Make it colourful
Fra dagligdags til magisk
Bruk kreativiteten din til å gjøre dagligdagse aktiviteter til kjære minner. Når du tenker tilbake på ting, er det ofte de små tingene som blir store. La oss hjelpe deg med å gjøre hverdagen mer fargerik, meningsfull og magisk.

Fuktighetskontroll for bevaring av smak og tekstur.

Lunsj-i-et-norgesglass
Etter å bare ha vært brukt til lagring av syltetøy og pickles, kan du nå bruke norgesglass på en helt ny måte. En stilig og voksen versjon av matpakka. Praktiske og nydelige – de er lettere å rengjøre enn plastbeholdere, bedre for miljøet og veldig enkle å ta med seg og lagre i kjøleskapet. Takket være det tidløse utseendet, vil selv den enkleste salaten se ut som et kunstverk.
Rainbow-bagels

Meld deg på dampovnkurs
Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.
* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ
Smak det uforventede
Vær forsiktig med hva du kaster når du tilbereder mat. Det noen anser som søppel, kan andre anse som kilden til fantastisk smak. Prøv å bruk alle ingrediensene og bli en kokk som ikke sløser med noe. Ikke nok med at det er miljøvennlig, men du kan skape uforventede og spennende retter du kan dele.
-
1Poteskall-chips
Potetskall blir ofte kastet under matlagingen. I stedet kan du steke det i ovnen med noe olivenolje og en klype salt. Gi gjestene dine en deilig og sprø snack mens de venter på middagen.
-
2Pesto av rødbetblader
Rødbetblader er svært næringsrike og er en meget god kilde til både vitamin A og K. Forvell dem raskt og bland med basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og en klype salt for å lage en mild og deilig pesto.
-
3Salat med brokkolistilk
Ta vare på stilkene! Stilkene er ikke den svake delen av brokkolien. De er like næringsrike som bukettene. Skjær stilkene tynne med en grønnsak-skreller og bland de med favorittsalatingrediensene dine.
Del det du lager

Frys sesongen
Bær smaker best når de er i sesong. Med en blast chiller fra Electrolux, kan du ha ditt eget lokalmarked året rundt. Forsegl smakene, frys sesongvarer og få glede av sesongmessige bær og urter når det passer deg. Hvis du har en vanlig fryser, kan du bruke isbitbrett og fryse urter som salvie, rosmarin, timian og oregano i olivenolje. Bruk de frosne kubene til å gi enhver rett utrolig smak.

Hurtigfrys bær, urter og ingredienser for å holde dem friske og bevart i perfekt stand.