Gjør suksess med årets julegave

Julaften nærmer seg og mange ønsker skal gå i oppfyllelse. I år har nettsiden for prissammenligning Prisjakt utpekt Air Fryer til årets julegave, og det synes vi er et glimrende valg. En hard pakke med en Air Fryer blir en sunn gave som setter ekstra fart på matlagingen. Årets julegave kommer fra Electrolux!

Enkelt og sunt

Vi har flere modeller som egner seg til innpakking for julen 2022. Med en Air Fryer fra Electrolux kan du selvfølgelig fritere men også grille, steke, og til og med bake. Og det er enkelt – forhåndsinnstilte programmer tar seg av matlagingen.

Mindre eller ingen olje

Å fritere mat med en Air Fryer blir minst like godt som med en klassisk frityrkoker. Forskjellen er at mye mindre eller ingen olje er nødvendig. Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan tilberedes. Vi hjelper deg i gang med noen oppskrifter på gode matretter – skriv dem gjerne ut og send med julegaven!

Se oppskriftene

Air Fryers til å legge under juletreet

Den allsidige Explore 6 kan brukes til fritering, grilling, steking og til og med baking. Avtakbar kurv på 5,4 liter.

Den allsidige Explore 6 Air FRyer kan brukes til fritering, grilling, steking og til og med baking. Avtakbar kurv på 3,5 liter.

Nyt av en sunnere fritering med Air Fryer! Med Create 5 kan du fritere, grille, steke og til og med bake. Nyt av en sunnere fritering med Air Fryer!