Oppdag

Oppvaskmaskiner

ComfortLift

Like skånsom mot deg som mot serviset ditt – ComfortLift hever den nedre kurven i vaskemaskinen slik at den er i en mer behagelig høyde.

Se ComfortLift i aksjon

ComfortLift-oppvaskmaskinen er den første i sitt slag, og gir enkel tilgang til serviset ditt. Den unike og innovative løftemekanismen gjør at den nedre kurven kan løftes opp og mot brukeren, og hjelper til med både innlasting og lossing. Utforsk tre-skuff-kapasiteten med den jevne løftefunksjonen, og det elegante, sømløse utseendet til ComfortLift.

 • 1
  Satelittspylearm

  Et unikt spylearm-design sikrer effektiv vasking og skylling hver gang. Selv de vanskeligste områdene har møtt sin overmann.

 • 2
  TimeBeam®

  Status for oppvaskmaskinsyklusen, samt gjenværende tid, lyses elegant opp på gulvet.

 • 3
  ComfortRails

  Spesielle dempere lar kurvene i oppvaskmaskinen gli tilbake på plass. Delikat, stillegående og skånsom mot serviset ditt.

Si farvel til vannflekker

Electrolux sin nye AirDry-teknologien åpner oppvaskmaskinen automatisk i den siste delen av syklusen. En naturlig måte å få maksimal tørkeytelse, samtidig som vannskjolder og energikostnadene reduseres effektivt. Nå kan du sørge for at serviset ditt er helt tørt (og skinnende rent) når du skal sette det i skapet.

I trygge hender

SoftSpikes® og SoftGrips holder glassene dine forsiktig på plass. Alt dette mens spesialprogrammet GlassCare 45 ° vasker ved redusert temperatur. Deretter skyller den på 60° før maskinen forsiktig kjøler glassene. Dette beskytter glassene fra sprekker og riper.

Aldri mer håndvask av glassene dine

For de virkelig spesielle glassene, som trenger litt mer kjærlighet, har Electrolux utviklet den prisbelønnede GlassBasket. Spar tid og få glitrende resultater med enkel innlasting og sikkert feste av opp til åtte av de mest delikate glassene dine.

Prisbelønnet design

ComfortLift® helintegrert oppvaskmaskin kombinerer prisbelønnet design med toppmoderne teknologi. Den unike og innovative løftemekanismen som gjør at den nedre kurven kan løftes opp har fått den prestisjefylte iF Design Award.

Finn den beste oppvaskmaskinen for deg