Hemmeligheten bak god smak

Ta favorittretten din

Og gjør den enda mer velsmakende

Ikke mange vet at hemmeligheten til flott smak er ikke bare ingrediensene, men verktøyene du bruker. Produktene våre leverer teknologien som profesjonelle kokker bruker til komforten i ditt eget kjøkken. Så du kan gjøre det tilsynelatende umulige, deilig mulig.

Lag det umulige

Et eple om dagen

Epler komme i mer enn 7500 varianter, med forskjellige former, farger, størrelser og smak. Faste epler som også er skarpe i smaken fungerer best i salater, mens epler med mykt, melende fruktkjøtt stues enkelt til god eplesaus. Den smakfulle eplepaien trenger søte, halvfaste epler som er perfekte for baking. Bruk en dampovn for å garantere deilig skorpe og smakfullt fyll.

laget med en dampovn

Med akkurat den rette mengden av damp bare et trykk på en knapp, vil resultatene se ut og smake bakeriferskt.

Baking med damp

Med en touch av damp blir bakingen superenkel. Profesjonelle bakerier bruker damp for å få fantastiske resultater, og nå kan du gjøre det samme. Legg til damp i de første 15 minuttene, for å hjelpe deigen med å heve og holde innsiden lett og luftig. Tørr varme gir så den appetittvekkende fargen, og akkurat passe sprøhet.

Fersk laksefilet med urter

Enestående laks

Det finnes en hemmelighet til å tilberede laks med perfekt, sprøtt skinn. Du ønsker vel tross alt å kjenne smaken av fersk fisk på toppen. Og du ønsker vel en deilig skorpe for fileten din. Den kombinasjonen av teksturer og smaker er nok til å gi alle mersmak – selv om det betyr at det ikke er plass til dessert. Hemmeligheten er å kontrollere varmen med en induksjonstopp.

Induksjonstoppen Electrolux Infinite Combi
Laget med en induksjonstopp

De responsive induksjonskontrollene kan ta deg fra bruning til småkoking på et øyeblikk

To deilige laksebiffer steker på en induksjonskoketopp

Hva gjør induksjon så bra?

Induksjonstopper er kraftigere enn andre platetopper, og gjør det enkelt å få kokekarene du bruker utrolig varme. Så laksen din blir varm umiddelbart. Teknologien er også utrolig responsiv. Du kan kontrollerer temperaturen presist, og gjøre justeringer enkelt. Så du kan holde filetene mest mulig sprø og deilige.

Et fat med delikat, grillet tunfisk
Infinite™ Combi platetopp

Denne platetoppen gir deg friheten til å tilberede maten på din måte, med kokekar i alle størrelser

Infinite Combi induksjonstopp

Fullstendig kreativ frihet

Uttrykk den kulinariske kreativiteten din med våre Infinite™ Combi induksjonstopper. FreeZone-overflaten gjør at du kan sette fra deg panner i hvilken som helst størrelse hvor som helst. Uansett om du forsiktig steker tunfisk i en panne eller damper laks i en svær fiskegryte, justeres varmen etter størrelsen på kokekarene dine.

Kylling stekt i en dampstekeovn fra Electrolux

Overlegen kylling

Det finnes en måte å få mest mulig smak fra ovnsbakt kylling på. En metode som definitivt vil gi mersmak. Hvert bitt gir den perfekte kombinasjonen av saftighet og sprøhet. Og hver minste lille bit er fullpakket med smaksrike næringsstoffer og vitaminer. For en sunnere, mer velsmakende og minneverdig ovnsbakt kylling, trenger du en kombinasjon av damp og varme.

Et saftig, dampet kyllingstykke
En Electrolux-dampkoker
Laget med en dampovn

Med damp til matlagingen blir kjøttet mørere, brødet luftigere og fisken mer flakende.

Kylling som stekes perfekt i dampovnen

Hva gjør damp spesielt?

Fordi dampstekeovner bruker damp og konvensjonell varme får du en fantastisk blanding av smaker og teksturer. Dampen holder kyllingen saftig, mens varmen gir deg en gyllen skorpe. Dessuten er den mer skånsom, og beskytter derfor næringsstoffer og vitaminer for å forsterke smaken. Flott smak er enkelt med den rette ovnen: Bare legg til damp.

Sommerens søte jordbær

Ingenting smaker mer sommerlig enn et saftig jordbær. Men hvordan holder du det sånn? For mer langvarig friskhet, opprettholder TwinTech®-kombiskapene våre den ideelle temperaturen, som bevarer smaken. Så du kan være sikker på at jordbærdessertene er fullstappede med bare den nyplukkede smaken, hver gang

Lukk næringsstoffene inne

Det beste kjølesystemet låser ikke bare inne smaken, men alle de andre fordelene fra jordbærene også. Så du vil beholder de viktige næringsstoffene, så som vitamin C.

En søt og fargerik bringebærterte
Steam Pro-ovn

Fremhev smakene som du elsker, med de mest avanserte dampfunksjonene

Steam Pro-ovnen

Lettvint med velsmakende rette r

Enten du steker kjøtt eller lager delikate desserter hjelper Electrolux Steam Pro deg med å ta yndlingsrettene dine til et helt nytt nivå. Dampprogrammene gjør det enkelt å oppnå komplekse smaker og teksturer i hver ingrediens. Den beste ovnen vår gjør at du kan sette fantastiske retter på bordet, som alle kan nyte.

Potetbåter, dampstekt med urter

Prisbelønnede poteter

Dampet, most, bakt, stekt ... poteter er like deilige som de er allsidige. Men for å oppnå den luftige, deilige midten, med en flott og sprø skorpe, er det ikke noe som slår dampbaking. Stek alle slags varianter i en dampovn med masse urter og noen fedd hvitløk, og du har mestret denne superfavoritten.

En deilig potetsalat blandet med majones, urter og rødløk
Mange forskjellige typer potet
Topp tips

Dampsteking av poteter med skall er den perfekte måten å låse inn næringsstoffer som B6 og kalium.

Boller med ulike typer quinoa

En veldig talentfullt korn

Quinoa har blitt dyrket i 4000 år, i åsene i Andesfjellene, og eer en supermat i enhver forstand av ordet. Det har masse fiber, og alle de ni essensielle aminosyrene. Den kan være luftig, eller knasende. Søt eller nøtteaktig. Den kan spille en hovedrolle i en myk, fruktfylt dessert, eller gi den hårfine balansen til duftende, stekt fisk.

Fruktgrøt laget med quinoa
Quinoa som tilberedes på en induksjonskoketopp
LAGET MED EN INDUKSJONSKOKETOPP

Men quinoa kan være utfordrende for kokken – den eneste måten å garantere perfekt tekstur er å kontrollere varmen med en induksjonstopp.

Deilige og fyldige brownies

Hva gjør induksjon så bra?

Induksjon legger kraften i hendene dine, så det er lett å få den rette, intense temperaturen i kokekarene. Perfekt for å ha quinoa i browniesene dine, eller for å holde dem varme men ikke overstekt mens du finpusser retten din.