Make it colourful

Fra dagligdags til magisk

Bruk kreativiteten din til å gjøre dagligdagse aktiviteter til kjære minner. Når du tenker tilbake på ting, er det ofte de små tingene som blir store. La oss hjelpe deg med å gjøre hverdagen mer fargerik, meningsfull og magisk.

TwinTech

Fuktighetskontroll for bevaring av smak og tekstur.

Lunsj-i-et-norgesglass

Etter å bare ha vært brukt til lagring av syltetøy og pickles, kan du nå bruke norgesglass på en helt ny måte. En stilig og voksen versjon av matpakka. Praktiske og nydelige – de er lettere å rengjøre enn plastbeholdere, bedre for miljøet og veldig enkle å ta med seg og lagre i kjøleskapet. Takket være det tidløse utseendet, vil selv den enkleste salaten se ut som et kunstverk.

Rainbow-bagels

Fargelegg morgenstunden din ved å bake rainbow-bagels. Rainbow-bagelen er opprinnelig fra Brooklyn, New York, og smaker akkurat som en enhver bagel slik at de passer med enhver type topping. Tradisjonelle bagels kokes i vann for å skape en skorpe før steking. Med en dampovn du kan hoppe over dette kompliserte trinnet og likevel produsere en deilig skorpe.
Se ovner med damp

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

Smak det uforventede

Vær forsiktig med hva du kaster når du tilbereder mat. Det noen anser som søppel, kan andre anse som kilden til fantastisk smak. Prøv å bruk alle ingrediensene og bli en kokk som ikke sløser med noe. Ikke nok med at det er miljøvennlig, men du kan skape uforventede og spennende retter du kan dele.

 • 1
  Poteskall-chips

  Potetskall blir ofte kastet under matlagingen. I stedet kan du steke det i ovnen med noe olivenolje og en klype salt. Gi gjestene dine en deilig og sprø snack mens de venter på middagen.

 • 2
  Pesto av rødbetblader

  Rødbetblader er svært næringsrike og er en meget god kilde til både vitamin A og K. Forvell dem raskt og bland med basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og en klype salt for å lage en mild og deilig pesto.

 • 3
  Salat med brokkolistilk

  Ta vare på stilkene! Stilkene er ikke den svake delen av brokkolien. De er like næringsrike som bukettene. Skjær stilkene tynne med en grønnsak-skreller og bland de med favorittsalatingrediensene dine.

Del det du lager

Med plancha-grillen for induksjonstopper, kan du lage fantastiske retter. Det er en glede og veldig avslappende å la gjestene dine forsyne seg fra en varm plancha.
Se induksjonstopper

Frys sesongen

Bær smaker best når de er i sesong. Med en blast chiller fra Electrolux, kan du ha ditt eget lokalmarked året rundt. Forsegl smakene, frys sesongvarer og få glede av sesongmessige bær og urter når det passer deg. Hvis du har en vanlig fryser, kan du bruke isbitbrett og fryse urter som salvie, rosmarin, timian og oregano i olivenolje. Bruk de frosne kubene til å gi enhver rett utrolig smak.

Blast chiller

Hurtigfrys bær, urter og ingredienser for å holde dem friske og bevart i perfekt stand.