hvitevarer i et hjem

Reparasjon av hvitevarene dine

Vi har service teknikere tilgjengelige over hele landet som er utdannet av Electrolux. Hvis produktet ditt ikke fungerer, kan du søke i Hjelp nedenfor eller bestille en reparasjon online.

Covid-19 Informasjon

Hvis du eller et familiemedlem, eller kollegaer som du jobber med har vært i de områdene som er kjent for COVID-19-virusutbruddet under de seneste 14 dagene, eller har feber eller akutte pustevanskeligheter som kan kjennetegnes som en forkjølelse eller influensa, skal du vennligst unnvike og booke ett servicebesøk til minst 7 dager etter at symptomene har forsvunnet, og vente minst 14 dager etter hjemkomst fra alle kjente COVID-19 utbruddsområder.

Har du allerede booket et servicebesøk, ber vi deg vennligst å booke om.

Les mer

Reparasjon eller hjelp til selvhjelp?

Bestill en reparasjon

Du kan enkelt bestille en reparasjon på nettet hos vår servicepartner. Lenken nedenfor tar deg til videre til nettsiden for servicebestilling. Du kan også kontakte vår Kundeservice som gjerne hjelper til om du ønsker hjelp.

en tekniker på hvitvarer hos electrolux

Vårt løfte

Du kan stole på at vi leverer beste service - hver dag. Det er vårt løfte til deg. Vi har teknikere over hele landet med rett utdanning og med den beste opplæringen. Vårt kundeservice-team er vennlige, hjelpsomme og effektive. Dette gir oss de beste forutsetninger til å hjelpe deg med å få et hjem som fungerer.

Dame med lettelse og glede

Takk - det var enkelt

"Det var lett å bestille reparasjonen min. Teknikeren var veldig hyggelig og jeg lærte mye om oppvaskmaskinen."