Now You're Cooking

En inspirasjonsfest

Noen ganger trenger vi bare litt inspirasjon for å bli mer kreative på kjøkkenet. Bruk våre enkle, steg-for-steg videooppskrifter for å få hjelp til å kutte, knuse, blande og bake favorittingrediensene dine til spennende, nye retter. Enten du forbereder en rolig frokost eller en fest for familie og venner, så er vi her for å hjelpe deg. Nå koker det!

Chia-pudding, med mandelsmør på toast

Lag denne sunne frokostpuddingen kvelden før. Det er en deilig kombinasjon av chia-frø, saftige blåbær, hjemmelaget cashewmelk og kokosflak. Serveres på toast med masse mandelsmør, som er lett å lage med Masterpiece-blenderen. Den beste kick-starten på morgenen. Server med nytraktet kaffe.

Immersjonsblender

Velg hastighet og få gleden av at blandingen din jevnes uten sprut, uansett tekstur.

Electrolux Immersion stavblender blander ingrediensene til mandelpannekaker

Mandelpannekaker med blåbærsaus

Server varme mandelpannekaker sammen med en fantastisk blåbærsaus, som er rask og enkel å lage. Vår kraftige 700 W, håndholdte stavblender bruker skarpe, titanbelagte blad til å gjøre om friske bær, acai og honning til puré på et øyeblikk. Hvem sa at perfeksjon tar tid?

Pizza med sort kål og pecorino-ost

Hold deg fast i stekepannen! Hvis du hater myk pizzabunn, kommer du til å elske triksene våre som gjør bunnen din sprø. Stek den på en hvelvet støpejernspanne. Så enkelt, så effektivt. Stol på oss, dette er helt nytt!

Kjøkkenassistenten

Med 10 hastighetsinnstillinger har du har kraften i dine hender.

Kjøkkenassistenten fra Expressionist kolleksjonen

Rødbetemuffins med bakt chèvre

Gi velsmakende muffins et strøk med farge fra bakte rødbeter. Med Kjøkkenhjelpen er transformasjonen fra enkeltingredienser til dristige bakverk enkel. Sammen med et komplett utvalg av miksertilbehør, er denne smarte dingsen din pålitelige assistent for ethvert kjøkkeneventyr.