Induksjonstopp med integrert ventilator

Induksjonstopp med integrert ventilator

Kjøpsguide.

For å gjøre det enklere for deg å velge en Induksjonstopp med integrert ventilator, har vi laget en kjøpsguide med nyttig informasjon slik at du finner funksjonene som passer i kjøkkenet ditt!

Innred kjøkkenet slik du vil

En induksjonstopp med integrert ventilator gir deg større frihet til å designe drømmekjøkkenet ditt. Med en platetopp med vifte trenger du ikke velge både platetopp og separat ventilator. Den gir deg større muligheter til å skape drømmekjøkkenet ditt.

Mer plass under en integrert ventilator

Det går fint å plassere en skuff med full dybde under en induksjonstopp med integrert ventilator, slik at du får mer plass til kjøkkenredskapene dine. En induksjonstopp med integrert ventilator kan du installere i benkeplater som er minst 4 mm. tykke.

Førsteklasses installasjon

Våre integrerte induksjonstopper med ventilator installeres raskt og enkelt. Ved installasjon av en platetopp med ventilator med resirkulering, trenger det ikke ådras nye rør da luften sirkulerer i kjøkkenskapet. Takket være et avansert filtersystem, fanges fuktigheten og det er ingen risiko for kondens.

Hva betyr resirkulerings- og avtrekksinstallasjon?

Om induksjonstoppen med ventilator installeres med resirkulering, sirkulerer luften i kjøkkenskapet. Om platetoppen med ventilator installeras med avtrekk, må den filtrerte luften ledes ut gjennom et hull i veggen.

 • Återcirkulationshäll
  Fordeler med resirkulering

  • Mindre varm luft trekkes ut fra huset. Det resulterer i en mer bærekraftig løsning.
  • Resirkulering resulterer i nesten ingen energitap gjennom frigjøring av oppvarmet inneluft.
  • Ingen dragning av nye ventilasjonsrør nødvendig.
  • Krever ingen ekstra installasjon (gjennomganger for kanaler er ikke nødvendig). • Et 2-i-1-kullfilter med lang levetid holder luften frisk i kjøkkenet.
  • Filteret er lett å vaske i oppvaskmaskinen og kan regenereres i ovnen.

 • Utsugshäll
  Fordeler med avtrekk

  • Høy luftsirkulering
  • Høy effektivitet med lav viftehastighet
  • Ingen ekstra kostnader til kullfilter

2-i-1-filter for resirkulering

2-i-1-kullfilteret har lang levetid og filtrerer både fett og stekeos.

1.Fettfilteret er laget av et svart metallnett som fanger opp fett, olje og matrester direkte fra matlagingen.

2.Deretter passerer luften et filter med aktivt kull som nøytraliserer stoffer i lukten.

Fettfilter for avtrekk

Fettfilteret fanger opp fettet fra luften i kjøkkenet.

Rengjøring av 2-i-1-filter

Normal rengjøring
Rengjør 2-i-1-kullfilteret når du ser at det er skittent. Avhengig av hva slags mat du tilbereder, trenger det gjøres etter cirka 10–20 brukstimer. Om du lager mat med mye olje eller fett kan filteret trenge rengjøring oftere. Rengjør i varmt vann med en børste eller myk svamp uten oppvaskmiddel. Filteret kan også vaskes i oppvaskmaskin ved temperatur 65–70 °C (program lengre enn 90 min.) uten oppvaskmiddel eller annen vask i maskinen. Filteret må deretter tørke før det monteres tilbake i platetoppen. Du kan tørke det i ovnen i 20–30 min ved 70 °C. Ovnen skal være innstilt på over-/undervarme (ikke varmluft).

Regenerering av kullfilter
Platetoppen har en innebygd timer som påminner om regenerering av filteret. Etter 100 brukstimer blinker filterindikatoren, som betyr at det er på tide å regenerere filteret. 1. Rengjør 2-i-1-kullfilteret som beskrevet over (normal rengjøring) for å få vekk atrester og fett. Filteret kan også vaskes i maskin ved temperatur 65–70 °C (program lengre enn 90 min.) uten oppvaskmiddel eller annen oppvask i maskinen. 2. Plasser det deretter i ovnen i 60 min ved 100 °C for regenerering. Sett det så tilbake i platetoppen. Filteret kan regenereres maks syv ganger. Deretter må det byttes ut.

Les mer

Rens av fettfilter

Et fettfilter kan rengjøres manuelt med varmt vann og oppvaskmiddel, eller i oppvaskmaskin med vaskemiddel for maskin. Fettfilteret kan renses hvor mange ganger som helst, og trenger ikke byttes.

Kjøp filter

Filtertypen varierer avhengig av produkt. I Electrolux nettbutikk kan du søke etter produkt/modellnummer for å finne riktig filter og andre reservedeler.

 • Bridge spishäll
  Bridge-symbolen
  Bridge

  Med Bridge-funksjonen kan du kombinere to forskjellige kokesoner til én stor. Temperatur og tidsinnstillingene tilpasses automatisk, noe som gjør at de fleste panner og gryter fungerer optimalt.

 • Dubbel Bridge-häll
  Dubbel Bridge-symbol
  Dobbel Bridge

  Dette er samme funksjonen som Bridge, men den finnes både til høyre og venstre på platetoppen. Med funksjonen kan du kombinere to forskjellige kokesoner til én stor. Temperatur og tidsinnstillingene tilpasses automatisk som gjør at de fleste panner og gryter fungerer ideelt.

 • Flex Bridge®-induksjonstopp
  Flex Bridge®-symbolen
  Flex Bridge®

  Flex Bridge®-funksjonen på induksjonstoppen gjør matlagingen enklere. Den ene siden av platetoppen kan bli tre forskjellige kokesonestørrelser, noe som gir mer fleksibilitet. Det passer perfekt når du bruker flere gryter og panner samtidig. Velg enten to middel store soner, en liten sone sammen med en stor, eller en ekstra stor som dekker hele siden til f. eks. Planchagrill.

 • Häll med dubbel Flex Bridge®
  Dubbel FlexiBridge®-symbol
  Dobbel FlexiBridge®

  Dette er samme funksjon som Flex Bridge® men den finnes på både høyre og venstre side av platetoppen. Du kan få ene siden til tre forskjellige sonestørrelser for å oppnå større fleksibilitet. Det er perfekt når du bruker flere forskjellige gryter samtidig. Velg enten to middelstore soner, en liten sone sammen med en stor, eller en ekstra stor som dekker hele siden til f. eks. Planchagrill.

 • Breeze-häll
  Breeze-symbolen
  Breeze

  Breeze-funksjonen med veldig lavt støynivå frisker opp luften i kjøkkenet når du er ferdig med matlagingen. Koble av etter middagen og sosialiser i et kjøkken uten stekeos.

 • Hob2hood®-häll
  Hob2Hood®-symbolen
  Hob2Hood®

  Med Hob2Hood-teknikken som regulerer viften automatisk når du høyer og senker varmen, kan du konsentrere deg på matlagingen.

WiFi-funksjoner

For best mulig utbytte av platetoppen din, kan du koble den til appen My Electrolux Kitchen. Via appen kan du styre ventilatoren og du får også en mengde praktiske råd om funksjoner og bruken av produktet.

Appen kan også varsle deg når det er på tide å rense filteret.