funksjonen Ferdigtid, og tilberedningstiden er lengre enn 30 minutter, slår ovnen av varmeelementene tidligere i enkelte ovnsfunksjoner. Viften og ovnslampen vil fortsette å fungere.

Når tilberedningstiden er lenger enn 30 minutter, og funksjonen Varighet eller funksjonen Ferdigtid ikke er innstilt, reduser ovnstemperaturen til minimum 3 – 10 minutter for tilberedningstiden er ferdig (avhengig av varigheten på tilberedningen).

Når du slår av ovnen viser skjermen restvarmen. Bruk restvarmen til å varme opp mat, tine mat, holde mat varm eller til å varme opp tallerkener.

Standbymodus
Etter 2 minutter vil skjermen gå i standbymodus.

Generelle tips om hvordan spare energi:

  • Sørg for at ovnsdøren er lukket ordentlig mens ovnen er i drift.
  • Ikke åpne døren for ofte under tilberedning.
  • Hold dørpakningen ren og sørg for at den sitter godt på plass.
  • Bruk metalltallerkener for å forbedre energisparing.
  • Sett om mulig maten i ovnen uten forvarming.
  • Når du tilbereder flere retter ved samme anledning, hold pausene mellom stekingen så kort som mulig.

Rengjøring og stell

Finn ut når og hvordan du skal rengjøre apparatet ditt. Et rent apparat som er godt tatt vare på øker sikkerheten og gir deg et bedre resultat når du tilbereder mat.
Rengjør ovnen din

Finn ut når og hvordan du skal rengjøre ovnen din.

Viktig: Ikke bruk en damprengjører for å rengjøre ovnen.

Når skal ovnen rengjøres

Etter hver bruk:

  • Rengjør ovnen manuelt, eller bruk funksjonen Damprengjøring.
    Viktig: Fettoppsamling eller andre matrester kan føre til brann. Risikoen er spesielt høy for grillpannen.
  • Rengjør det brukte tilbehøret.

Etter hver bruk av damp:

  • Tørk av fuktighet fra ovnsrommet.
  • Tøm vannskuffen.

Etter å ha brukt damp ofte:

  • Skyll av systemet for dampgenerering.

Når den relaterte påminnelsen vises:

  • Rengjør ovnen med funksjonen Damprengjøring Plus.
  • Avkalke systemet for dampgenerering.
  • Tørk ovnen med funksjonen Tørking.

Etter behov:

  • Rengjør ovnen med funksjonen Damprengjøringeller funksjonen Damprengjøring Plus.
    Viktig: Hvis du slår av påminnelsen om rengjøring, husk å rengjøre ovnen regelmessig.
  • Tørk av fuktighet fra ovnsrommet.
  • Rengjør fronten på ovnen.
  • Rengjør det interne glasset i døren.
  • Erstatt lyspæren.

Hvordan rengjøre ovnen manuelt

Merk: Ikke bruk abrasive rengjøringsmidler eller skarpe metallskrapere. De kan ripe opp glasspanelet i døren og føre til at glasset knuses.
  • Sørg for at ovnen er kald før du begynner å rengjøre den. Ellers kan glasset i døren ødelegges.
  • Rengjør ovnsrommet med en myk klut med varmt vann og et nøytralt vaskemiddel. Ikke bruk abrasive produkter, skuresvamper, løsemidler eller metallgjenstander.
  • For å rengjøre metalloverflater, bruk et dedikert vaskemiddel.
  • Rengjør hardnakket smuss med et vaskemiddel som er ment for ovner.
  • Rengjør fronten av ovnen med en myk klut med varmt vann og et mildt vaskemiddel.
  • Ikke rengjør den katalytiske emaljen (hvis aktuelt) med noe slags vaskemiddel.

Hvordan rengjøre tilbehør

  • Rengjør tilbehør med en myk klut med varmt vann og vaskemiddel. Ikke rengjør tilbehøret i en oppvaskmaskin.
  • Hvis du har tilbehør med slippbelegg, må du ikke rengjøre det med slipende vaskemidler, skarpe redskaper eller i oppvaskmaskin. Det kan forårsake skade på slippbelegget.
  • Ikke rengjør teleskopskinnene i oppvaskmaskinen eller smør dem med olje.
Anbefalte rengjøringsprodukter

Bruk de anbefalte rengjøringsproduktene for gode resultater og en ren ovn.

Du kan kjøpe våre produkter i Electrolux-nettbutikk og hos de beste detaljforhandlerne.

ADVARSEL: Ikke bruk slipende svamper eller aggressive rengjøringsmidler. Dette kan forårsake skade på emaljen og på delene i rustfritt stål.
Husk Å Rengjøre !

Når displayet viser en rengjøringspåminnelse er rengjøring nødvendig.

Når påminnelsen om rengjøring vises, bruk funksjonen Damprengjøring Plus for å rengjøre ovnen din.

Du aktiverer eller deaktiverer påminnelsen om rengjøring i menyen Rengjøring > Husk Å Rengjøre !.

Rengjør ovnen din med Damprengjøring

Rengjør regelmessig stekeovnen for å fortsette å få gode resultater.

Bruk funksjonen Damprengjøring for rengjøring av produktet når det er lettere skittent og ikke fastbrent flere ganger. Varigheten på funksjonen er omtrent 30 minutter. Ovnen må tørke i opptil én time etter at funksjonen er ferdig.

Når damprengjøringsfunksjonen er aktiv, er lampen i ovnen av.

Viktig: Før du starter en rengjøringsprosedyre, sørg for at ovnen er kald.
  1. Fjern tilbehøret og hyllestøttene for å rengjøre sideveggene.
  2. Fjern så mye skitt som mulig manuelt.
  3. Fyll vannskuffen med kaldt vann, opp til maksimums-nivået (omtrent 950 ml).
  4. Velg meny Rengjøring > Damprengjøring og slå på funksjonen.
  5. Etter rengjøringsprosessen, tørk av ovnsrommet med en svamp som ikke sliper.
  6. Fjern gjenværende vann fra vannskuffen.
  7. La ovnen tørke helt med åpen dør.
    Det tar omtrent én time for ovnen å tørke.
Rengjør ovnen med Damprengjøring Plus

Rengjør regelmessig stekeovnen for å fortsette å få gode resultater.

Bruk funksjonen Damprengjøring Plus for rengjøring av inngrodd smuss ved å bruke en ovnsrens. Varigheten av funksjonen er omtrent 75 minutter. Ovnen må tørke i opptil én time etter at funksjonen er ferdig.

Når damprengjøringsfunksjonen er aktiv, er lampen i ovnen av.

Viktig: Før du starter en rengjøringsprosedyre, sørg for at ovnen er avkjølt.
  1. Fjern tilbehøret og brettstigen for å rengjøre sideveggene.
  2. Fjern så mye smuss som mulig manuelt.
  3. Fyll vannskuffen med kaldt vann, opp til maksimums-nivået (omtrent 950 ml).
  4. Spray et passende rengjøringsmiddel jevnt i ovnsrommet, både på emalje- og ståldeler.
  5. Velg meny Rengjøring > Damprengjøring Plus og slå på funksjonen.
  6. Etter rengjøringsprosessen, tørk av ovnsrommet med en myk svamp.
  7. La ovnen tørke helt med åpen dør.
    Det tar omtrent én time for ovnen å tørke.
Slik tørker du ovnen

Bruk funksjonen Tørking til å enkelt tørke stekeovnen etter dampkoking eller damprengjøring.

Viktig: Før du starter en rengjøringsprosedyre, sørg for at ovnen er avkjølt.
  1. Fjern alt tilbehør.
  2. Velg meny Rengjøring > Tørking og slå på funksjonen.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
Tørking påminnelse

Hold stekeovnen ren og tørr etter hver dampkoking.

Etter dampsteking viser displayet en melding som spør om du vil tørke ovnen. Trykk JA for å tørke ovnen.

Fjerne og montere hyllestøttene

Fjern hyllestøtten for enkel rengjøring og stell av stekeovnen din.

ADVARSEL: Fare for brannskader. Sørg for at ovnen er kald før du begynner å arbeide.
  1. Trekk støttene opp og ut av frontsperren.
  2. Trekk den fremre enden av hyllestøtten vekk fra sideveggen.
  3. Trekk støttene ut av den bakre sperren.
  4. For å montere hyllestøttene, følg trinnene i motsatt rekkefølge.
Fjerne og montere dørglass

Fjern døren for å rengjøre de interne glassplatene eller for å utføre service på døren.

Du kan fjerne de interne glasspanelene for å rengjøre det. Antall glasspaneler er forskjellig for forskjellige modeller.

Kameramodulen er plassert i dørhåndtaket. Vær svært forsiktig for å ikke skade kamerakabelen som kobler sammen døren og ovnsrommet. Rengjør kameralinsen forsiktig med en myk klut.

  1. Åpne døren helt.
  2. Trykk spennarmene (A) på de to dørhengslene helt ned.
  3. Lukk ovnsdøren til den første åpne posisjonen, i en vinkel på omtrent 70°.
  4. Trykk sidene av dørtrimmingen (B) for å frigjøre klemmeforseglingen og trekk trimmingen forsiktig av døren.
  5. Fjern glassplatene en av gangen: hold hver glassplate i den øvre kanten og dra den oppover ut av sportet.
  6. Rengjør glasspanelet med såpe og vann. Tørk glasspanelet forsiktig.
  7. For å montere døren, følg trinnene i motsatt rekkefølge. Monter det mindre panelet før det større panelet.
    ADVARSEL: Fare for overoppheting. Sørg for at glasspanelene settes inn i korrekt posisjon, ellers kan overflaten på døren overopphetes.

Erstatte topplampen

Hvis lyset i ovnen dimmes, sjekk sidelampen og bytt den ut om nødvendig.

ADVARSEL:
  • Det er fare for elektrisk støt. Slå av ovnen før du begynner å arbeide.
  • Ovnslampen kan være varm.
  1. Slå av ovnen.
  2. Vent til ovnen er kald.
  3. Koble ovnen fra hovedstrømforsyningen.
  4. Legg en klut i bunnen av ovnsrommet.
  5. Vri på ovnslampens glassdeksel for å fjerne det.
  6. Fjern metallringen og rengjør glassdekselet.
  7. Erstatt pæren med en egnet 300 °C varmebestandig lyspære.
  8. Fest metallringen til glassdekselet.
  9. Monter metallglassdekselet over ovnslampen.
Erstatte sidelampen

Hvis lyset i ovnen dimmes, sjekk sidelampen og bytt den ut om nødvendig.

ADVARSEL:
  • Det er fare for elektrisk støt. Slå av ovnen før du begynner å arbeide.
  • Ovnslampen kan være varm.
  1. Slå av ovnen.
  2. Vent til ovnen er kald.
  3. Koble ovnen fra hovedstrømforsyningen.
  4. Legg en klut i bunnen av ovnsrommet.
  5. Fjern den venstre hyllestøtten for å nå ovnslampen.
  6. Bruk et Torx 20 skrujern for å fjerne dekselet.
  7. Fjern metallrammen og forseglingen fra ovnslampedekselet og rengjør dem.
  8. Erstatt pæren med en egnet 300 °C varmebestandig lyspære.
  9. Monter metallrammen og forseglingen på ovnslampedekselet. Stram skruene.
  10. Monter den venstre hyllestøtten.
Ta vare på ditt system for dampgenerering
Hold systemet i god stand og fortsett å glede deg over deilige dampkokte retter.
Skyll av systemet for dampgenerering

Skyll dampgenereringssystemet regelmessig for å sikre gode matlagingsresultater.

Varigheten av denne funksjonen Skylling er omtrent 30 minutter.

Når denne funksjonen er aktiv, er lampen i ovnen av.

  1. Fjern alt tilbehør. La kun stekebrettet bli igjen på det første hyllenivået.
  2. Fyll vannskuffen med friskt vann.
  3. Velg meny Rengjøring > Skylling og slå på funksjonen.
    Brukergrensesnittet guider deg gjennom prosedyren.
  4. Fjern stekebrettet når funksjonen er fullført.
Avkalk regelmessig

Hold dampen oppe: avkalker ovnen når ovnen indikerer at det er på tide.

For å forhindre oppbygging av kalk i systemet for dampgenerering, rengjør kretsen til dampgeneratoren så snart ovnen ber deg om det med en påminnelse om avkalkning.

Kalk bygges opp inne i dampgeneratoren på grunn av kalsiuminnholdet i vannet. Oppbygget kalk kan ha en negativ effekt på dampkvaliteten, på ytelsen til dampgeneratoren, og på kvaliteten på maten.

Påminnelse om avkalkning

Du må avkalke dampgeneratoren jevnlig for å bruke dampfunksjonene. Påminnelsen om avkalking minner deg på når det er på tide.

Når det er på tide å bruke funksjonen Avkalking, vil en påminnelse vises på skjermen hver gang du slår av ovnen.

Du kan ikke slå av påminnelse om avkalkning.

Det er to typer påminnelser:

  • Den myke påminnelsen minner deg på og anbefaler deg å kjøre funksjonen Avkalking.
  • Den harde påminnelsen forplikter deg til å kjøre funksjonen Avkalking.
    Viktig: Hvis du ikke avkalker ovnen når den harde påminnelsen er på, kan du ikke bruke dampfunksjonene.
Slik avkalker du dampgenereringsystemet

Avkalk dampgenereringssystemet regelmessig for å fortsette å få gode matlagingsresultater.

Varigheten på den fullstendige avkalkingsprosedyren er ca. 2 timer.

Når denne funksjonen Avkalking er aktiv, er lampen i ovnen av.

Viktig: Hvis Avkalking ikke blir utført korrekt, vil en melding på displayet be deg om å gjenta prosedyren.
  1. Fjern alt tilbehør. La kun stekebrettet bli igjen på det første hyllenivået.
  2. Sørg for at vannskuffen er tom.
  3. Hell 250 ml avkalkingsmiddel i vannskuffen.
  4. Fyll resten av vannskuffen med vann, opp til maksimums-nivået (omtrent 950 ml).
  5. Sett inn vannskuffen.
  6. Velg Rengjøring > Avkalking og slå på funksjonen.
    Den første delen av funksjonen Avkalking starter. Varigheten av dette trinnet er omtrent 1 time og 40 minutter.
  7. Følg instruksjonene på skjermen. Brukergrensesnittet guider deg gjennom prosedyren.
  8. Etter at første del er fullført, tøm stekebrettet og sett det tilbake i første hylleposisjon.
    Den andre delen av funksjonen Avkalking starter. Varigheten av dette trinnet er omtrent 35 minutter.
  9. Fyll vannskuffen med vann, opp til maksimums-nivået (omtrent 950 ml).
    Merk: Sørg for at det ikke er noe avkalkingsmiddel igjen i vannskuffen.
  10. Sett inn vannskuffen.
  11. Når den andre delen er fullført, fjern stekebrettet.
  12. Hvis ovnens hulrom er fuktig eller våt, tørk av med en tørr klut.
  13. La ovnen tørke helt med åpen dør.
    Det tar omtrent én time for ovnen å tørke.

Komme i gang-videoer

Lær hvordan du får mest mulig ut av utstyret ditt med veiledningsvideoer.

  • Slik bruker du Steamify

    Slik bruker du Steamify

    Detaljerte instruksjoner hvordan du skal bruke Steamify-funksjoner på din SteamPro ovn.

    Neste

  • Slik bruker du forskjellige damp nivåer og hvilke matretter de passer

    Slik bruker du forskjellige dampnivåer på ovnen din og hvilke matretter de passer for

    Steg for steg med hvilke dampprogram du har tilgang til og hvordan du bytter til forskjellige nivåer med damp.

    Neste

  • Slik bruker du Sous Vide

    Slik bruker du Sous-Vide

    Steg for steg på hvordan du kan lage mat som holder samme Sous Vide-nivå som på restauranter hver gang du bruker dampovnen.

    Neste

  • Slik holder du tallerkener varme

    Slik varmer du tallerkener

    Slik bruker du oppvarming av tallerkener i dampovnen for å holde maten varm lenger.

    Neste

  • Slik varmer du opp maten din

    Slik varmer du opp maten din

    Steg for steg hvordan du varmer opp matrester i dampovnen uten at maten tørker ut.

    Neste

  • Slik lager du sunn snacks i ovnen din

    Slik lager du sunn snacks i ovnen din

    Nå kan du lage all sunn mat hjemme ved å bruke dehydrerende eller program som beskytter maten. Se vår video så ser du? 

    Neste

  • Slik hever du deigen

    Slik hever du deig

    Steg for steg på hvordan du hever deg på 20 minutter med ovnen din.

    Neste

  • Slik lager du yoghurt

    Slik lager du yoghurt

    Lage din egen yoghurt hjemme i din nye dampovn. Se vår video så vet hvordan!

    Neste

  • How to cook with steam

    How to cook with steam

    Now with your new steam oven, no need to guess what is the best way to cook, you choose your dish, and the oven guides you on how to best cook it, with the right setting and the right temperature

    Neste

  • Slik lager du dessert med damp - Terte med aprikos og ricotta

    HoSlik lager du dessert med damp - terte med apricot og ricotta

    Instruksjon på hvordan du lager dessert (pai) i dampovnen.

    Neste

  • Slik lager du fisk med damp - Havaborre i saltlake

    Slik lager du fisk med damp - Havaborre i saltlake

    Instruksjoner på hvordan du koker fisken på beste måte.

    Neste

  • Slik lager du kjøtt med damp - Fylt paprika med kjøtt

    Slik lager du kjøtt med damp - Fylt paprika med kjøtt

    Lær den beste måten å koke kjøtt på og gjenskap samme forutsettninger i dampovnen din når du skal lage favorittrettene dine.

    Neste

  • Slik damper du vegetarisk mat. Varm bulgur med salat

    Slik damper du vegetarisk mat - Varm bulgur med salat

    Lær deg beste måten å koke ris, bulgur eller couscous på og gjenskape samme forutsettninger i dampovnen når du lager din favorittmat.

    Neste


Funksjoner

CookView holder et øye med maten din

Levende bilder på mobilen din
Vår innovative teknologi viser levende bilder på mobilen din, slik at du ikke trenger å vente ved ovnsdøren. Dette betyr at du kan fokusere på å skape den perfekte sausen eller sideretten. Det er smak, tatt vare på.

Steamify, din dampassistent

Din dampekspert for sunnere og mer smakfull mat
Oppgi tilberedningstemperaturen du vanligvis bruker, og ovnen justerer innstillingene automatisk, noe som betyr at maten din vil bli perfekt dampet.

Lekre måltider laget enkelt med tilkobling

Bekvemmelig måte å kontrollere tilberedningen på
Fjerninnstill og endre tiden og temperaturen på ovnen. Nyt bekvemmeligheten av å kontrollere tilberedningsprosessen selv utenfor kjøkkenet.

Presisjonstilberedning med vår Steketermometer

Nøyaktig overvåking for perfekte resultater
Steketermometer lar deg nøyaktig overvåke tilberedningsprosessen om oppnå de perfekte resultatene i henhold til din personlige smak. Når maten din har nådd riktig temperatur, sier ovnen din i fra, og avslutter tilberedningsprosessen.

Pålitelig tilberedning
Steketermometer måler kjernetemperaturen på maten din, for pålitelige resultater.

Berøringsskjerm for eksperthjelp

Enkel tilgang til dine favorittfunksjoner
Vår full-farge berøringsskjerm tilbyr en intuitiv opplevelse og en snarvei til de 3 mest relevante funksjonene. Så du trenger ikke bla gjennom for å finne favorittene dine. Det er snarveien til lekre måltider.


Skriv en anmeldelse

Ditt produkt

Det finns flere modeller av dette produkt. For å sikkerstille at din anmeldelse er relevant for andre konsumenter, trenger vi vite hvilken modell du eier. Modell ID og produktnummer (PNC) finner du på typeskiltet.

Hvor finner jeg mitt typeskilt?

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse